23/3 2016

Dom här mysiga får jag sova med. Salka fick dispans igår att vara i soffan, och av någon underlig anledning så tycker hon att hon får dispans i ett dygn när vi ger henne tillåtelse, så hon sover gärna på soffan då.
Sedan vi städade soffan ordentligt när vi gjorde om köket i somras så har vi ingen hund i soffan. Däremot har jag väldigt mycket hundhår i soffan för att ha en hund som inte får vara i den.... lustigt.
(Det är även väldigt varmt i den ibland när man kommer hem från jobbet..)
 
 
 
I Måndags var vi på BVC för vägning och mätning. Jag kom dit till 10.30 när jag hade tid. Tyckte att det var så satans mycket folk där så jag tillochmed fick parkera vagnen i en annan del av lokalen. Kl 10.30 var det en annan tjej som fick gå in till min sköterska. Ungefär där tänkte jag väl att gränsen både var nådd och passerad vad gällande att vara sen. Eftersom jag hade tagit fel på tiden förra gången vi skulle dig tänkte jag att det kanske var 10.45 även den här gången. Det var det inte. Kl 13.30 hade jag tid. Ibland undrar jag om jag ens är läskunnig eller om jag bara är så arrogant att jag skapar mina egna sanningar.
När vi skulle gå därifrån fick jag såklart en ny tid till nästa gång vi ska dit. Jag tyckte att det kanske inte spelade någon roll vilken tid jag fick eftersom jag ändå alltid hittar på mina egna tider. Oftast är det 10,30.
 
Nu har Astrid tagit sig en tupplur och jag tror att jag ska ta och missbruka lite kaffe (idag också). Jag har så ont i huvudet så jag tänker att det förmodligen är en akut kaffebrist. Koffein är bra grejer det!

 
Imorgon ska vi på babymassage och sen åker jag och Astrid hem till Stugun för att fira påsk. Salken åker med mamma och Danne ska jobba hela helgen.
 
Oh! Jag har även köpt en ny telefon. Jag är väldigt spänd av förväntan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0