Khiaaa

Igår var jag på Body Combat. Första passet sen första operationen - dvs snart ett år sen. Alltså...aj!
När klockan ringde imorse kl 06.15 trodde jag att det var ett skämt. Av meddelandet på telefonen insåg jag att det dessvärre inte var ett skämt. ZUMBABRAZIL står det.
(Förut stod det "Seriöst! Kliv upp ditt lard ass" men jag tyckte att det var så otrevligt att börja dagen med att bli kallad för fetto)
 
Jag tog mig upp, trots massiv träningsvärk och lyckades leda några människor genom ett zumbapass. Kan ha använt lite celsius för att ens ta mig upp på scenen. Älska celsius. Jag borde få spons!
 
Hur som helst, jag lyckades genomföra passet utan större smärta i knät. Hejja Lina. Nyårsmål 2014 - att bli bra i knät.
bodycombat-poster-sept-2013
 
Det enda som besvärar mig lite nu är kylan. Man är faktiskt tant på riktigt om man får ont för att det är kallt. Tant Ulander!

Ps. Till odd

Odd konstaterar att det är inte coolt för varken killar eller tjejer att ligga runt.
 
Odd, du har missuppfattat. Nu var du sådär förminskande igen. Ska vi vara överens om att människor (män OCH kvinnor..hens) gör PRECIS hur fan dom vill, och att du (eller någon annan, för den delen) har ett skit med det att göra?
 
 

SATC

Blondinbella och Odd skriver idag om Sex And The City...
Odd är milt sagt irriterad på SATC. Den nya feministen Odd är bekymrad över hur Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte förstör för dagens unga tjejer. (För er som missat det har Odd tidigare gjort utspel över feminister, så det är väl trevligt att han ändrat sig)
Serien förminskar tjejer... eller så förminskar Odd tjejer? Snarare så.
 
Vad värre är att BB håller med honom till fullo. BB har alltid stört sig på Carrie, aldrig inspirerats av henne och aldrig sett upp till henne.
 
Av en händelse så läste jag BB:s bok "Isabellas hemligheter" i helgen. VARNING: Don´t do it. Det är tid av ditt liv som du aldrig får igen. Hur som, i merparten av kapitlena hänvisar hon till SATC och vilken fantastisk serie det är. Att vid varje problem hon dykt på tänkt - "Vad hade Carrie gjort i den här situationen?" och så löste sig allt.
 
Kan det vara så att feministen Odd har en fru som vänder kappan efter hans vind? Det är okej BB, det gjorde jag också när jag var 12 år.
 
Och återigen. LÄS INTE BOKEN!!!!!!!!!!!!!
 
Reserverar mig för eventuella stavfel. Mina naglar är galet långa. Jag ska fixa imorgon.

RSS 2.0