18/10 2015

Tiden går så fort, jag hinner inte med.
 
Vi verkar var kittade med alla grejer vi behöver till Sickans inflyttning. Det var det enklaste. Att handla. Det är vi bra på.
Det är svårare att ta i, det här att jag ska ha ansvar för en annan människa som är så beroende av mig. Istället tänker jag på vad jag ska packa med mig i min väska, det är lättsammare så - att tänka på praktiska saker. Det jag har kommit fram till hittills är att jag ska ha med mig mitt eget schampo. En vill ju inte tvätta håret med landstingets schampo. Eller finns det ens? I värsta fall kanske en får tvätta sig med landstingets tvål. Det är inte bra för någon inblandad. Danne ska packa vindruvor och satsumas. Bra idé!
 
Ryggen tar knäcken på mig for real. Igår drog jag på mig en sedvanlig låsning från helvetet. Inga konstigheter egentligen, det händer ju ibland. Smärtan som sitter i ytterfiléerna går över om jag duschar varmt eller lyckas somna. Men de är tillbaka lika snabbt. Det går väl inte att göra så mycket åt - men det vore trevligt att kunna sitta en hel middagsbjudning vid matbordet. Imorgon ska jag ringa Ulla-Karin och se om jag kan få muskelavslappnande utskrivet. Kanske en bra sjukgymnast rekommenderat?
 
Jag försöker att inte vara så gnällig. Jag tror på något vis att jag måste vara tacksam och glad för att jag inte har kräkts eller mått dåligt i övrigt. Jag vill inte vara en gnällig sambo heller, det verkar inte skoj att leva med en sådan. Danne är fantastisk dock. Vad gjorde jag utan honom? Försöker göra det han kan, massera även fast det inte hjälper så mycket. Går och köper vindruvor för att jag är sugen.
 
Nåväl, jag ska sluta gnälla. Däremot blir jag ju glad om smärtan är borta när allt detta är över. Det kanske inte är så konstigt dock. Det här är ju det tjockaste jag har varit någon gång. Kroppen får kanske en chock?
 
Jag försöker göra mitt allra bästa för att bli en yogamänniska fortfarande. Hot mojo på onsdagar, och nu har jag förlängt mitt medlemskap på yogobe. Det här blir nog alldeles lysande. Jag kommer att bli en harmonisk människa,
 
Färdiggnällt!

RSS 2.0