3/11-2011

Inlagda vitlökar kan vara typ den bästa uppfinningen någonsin! I love.

Hur som, när jag och Lovisa hade varit på rättegången så drog vi och käkade lunch på Sammuraj. Följdaktligen så var vi inte så hungriga på kvällen och bestämde oss för att lite plock kunde vara gott. Salami, krustader, brie, kex, kapris..ja ni fattar. Sen hade vi även en burk inlagda vitlökar. Av den burken tryckte jag uppskattningsvis i mig minst 2/3..Lovisa fick inte så många. Det är ju så bra för man luktar ju inte vitlök av inlagda.. trodde jag.

När jag kom hem till Stugun på fredagskvällen så frågade mamma om jag hade ätit vitlök. Jag hade inte ätit nån lunch så jag tyckte att det hela var en smula märkligt. Inser att man visst luktar av ilagda och jag hade alltså luktat så hela dagen på jobbet. Dessutom var jag stressad den dagen så jag flåsade säkert.
Pinigt såhär i efterhand.

Så i helgen är det supé.. Mitt sista problem är skorna.Kommer att återanvända klänningen från förra året, så jag hoppas att jag inte får några större men av det.

Ja just. Igår skulle jag attackstäda lite. Attackstädning går ut på att man låtsas att man inte ska städa och sen bara hoppar man upp från soffan och gör det ändå. Chockar sig själv lite.
Började med disken. När jag nästan var klar skar jag upp tummen på en tesil (japp ni läste rätt.. en tesil) och sen var städandet över.


RSS 2.0