Nytt år och nya tider

I år har jag:

Bott i Övik
Träffat en massa underbara nya vänner
Blivit frisör
Blivit matte
Blivit dumpad
Blivit förbannad
Blivit arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg arg
Flyttat hem till mamma
Hittat två underbara partypinglor i mina nya jobbarkompisar <3 Lovan & Lotta
Börjat träna
Slutat träna
Druckit en massa sprit
Tänkt 100 gånger att jag aldrig mer ska dricka sprit
Bott på Storgatan i två olika lägenheter
Bråkat
Myst
Retat folk
Ätit mängder av pizza
Ätit mängder av subway
Gått promenader med Marita och Salka
Skrattat, gråtit och tröstat tillsammans med Linda
Åkt buss med Petra
Förlängt håret
Slitit ur hårförlängning
Snokat
Hatat
Älskat
Klippt och färgat en maaassaaa

Nyårslöfte:
Jag ska skaffa mig en bättre stil. Fyy faan vad snygg jag ska bli.
Ska dessutom skaffa mig en lägenhet och så ska jag träna.. träna träna träna!!

Gott nytt år alla så hörs vi nästa år!!

Och DU din jäkel. Du vet var jag finns. Var fan gick allt fel? Vi som var perfekta!?

gimme gimme



Mm, ge mig lite Ian Thorpe. Fyy faan för en simmarkropp.. så perfekt..

Man mår som man förtjänar..

Igår var en rolig kväll.. dagen var mindre rolig och har spenderats i grav bakfylla och uppkastningar i form av galla till slut.. men det var skönt att komma hem till stugun och krypa ner under täcket och halvsova/slökolla på teve.
Nu mår jag bättre.. har duschat och tagit på mig mina pyjamasbyxor som är fabulous och ligger i sängen med datorn.. Det enda som fattas är morotsstavar, gurkstavar och min berömda vitlökssås. Jag tar det imorgon..

Hur som helst tog Saya mitt visakort och sen fick jag inte betala NÅT under hela kvällen. Stefan och Saya kom med nya drinkar, och jag fick min älskade pina colada. Jaja, nu tänker jag inte dricka på läänge.. Det brukar ju gå jättebra när man säger så, men jag är fullständigt allvarlig..

Dags att fortsätta min slöa kväll och vänta på poker..

Obra

Det går inte bra alls för mig att skriva med naglarna.. Hoppas det ger med sig snart.
Har av misstag lyckats publicera två inlägg med bara rubrik, men jag tror att jag fick bort det..

Kan jag få fråga dessutom varför det bara är SKIT på teve såhärdags.Vi som inte är hemma tidigare än så här då? Ska vi behöva se massa skitserier som är äldre än gatan, eller alternativt dåliga sci-fi serier. Jag hatar sci-fi! Smacka på Miami Ink eller Scrubs hela natten och jag ska sluta gnälla.. så länge.. så gnäller jag!!

Oj nu hittade jag värsta kortkommandot, undra vad jag tryckte.
Hittar dessutom inga bra sidor att snoka på..

Ramlösa blåbär kallar.. den är ny! Och den var good! Jag fick låna pappas kort... =) Jag är luurig

Imorron blir det utgång med Saya och Stefan! Skoooj

jag kan eventuellt vara världens mest ointressanta människa.. funderar på om det kanske inte är alla andra det är fel på.. Kan det vara så att halva jordens befolkning är cp bara för att jag tycker det eller sitter det hos mig?
Nej, jag tror nog att jag är den som har rätt, och att resten är störd! ja, jag vet att det sticker i mångas ögon, men det är så jävla svårt att vara ödmjuk när man är bäst!!


Jihooo!

Dagens sinnesstämning:

image17

såhär glad är jag över att Saya äntligen haft anständigheten att komma hem! Och imorron får jag träffa min tjej. Skoooj

Ja, jag har ful frisyr. Tapiga längder och utväxt samt att färgen som är på börjar bli lite dassig. Men vilket år som helst nu ska jag fixa, helst 2008!

Försökte fixa en tid för att fixa naglarna idag. Det var lika optimistiskt som dom stackare som rasslar in på salongen halv fyra en fredag och tror att det ska finnas en klipptid.. Eller varför inte fredan innan jul?
Ja hur som helst så köpte jag ett packe med tippar och satte fast själv med gele. Är klar med vänsterhanden men nu snart ska jag gå in till Eva och tvinga henne att göra högern. Det blev helt okej faktiskt om man bortser från den katastrofala franska manikyren jag försökte åstakomma själv. Det var under all kritik, men det kanske Eva kan fixa också?

Eventuella stavfel beror alltså på nya naglar på en hand.

Sen kan man ju ibland undra varför jag roar mig med att ta fula bilder på mig själv med fula miner när jag inte har nåt att göra. det är ett senare problem. Jag tippar på nån slags bokstavskombination!!

Busted!

...

Den är NÅGON som intagit en plats under mitt täcke och det känns lite som att jag får anpassa mig och sätta mig på kanten till sängen.

Hört av mig på en lägenhet idag.. Hoppas hoppas hoppas!!

Jag såg just att jag inte skrivit på hundra år. Och det var ju tråkigt, men jag har så lite att berätta.

Idag gjorde jag en mycket ansträngande permanent på jobbet. Efter ett tag så började jag kallsvettas och var nära att ta till lipen, men insåg att det kan se dumt ut om man börjar böla inför kunden så jag samlade mig..  Tacka vet jag de gamla damerna med lika längder över hela håret och inga urskurna längder.

Annars går det ju bra förstås. Pengar rullar in som de ska.
jaa just, pappa och jag vann på TP igår, tåls ju att tilläggas. too bad too bad för er andra.

Vad är du rädd för grönskalle?

Jul

Ja igår var det ju uppenbarligen jul. Allt var som vanligt.. Först klev jag upp alldeles för tidigt för att äta skinkstut med mamma och Salka. Bestämde mig rätt snabbt för gå och sova igen.
Sen fika hos oss, julmat och julklappar hos Eva och Lars. Sen blev jag klen och gick hem och la mig..
fick en massa fina klappar iallafall. Dammsugare, pyjamas, kläder, pengar, presentkort, bok osv. Salka fick fina klappar också.

Idag var jag upp till pappa och öppnade paket från adam och lovisa (pappas öppnade jag igår) Adam hade skrällat till med värsta dieseltröjan. Det var ju inte utan att man blev lite imponerad. Sen spelade vi spel.. Fas 10. Fan vad arg jag blev. Ja, jag förlorade och Adam var cp som vanligt. Alltid ska man bråka när man ska spela familjespel.

Nu är det snart middag igen. Det ska bli gott!!

Hur orkar du vara så inihelvete munter jämt?


Julklappsshopping

Ja, som vanligt så är ju jag ute i sista sekunden med mina julklappar. Varje år tänker jag att det HÄR är sista året jag är ute såhär sent. Men ändå var jag ute igår och rasslade omkring på stan. jag hade visserligen köpt 3 eller 4 julklappar i början på månaden så det får jag väl ge mig lite creds för.

Hur som helst blåste jag in med bilen igår, och för det första var det ju ett helvete att hitta parkering, men var trodde jag själv? Rasslade omkring som en idiot med resten av idioterna på stan och folk skickade mig på uppdrag. MEN ÅK IN TILL STAN SJÄLV! Hade så tunga påsar att dom skar in i händerna.. Sen kom jag ju på att jag kunde dumpa sakerna i bilen.. Dumskalle. jaja, mitt liv blev genast mkt lättare när jag hade gjort det.
Men åter till frågan: Varför kan inte folk köpa sina julklappar i tid så jag slipper trängas med alla dom när inte jag har köpt mina julklappar i tid?

jaja, det löste sig iallafall, men det verkar dock vara nåt problem med banken för dom har inte dragit några pengar så jag har inte en blekaste aning om hur mycket pengar jag har

Sen var jag och Niklas och åt på O´learys sen såg vi på Smallville. Hatar smallville men det var ju mysigt att få ligga nära och kramas. Åt dock världens godaste pepparstek.. fick tillochmed oxfilén stekt för en gångs skull. Mina köttbitar har en tendens att vara rå när jag får dom.. inte för att jag klagar men...

Ja, så nu har jag låtsats att jag har städat så mamma ska bli glad, och snart ska jag ut på lite uppdrag. Precis vad jag behöver.
ja just, jag har gjort julkort också. Skrev ju det förut att jag var sugen på att köpa ett pysselset, men att jag visste att jag inte skulle klara av det. Igår sprang jag in på panduro och rev åt mig julkortssettet innan jag hann ångra mig. Och det visade sig att själv korten var färdigklippta, så det gick ju som en dans. Har bara lyckats åstakomma ett än så länge, men idag ska det ske.

Ja, jag vet. ointressant, men jag tänkte bara skriva lite.
Nu ska jag fortsätta lura mamma att jag städar


Ibland kan jag inte låta bli att undra...

Vad verkar vara problemet? Hur fan orkar du vara så jävla självgod som du faktiskt är? Sluta lägga dig i förihelvete!!!!! Hur kan du tro att ditt sätt att leva är det enda sättet? Innan du ens har nåt att komma med kan du lära dig att stava! Ingen orkar ta en självgod dyslektiker på allvar, och du borde definitivt inte vara sarkastisk mot Zalla! YOU GO GIRL! Jag köper boken, jag lovar. Kanske tillochmed kan vara gästförfattare? wäää
Dessutom.. Hot or not? Jag skulle säga definitivt hot!!!!!

Bara för att man själv är olycklig och bitter så behöver man inte ge sig på dom som är lyckliga!! FYYYY FAAAAN VAD JAG BLIR LLEEEEESSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ja jag lägger mig i, men jag gör det i min EGNA blogg)

Som sagt syster! Man får lätt för sig att det är småflickor man har att göra med!

På tal om det. Om en månad så fyller jag 21, fyyy faaan vad gammal man är! Äldre än gatan.

Jag tänkte bara meddela.. jag åt en FET OXFILÈ idag. och det var jävligt.. läckert!!!!

Nej, men gå ner i vikt nu till jul kanske? Skaffa en lägenhet kanske? Ja, det blir bra. hejdå

Men nu tror jag väl ändå!

Idag på bussen hem så var det nån som FES!!! Men fis inte i bussen din äckliga jävel! Du kan väl spara på dina gaser tills du klivit av bussen, alternativt tills JAG har klivit av bussen. Jag trodde att jag skulle dö. Helt allvarligt. Är 132:an nån slags samlingsplats för idioter?

Sååå skönt med lite ledigt nu. Jag ska in till stan imorron och köpa julklappar, sen jag ska och Niklas ut och käka! MYYS! Och en fin julklapp fick vi från jobbet också. Jag vet vad det är, men jag tänker inte öppna den förrän på självaste julafta! Nu när Sebastian har tillkommit i familjen så är man inte längre den som kommer få flest julklappar antar jag. Därför gäller det att spara på det man får!

Fortsatte för övrigt att fundera på det här med vegetarianer. Djur äter ju djur! Är dom grymma också då? Borde inte dom kunna nöja sig med bönor och grönsaker? Djur äter djur, och vi är djur. Är det inte så?

För övrigt, om man går på stan och det stannar folk och vänder sig om så får man lätt för sig att dom pratar om en! Tror ni jag är nån slags dumskalle eller?
Och vad är problemet? Varför kan ingen stava?
Och en sak till. Om du tror att du stör mig genom att lägga ut fula bilder och tro att jag vill ha erat liv så tror du FEL. Och tror ni att jag är avundsjuk på NÅT ni har så är ni inte bara dum, utan även jävligt självgoda!
Wrong wrong wrong wrong... wrong wrong wrong wrong... U´re wrooong. U´re wrooong!

Fuck You, you hoe. I don´t want You back!!

Jag = Tönt

Jag var nyss ute på jordarnas sparkrunda med Salka. Jag hade glömt hur jobbigt det faktiskt är att sparka. Salka sprang för kung och fosterland och jag sparkade i samma anda.
Nu till det töntiga. För första gången i mitt liv hade jag broddar på mig. Jag kände mig hur töntig som helst, men utan dom hade jag faktiskt inte kunnat sparka i halkan. Ja så nu är man väl pensionär också!

Tre Ankare är lite the shit.. Fast inte lika mycket the shit som kronan förstås. Kronan IS the shit!
Det känns som att allt börjar bli lite lättare. Kanske kanske kanske. Jag är kanske också värd ett liv som får mig att må bra. Jag orkar inte planera mitt självmord mer, det är så ansträngande, och inget känns som en nog bra idé. Visserligen ställde Adam upp och hitta mig och Lovisa när vi hade hängt oss.
Apropå det, en rolig sak.
Jag diskuterar med min kära bror:
Jag: Du, hur knyter man en snara. En sån som man hänger sig i?
Adam: Vet inte, du kan ju googla på det.
Jag: Ja, jag tänkte göra det, för jag insåg just att jag inte vet hur man gör.
Adam: Du ska väl inte ta livet av dig?
Jag: Nej inte nu (mkt nöjd över att min bror faktiskt kanske bryr sig om mig lite)
Adam: Nej bra, du måste klippa mig först..

jaaa. just

Ja det var ju det här med åsikterna.

Vad är det för fel på folk som ska pracka på andra sina åsikter? Kan man få tycka vad man vill?
Angående det här med päls som det pratas nåt så djävulska om! Det är hemskt och jada jada jada.

Men hur är det med alla jävla veganer som springer och släpper ut minkar ur sina mysiga minkfarmar? Hur smart är det tycker ni? Tror knappast ni tänker på djurets bästa när ni klipper hål i stängslet och dom stackarna springer all världens fart. Vad ska dom äta då? Alla vet (förutom ni) att antingen får dom inte tag i mat, eller så springer dom ner i nån sjö och drunknar alternativt springer ut på vägen. Om dom får bo kvar i minkfarmen får dom ju iallafall ett bra liv... tills dom blir en päls!
(jag vet att jag misstagits för minkutsläppare, men skulle aldrig vara så dum med ett djur)
Sitt ni där och käka eran sallad, så äter vi kött! Men försök fan inte få nån annan att tycka som er. Tänk en mediumstekt oxfilé med pepparsås.. tänk en grillad kycklingfilé på sommarn, eller tänk en fet hamburgare på frasses en bakisdag.. Fatta vad ni går miste om!


Mina älsklingar

En av mina älsklingar har en ny vän. Det är vovven i spegeln som är den nya vännen. Salka tycker mycket om sin nya vän och dom brukar även prata med varann.
En av mina andra älsklingar beräknas att komma till Östersund på Fredag och stanna ett bra tag. Iallafall såpass länge att jag hinner krama henne tills hon ska lämna mig igen!

Sen har jag en massa andra älsklingar också, men dom fick inte stå med idag.
Lovan blev upprörd på mig idag för att jag hade tre ankare, men då var jag snäll och köpte en nikotinfri snus till henne, så hon kan tro att hon snusar. Jag är en snäll medarbetare jag.
Lovan var iof också snäll för hon bokade bort en halvtimme i slutet på dagen till mig, och det gjorde att jag kunde åka hem med 16,20 bussen istället. GRYYYMT!
Lotta var inte så snäll idag, hon narrade min arbetsställning. MOAHAHAHAHAHA jo, det var lite roligt.

nej om man skulle smida en plan och pussas lite med la vovve och sen kanske ringa Maritta för en promme. trevligt hej


jaa just

Glömde avsluta låttävlingen. Lovisa hade rätt, jag visste faktiskt inte själv vad den hette, men nu vet jag det. Nåt med project. eh ja

Bloggen har lidit av cerebral pares ikväll, så jag har inte kommit in förrän nu. Nu kanske man kunde tro att jag hade nåt intressant eller viktigt att skriva, men det hade jag inte. Ville bara skriva lite meningslös skit... som vanligt

Idag på bussen hem från stan så skulle jag göra en bra plan. För det första skulle jag försöka undvika dom som tänder lampan, och så skulle jag även se till att jag slapp sitta med tanten som andas högt genom näsan.
Valde och vrakade länge och det hela slutade med att jag fick sitta framför en som hade hicka och en som hade en jamande katt!
Och på busstorget satt en gubbe och försökte smygdricka en öl, vilket gick ut på att han gömde den i jackan när han hade druckit en klunk. Det gick inte så bra, för det syndes ganska väl. Det hela slutade iallafall med att han satte på sig ett par glasögon, ovanpå ett annat par.. hahah det var roligt.  Jaa, just, jag hade även lyckats håva in en sittplats idag.. men sen kom det en tant och satte sig breve mig.. och STÅNKADE!!! Och snorade. så jag var tvungen att gå därifrån. men jag kan få fråga en grej? Är busstorget och bussarna nån slags samlingsplats för dumskallar eller? Efter att ha åkt buss i nästan två månder så har jag noterat det nämnligen!

Förresten lät inte det så roligt. Jag har åkt buss i snart TVÅÅÅÅ MÅNADER! Jag har bott HEMMA i snart TVÅ MÅNADER. Jag har inte tränat på snart TVÅÅÅÅÅÅÅÅ MÅNADER! Är det nån som fattar hur jävla fet jag är? Är det nån som har en lägenhet till mig? Jag och Salka flyttar in genast, fast vi vill ha en central tack!

Dessutom hoppas jag att smärtan i läppen har avtagit tills imorgon, Det förtar liksom effekten av att snusa, när det gör ont! Men SKAM den som ger sig. Jag och Lovisa ska sluta till nyår, så därför gäller det att sätta fart nu!!! (lär ju gå jättebra... jättejättebra faktiskt)

Ja just, det var även en tant som försökte tränga sig på ICA idag. Men also, ursäkta, men ser jag ut som nån som man bara tränger sig före eller? Fyyyy faaan vad förbannad jag blir. Och nästa gång trängarn Nr. 1 försöker med nåt, då kommer jag fälla krokben för han! Jag lovar!!!

Ja just. Jag gick faktiskt in på facebook idag också, bara för att jag hade ca 1000938423872 vännerförfrågningar som jag inte hade accepterat (mest för att det aldrig funkade på gammsuggan) sen blev det som ett ångestladdat moment att tänka på alla vännerförfrågningar som jag hade. Så jag gick faktiskt in och svarade på alla. herrejösses vilken pärs. Sen såg jag till min förfäran att jag hade två mail också i min inbox, så jag försökte svara på ett.. Jag hoppas att det kom fram, annars sa du ju att du läste min blogg, så.. du får väl säga till då... om det inte kom fram also. Fyyy faan vad jag hatar facebook. nej ni, tacka vet jag bilddagboken. Det är en svårighetsgrad som passar mig!!

Nej men helt allvarligt, en lägenhet? Ja tack, don´t mind if I do!

Sunday bloody sunday

Ja, och idag var det fika hos bror. Lovisa skulle tydligen fli sig så där sprack ju drömmen om att få gå i mjukisbyxor.
Usch var jag ser ut..

Jag har inte tvättat håret på kanske tre fyra dagar.. Så mitt hår luktar HÅR!! Så jävla vidrigt. Och jag ska kalla mig för frisör? Ja, ska man synda nån gång måste det väl få vara på helgen då! Men nu får jag en chans att inviga mina nya benvärmare iallafall.. Leggings är inte ett varmt mode, tur att det även är modernt med benvärmare och långa tjocksockar. Ja jag säger då det. Men det är ju lika bra att vänja sig eftersom snart är det nyår och i år ska jag ha ett nyårslöfte.
Löftet är att skaffa mig en snyggare stil. Lite finare kläder, kankse inte alltid jobba i en ful, för kort tisha och jeans. Kanske leggings, kanske rentutav att man drar på sig klackarna nån dag. Vad roligt det ska bli att bli fin. Hoppas bara på en lägenhet i stan nu, för jag orkar inte vara fin halv sju på morron när jag ska åka buss.

Tjock är jag också. Väger säkert 200 pannor vid det här laget. Och det enda jag orkar göra för tillfället är att ligga i min säng och surfa. Men det är ju sant som det är sagt, min laptop är fabulous.
Och jag borde börja läsa Harry Potter men det är ju någon som har snott min läslampa, och dessutom är jag rädd för att om jag börjar läsa, så kan jag inte sluta. Typ såpass så att jag måste ringa och sjukanmäla mig från jobbet. Fast den här veckan ska bli en rolig arbetsvecka. Är fullbokad imorron och på torsdag och de övriga dagarna är nästan fullbokade. Skitroligt!!! Har börjat håva in lite stammisar utan att jag har märkt det faktiskt!

Nej men om man skulle gå och fika lite. Eftersom jag är tjock så fikar jag minst två gånger.. moahahahaha. Jag har ingen tanke på att gå ner i vikt, bara så ni vet. Tänkte ut och springa nån dag, men jag har bestämt att det är det för kallt för just nu. Och min mössa glömde jag i stan så jag får ha en ful svetsochmek mössa på mig. Pinsamt.

nog med meningslöst svammel, inget som var värt att läsa iallafall! Hejå

Är det jobbigt eller?

Ibland kan jag inte låta bli att undra.. är det jobbigt att se på film och äta popcorn? Om det inte är det skulle jag vilja ifrågasätta flåsandet.. men det är kanske bara jag.
Salka är en väldigt lätt kamrat att se film med. Eftersom hon springer över alla för att komma till den som precis tagit en näve popcorn, giriga fruntimmer!

Inget i det här livet som är värt nåt kommer lätt. Du är värd allt


aeu-aeu-aeu-aeu-aeu-aeu-aeu-aeuaeu

Gissa låten!!

Idag har jag färgat och klippt Lovisa och det blev faktiskt jättebra!!

Vilket år som helst nu så ska jag undersöka vart PgUp och PgDn ligger på min laptop, men just nu är det allt för mörkt.
Jag är grymt sugen på en snus, men vågar inte ta nån när mamma är hemma, för hon blev så arg sist! hahah.. jag är 21 år snart och vågar inte snusa hemma.. Pinsamt Lina..


Jaa, sen var vi och åt på Captain Cook. Jag var storfräsarn och tog oxfilé och strille. Pappa bju. De glömde steka min oxfilé men den var god ändå. Halvvägs genom middagen tyckte pappa att vi skulle byta tallrik en stund, så då gjorde vi det. Det var gott också (även om det inte var nån storfräsarfilé)

Sen skulle pappa och Annika in och snabbhandla. Jag och Lovisa hann åka hem till hennes lägenhet. Gå på toaletten, kolla vad mycket smulor det var i köket. gå in på hennes rum och hämta saker, sitta i soffan och kolla i skolkatalogen, åka tillbaka till Coop och sen lyssnade vi på musik en stund, sen tog det två år, sen var dom klar. Det var en snabbhandling utan dess like. Och ikväll är det film hos Lovisa.


Låt oss höras lite senare!


Jag har lurat mig själv för många gånger nu...

Jag har längtat till julmaten som komma skall och tänkt att NU, nu är jag stor när jag tillochmed längtar efter julmaten. Tillochmed lite efter sill. Jag som alltid bara har ätit julskinka.
Ikväll har vi varit på julbord i persåsen, och jag insåg att jag fortfarande bara äter julskinka. Trodde det skulle vara de gamla hederliga vitlökssill och kanske en senapssill, men vad trodde jag själv. Det ska spejsas till upp till tårna. Havtornssill, lingonsill, hallonsill (?) Småplockade lite av varje och visst var det helt okej, men vi hade förväntat oss lite mer. Lovan var nöjd, för det var mycket kött som hon ville äta. Men vi andra vågade inte äta det gråa köttet (som enligt Lovan var JÄÄÄTTEEgott) och ren var vi väl inte heller allt för sugen på.
Jaja, hur som helst så var ju julskinkan god, och den basturökta.. och snaps till sillen fick vi (även om jag bara vågade hugga in på en bit lingonsill och en bit havtornsill)

Sen åkte vi hem till stan och där väntade Sara och Marita på mig.. faaabulous. Ringde pappa Mårten och fixade bil och så åkte dom in och hämtade mig. det var verkligen guld värt, det känns som att det trots allt är LITE för farligt för mig att vara i stan. Och i vilket fall som helst orkade jag inte ta mig till söder till Mikke och hämta nyckel och sen ut på frösön.. Iof har jag ju gått från Stugun till bringåsen, men det kändes sådär att gå i klackar.

Så nu ligger jag hemma i en skön säng i Stugun (tyvärr själv, då Salka har valt bort matte inatt) och inte speciellt full är jag heller. Och inte speciellt full var jag förra helgen när vi var ute.. Det var ganska skönt faktiskt att vakna efter en natt på krogen och må ganska prima..

Jaa, just ja. Har även lånat sista Harry av Sara och det ska bli lite bitterljuvt att läsa den. Samtidigt som man inte vill nåt annat än att veta vad som kommer att hända för Harry så vill man ju som ändå inte att det ska ta slut.
Hur som helst kan jag inte börja läsa ikväll, för det verkar sannerligen som att någon har snott min läslampa, och läsa med taklampan kändes lite sådär.

Auf Wiedersehen, Biss dann


.. men det är svårt

Jag och Lovisa försöker ofta planera nån slags harakiri (kollektivt självmord)
Det går inte så bra, för det är inte det allra lättaste att ta livet av sig.
Min första tanke går såklart till den enklaste utvägen - piller.
men vad dör man av? Det är väl knappast så att jag kan pilla i mig 200 alvedon sen ramla av pinnen?
(Lovisa sa att man dog av en överdos, men no shit sherlock..  men VAD dör man av)
Nästa plan var att skära sönder handlederna, men det funkar inte riktigt för mig. Jag har enormt stora problem med handleder och kan inte ens ta i mina egna. Inte titta på dom heller för den delen. vidrigt
Så.. ta pappas bil och kvadda den.. ner i storsjön var Lovisas idé, men jag känner en väldigt stark ovilja att drunkna, speciellt i december när det är svinkallt.
Schweiz har ju dykt upp ett par gånger, men även fast man kan få dödshjälp där tror jag inte att de tar ihjäl två friska tjejer, 17 respektive 20 år. Det tror jag inte.
Frysa ihjäl, alternativt supa ihjäl sig.. Supa ihjäl sig går inte då man måste ha minst 4 promille i kroppen för att lyckas med det, och jag är ju en pukie nu på äldre dagar, men att dricka och sen sätta sig i snön var en bra idé. Har dessutom hört att det blir varmt alldeles innan man dör.. men det känns dock lite jobbigt..
Så, hänga sig! Men frågan är, vem ska få äran att hitta oss och plocka ner oss? Det stöks ur listan.
Sen kom Lovisa på snilledraget.. Vi skulle andas i en plastpåse tills vi dog. Jag skulle kolla med mamma om det gjorde ont, och det trodde hon att det kunde göra. Det var synd, och det som är allra syndast är om man skulle misslyckas. Trist att få hjärnskador bara för att man inte ens lyckades med en sån simpel grej som att ta livet av sig.
Ja, diverse saker har dykt upp på listan, men nu har jag det rätta knepet (eftersom självdö inte verkar vara ett alternativ.
Jag ska äta ihjäl mig.. Imorron strider planen till verket när det vankas julbord i persåsen (the potatoesauce) Då kommer jag få dö lycklig med julskinka och sill i magen. Kanske tillochmed en prinskorv eller två.. Lovisa, smart va? Liemannen, here I come!

Helst av allt vill jag dö i din famn, gammal och grå.. men så blir det inte så då skyndar jag på processen lite bara


Lucia

Ja, idag är det lucia. Jag och Marita var ner på nornan och spanade in barna när det var dags för luciatåg. Det känns så konstigt att de är så små. När man själv var det i luciatåget var man ju stor. Och lucian var ju alltid jättegammal tyckte man, men idag när Caroline Hansson stog som en tjusig lucia insåg jag genast att jag är gammal som gatan.
Hon sjöng ett jättefint solo, och jag tog till lipen. Massa tårar som rann, för att det var fint och kanske för att allt är så jobbigt.
Jag har bestämt mig nu, det blir inget mer.
Jag förstör bara för mig själv. Jag kan inte finnas där för dig så fort du vill, och sen glömma mig själv. men jag vill ju bara att allt ska kännas bra för en stund. Man kan inte både ha och äta kakan. Jag finns inte där till din förfogan längre, för det tär på mig!!
Jag går snart sönder av ångest, och mitt i allt så ska man försöka vara stark och stå upp för sin sak. Enormt enkel uppgift. Bry dig inte om att höra av dig, för jag kommer ändå inte att svara.
Det kommer ju knappast att bli värre än vad det redan är, för tårarna rinner ju i vilket fall som helst.
Glömma kommer jag aldrig att göra, men det skadar ju aldrig att försöka.
Jag kommer alltid att minnas allt det fina vi har haft, och av någon anledning tycks jag inte kunna komma ihåg alla gånger jag blivit behandlad som skit. Behandlad av skit av den man älskar mest.

Jag mår SKIT! Och när det är som jobbigast, så kommer Salka och lägger sin kalla blöta nos på mig och så känns allt genast liiite bättre.

Ingen tvingar er att läsa om min ångest, men jag måste få skriva av mig innan jag självdör (visserligen är ju det det enda jag hoppas på)

Imorron är det julbord iallafall.. Då ska jag äääta!

jag funderar...

jaha, var det samma John. Fan vad ful han var med skägg! Tacka vet jag Michael Scofield. Han kan man lita på med sin rakade skalle..

Ibland kan jag inte låta bli att undra vad min hund håller på med. Hon lägger sig ner, kliver upp, går runt 5 varv. Lägger sig ner igen, kliver upp, snurrar 5 varv igen, lägger sig.. ja jag säger då det jag alltid har sagt. Nåt märkligt måste det vara med hunden. Men matte älskar vovven ändå!
och Ida bad om en bild på mig och vovven, så här kommer en riktigt tjusig en.. wää

image16

Faktum är att Salka verkar lida av en ovilja att vara med på kort.. haha..

Nu är det seeent. godnatt

Och ibland är det bra..

Min näsa also! Den är helt galen. Det liksom väser i den och som alla vet så klarar jag inte av näsor som piper/väser/rasslar etc etc. Jag blir vansinnig. Frågade Johan om han kunde skjutsa mig till Schweiz, men jag tror inte att han ville göra det.

Och en sak till, angående desperata.. VAD FAN HAR DOM BYTT UT JOHN FÖR? Man kan inte göra så. För det första är det mycket förvirrande, och för det andra var gamla John mycket snyggare än nya..

monsterpasset

Idag har jag och Lovan jobbat 11 timmar. det var jobbigt, men det hade varit ännu jobbigare om jag inte hade haft så mycket att göra.. Sjukt skön dag på Torsdag iallafal.. jobbar 11-17 ah.. det har man gjort sig förtjänt av.

Ja, jag orkar inte skriva mer. Ska spana in några bloggar, kolla efter en lägenhet och sen är det dags att sova, för en annan har ju ett jobb att sköta.

Jo förresten, jag misstänker att bussen som gick 06.40 idag var samma buss som Fujitsu använde på sin julfest. Det luktade nämligen spya när man kom in. jag höll på dog. Jävligt roligt att sitta i spylukt hela vägen in till stan.
- nemen Lovisa, luktar det kräks?
- va, nee?
- GÅ FRAM GÅ FRAM!!! DET LUKTAR KRÄKS. HÄR KAN JAG INTE SITTA!!!!
.. det roliga var dock att nån hade kräkts på bolmarns vanliga plats. Haha skrattar djävulen! Där får du för att du tränger dig i kön varje morgon din jävel! Somliga straffar gud på en gång va!

Nej som sagt.. om man skulle höra av sig en annan dag. eventuellt imorron! Käre gode gud. Gör så att jag kommer ihåg sminkväskan imorron till jobbet (idag höll det på att bli katastrof. tack och lov så kom lovisa förbi med smink) och käre gode gud.. gör så att jag kommer ihåg att ta med mig saxarna hem så jag kan klippa pappa.
ja, det om det.. Det borde väl säkra framtiden va?
hej

Long time no see

Ja jag har inte skrivit på ett tag eftersom jag haft problem att komma in på internet.

Igår var en rolig dag. Åkte in till stan och fikade och gick en sväng med Sara och Marita. Sen drog kom Sandra och hämtade oss och så åkte vi ut på frösön. Där vankades det tacos och spel och dricka. Askul (märkligt bara att alla förlorade den gång dom var med Sandra.. )
Sen drog vi på nya larrys. Det var trevligt.. ända tills det blev otrevligt. Då drog vi hem.

Ja, jag har inget att skriva. jag återkommer när jag återfår viljan att leva.. eh.. skriva.

Ibland... blir jag så matt.

Men fyyyy faaaan also

Jag hade just skrivit världens längsta inlägg och så försvann det!!! JÄVLA BLOOOOGGG!!!!

Jag känner dock att jag inte kan låta bli att instämma med Frida, vad är problemet med alla pensionärer. På busstorget till att börja med. Där har dom ockuperat varenda ledig sittplats som finns, sen när bussen kommer, nej då var dom plötsligt inte så gammal och trött längre, utan då blir det en jäkla fart för att komma först in i bussen. Och sen när dom har trängt sig där, då är det ett himla stök när det ska betalas, ja men skaffa ett busskort!?? Och alla slantar dom har och ska rassla fram småpengar ut portmonän. Och inte nog med det. När dom väl har tagit sig in i bussen så tar det först och främst 100 år för dom att fli sig ner på en plats så man får stå och vänta. Och sen när dom äntligen har satt sig så ska man tydligen sitta på yttersta sätet för att ingen ska kunna sitta bredvid.
Jag har ju iallafall anständigheten att sätta mig längst in och lägga upp benen och låtsas sova. Det är ju ingen som vågar väcka en sovande människa för att få sitta. (inte för att folk brukar vilja sitta med mig men)

Ja apropå det. Varför vill ingen sitta med mig på bussen? Dom få gånger jag inte lägger upp benen och låtsas sova så är det ändå ingen som väljer att sitta med mig. Dom sitter hellre typ med folk som man VET luktar äcklig. Och om det bara är platsen vid mig och är ledig så sätter alla sig längst ut på sätet och ser jättebesvärade ut. Vad är problemet? Luktar jag äckligt? Ser jag ovanligt farlig ut? Ser jag ut som typ Java att jag ska börja snacka ihjäl nån? Missförstå mig inte, jag vill ju inte sitta med nån.. men man vill ju ändå inte vara sistahandsvalet. Märkligt.

I måndags glömde mamma ringa och väcka mig. Då försov jag mig och fick ta 7.15 bussen. Ingen katastrof egentligen. Mamma ringde på salongen sen för att se om jag var där eller nåt, och berättade då för Lotta att hon hade glömt ringa mig. Då sa Lotta att jag minsann var gammal nog att kliva upp själv. Nemen? Knappast Lotta. Så nu får jag ingen väckning längre. Det resulterade i att jag försov mig även imorse. Bussen var skitsen in till stan. Pinsamt. Hur som helst, Lovan sa att man inte alls måste kliva upp av sig själv bara för att man är 20. För hon är faktiskt 25 och får väckning av Storråttan varje morgon. Så iallafall - DAMN YOU, Lotta!!! DAAAAMN YOU!!!!
och vem skulle inte vilja somna om när det kommer en varm och mysig vovve och pickar på axeln och vill sova under täcket en stund. Det tycker jag är trevligt iallafall!

Har även kommit på ett problem med tatueringen. Som Evelina sa, dom har öppet mellan 10-16 typ, och vi vanliga människor jobbar ju den tiden. För det första vill jag ju knappast ta ledigt en dag för att tatuera mig. Sen vill jag ju inte göra den på sommarn, eftersom man inte får vistas i solen på en månad pga lack of skin. Men på sommarn har jag ju semester. What to do? Jag skulle ju iof kunna spara en semesterdag kanske? hahahaha..

Zalla var och klippte sig idag. Alltid roligt med lite kändisar. Du gör det så bra Zalla! Jag skulle vara en bitter människa det var jag som var i din situation. Men du är lika glad som alltid. Guldstjärna i kanten till dig.

Är fullbokad både imorron och på fredag. Det är ju skitbra faktiskt. Trist att inte ha nån att klippa, här ska håvas in stammisar.

Nej nu är det väl kanske dags att gå vidare. Men en sak är säker. MIG kan man lita på. Även om internet kravallar, eller om ett jättelångt inlägg försvinner så bloggar jag minsann. Folk verkar ha så mycket bättre saker för sig än att blogga.. Still, vad ska jag göra då? Ge mig nåt att läsa.

♥ Well in case you failed to notice, in case you failed to see. This is my heart, bleeding before you, this is me down on my knees. These foolish games are tearing me apart and your thoughtless words are breaking my heart ♥


Ett monster...kakmonster alltså

Idag har jag säkerligen ätit 20 pepparkakor om inte fler. Tacka vet jag kaffekille som kommer och bjuder på pepparkakor.. Läckert. Frågan är följande: Hur många pepparkakor kan jag äta utan att bli fet?

Idag har jag även köpt massa julklappar åt den lille. Jättefina saker faktiskt, hoppas han blir glad.. (när han ser bilder om 7 år och säger: Faster, vad fina grejer du köpte åt mig när jag var liten och inte förstog så bra)
Salka har också köpt julklapp åt kussen.. Snälla vovven. Och Salkas vän på brandaffären har tydligen klippt sig.

Salka hjälper matte att surfa idag. Hon ligger breve datorn och suckar. Jag förstår inte vad hon kan tänkas mena med det, However. Idag är jag ungefär världens tråkigaste bloggare, så jag lägger ner för nu..

Ne, men om man skulle skaffa sig nånstans att bo kanske?

Further on

Tårar ser man, men om hjärtat blöder vem märker det?

Further up the road, further up the road. I´ll meet you further on up the road, where the way is dark and the night is cold. I´ll meet you further on up the road.

Jag är så fruktansvärt splittrad. Ena halvan av mig är mycket resonlig och bra. Den andra halvan ber om att bli sårad.

♥ mitt hjärta slår för dig!


Lurad

Helt allvarligt så är man ju lurad om man har öppet internet. Varför vill man att folk ska kunna åka snålskjuts på en? jaja, hur som helst vågar jag erkänna att det är dock den bästa uppfinningen någonsin. Jag älskar att jag kan surfa utan en enda sladd. Jag kan surfa på toaletten om jag vill (inte för att jag vill, men huvudsaken är att man kan)

Har nyss varit ute på en promenad med Marita. Inte lika långt som vi brukar, men det blev ju faktiskt ganska sent. Och så fick jag en present av Marita också. En diskborste med en döskalle på.. och hör.. Det var även diamanter i ögonen på döskallen. Nu är jag lycklig. Nu väntar jag bara på en lägenhet så jag har nånting att diska (ja jag lär ju knappast slösa bort min fina diskborste på mammas disk)

Dags att surfa vidare. Sitter i sängen nu.. åå.. fabulous..

Snart kommer Michael Scofield på Teve. Då är kvällen fullbordad. jag har dock redan sett alla avsnitt, men det är värt att se igen bara för han! =)

Fabulous...

Idag har min nya dator kommit och det känns ju förstås fabulous. Tar väl ett tag innan man får in knycken på skrivningen när man är van stationär, men det kommer. Det är jättestor faktiskt. Mkt större än jag hade väntat mig, men å andra sidan tog jag ju en 17 tums för att tangentbordet inte skulle bli så jäkla litet. Hatar att trycka in alla knappar samtidigt bara för att tangentbordet är för litet.

ÄÄÄÄLSKA trådlöst nätverkskort. Jag snikar på taddens internet just nu.. moahaha det var en listig plan utav mig.
Nej nu tvingar mamma mig att diska, och sen blir det promme med Salka och Maritta Marue!

och förresten...

vad är problemet?

Lider jag av dummelse eller? Ja, det hade man ju kunnat förstå

Världens stoltaste faster

Idag har jag blivit faster åt en liten liten pojke. Mysigt. Längtar efter att få träffa den lilla kotten.

Helt allvarligt. Varför verkar folk ha bättre saker för sig än att uppdatera bloggen? Är det jag som har ovanligt lite att göra eller bryr sig folk helt enkelt inte om att jag vill ha nåt att läsa? Nej, men det gör inget. Tänk in på mig för all del. Mig kan man iallafall lita på.

Mina händer lider av en torrelse, det är jobbigt så nu ska jag snart smörja in mig så jag inte får skäll av Lovan imorron.

FYYYYYYY FAAAAAAAN also..

Siws nya lotterivinst.

Igår vann Siw ett kakfat på lotteri. Idag var vi ditbjuden på fika. På kakfatet fanns 8 sorter, och så hade hon tre andra.. Det hela resulterade i att jag smällde i mig 10 kaksorter. Jag är tjock.

Idag har jag varit på en promenad med Lovisa och salka, och kvällen kommer nog att bjuda på en till. Men först lite yatzy hos Lovisa.
Btw så tycker jag att den nya planen låter alldeles ypperlig Lovisa.

Bläää. idag orkar jag inte leva.. jag är så trött på allt. Jag ser ingen utväg, och sannerligen inget ljus i mörkret. ALLT är så jävla skit! Låt mig dö!

Första December!

Jag älskar Miami Ink. Jag längtar tills jag ska få göra min nästa tatuering. Jag längtar lite efter smärtan... faktiskt. Den här gånger blir det en stoor..

Så ikväll har jag jobbat på jämtlamellfesten, och det gick bra.. Det var ju lite stök, men inte så hemskt betungande faktiskt.
För övrigt så lider min dator av en obotlig cerebral pares och snart blir jag vansinnig på den!!!! Formatera inom kort.

Mattes bästa tjej sover borta inatt, så jag sveper in mig i en filt som luktar Salka och fortsätter kollar på Miami Ink.

Ha en trevlig kväll

BTW, är det nån som insett att det endast är tre veckor till jul? Helt sjukt

Man inser ju liksom att det är dags..

Vaknade klockan 8 idag av en vovve som ville ut.. Gick och la mig igen och sov till 11.30. Både jag och Salka.
När jag vaknade mådde jag illa. Värsta fantomenbakfyllan. Jag drack ju inte igår! Inte en droppe och har inte gjort på en vecka. Ha, min kropp är så van att vara bakfull så den låtsas. Slut på det nu...

Mina planer igårkväll gick inte som planerat. Miami Ink hade precis slutat när jag skrev och så fort jag tryckte upp yatzysidan så klappa internet ihop, för ovanlighetens skull. KOOOOOM NUUUU nya dator!!!! KOM?

Undra om jag ska äta lite frukost, sticka lite och ringa marita och fråga om hon vill gå ut och gå en sväng i snöstormen! Marita! Ingen tävlande i stegräknartävlingen hindras av lite snowstorm! Bara så du vet..


Nej, jag vet inte..

För det första slant jag just med handen rejält och hittade värsta kortkommandot. Synd att jag inte vet vad jag tryckte på.

Idag har jag klippt av Sara håret. jag tycker att det blev jättebra, hoppas att Sara är nöjd med.
Jag hittar andra sätt en fredagkväll att döva ångesten med. Idag kör jag inte längre alkohol. Idag står pepparkakor på menyn. MÄNGDER av pepparkakor. Vem vet? Kanske lyckas jag bli snäll på köpet?
Skulle till Lotta imorron och dricka glögg och åka pulka egentligen, men ett jobb dök upp och jag känner att jag är i behov av allt extra jag kan få.

Ja just, hör och häpna. Jag spelade bismarck (bismarck?) med Sara och Mona idag. Och jag förlorade inte. Var nära seger, men Sara knappade in och vann med ett poäng. Såhär i efterhand kan jag inte låta bli att fundera hur det gick till då jag ledde ganska stort innan, Sara måste ha fuskat.. (som vanligt var det hon som förde protokoll, konstigt att aldrig hon har förlorat) Mona blev ganska upprörd faktiskt över sin förlust. Salka satt på stolen breve och åt popcorn. Sen blev hon less och pep iväg på Maritas rum och hämtade lite sjysta vänner.

Nu ska jag ta en yatzy och sen ska jag tvinga min hund att sova med mig och kolla om discovery har anständigheten att visa lite Miami Ink. Min nya tatuering är på uppskissning nu.. eh? Uppskissning?


Jag vill inte vara ledsen längre, vad är det du inte förstår? INGA fler falska förhoppningar!


RSS 2.0