Japp. Klockan är 9.12 även i uppsala. Ha e...

dsc00765 (MMS)

Japp. Klockan är 9.12 även i uppsala. Ha en trevlig valborg ni med. För det ska jag ha =)


whoop!




40 dagar kvar! Längta längta!
Slänger upp en bild som är så vacker att man undrar hur det gick till egentligen.
Har en svinrolig bild från förra året som jag borde visa, men jag har inte tillräckligt med självdistans för det alldeles precis just nu. Hahaha, snart kanske! (Lovar att den är skitrolig och den dagen jag lägger upp den kommer ni dö)

Idag har vi varit på Boda Borg.Väldigt roligt, väldigt dåligt för knän och armbågar. Det var även en gubbe som slängde upp en dörr i huvudet på mig.
Och så fick jag en förkylningsblåsa här i veckan. Dom brukar ju gå till sig efter ett tag, men den här har på riktigt växt till det tredubbla. Helt jävla galet!
Hörrni! Imorron är det bara 39 dagar kvar. Fantastiskt.

Kuuul! Verkligen

Skulle ut med Salka sista gången för kvällen. När jag kilar ner för (vilkenjävlagatadetnuänär) gatan där bredvid, så är det några fula grabbar som står och hänger ut genom fönstret och dricker, pratar i telefon och antingen röker (coolingar)
Den fulaste av dom säger: "Nu ska jag spotta på henne".. och lägger en loska alldeles när jag går förbi. Jag hör tack och lov hur det splashar i marken.
Jag frågade vänligt men bestämt vad han höll på med.
(Nej det gjorde jag inte alls. Jag skrek: FÖRSÖKTE DU PÅ ALLVAR SPOTTA PÅ MIG JÄVLA FITTUNGE!!!)
Mycket moget beteende.
Men alltså allvarligt. Jag blev så irriterad att jag funderade på att ringa till polisen och tipsa om en fest med minderåriga. Kunde ju vara lite roligt faktiskt.

Fan vad jag hatar ungdomar. Bra jobbat föräldrar. Uppfostra era bokstavskombinerade, utvecklingsstörda tjockskallar till ungar. Någon allvarligt brist måste det vara i uppfostringstekniken om dom försöker spotta på folk?
Kan inte nån skjuta alla ungdomar.

/Arg tant


domuscoop

Jag var och handlade lite till jobbet idag. Lite choklad till kunderna och te och sånt. Inte för att det var relevant, vad jag handlade.

Hur som helst. Jag handlar ju på domus ganska ofta så dom gillar mig lite där nu. Hotade med att jag skulle sluta handla där häromdan och kassapersonalen blev väldigt ledsen (nej okej, det blev dom väl kanske inte)
Jag langar upp grejerna på bandet, tar en påse.
Kassagubben: "Det är lika bra att vi gör såhär på en gång" och så packar han grejerna åt mig. Förstår inte varför egentligen, men det var ju snällt.
Blir lite förvirrad eftersom jag tog kvitto och ska langa in pengar i fickan (handlar vanligtvis utan kvitto och med kort)
Jag: Vart tog min påse vägen nu då?
Kassagubben: Din påse...?
Jag: .... ja den som jag håller i handen ja.. så, hejhej!!

smart tjej.

Efter jobbet var jag och handlade igen. Det stod en tjej i ingången och informerade mig om att det var singelkväll där. Om jag var singel och öppen för nya kontakter kunde jag ju för all del ta en röd korg. Nej vet du vad, sa jag. Sånt där trams har jag inte tid med!
(okej så sa jag inte alls. Jag blev jättestressad, hade faktiskt inte tid att mingla runt och se läcker ut på domuscoop, och tordes inte ta en röd korg. Men det hade ju faktiskt varit lite roligt)
(iof såg jag inga snygga karlar med röd korg heller)
(Såg nog inte ens en stygg karl med röd korg)

 


Vårens mode, by Alvin 10 år

dsc00739 (MMS)

Vårens mode, by Alvin 10 år


RSS 2.0