Jo just..

Var jag ville komma med dansberättelsen glömde jag förstås skriva igår..

Jag hade så inihelvete ont i nacken igår och idag är det om möjligt ännu värre! ont i rygg, nacke, mage, ben, rumpa och armar. Var det för länge sen jag tränade månne? Imorse höll jag inte på ta mig ur sängen, men insåg att jag förmodligen inte kan ringa jobbet och säga att jag inte kommer pga träningsvärk. Så jag pallrade mig iväg, men jag tog mig en tjyvsovmorron.

Idag är jag sjuk. Ont i halsen fortfarande, snorig som ett as (måste springa och snyta mig mitt i alla klippningar för att skona mina stackars kunder från snorande i öronen) Ena ögat har svullnat upp och det rinner tårar ur det hela tiden.

Det hela bredde jag på med en dunderförlust på bilbingon idag. Mårdsjön eller häggenås på onsdag? vad tror ni?
Det är nog meningen med livet.. bilbingo. Fy fan vad roligt also.

Ja just, skulle även ringa hälsovårdscentralen och beställa en tid för lite tester. Nej men så tillmötesgående och trevlig ni var.
-Hur länge har du varit sjuk?
-Erica, hur länge har jag varit sjuk?
-Ja, sen du började här
-Ja då har jag varit sjuk i ett år
-Du kan få komma imorron klockan 11.30
-Nej då jobbar jag, isåfall kan jag komma på torsdagmorgon
-Då har vi telefontid (jaha?) Du kan få komma 14.30
-Nej men då jobbar jag
-Jaha, ja då vet jag inte..
-Nej. men då skiter jag i det då. Då får jag väl vara sjuk. Kanske hör av mig i sommar

MEN FIXA EN TID!

Jag får väl fortsätta må såhär utomordentligt bra resten av livet. Det stör inte alls!

För övrigt så mår jag dåligt av att se hur dåligt andra mår. Ta ditt förnuft till fånga din dumskalle!

Lovan <3 Ronny

Grattis Lovan och Ronny!!!!

Var i ström igår på bröllop som bekant.
Lovan var så vacker, så vacker och Ronny var så söt!
Självklart tog jag till med lipen när dom skulle säga löftena. Tur att jag hade laddat upp med massa näsdukar.
Synd bara att kantorn inte kunde spela och slaktade varenda låt som framfördes.

Efter vigseln så var det mingel och fördrink, och vi fick chansen att krama om det lyckliga paret och gratta.

Sen gick vi in och fick väääärldens godaste middag. Skagentoast och öl till förrätt. Sen var det exotisk planka till huvudrätt och rödtjut eller rosévin. och självklart tårta till efterrätt. Jag och Martin åt så vi höll på dog tror jag.

Sen drog partyt igång, efter brudvalsen så var det fullt ös ända fram till natta. Efter ett tag så hade skorna flygit all sin väg och jag ska springa upp på dansgolvet och riva av nåt tjusigt till bandet som spelade.
SJÄLVKLART är det nån som har spillt en STOOOOOR pöl med öl på golvet, som jag naturligtvis drar en vurpa i. Jag räddade det hela utomordentligt snyggt med lite modern dans på golvet och sen gick det vilt till. Jag och Frida började dansa modernt och sprang runt och viftade med armar och ben, gjorde hopp och hjulningar och massa andra saker som hör till..
Det var iallafall några som var impad av dansen.

Efter ett par timmar åkte vi hem till strand där vi skulle spendera natten, och alla tre var jätteskojig när vi kom hem.. Jag försökte få lite sovsällskap i form av en gråhund. Hon var dock vrång och ville hellre sova ute på gården. Sen satt jag, Lotta och Martin i badrummet och skrattade ihjäl oss åt allt. Speciellt Ms skämt.. hahahahahahahahaha, ja jag skrattar än idag.
Blåste 0.1 klockan 11, så det får vi väl ändå se som att jag var ganska städad igår va?

För att summera det hela så var det en GRYMT trevlig fest. Alla var trevliga och glada och det är LÄTT den roligaste festen jag har varit på på länge.

Och så fanns det ett häfte med lite sånger som skulle sjungas under kvällen och även en kort beskrivning om alla som var med på festen. Min var lätt bäst!
"Lina Ulander, avdankat fotbollsproffs från stugun. Kollega och vän till bruden och matte till lilla Salka"

TACK Lovan och Ronny för en jättetrevlig dag, tack lotta och martin för skjuts och tack för sovplats!

Borde

Jag borde städa mitt rum då det av nån märklig anledning ser ut som att det här var den faktiska platsen för andra världskriget.

Jag borde gå ner ett par kilon och sola.

Jag borde tvätta, då jag uppenbarligen inte har gjort det sen sundsvall brann, vilket har resulterat i att jag har slut på sjysta underkläder. Ja faktum är att jag tillochmed har slut på okeja underkläder och att jag nu är tvungen att använda såna där underkläder som man knappt skulle ha på sig när man städar. Ensam.. med kläder över!? Typ urtvättade snobbentrosor sen sjuan. Ja, jävlar. jag slänger igång en nu när jag har påminnt mig själv.

För övrigt så köpte jag nya jeans igår. Kunde liksom inte motstå. Idag visade det sig att dom var ganska konstiga, men sjysta. Och att dom dessutom är så tajta att jag knappt behöver en stol för att sitta när jag ska klippa mina kunder. Det räcker nästan med att huka sig lite och sen så fixar jeansen resten.. Men dom är sjysta som sagt.
Och så färgade jag håret igår också, eftersom vi ska på bröllop på lördag. Jag har fått grått, and i´m lovin it. Trodde att jag skulle få ha kvar luggen så att den kunde bli lång. Dessvärre trodde jag fel, den är numera borta. Hejdå luggen

Nej men kanske en kaka på det här så?

GOOOO!


ah??

Glömde ju säga. Igår på bilbingon så smällde jag och Sara i oss en chipspåse. VAR! Och sen åt jag en förpackning fingers och några kakor och en cola. Fick lite hjälp med fingersarna men det var inte mycket.
Samtidigt så kedjesnusade iaf jag, kanske även Lovisa?
Ja jäklar jag säger då det.

Här är schemat tjejer
Måndag:
Sara - Mackor
Lovisa - Kaffe
Lina - Kakor (vet att jag sa att jag skulle ta kaffe, men mammas falska potatisbakelser kanske tar slut)

Nästa måndag:
Sara - Kakor
Lovisa - Mackor
Lina - Kaffe

Ännu nästa måndag
Sara - Kaffe
Lovisa - Kakor
Lina - Mackor (som självklart mamma Ann gör, vad trodde ni?)

Och påtal om det. Ska vi köpa fika på bilbingon på fredag Sara, eller tar vi med?
Snart kommer en bild på TEAM BILBINGO

Team BILBINGO

Jihoo.. Jag, Sara och Lovisa drog ner på bilbingo ikväll..

Kom hem med bussen 18.05 ungefär och ser till min förfäran att folk har börjat samlas redan. Jävla giriga bilbingospelare som ska ha dom bästa platserna och är där hur länge som helst i förväg.
jaja, jag och Sara vann inget och var ganska irriterad över det faktum att gubben bara valde fel nummer. Men Lovisa vann och vi får väl glädjas å hennes vägnar till nästa måndag. Då är det våran tur.

TEEEAAAAM BILBINGO!!!

undra om jag ska ta mig friheten att trycka tröjor.

Förresten!
Skriv med T9 : Benke köper ludd på ica maxi.. Moahahahahahahaha

Jag är kär i dig!!!!

Du är vacker!!!
Så perfekt, allt allt allt. Din röst, ditt hår, ditt ansikte och din kropp.
Gift dig med mig!! Jag kommer vara världens bästa fru, världens bästa mamma till dina barn (även fast jag egentligen inte vill ha några barn)
Jag lovar att jag ska göra allt för dig!!! Alltid...





































Gift dig med mig brolle!!!

satanister - se hit!

Jag skulle behöva komma i kontakt med djävulen men dessvärre har jag inte en aning om hur man gör. Jag har försökt åkalla han lite dom senaste dagarna men tyvärr utan framgång.

Hur som helst, är det nån som vet hur man gör, så hör gärna av dig.
Jag ska nämligen sälja min själ...

Ha det

Sara svarar inte när jag ringer, jag som hade tänkt att hälsa på och kanske lira ett kortspel. Skit ner dig då Sara!

Jag - datatekniker?

För det första.. vad vill du mig datorn? Allvarligt.. vad är det som är problemet?

igår startade inte min dator. Det gjorde den förövrigt inte idag heller. Och inte nu ikväll heller, och då blev jag arg. vad är problemet undrade jag i mitt stilla sinne och efter mycket tjat på min kära bror som vägrade komma hit och fixa skiten så tog jag saken i egna händer.
Som ni märker så funkar den nu, och jag ska sluta som frisör och börja som datatekniker istället. Eller ska man extraknäcka? Grym jag är!

Midsommar var inte jättekul, men det var trevligt.. Ja, trevligt är det rätta ordet. Och JA jag är fortfarande kär i Brolle! Ge mig! ge mig ge mig ge mig ge mig! Ja, ge mig helt enkelt.

Idag har jag varit i solen på en promenad, sen gick vi och åt lunch och skulle smacka en film. Då öppnade himlen sig. Hej regnet! Kommer du, sedärsedär. Drog två filmer. Grugde 2 (och nej jag har inte sett den förut och inte ettan heller och JA det är ganska pinsamt) och Silent hill. Jag tänker verkligen inte höja nån av dom till skyarna. Jo kanske till dagens sky? Jaja, som jag frågade Lovisa "tycker inte du att det känns meningslöst att vi just har spenderat nästan 2 timmar på att se en värdelös film, liksom... slöseri med livet?" Det kom vi överens om att det var, sen skrattade vi åt det en stund och kollade på en kass film till.
Det blev även strömavbrott mitt i, så då lyckades vi äntligen tvinga Adam att spela bismarck med oss, eftersom det varken fanns teve eller dator som lockade.
Ja just ja, en pina colada har vi även hunnit med. Jag är fabulous. Jag tog två.

MEN VAD VILL DU MIG? VAD ÄR DET DU INTE FÖRSTÅR???? lägg ner, lägg förihelvete bara ner!

Oftast tycker jag riktigt illa om mig själv, men just nu har jag även börjat hitta tillbaka till den skojiga och festliga person jag en gång var. Hej gamla Lina, känns det bra att vara tillbaka? Jodå tack, man ska inte klaga.

En vecka kvar till bröllop. Sara, jag kommer och plundrar din garderob imorron!

godafton

Vi var nere hos Zalla och drack nåt glas vin och surrade på lite. Trevligt trevligt och VERKLIGEN inte igår!
Hur som helst kom vi på en utomordentligt rolig lek. Den gick ut på att man skulle skriva egenskaper på lappar och sen skulle man dra lapparna och ge bort den till nån som den passade bäst till.

Här är vad fyra av mina allra närmsta kompisar tycker om mig:
LÄTTSAM
VILL HA SIN VILJA IGENOM
TROTSIG
SUGEN
KLAGAR PÅ ALLT
IRONISK
BITTER
LITE EGEN
DÅLIG HUMOR
KONSTIG
B-KÄNDIS
FYLLEKAJA
LÖSSLÄPPT
DRAMA QUEEN
SVAG
KORKAD
SLAMPIG
LÄTTRETAD
FLIRTIG

Tackar tjejer.. tackar!!! =) ja det var ganska roligt faktiskt..
Så nu vet ni det. Och ni anonyma som tänker kommentera kan låta bli..

Imorron piper jag iväg till hammarn. Hoppas på att få med mig Mikke iallafall!

På återseende

men fyyyyy faaaaaan.

Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan also.
jag blir så grönjävligt arg. Eventuellt att jag snart fattar eld..

Låt oss hoppas att det blir en rejäl brasjävel bara..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

FYY FAAN!!!!

Vad är problemet? VAD är egentligen problemet, för i helvetesjävlahelvete.. fan!!!!!!

nej men för all del, är det så vi ska ha det så kan jag börja SPRI!!!!! SPRI SPRI SPRI SPRI SPRI!!!!!!

Som vanligt igen..

Nu bör jag skriva rättare än vad jag trodde att jag skrev i lördags. Läste idag och såg att det inte var så korrekt som jag kanske hade velat tro..

För det första, så är jag inte dum. Jag är en L U R I F A X!!! Vad är det folk inte förstår.

Idag har jag rullat två permanenter.. PÅ SAMMA DAG! herrejösses.. man har ju blivit galen för mindre. Jag har inte uppat på ett tag.. Igår var jag seg, var till stan och gjorde Sara, Marita och Larsken fina.

Eventuellt hammarn på midsommar..vi vet inte än.

För övrigt så: Ge dig inte in i spel du inte kan vinna, och försök att hålla dig i din egna liga.. Dumskalle

Luri luri

Lurifax lurifax lurifax lurifax lurifax

haloooo

Det blev en mkt trevlig kväll.. Först grillat med min söta mamma, och sen drog jag till pappa och såg på fotboll.. Jag hade en mkt viktigt uppdrag. Sen spelade jag och adam och lovisa tevespel.. lite tekken och lite musse pigg.. jag var grym på musse pigg.. Sen ringde marita, så jag och lovisa drog iväg.. Stack till lägenheten och jag, sara, lovisa och marita drack en djävulska massa vin och spelade drickspel. Intressant, intressant,...
och så dansade vi, och lyssnade på bra mysik.. jag är full nu.. det är skönt.

säga vad man vill.. men jag är en lurifax.. en riktig lurifax!!!

TACK Sara, Marita och Lovisa för en trevlig kväll.. man blir lycklig av alkohol

-Är du inte riktigt nykter
-Nej, jag får inte köra bil, annars vet jag inte..

jag är bra på att spela nykter. Rätt skriver jag också.  Kan inte förnkea att jagär impad av mimg själv..
Jag blundar med ett öga så ser jag jättebra.. godnatt

not so fuckinfabulous

Sluta vara bitter och arg? Man vet aldrig när allt är över, varför inte ta vara på livet, medans man har det?
Sen kommer det, som ett hårt slag i magen.
Kommer aldrig att lita på nån igen! Tack! Tack för att du blåljuger mig rakt i ansiktet. Jävla mytoman.
Vet att jag sagt att jag önskar dig all lycka i världen, men ärligt talat så önskar jag dig ingen lycka över huvudtaget längre.

Helvetesjävlaskithelvete. Jag visste det. Din jävla hycklare. Men man känner väl andra så som man känner sig själv, och att du har fått mig så jävla låg! dra åt helvete! Du är inte ens värd elaka ord. Inte en bokstav är du värd. Du är inte ens värd skit! jävlaidiotjävel! Far du bara så jävla långt åt helvete som du bara kan, jag vill aldrig mer se dig!

och btw..

Och en sak till... Jag har aldrig sagt att jag tycker att barn ska dö! Jag har bara sagt att jag inte tycker om barn och jag vill inte att dom ska vara nära mig! far fan inte och hitta på saker själv 

By the way..

Det är samma som kommenterat två gånger..

Så ni som läser kan väl kolla om den har kommenterat hos er med?

IP nummer är      83.251.150.150

Anonyma anonyma..

Det är så jävla fegt att lämna anonym kommentar. Så länge ni inte lämnar nåt efter er kommer jag heller inte ta eran åsikt på allvar. och att använda könsord har väl aldrig varit nån lösning!?
Dumjävlaskalle!
Ja jag vill inte ha barn och jag ogillar de allra flesta, men jag är ändå sjyst och köper kläderna dom har gjort för att dom ska ha mat på bordet!

Kom igen med en länk eller en adress så ska vi ta en vidare diskussion.
Så länge tar jag och kollar om ni har kommenterat nånannanstans. hej

Barnarbete

På vilket sätt tror folk att de löser problem genom att sluta köpa kläder tillverkade av barn!
Nu är det så att det finns barnarbete, och det går inte att göra så mycket åt.

Om vi slutar köpa grejerna som dom har gjort, så får dom heller inga pengar, och då kan dom inte överleva. Så genom att sluta köpa, så dödar vi dom!
Grattis, moralkärringar!!

Imorron ska jag gå på HM och handla mig lite barnarbeteskläder.


aaaaaaaaaaaaaaaaa

Besviken
Ledsen
Sårad
Lurad
och så jävla förbannad!

Allt är bara lögner, hur fan ska jag veta vad som är sant när allt man hör verkar vara lögner. Lögner till dödens jävla begynnelse.  Du kan inte ljuga för mig. Sanningen kommer fram till slut och jag får ALLTID veta sanningen till slut. Jag vet allt! fan!!! Helvetes jävla FAN!!!! Det är allt jag har att säga
Enligt vissa så missbrukar jag tecken såsom utropstecken, punkter osv. men det skiter jag i just nu!!!!!!!!!!

FY FAN!!!


Höll nästan på att glömma det viktigaste...

ÄÄÄÄÄNTLIGEN!!!!!



Äntligen har min tjej pallrat sig hem från alla otäcka odjur på andra sidan klotet!!! Välkommen hem min vän, sover hos dig nån dag i veckan och får höra ALLT!!! Har saknat sig som en galning ska du veta!!!

KÄÄÄÄRLEK!


Bättre sent än aldrig?

Det utlovade inlägget om Saras bravader kommer nu. Har haft lite bloggtjorv.

Det var som så. Jag, Sara och Frida blåste till Umeå på inflyttningsfest. Efter ett tag bestämde jag och sara oss för att nu var det dags att gå på krogen. Så vi blåste iväg, utan en blekaste aning om vart krogen låg. Jag gick och pratade i telefon och Sara sprang iväg. Efter ett tag hittade jag henne liggandes i ett dike. (?) Rev upp hon ur diket och så fortsätter vi gå. jag gick lite i förväg och efter ett tag vänder jag mig om för att se var Sara har tagit vägen.
Då får jag till min förfäran se henne stå med en 3 meter lång pinne i handen (typ som en höjdhopparstav) och med en full-i-fan-min. Sara har nämligen bestämt sig för att bada. Så därför börjar hon ta fart och springer mot fönstret på ett badhus för att krossa rutan!! Tack och lov hann jag hejda henne. =)

Ikväll har vi varit på picknickpromenad. Jag, sara, Marita och Salken. Fast Salka höll inte på att få följa med för hon bråkade. Så jag gick hem med henne, men då satte hon sig vid dörren och gnällde och "satt fint" så då smälte mattehjärtat och hon fick följa ändå. Vi åt jordgubbar, chips, gurka och dip och drack cider. Sen tappade Sara sin telefon under bryggan i vattnet.. moahahahaha. sen fiskade vi upp den (jag fixade) och sen tappade hon luckan under bryggan. Då gick vi hem. Jag höll på garva ihjäl mig när jag hörde att det ploppade till!!!!! hahahahaa, bildbevis kanske kommer hos pupporna!

För övrigt så blir jag förjävligt förbannad när nån gnäller på min uppfostran av min hund. jag gör så gott jag kan, men har man nåt att säga till om det så får ni gärna själva försöka uppfostra en jack russel. En jävligt bestämd jack russel också. Jag har kommit en bra bit på vägen och jobbar fortfarande stenhårt med henne! men som sagt, uppfostra en unge kan inte vara NÅGRA som helst problem i jämförelse. Så, det var bara det jag ville ha sagt

Hahahaha

Jag tänkte bjuda på en liten festlig episod från förr i tiden.

Det var Halloween. Jag, Saya och Helen tänkte att vi skulle gå ut på krogen och skoja till det genom att klä ut oss. Helen var häxa, Saya var dirrty nurse och jag var såklart djävulen själv. Jag ska beskriva vad mina klädnad bestog av. Ett par utsökta horn som jag lyckades nässla in i frisyren så det såg ut som att det var mina egna (vilket det mycket väl skulle kunna vara), en cape i plysh med flames och en glittrig eldgaffel.
Hur som helst så skulle vi tydligen gå på toaletten eftersom vi alltid gör det ilag, och när jag hade trängt mig förbi en massa ilskna tjejer så stog jag längst fram i kön med tjejerna.
Orlando Lightfoot kom förb och sa nåt i stil med "ooh, you be careful with that (syftandes på eldgaffeln), don´t you go and kille someone" (för er som inte vet så är det en basketspelare på dryga två meter, stor som ett hus)
Tyvärr så var killarnas toalettdörr öppen, och jag var kvällen till ära inte så sugen att se dom stå och kissa. Så jag stängde vänligt men bestämt igen dörren, och när det tog emot lite i slutet så tröck jag till lite.

En halv sekund senare flyger dörren upp och ut kommer Lightfoot i en hejdundrandes fart, ilsken som ett bi. Sen skriker han "Who the fuck closed the door on my fingers? WHO THE FUCK CLOSED THE DOOR ON MY FINGERS?"
Och där stog jag, i min cape, med mina horn och med eldgaffeln i högsta hugg. Så jag tar helt enkelt och tar på mig "it-wasn´t-me-minen" och pekar på en kille med min eldgaffel, varpå Lightfoot slänger sin drink i golvet, så det flyger sprit, is och glas överallt, och springer på den här killen som förmodligen är en meter kortare än han och 30 kg lättare.
Det sista jag hörde var några töntiga tjejer som försökte lugna ner han. Sen kände jag ett fast tag om knuten på min cape med flames, och jag blev indragen på en toalett av mina oroliga kompisar.

hahaha, ja jag blev full i skratt. Jag skrattar än idag, även fast det var 1,5 år sen. jag är ju som skojig jag.

Imorron kan ni läsa om när jag hittade Sara i full färd med att krossa en ruta i gravfyllan. håll till godo

heii

Jag har hittat en till unge som jag inte hatar! Lilla Nova. Hon verkar beskedlig. Jag fick lite panik när jag kollade på henne, men hon såg ganska fridfull ut. Försökte klappa henne lite på huvudet och hinta att hon hade hockeyfrilla och borde klippa sig, men såklart så börja hon gren när jag tog i henne..

Men en sak som jag verkligen hatar (förutom dom flesta barnen) är whiggas! Ni är patetiska jävla töntar och jag hoppas att ni lämnar jorden fortare än kvickt! Wäää, HATA WHIGGAS!

Jag vill bara förkunniga att bara för att jag tycker om två barn så betyder inte det att jag vill ha egna.. Nej du! Salken räcker bra nog. Hon gick fot idag med.. lös... Ända från pålan till pappa, och sen ända från pappa till pålan. Tillochmed i Siwbacken! Duktigaste tjejen. Då får man godis

Jag blir så grönjävligt förbannad så jag tror att jag tar och exploderar! Ha det

Lovely!!

Vi solade på min gräsmatta i kanske en kvart. Sen blev det en tur till mörtsjön. Salka sprang som en galning och doppade sig även ända till magen =).. Jag, Sara, Marita och Mikke solade mest. Det enda som hade kunnat gjort den här dagen bättre var om det hade varit lördag istället för söndag, om man hade kunnat få dricka en skitiskall öl i solen och om jag inte hade behövt städat upp infernot som jag har åstakommit på mitt rum,

Salken ligger under täcker och sover nu. Tror knappt hon ens hunnit hoppa upp i sängen förrän hon sov. JAG kommer sova som en stock inatt. Jag önskar att jag hade semester NU. Men eftersom både jag, Sara, Marita och Frida har semester samtidigt i år så kan jag tippa på att det kanske blir fler av såna här dagar i augusti!

Jag har även kläder i tvättmaskinen som jag verkligen behöver hänga upp, för jag måste tvätta 20 maskiner till..

Och ett råd till alla: GÖR EN JÄVLA VIRUSRENSNING PÅ ERA JÄVLA DATORER FÖR I HELVETES JÄVLA HELVETE


Hej solen!

.. och välkommen, hoppas att du tänker stanna!!!

Nu ska jag snart ta och fli ihop litegrann här hemma, men bara lite, för det är för fint väder. Sen ska jag hoppa i bikinin och gå ut och fånga lite sol. Jag har tyvärr fått en katastrofalt ful brottarbränna. Så jag måste försöka få bort den, annars får jag ha brottarlinne på bröllopet. Och DET går verkligen inte för sig.
Och jag köpte ju en brun utan sol också. Fast egentligen var det bara en vanligt hudkräm med LÄTT bus effekt. Ja jävlar! Blev ju smällbrun när man hade smörjt sig en gång. Så jag tror jag smörjer mig några gånger till :D jiho

Benkoveja hade Salka igår på balkongen för han matade henne med korv. Så jag gick in en stund, och sen efter ett tag kom Kalle in och sa att hunden var borta. haha, då hade hon stuckit, och det var ett tag sen. Sen kom en granne från en gata ovanför och frågade om det var nån som ville ha en hund. hahaha, Benkove var inte så bra hundvakt.

Sen gick hon fot LÖS! Jeeeeteduktig. Då fick hon korv och skinka.

nej, ett ryck kanske.

RSS 2.0