Tisdag.

Dagen började med en försovning.. Tur att Salka väckte mig.. vilken duktig hund.

Jobbade mest inget fram till lunch, gjorde en uppsättning på en docka, men det var väl ungefär det också. Sen var jag till Tove och fick ryggen tillsträckt. Mkt ont!!! Men snart blir det kanske bra..
Sen jobbade jag lite till, och sen gick jag på domus och skulle handla.. Men fyyyyy faaaan vilken jävla segkärring i kassan, som dessutom skulle betjäna två segkärringar.. då dog jag nästan!
Sen gick jag hem och nu har Niklas stekt kyckling i en timme, så jag undrar om det kanske snart borde vara klart.

Är förresten MKT nöjd med mitt nya schampo.. för alla er som har risigt hår, kom in på salongen och köp Loreals Intense Repair. Tvättat en gång med det och mitt hår är MKT medgörligt idag. Alla som känner mig vet att jag har världens risigaste hår, men idag är det faktiskt fint. Gjorde förstås en inpackning också. men still.

Nu ligger Salka i mitt knä och snarkar och det piper i nosen.hahaha.. slöhunn.

Ska äta nu och sen ska jag dra iväg på visning med Liquid. Skitroligt.

Duktiga tjejen.

Idag har jag varit mkt duktig om jag får säga det själv... annars inte.
Först jobbade jag (då var jag inte så duktig iof) sen gick jag hem och lagade mat till Niklas och mig, gav Salka mat.. Diskade efter nåt projekt Niklas verkar ha haft under dagen.. Sen diskade jag efter maten som jag hade lagat. Sen skurade jag badkaret, dammsög hela lägenheten och skurade. Mkt duktigt!

Har även gjort iordning matdosa tills imorron.. vuxenpoäng.
Sen har jag varit iväg på Body Pump och nu ska jag hoppa i ett varmt bad och tvätta håret med mitt nya schampo.. Intense repair... Det luktar godis och är also godkänt av mig och Zalla. Sen blir det inpackning och en kopp te och en muffins tror jag bestämt.

Imorron ska jag på visning på gamla teatern. Det ska bli skitroligt. På onsdag och fredag är det pump (om jag har vågat säga upp mig tills dess) Och på Söndag är det Pump igen, om jag inte är bakfull.



Dumpad

...
Jag tror bestämt att jag blev dumpad ikväll.. Satt uppe och skulle kolla om jag hade fått nåt viktigt mail eller om det stog nåt viktigt i nåns blogg.. helt plötsligt hör jag några klor i trappan. Så jag misstänker att Salka sprang ner och la sig hos mamma. Det får väl å andra sidan vara okej, eftersom jag sover med Salka varje natt, men det gör inte mamma.

Har varit hemma i Stugun ikväll iallafall. Först så var jag hemma hos mamma och åt grillat. gott. Drack vin till maten, och sen kom jag på att pappa borde bjuda mig på en grogg. Pappa hade dock ingen grogg.. Han sa dock att jag fick ta en öl hemma, så jag tog tre. Pappa blev mkt förvånad att jag hade fått i mig tre öl. Så nu kan jag erkänna att jag är mkt rolig. Det kanske är lika bra att Salka sover hos mamma så får jag ta sovmorron.

Niklas är kvar i stan vilket är rätt tråkigt, men får ju träffa min älskling imorron! Mkt mysigt.
jaa men just. Fick en leverans från godis sidan idag. Jättebra. Jag som var sådär särskilt sugen på godis. Inte för att det tjänar nåt till att man försöker vara snäll med hunden, för hon kunde inte tugga colaflaskor ändå. Jag råkade även sätta mig på Salka.. haha.. Det var lite synd om henne. jag hade väldigt fet rav. hahahaha

Nu känner jag att jag är mkt salongsberusad. Så nu ska jag tvätta bort smink, borsta tänderna och sova en skvätt. Mkt behövligt..

knyta armband

Kvällen har bestått av följande:
Niklas kom hem när jag höll på fixa med pärlor. sen tog vi hojen upp till Duffys där några andra åkare var. Då åt vi lite pizza (mkt bra för mig som ska gå ner i vikt)
Efter det stack vi ut på F4 där de skulle köra på bakhjulet. Mkt roligt att kolla på.. ehm? Sen frös vi som inte åkte på bakhjulet, så då åkte vi hem..
Sen gick jag hem och tog en öl och en cider (också mkt bra för mig som ska gå ner i vikt) och så knöt jag några armband.. fint.
Nu ska jag dricka upp min cider, ta en snabbdusch en sen ska jag gå och lägga mig.. Måste nog he på Linas kvällsbok för 67:e gången för att slippa höra spöket som väsnas när inte Niklas är hemma. Och inte Salka. Mkt otäckt att vara ensam hemma med spöket då.

Inatt blir det ingen som ligger framför mig och snarkar och skäller i sömnen! Tomt. Salka är hemma i Stugun hos mamma. Dagligen är det nån som ringer mig och frågar hur Salka mår.. Jo tack.. JAG mår också bra! Bara för att man skaffade hund var man tydligen inte så mycket värd längre =)..
Och Lovisa dög det inte för att komma och hälsa på. Det hade man ju kunnat förstå. Det här ska hon få fan för. Kanske borde skicka över mitt spöke till henne... (iof, kunde jag det, hade jag väl gjort det för länge sen)

Jag hatar att du inte hatar mig lika mycket som jag hatar dig! Funderar på att säga till dig att du är en FUL, fet äcklig hoe som inte är nåt värd. Sen borde jag slå dig! Bara för att du ska få hata mig lika mycket som jag hatar dig. Det känns som bortkastat hat när man inte får nåt tillbaka! Och det faktum att du har blivit fet tänker jag bara skratta åt.. HAHA, skrattar djävulen! hahahahahahahaha, vad fet du är!.. smällandes fet, smällandes smällfet faktiskt! moooooaaaahahahahahhaha..

Jag tror alla har en fågel. Bara för att det finns nån som man av någon anledning hatar förfärligt mycket, så ser man denne någon JÄMT och överallt. Märkligt sånt där!


Ovanligt..

Jävligt ovanligt att man ska behöva vara förbannad jämt!!!

Imorse klev jag upp lite extra tidigt för att hinna föra över pengar från ett konto till ett annat.. Till min förfäran funkade inte internet.. och har inte gjort det förrän exakt NU! Jag blir vansinnig.. VAAAAAN SINNIG!!! Ofungerande internet är nog kanske det värsta jag vet.. ever!!!

nu är den bara lite cp så det får duga.

Skulle på kostrådgivning idag.. men det hade blivit nåt tjorv så egentligen var det bara ett möte, och det hela råkade förargligt nog sluta med att jag bokade in mig på en kostrådgivningskurs för 2500.. Insåg ganska snabbt att jag inte hade dom pengarna.. Så imorron ska jag ringa och avboka. Vet ju egentligen hur man ska äta, är bara dum och lat. jag vill dock komma in en gång i månaden och mäta kroppsfett.

Kroppsfett idag: 24,9%.. misstänker dock att Anitas våg inte visar riktigt rätt. Här har man gått och trott att man är fetare än vad man egentligen är.. Fast, iof är det ju bättre än att få en otrevlig chock att man ligger på 38 procent istället.. Så det var en trevlig förmiddag.

Aerobics.

Var först på aerobics sen gick jag på en lååååång promenad med Salka.

Nu ska jag snart hoppa ner i badet med ansiktsmask och inpackning. det har jag gjort mig förtjänt av.

Onsdag.

Är hemma nu en snabbis för ombyte. Hann slänga i mig lite havregryn med blåbär. Sen är det aerobics som står på schemat. Har konstigt nog inte ont alls efter pumpen igår. Mkt märkligt. Nästa vecka ska jag lasta på mer.. Fast då är det ju förstås två pass som gäller.

Skulle klippa en tjej idag som bara ville ha en toppning.. så jag sa så stor att två cm skulle jag ta. När jag börjar klippa märker jag till min förfäran att det blev snarare 5-6 cm istället för 2.. Blir lite kallsvettig och fortsätter klippa och låtsas som ingenting. Men hon blev nöjd, så det var som ingen värre fara på taket! (Ah, blir ni sugen att boka tid? hihi)

Vad jag älskar att komma hem när det kommer en sötnöt och springer så glatt att öronen står rakt bak! Salka har hittat en helosantub som hon älskar att springa runt med. Antar att hon känner sig lite torr i huden så hon måste återfukta sig.
Tog med femton produkter hem från salongen idag. Mkt bra! En ska Niklas få.. Kanske två. Så nu kan salka duscha och lukta gott med färgbevarande schampoo. Vilket är mkt bra så inte hennes svarta prickar bleknar. Det vore ju trist för oss alla.

 Salka sitter snällt och väntar i buggyn på husse!

Nu måste jag dra på mig träningskläderna och springa. Hej

.Body Pump.

Ikväll vart det som sagt då ett pass Body Pump..
Ökade lite sen förra veckan och det känns skitbra. antingen har jag blivit stark nu eftersom jag tränar regelbundet (pfft) eller så fegade jag lite förra veckan. Förmodligen alternativ nummer två. Hur som helst hade jag jävligt ont onsdag, torsdag, fredag och lördag förra veckan.. så det lär ju bli värre nu. Men har man sagt det så har man! Efter pumpen var jag ut på en rask promenad med Salka. Sen träffade salka en kompis!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag steka mig en kycklingfilé och koka lite qinoua och med gott samvete sätta mig framför teven som en slöhög.

Jag älskar att vara ilag. Och nu kan man tro att jag kanske älskar att vara ilag för att jag får rosor och massa fina presenter varje dag, en färdig middag när jag kommer hem, massa fina ord och får ha regelbundet sex. Men så är inte fallet. Jag älskar att vara ilag därför att det är okej att jag ser ut som en lurk. Det är okej om jag har på mig säckiga mjukisbyxor och ett gammalt linne. Det är okej om håret är ofixat och jag är osminkad. Då hade man kunnat tro att jag skulle säga att Niklas älskar mig ändå.. (Det gör han kanske, men han är nog jäkligt lej på att jag ser ut som en lurk).. Men det är jävligt taskigt att dumpa nån för att den är ful.. moahahahahaha

Tisdag.

Har återigen tagit itu med mitt liv..
Idag har jag bokat kostrådgivning så jag ska iväg på torsdag. Tagit höstschema på jocks nu.
Träningdagarna kommer att se ut:
Måndag - Body Pumo
Tisdag - Body Jam
Onsdag - Body Pump
Torsdag - Bode Balance
Fredag - Vila
Lördag - Vila
Söndag - Body Balance..
Det borde ju bli kanon det..

Nu ligger Salka i mitt knä och gnäller.. det verkar som om hon vill mig nåt!

Tjorv.

Nu försöker jag få till en fin blogg här, men det funkar inte för jag har insett att jag inte har en blekaste aning och hur man gör. Det gör mig frustrerad. Mkt frustrerad!

Det var en tjej som hälsade på mig som om hon kände mig väldigt väl idag... Mkt märkligt. Jag undrar vem det var. Tack och lov så hälsade jag mycket glatt tillbaka då jag först trodde att det var tove. Men sen insåg jag att hon hade både för rakt och för ljust hår.. och att hon knappt var lik. Men vem var den mystiska människan som hälsade på mig? Är vi vänner? Har vi blivit vänner när vi har varit full? Har jag klippt dig? Har du legat med min pojkvän? Har Salka hälsat på din hund? Brukar vi träna samma pass på jocks?(skulle väl förmodligen inte hälsa då iof... kanske inte om hon legat med Niklas heller...?) Mkt märkligt.. 

Niklas verkar sorgligt nog inte komma hem.. och klockan är allt för mycket för en arbetande kvinna..
Imorron ska jag säga upp mig från städningen. Jobbigt.. men det är helt enkelt inte värt det. Nu ska söndagarna återigen spenderas med att vara bakfull, och inte med att städa! Och duuuuu hörde mig!

Jag och Lovan kom på idag att man dricker allt för lite sprit. Det är därför vi spyr varje gång vi dricker. Annat var det när man var arton och drack onsdag, fredag, lördag varje vecka. Trist att de tiderna när man var en baddare på spriten är över. Men, nu när jag ska säga upp mig från städningen (som sagt) så väntar en del spritträning. Nån som är sugen!? Jag och syster funderar på om man borde ha ett tequilarace. Det borde väl öka toleransen va? Kanske när hon har flyttat in till stan kan vara lämpligt. Kanske en grogg hos pappa Mårten i helgen vore på sin plats. Kanske man ska ta en öl varje dag efter jobbet? Eller blir det inte träning och man inte är full? Kanske borde man dricka varje fredag och börja varje lördag med en återställare. Jag har aldrig nånsin klarat av att ta en återställare, men nån gång måste jag ju lära mig! Det blir fredag, lördag varje vecka nu framöver! Måste kommer i samma fina form som för två år sen! Har jag blivit gammal? Dags att spritträna! yeiii! Detta rimmar mkt illa med min viktnedgång, men jag har faktiskt inte tagit hissen upp till lägenheten en enda gång! Och DET mina vänner... det är vardagsmotion! Jo jag tackar jag. Dessutom tränar jag och Lovan nu och blir stor och stark. imorron är det Body Pump på schemat som bekant. Sen är det bara att vara redo för 4 dagars smärta. Ska lasta på lite mer imorron så jag blir lite halvt invalid. Det kan vara spännande att se om man kan ha ondare än sist.
Snart kommer jocks höstschema, och det var ju grevens tid måste jag säga. Sommarschemat är allt för snålt tilltaget och det lämpar sig inte med min viktnedgång.
Dagens middag har bestått av en pajbit med MKT lite vaniljvisp, några cashew med choklad, en muffins och lite sockerdricka.. går man ner i vikt då? wäää

Nu ska jag tvätta bort gammalt smink och sen ska jag och min hund gå och lägga oss och kramas hela natten eftersom inte husse är hemma och kramas!

GRRR!!!

Jag är rosenrasande just nu! Niklas är inte min favorit för tillfället..
Han åt upp vaniljvispen... jätteroligt när jag skulle äta min middag bestående av äppelpaj och vaniljvisp. Det här ska han få fan för när han kommer hem.. faktiskt.

För övrigt så var inte den där pärlgrejen så rolig som jag hade väntat mig. den funkade inte som jag hade tänkt. Det var ju pengar åt helvete så att säga..

Men när får jag min present av Niklas då?

Det börjar bli lite ovant..

Det börjar bli lite ovant det här med att skriva på stordatorn. Niklas har äääääntligen fixat drivrutinerna och även ringt till comhem och lovat att vi inte ska använda lilldatorn mer om dom tar bort spärren på internet.. och det gjorde dom.. Så nu är man snart tilbaka på msn igen.. Jag kan lova att jag har haft lite abstinens. Datanörd som man är.

Idag har jag varit och köpt en jätterolig sak. Typ en vävstol där man kan väva armband med pärlor. Skitroligt. Nu ska jag bara komma på ett bra mönster som jag ska väva. Det bör hålla mig sysselsatt ikväll.

Har varit skitbra på jobbet idag. Börjar bli mer och mer frisör känns det som. Både Maria och Erika har sagt att jag har blivit jätteduktig. Och jag har en kund som har bokat en ny tid och en annan som tog mitt namn och ett kort och skulle höra av sig nästa gång hon ville klippa sig.. Känns jättebra. Perfekt tills på Lördag när du kommer och klipper och färgar dig, Marita. Du kommer bli skitsnygg i min frisyr som jag har tänkt ut, som självast Joakim Roos har designat! Marita!!! JOAKIM ROOS! Han är bäst!!!!

Så, mycket har hänt sen sist. Vi har flyttat.. Jag och Niklas började bära saker till vårat nya förråd natten mot lördag. Vi bar i 3-4 timmar tror jag. Samtidigt tvättade jag fyra maskiner och diskade en veckas disk. Varför kan man aldrig göra sånt på en gång? Klockan 9 kom Johan in och han och Niklas bar som galningar. jag bar också, fast inte lika mycket kan jag erkänna. Lite senare kom Anita och Lasse och hjälpte till. Vi hade väl flyttat allt och städat ut oss ur gammlägenheten till klockan 14 ungefär? Blev besvärad över vilken jävla skit man har bott i. Väggarna i badrummet var helt svarta, och när jag började skrubba kom en mycket oangenäm odör fram. Dränkte in hela badrummet med såpa och sen var det grett vill jag lova. Men det var jobbigt. Speciellt eftersom jag fortfarande hade träningsvärk sen tisdagens Body Pump. However.. Imorron är det dags igen!
Nu har vi kommit iordning det mesta och det är bara lite småfix kvar innan det är så fint som det borde.

Salka har lärt sig ett nytt trix. Tass.. Fast hon är inte så bra på det än, men det kommer.

Och idag fick jag skäll, men det är en annan historia.
Längtar tills syster flyttar till stan så jag får en vän..  Iof är det faktiskt ganska skönt att vara en ensamvarg, för man får mycket gjort om man så vill.. Dessvärre brukar det sluta med att jag tycker synd om mig själv, och så får jag inget gjort ändå.. 
ja just ja.. 28,4 visade fettprocenten igår.. jihooo har gått ner 0,1%.. jag är ju smal jag.
idag ska jag äta äppelpaj till middag så jag inte tynar bort helt. det vore ju trist..

och.. ja Tina. Det är klart att du kan boka en tid hos mig.. Och det borde du också, med det där rishåre.. neeerå! Men titta förbi så ska jag göra dig fin!


Längtar tills på lördag nu, när jag ska på pimpa marita :D hihi


Men fyyy faaan.

Imorse när jag skulle in och kolla lite bloggar på internet så insåg jag till min förfäran att internet inte funkade!!!
Anledningen: Niklas hade installerat ett virusprogram som tyckte att allt var mkt farligt.. nu har jag löst problemet så var det ut världen.

Idag när jag kom hem så hade Niklas lagat jättegod kyckling och wok.. Då blev jag jätteglad.  Nu väntar jag på att han ska komma hem och visa upp sin nya motorcykel. Och eventuellt kanske att jag fick åka en sväng också =)
Perfekt med två motorcyklar så kan jag börjar övningsköra äntligen!!

Tove har töjt min rygg och dragit i mina ben idag. Det var mycket oangenämt med tanke på tisdagens Body Pump. MKT!!!

Pratade i sömnen inatt.. "Glassbilen har stått för länge i solen"... Då tyckte Niklas att jag var tjock.

fast

Dock så träffade jag Grinde idag, och han sa att han TYVÄRR inte hade fått nåt bra kort på mig när jag låg och sov på gräsmattan i helgen, full som en kastrull.. Det var ju förargligt..

"Heeeeeeeej  Jojje!!"
"GRINDE!!! Om du tog ett kort på mig nu, då kommer jag att döda dig!!"
1. förlåt grinde att jag mordhotade dig sådär på lördagsafton.
2. hur fan tog jag mig upp från gräsmattan för att skrika och hytte åt Grinde?
Mkt märkligt


Rosenrasande

Ibland kan jag inte låta bli att bli sådär vansinnigt arrrggg!!!!!
Igår när jag kom hem så fungerade konstigt nog inte internet på datorn. Kom sen på att jag har en räkning som jag inte har betalat pga. att jag trodde att Niklas hade betalat den och han trodde att jag hade gjort det. Iallafall så klurade vi ut att det måste vara därför de stängt ner internet. Men om jag inte har nåt internet så kan jag heller inte betala räkning.. (för innan att jag knallar iväg på banken med resten av östersunds pensionärer)
Hur som helst ringde jag upp comhem för att prata om problemet. Först satt jag i en telefonkö i 25 minuter... sen... SEN SÅ BRÖTS DET!!! Så jag fick ringa om, sitta i telefonkö igen och sen fick jag prata med en tjej.
jag berättade om mitt problem att dom hade stängt av internet för att jag inte hade betalat min räkning.. Då skrattade tjejen i telefonen åt mig och sa att det inte var därför mitt internet inte funkade.. MKT märkligt..
Iof så stog det på första sidan att jag skulle logga in, men jag vet väl inte var mitt välkomsbrev håller hus.
Försökte få tjejen i luren att berätta mina inloggningar.. då kopplade tjejen i luren mig till teknisk support.. Medans jag satt i telefonkö där så letade jag fram välkomsbrevet och loggade in med mina uppgifter som jag hittade efter ex antal minuter.
DÅ!!!! Då står det att vi har blivit anmälda för spam eller andra förargelseväckande mail. Som kom från våran ip adress. Och varken jag eller Niklas har skickat spam eller andra förargelseväckande mail, så den jävel som har anmält oss kan väl höra av sig så ska vi ta en diskussion huruvida det här stämmer eller inte?
Jaja, jag fick ju igång internet efter många om och men.
SEN så hittade jag en räkning från bredbandsbolaget (som jag Btw inte har haft nåt med att göra på 3 månader) Det var en straffavgift för ej återsänt modem. Men nu får det väl vara nog. Ringde upp bredbandsbolaget och får av en automatisk människa veta att det inte går att ringa nu för att det är för många.. sen bryts det... Blir lite mer förbannad och ringer igen.. då uppskattades min väntetid till över 20 minuter. Då blev jag arg och la på.
Jag kommer definitivt inte att betala en avgift för ett modem som jag inte har skickat tillbaka som jag skickade tillbaka för 3 månader sen. Och jag kommer DEFINITIVT inte sitta i en telefonkö i 2o minuter och bli förbannad för det under tiden. Ska skicka ett hotbrev nu så fort jag har tid..
Hur som helst.. Det hela resulterade i att vi nu har begränsad åtkomst på internet och jag kommer inte in på msn.. och snart lägger jag mig ner och DÖR!!!!!
Så glad är jag nu...

Nu ska jag ladda hem ett nytt msn och se om det behagar att fungera. Annars ska jag kasta datorn i väggen och gå på aerobics.
MakeUp kursen är nära (wäää)

Nytt liv:start

Jag har nu börjat mitt nya liv..
Startvikt: det är inte relativt eftersom vikten för tillfället inte är viktigt för mig.
Fettprocent: 28,5%

Nu jävlar.. När jag når mina mål ska jag få en belöning har jag tänkt ut.
När jag når 26% så får jag nog en makeup kurs på makeUp Store. Det har jag gjort mig förtjänt av
24% : Ett par tajta träningsbyxor (Det hade jag ju kunnat få nu med, men vill inte trycka in fetrava i ett par tajts och dra iväg och träna i dom.. folk kan ju trots allt dö)
22% Ett par röda jeans (ingen mening att köpa nu heller om jag ändå ska jag gå ner i vikt)
Så... då var det avklarat. Nu blir det ju pinsamt om jag inte klarar det när jag har skrivit i bloggen.. :D

Var nyss på Body pump. Kan eventuellt ha varit ett tag sen jag tränade. Jag orkar knappt skriva på datorn nu.. och då är det tamefan illa!
imorron är det aerobics som gäller..

NU ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag dricka en kopp te i soffan och vänta på att Niklas och Salka kommer hem så jag får pussas och kramas med dom..

"Varför haltar Salka?"
"Vadå, haltar hon?"
"Ja?"
"Har hon gjort illa sig?"
"Ja, jag vet inte.. har hon det? Vad har du gjort med hon?"
"Va, nej inget, vi åkte lite longboard bara"
"Ramlade hon av?"
"Nej, men hon ville inte åka så hon hedde ner tassen"

.. kan eventuellt ha varit därför hon haltade då?... eller

How fun..

Vaknar till tonerna av Johnny Cash.. Inte den vanliga vaknesignalen dock utan det var Erika som ringde och meddelade att regnkläder skulle bli nödvändigt på kickoffen. Men.. jag har ju inga regnkläder..
Kanske kan ta platspåsar och vira omkring mig och knyta runt med nåt snöre... eller så blir jag blöt i regnet och tvättar kläderna sen.. det är ju två olika alternativ.

Salka är mycket besvärad av vädret. Hon vägrar gå utanför där taket slutar. Det vore ju besvärande om hon blev blöt. hahaha

"Salka hörde att jag smaskade"
"ALLA hörde att du smaskade, Niklas!!"


Märkligt...

Det är mycket märkligt.. under mystiska omständigheter har nu både mina nycklar och min bankdosa gått upp i rök.. VAR HÅLLER MINA SAKER HUS?

Om jag fick önska nu så skulle jag antingen vilja ha ett stooort glas rött vin med en chokladbit.. om inte det gick i uppfyllelse kan jag väl iaf få en skitiskall sprite så jag kan blanda en grogg? Kanske kan ta den varma sprite som står i garderoben, lägga i is, blanda i min absolut rasberry och slökolla på Linas kvällsbok tills Niklas kommer hem? Jag har visserligen sett den redan, men å andra sidan har jag läst boken 5 gånger så det går ingen nöd på mig.

jag bryr mig inte vad folk säger om mig eller om oss.. Jag älskar Niklas!! Jag är övertygad om att han är far till mina framtida barn. jag vet att folk pratar om det vi har för jag vet själv hur det kan verka. Men samtidigt har vi saker som ingen annan ser. Saker som ingen annan kan veta. Han stannar kvar när alla andra sticker. Han gör mig lycklig. Och jag SKA stå vid han i vit klänning i kyrkan en dag. Tillsammans är vi starka, vi har tagit oss genom mycket som ingen kan förstå.. och sånt ger man inte bara upp!
Jag älskar Dig, Niklas Sandell!
Kom hem nuuuuuu. Parkera motorcykeln och drick en grogg med mig. Låt mig somna i dina armar för alltid!
Nästa helg är det flytt.
Och imorron kommer älskade syster!!!

<Nu...grogg


Fredag

Dagen började med att klockan ringde 06.45 då jag skulle ut med Salka på en promenad. Salka kurade ihop sig på min hals och var varm och gosig och trött.. Så jag insåg att både jag och salka kunde må bra av en liten tupplur till..  vaknade en halvtimme senare och insåg att det inte skulle bli den långa morgonpromenaden jag hade tänkt mig. En snabb tur runt kvarteret och sen var det rasslande fart för att hinna i tid till jobbet.

Hur som helst så gjorde jag ingenting förrän framåt 10 på förmiddan så jag hade inte behövt stressa för att hinna till 8, eftersom jag ändå inte hade nån kund.
Har iallafall läst ut boken som har plågat mig senaste veckan.. Perfekt. Nu kanske jag kan återgå till att göra nån nytta på jobbet.

När jag gick hem från jobbet insåg jag att jag inte hade några nycklar.(vet dessvärre fortfarande inte var de håller hus) Niklas och Salka hade åkt till torvalla så jag fick gå själv på stan en stund. När jag virrat runt i alla affärer var det inte kul längre. Försökte få tag i nån att vara med, men jag är helt själv.. jag har inga kompisar och det har jag insett nu. Det hela slutade med att jag fick sitta själv i badhusparken och läsa en tidning. Det var första gången på väldigt väldigt länge som jag kände mig helt ensam. Tur att jag har Salka, även fast hon inte säger så mycket.

Skröppel

Jag är lite skröpplig efter behandlingen jag var på imorse.. ska på ny på tisdag och sen på torsdag. Nu ska jag bli hel.
Jag ska få en present av Niklas, men den är hemlig så jag får inte veta.

Förresten.. jag hörde att du var mobbad förut.. ja, rätt åt dig!

Ja just

Btw. Här är en ny frisyr som jag är lite sugen på...


..Tog tag..

Nu har jag tagit tag i mitt liv. Lite.. Vem hade kunnat ana att jag skulle göra det på en gång? Knappt jag själv.

Har nu på morgonen först varit till en sjukgymnast, och sen gick jag och skrev in mig på jocks. Jag skola inte längre vara skröpplig och jag skola inte längre vara fet. Bra. då var det avklarat.

Har kommit i underfund med att min livsstil inte gör att jag går upp i vikt, men den gör fan inte att jag går ner heller. Och jag har sannerligen blivit smällandes fet. Så, stenhårt ett tag tills jag når det jag vill uppnå.. Sen kanske jag kan få äta en pizza.. [ooooh  nooooo, inte pizzaförbud :( ]

Ja , marita. Du kan få boka tid ändå.. Men jag får ju övertala dig under tiden! =)

Dags att göra nånting åt skatbo där som jag har uppe på huvve. Det var i grevens tid.

Nu får det vara noooog.

Nu är det förändring som gäller. Jag tar första steget IDAG!!!

Uppmaning!

Leta fram en snygg frisyr, kopiera, skriv ut och boka tid på Max Frisering hos mig.. och gud nåde dig och du väljer en tråkig frisyr

http://www.bosshairstyles.com

Finns sjukt mycket snyggt.. har även en ide hur mitt nästa ska se ut!

.Jordgubbar.

Idag har jag plockat 5 liter jordgubbar som jag ska äta inom en snar framtid.
Vet inte riktigt vad jag ska ha 5 liter till egentligen, men det är ju väldigt gott.
     

Nu ska jag köpa choklad och doppa mina jordgubbar i. Sen ska jag dricka ett glas vin och leka lyx, trots att det bara är tisdag och jag jobbar imorron.
Undra om jag kan äta jordgubbar till lunch imorron...

Varm dag.

Det är ju mycket tråkigt att stå inne och klippa när termometern ute visar 27 grader... men jag får glädjas åt de som har semester istället.. wäää

Idag har jag klippt och färgat Zalla, det blev bra.
Har även nyss skickat iväg Salka hem till stugun. Ganska jobbigt att skicka iväg henne, men hon får det bra hemma hos mamma i veckan så hon kan gå på promenad på dagarna och slippa sitta själv när det är fint väder.

Nu håller jag på och bakar en kladdkaka och kollar på Ceasar. MMMMM, det ska bli gott och Niklas ska inte få smaka =).

Ja just. Grattis svåger!

Söndag

Dagen kommer att bestå av lite jobb och middag hos svärmor..
Niklas är borta på paintball.. nej det är lugnt, jag vill inte följa med??
Salka har blivit galen.. måste gå på en lååååååång promenad så hunden blir helt slut så hon får ut all den där överskottsenergin hon har i sig.. För övrigt så får jag väl kanske skylla mig själv eftersom jag själv har valt att köpa en jack russel.. men hon är go. det är hon!

              

Hon kan springa också.. den där hunden.. vad söt hon är


Lördag

Meeen.. när får jag pizza då? Det tar sån tiiiiid.

idag har jag klippt Niklas. det blev fint eftersom jag är väldigt bra

...

Ja just ja.. vi har köpt en hund till Salka också.. en såndär batteridriven som skäller och går själv..
Salka är jätterädd för den.. det är jätteroligt.. hahahaha

Fabulous!!!

Jihoooooo!!!!
Idag är en mkt bra dag!! Allt går som planerat och nu när allt är så bra så ska jag gå och köpa glass och sen ska jag och Niklas ta en sked var och äta upp hela glasspaketet... F A B U L O U S!!!

För övrigt så klippte jag en förjävla sur gubbe idag.. men när jag fick höra vad han hade för yrke så var det kanske inte så konstigt..
Skönt med sovmorgon iallafall.. Men när jag vaknade runt 6 snåret imorse och skulle gå ut med Salka innan det hände en olycka inomhus så hittade jag märkligt nog inga skor.. nej, för alla par låg i Salkas bur, själv fick hon inte plats så hon gnålade åt sig en plats i sängen. Det är märkligt.. trots att hon är minst så verkar hon ta mest plats? Idag upptäckte vi att odjuret nuförtin är så pass stor att hon kan hoppa upp i både säng och soffa själv! Mycket obra!

Nu, pannkaka.. sen, glass!


.Tråkigt.

Vad heter du: Lina
Var bor du: I en lägenhet mitt i stan..
Trivs du där: Ja, det är helt okej.. har ju nära till jobbet.. men hade gärna haft en större lägenhet.. fortfarande i stan of course.
Brukar du läsa horoskop: Ja det är klart.. Hur skulle jag annars få nån rätsida på livet?
Har du körkort: Jajjamen.. min prövotid har dessutom gått ut.. jihooo [jag är gammal]
Favoritdjur: Min alles egna lilla hund
Festar du mycket: Nej det kan jag väl inte påstå att jag gör..
Sprit, cider, vin eller öl: Måste jag välja?? Det beror väl lite på vad man är på för humör?
Brukar du bli för full: Det händer..  inte sen midsommar nu dock :D
Antal kuddar i sängen: Vet inte.. 3 för tillfället tror jag.. ser bara till en dock eftersom det är NÅN som snor dom andra.
Äger du ett busskort: Nej jag tror inte det.. eller jo, nånstans har jag ett.. men inte ett som jag använder..
Vad åt du till frukost: Ett äpple på väg till jobbet.. vad sjukt trött så jag orkade knappt kliva upp..
Har du haft sex idag: Nope.. inte än iallafall..
Nästa mål i ditt liv: Bli färdig frisör? Köpa en bil? Skaffa hus? Skaffa större lägenhet? Bara nåt händer så....
Hur svarar du i mobilen: Lina
Antal timmar sömn inatt: Ca 6 tror jag.
Sov du ensam: Nej med Niklas och Salka en stund.
Din hobby: Tycker om att träna.. har dock inte skrivit in mig på jocks igen nu!
Vad är det för veckodag? Onsdag idag..
Vad åt du senast: En kaka och en kopp kaffe..
Vem fick du sms av senast: Frida.
Vem ringde dig senast: Mamma
Godaste ölen du druckit: Det fanns god öl i turkiet.. och nån från jamaica är bra.. annars carlsberg..
Vilka hårfärger har du haft: Blond, röd, svart, brunt, lite grått.. ja.. säg nån jag inte har haft..
Vad såg du senast på TV: Jim´s värld..
Vad läser du för bok just nu: Ingen för tillfället.. väntar på harry potter på Svenska.
Längd: 169 tror jag..
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Blond och har en blandning av 4N och 5A i luggen..
Är du kär i någon: Ja!
Vad gör du om ett år: Förhoppningsvis så ligger ja på en mycket varm strand.. annars finns det nog risk för att jag jobbar ganska troligt..
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja lite.. älskar läget.. önskar en större lägenhet... som sagt!!!
Dricker du: Ja det händer..
Vilken parfym använder du: Lite olika.. ingen idag..
Vilka skor använder du: Har ett par vita reebok, ett par rosa converse och ett par svarta adidas när jag går ut med hunden ibland..
Dagens klädsel: För tillfället svarta mjukisbyxor och svart linne..

Ja det var dagens störiga lista.. Nu ska jag äta en macka, dricka en grogg och sen ska jag sova!!!

End of story..

Nu får det vara nog.. Jag tänkte inte längre döpa alla mina inlägg till Lina.. Det var mycket tråkigt!

Idag har jag klippt och färgat Frida.. Det blev mycket bra!

Salka snor fortfarande mina skor... vad förvånad man kan bli när man inte hittar sina skor..

Är det svårt att vara ärlig och sluta ljuga?

RSS 2.0