För din egen skull...

Jag hoppas att du är nöjd med ditt val när identitetskrisen är över. Hoppas att du hittar vad du söker, för jag kommer inte att vara kvar längre! Jag hoppas även att du tycker att det är värt det!
Jag kan inte lita på dig och har blivit sviken så fruktansvärt många gånger nu så jag sticker! Jag är så fruktansvärt trött på att alltid vara andrahandsval. Jag duger endast om inget annat, mer intressant, dyker upp. Jag är så lej på att alltid sitta och vänta på dig. Du är inte värd mig!
Som sagt, du är fruktansvärt illojal och hade du vetat vem jag var så hade du vetat att det inte var okej. Hade du vetat vem jag var hade du även vetat att jag ALDRIG någonsin glömmer något någon har gjort! Jag kommer aldrig över om någon gör mig besviken. Det är inte bara saker du skulle ha vetat, det är saker du BORDE ha vetat!

Som sagt, tack syster och Sara och Saya för att ni lyssnar på mitt gnäll när ingen annan gör det. För att ni lyssnar på mitt gnäll när andra har tröttnat. Jag vet att jag framstår som en mycket elak och hatisk människa. Men när man blir sviken nog många gånger så måste man få berätta för nån. Det känns som om jag har ett svart moln i själen som äter upp mig inifrån. Det låter skitfånigt, men det är den exakta känslan jag har. När man inte har nån att vända sig till som kan lösa problemen, utan bara lyssna. Då kommer allt gnäll på en och samma gång, och av den enkla anledningen framstår jag som en bitter och cynisk människa.
Jag hittade en gång bilder på mig när jag var 3-4 år. På alla bilder ser jag fruktansvärt olycklig ut. Det var tungt att se en så liten jag vara så olycklig. Jag är trött på det nu!


START!

Dagens näringsrika lunch består av yoghurt och start.. och då kom jag och tänka på nuppe.. NUPPEEEE!! Han tyckte om start.. saknar nuppe!
När jag skulle vara vakt åt han en gång så blev han nästan uppäten av en katt, men han tyckte nog om mig lite ändå!


Nyfiken.

Jag är grymt nyfiken på vilka som läser min blogg...

så alla som hittar hit kan väl skriva en rad? Skulle bara vara roligt att se. Anonymt eller inte.. jihio


BTW

Jag kan inte låta bli.. men jag skriver inte ut några namn!

För det första.. DU måste ju vara helt sjuk du! Du är så jävla dum och jag önskar att hon aldrig hade haft nåt med dig att göra! Du verkar ju inte ha några problem att dela med dig så låtsas inte att du tycker om henne bara för att du ska ha nån att regelbundet sätta på! Bara för att ingen annan vill ta i dig borde du inte gå på yngre som tror på dina lögner!! Jag kommer göra allt för att få henne att förstå vem du är, för det ser hon tyvärr inte! Ring mig inte mer och skäll på mig, för jag vill inte höra din röst!! hejda

och en sak till
DU är fruktansvärt illojal och det har egentligen aldrig varit nån skillnad. Gång på gång blir jag sviken och jag orkar inte bli sviken mer! Det kan tyckas som en skitgrej, men hade du vetat vem jag är så hade du även vetat att det här är inte okej! Säg inte en sak och gör en annan!! Jag tänker umgås med människor jag litar på hädanefter.

Salka min älskling. Sviker aldrig mig =).. Även om jag lämnar henne ensam på dagarna så blir hon lika glad varje gång jag kommer hem. Inga sura miner hos min lilla plutt!!


-Men du äter det inte?

Jag tror att jag måste lägga min palestinasjal på hyllan. Niklas har länge sagt åt mig att den är ful och att jag ser ut som en svartrockare i den.. Det sket jag fullständigt i.
Det är trots allt kanske det bästa köp jag gjort. Man kan vara ganska osminkad i den, och har man ful hud är det bara att man drar upp den en bit och som gömmer sig i den.
Jag kan jobba i linne utan att behöva varken ha halsband eller visa pattarna.
Och jag slipper frysa!
Men idag tror jag droppen kom.
Idag hade jag en kund som jag skulle klippa. För att få igång lite småprat så frågade jag han om han hade varit på nån jakt. Samtalet mellan mig och gubben:
(jag)  Jaha, har det blivit nån jakt nu då?
(han) Jajjamen! Tycker du jag ser ut som en jägare?
(jag)  Nja jag vet inte, men det är ju många som jagar, så jag tänkte..
(han) Men du håller inte på nåt själv eller?
(jag)  Nej nej, det är inget för mig det där...
(han) Nej, du äter inte kött eller?
(jag)  Joo?
(han) Jaha, jag tänkte du kanske tyckte dom skulle få leva?
(jag)  Ja jag tycker väl lite synd om dom men köttet äter jag gärna ändå
(han) Jaha, jag trodde du var sån där som släpper ut minkar och sånt...

Ja just. Jag vet inte om det är min sjal eller om det är min sjal i kombination med mitt svartfärgade hår som gör att jag ser ut som en militant vegan!?
Crazy i´m telling you!

Min älskling har lagat mat åt mig tills jag kommer hem från jobbet två dagar i rad nu! Mkt uppskattat!

.Söndag.

Det har varit en mycket lugn helg. Skönt faktiskt.

I fredags när jag slutade gick jag hem och kom på att jag skulle följa med hem till Stugun en sväng. Jag och Lovisa och Salka hoppade på bussen och åkte hem till mamma för att få lite mat. Mamma bjöd på bakade pärer och röra och sallad. Det var gott, och det är ju alltid skönt att slippa laga mat själv.
Sen var jag hemma hela kvällen. Fikade med mamma och sen så gick vi en snabb promenad med Salka.. Sen gick jag och la mig ganska tidigt faktiskt.

På lördan vaknade 07.10 för att vara exakt av att några jagade varandra på övervåningen. Hörde klor och nån som sprang med hälarna. Mkt störande för mig som försökte sova. Men Salka verkade ju ha roligt. Har dessutom insett att jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE leta reda på klotången och klippa Salkas monsterklor. De är långa nu och det gör ONT när hon klättrar på en.. vilket händer både lite nu och då.
Hur som helst... Jag klev upp och åt hemmagjord hamburgare till lunch och sen bakade jag och mamma morotskaka. Första gången vi gjorde det, och den blev alldeles utmärkt. Eva och Lars och Lovisa kom och fikade och dom var mkt nöjda med fikat.
Sen åkte jag och Lovisa och Salka buss igen, till stan. Salka blev galen för att det var andra hundar på bussen. Det är ju jobbigt när man ska vara bästis med alla..
När vi kom till stan tog jag och Lovisa en snabb repa på stan och sen hem och slöa en stund. Sen kom Niklas och vi åkte och köpte pizza.. Sen skjutsade jag Niklas på fest och jag och lovisa drog hem och åt chips och flidde i oss en flaska cola. Mkt illamående!! Det gick dock över tills idag.

Och så retade vi Lovisa. Hon blev arg,. men det var dock ganska roligt ändå!


Idag står städning på schemat. Och Niklas har sagt att om jag vill sola solarium så kan han betala det. Så jag tänkte utnyttja det nu.. och sen kanske en gång i veckan? Så slipper jag iallafall se ut som det värsta spöket på byn.


Nu ska jag värma det som blev kvar av pizzan igår till lunch.. Mmm


.Fredag.

Idag har jag inte gjort många knop faktiskt. Gjort en klipp och färg.. that´s it.
Igår klippte och färgade jag Sara. Klippte bort en halvmeter hår iaf.. trodde att vi skojade när vi sa det, men så vart det. Är GRYMT nöjd med klippning och färgen blev hur bra som helst. hoppas Sara blev lika nöjd som jag.. hahaha

Igår tog jag itu med köket och DET var i grevens tid! Niklas hade städat vardagsrummet och hallen när jag kom hem.. Mkt roligt att komma hem till en städad lägenhet..
Idag väntar sovrummet och badrummet.. sen blir det nog lite skräpmat.. :D

Fortfarande sjukling

Har varit hemma idag med.. Och idag har jag faktiskt ätit godis.. och jag skäms lite över att säga det, men jag har faktiskt lite dåligt samvete över det! Jag trodde inte att jag skulle bli så fjantig, men jag har ju faktiskt varit jätteduktig och bara "fuskat" på helgerna.
Det av den enkla anledningen att jag inte tror på att förbjuda saker, utan man kan unna sig ibland istället!

Blir hemma imorron med men blir det inte värre är jag tillbaka på jobbet på torsdag.
Känns hur bra som helst att det är löning på tisdag. Det behöver VERKLIGEN! Och eftersom ingenting kan bli värre än den lönen jag fick sist så känns det even better!

Jag har planer på att köpa en laptop men det känns verkligen som att jag har för mycket skulder för att ens få tänka tanken just nu!
Snart kommer Ewa förbi för en klippning.
Amanda har gjort sjukbesök under dagen, och jag såg att jag var tvungen att klippa henne med då hon såg ut som sju svåra år i håret. Tur att jag kan göra nånting åt det när som helst! Tvingar hit henne senare under dagen kanske.
Lovisa kommer sen också. Och då ska vi äta glass.

NU ska jag gå och diska 10 saker.

Hoppas det löser sig till deadline, men ingen av oss orkar mer...

R.I.P

..Colin McRae!

.Hemma.

Idag är jag hemma och är sjuk. Förmodligen imorron också.
Jag är riktigt risig faktiskt, så jag ska slänga mig ner i soffan med Camilla Läckbergs bok och få mig lite nya saker att fundera på!
Förjävla bra Camilla Läckberg also! LÄS!
Nu väntar soffan och fishermans!

Smärta!

Smärtan blir bara värre och värre.

De största problemområdena är benhinnorna... har så grymt ont att jag knappt kan gå.
Det andra problemet är fotsulorna. .. hjälper inte heller till på färden faktiskt..
sen ljumskar känner jag av och ena axeln och nyckelbenet!

Nu ska jag slänga ner mig i soffan och kolla på punisher!

Men fyyyy faaaaaan!!!!

Ibland kan man ju fundera om man är hjärndö eller om man bara får ett infall ibland.
Är grymt kall och stel, därav eventuella stavfel

Utmaningen som jag tidigare har nämnt i bloggen var att jag och Lovisa bestämde oss för att gå till stan från stugun.
Åkte hem igår och imorse klockan halv åtta var vi uppe och åt frukost. Gröt, ägg, macka.. U name it!
Klockan 9 lämnade vi pålpers och började gå mot stan.
Vid lybäck började de första krämporna sätta in, men bara för att ingen trodde på oss gick vi som fan.
Hela vägen har vi skrattat för att allt var jätteroligt.
Innan lillsjöhögen vad det BARA skog, så jäävla tråkigt. När vi kom till självasta lillsjöhögen så hade vi grymt ont båda två, men vi hade bestämt att lunchen skulle intas vid Ösjön (Önsjön som jag trilskades på med att säga hela vägen) Innan vi nådde till Ösjön hade vi stannat och ätit en snickers vid Sundets parkering, och ett äpple och svartvinbärssaft i ett dike nånstans däremellan..
Hur som helst trodde jag aldrig att jag skulle orka gå igen efter lunchen, men det gjorde vi.
Vi gick och gick och gick. och sen la vi oss i ett dike och vilade.
Sen gick vi lite till.
Tyvärr klarade vi inte utmaningen då vi gav upp i Bringåsen.
Vi satte oss i busskuren och ringde Niklas, men han tänkte inte hämta oss då jag återigen har fått bevis på att motorcykeln är viktigare än mig!!
Till sist kom vi på att vi skulle lifta till stan. Vi började gick en bit, men la oss i ett dike och vilade. Då kom en stugumänniska och åkte förbi (som förresten hade kört förbi oss 3-4 gånger redan under dagen)
Lovisa slängde upp en hand och han TUTADE OCH VINKADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Till sist ringde vi till Johan och han fick skjutsa oss till stan.

Det känns surt som fan att vi inte klarade det men det hade inte gått att gå en meter till!
Det här är dock nåt jag ALDRIG NÅNSIN kommer att göra om. Smärtan under promenaden och nu är obeskrivlig.

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen väntar ett besök på frasses, och sen blir det att ligga i soffan resten av kvällen!

.Torsdag.

Idag var jag en bra flickvän.
När Niklas kom hem hade jag lagat wok-kött, ris och wokgrönsaker och vitlökssås. Sen till efterrätt hade jag gjort chokladpudding och melonbitar och så hade jag köpt lite chokladgodis (Niklas gnäller alltid för att jag inte köper choklad när jag handlar godis)
Nu har vi fikat allihopa. Salka äter melon som en galning (det ligger melonskal över hela golvet. Det ska bli mkt roligt att ta reda på sen)

Dom skulle komma hit och tapetsera om imorse klockan åtta. När jag gick till towe klockan 10 hade dom fortfarande inte kommit.. bra med hantverkare!
Hur som helst så hade han tapetserat när jag kom hem och det vart mkt bra!!

Segt på jobbet idag med. Har haft en klipp och en klipp & färg. Så jävla segt att bara sitta. Jag tänker INTE föna vågor!

Hörde dessutom att det fortfarande var bråk på skolan! Patetiskt är var det är!

.Tisdag.

Har varit så jävla segt på jobbet idag. Till sist fick jag tre kunder ändå.. men still..
Fick jeans idag av jobbet, mycket uppskattat kan jag säga!!

Sen har jag varit och tränat. Body Jam idag. Skitroligt. och eftersom Kristin är såååå braaaa så blir man bara mer pepp!

Har börjat träna på att göra dreads idag. Mkt intressant. kan dock inte förstå varför man skulle vilja förstöra håret så, men det är ju å andra sidan verkligen inte mitt problem!

ja, men det här blev ju tråkigt.
Nu ska jag hoppa in i duschen vilket år som helst, och sen ska jag försöka få i mig nåt att äta!

Angående mitt träsk! JA, Zalla. Jag är en hårding. Och jag biter ihop istället för att bryta ihop (jag bryter bara ihop när ingen märker det ibland)


.Träsk.

Jag är för tillfället nere i ett djupt jävla träsk. Är riktigt svart i själen och är mest bara ledsen hela tiden. Frågar nån hur jag mår är det såklart jättebra, men inte egentligen. Vill emellanåt bara lägga mig ner och dö!
Min nya svarta hårfärg passar alltså min sinnesstämning alldeles utmärkt. Vilket är lustigt, tror att jag hade en dålig period sist jag var svart också.

det om det..
Idag har jag varit och kört step och pump. Två timmar träning på raken, men det gick förvånandsvärt bra faktiskt. Imorron är det Body Jam som gäller och syster är snäll och följer med så jag ska slippa gå själv. snällt.
Onsdag är det pump och torsdag balance. Blir fem pass den här veckan ändå då. Plus utmaningen på lördag. Skriver inget om den förrän vi klarat den!

Tror det börjar ge resultat, känner mig smalare och starkare. Ska mäta kroppsfett igen i slutet på oktober. DÅ jäklar!
Kan dock inte låta bli att skratta åt dom som går på pump fortfarande. jag försöker inte påstå att jag är nån slags pumphjälte. Men still, en kille som är med, när han ska göra marklyft böjer han NOLL på benen och kutar ryggen så han har skivstången nere vid fötterna. Mycket ergonomiskt och bra! hahahaha

Nu ska jag duscha och sen ska jag böla mig till sömns!

I brist på annat

1. vad heter du? Lina
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Svårt. Jag nöjer mig nog för tillfället med Lina.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ja, Carina har jag hört.. moahahahaha
4. vilket stjärntecken är du? Vattuman
5. vilken årgång är du? 87:a
6. vart bor du? Storgatan Östersund
7. bott utomlands? Nej det har jag verkligen inte.
8. flyttat antal gånger? 4
9. vart skulle du vilja bo? I en stor lyxig villa med en stor gård som salka kan springa på!
10. vilken skolklass? Vadå? Nu? Nu går jag inte i skolan.
11. vad vill du bli när du blir äldre? Lycklig

UTSEENDE
1. hur lång är du? 170 ungefär
2. hårfärg och frisyr? För tillfället en helt störd frisyr som är svart med en ljus stjärna.
3. ögonfärg? Blååå
4. mest nöjd med? Svår fråga. Jag passar på den just nu
5. minst nöjd med? Svårt igen. Är missnöjd med ganska mycket.
6. skostorlek? 37-38
7. glasögon? Nej, bara solglasögon ibland.
8. har du några piercingar/tatueringar? Har en tatuering och piercing i tungan. Har haft i naveln 2 gånger men inte just nu!

FAVORITER
1. filmer? Harry Potter..+ massa annat bra som jag inte kommer på just nu!
2. låtar? Low man´s lyric är en av mina favoriter för tillfället. Är ovanligt förtjust i bulleribock också.
3. årstider? Sommar :D
4. mat/dryck? Äter gärna kinamat och dricker gärna en skitiskall cola
5. djur? hund
6. färg? svart
7. parfym? Men att man alltid ska behöva svara på det. Jag använder Niklas deo och ibland skojar jag till det med lacosteparfym. Så, en gång för alla!!
8. tv-program? Desperate såklart =)
9. ämne i skolan? Dans
10. sysselsättning? Träna, slöa i soffan med salka och Niklas och kanske käka lite godis.

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Just nu använder jag ingen jacka eftersom jag inte anser att det är kallt nog än. Annars har jag en svart peakparkas när det är kallt och en svart north face när jag åker skoter
2. vad använder du just nu för skor? Rosa Converse, svarta stövlar, vita reebok eller ett par svarta slitna fula adidas när jag går ut med soporna.
3. favoritfärg på kläder? svart
4. favoritmaterial på kläder? Hmm, det har jag faktiskt inte reflekterat över. Bomull är ju trevligt. Eller har ju gärna jeanstyg på jeans. fast egentligen vill jag klä mig i rosa tyll!
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Vill ha nya träningskläder och snygga rockiga kläder.
6. favoritaffärer? Älskar Carlings. Jc är ju trevligt och We.
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Alldeles för mycket tror jag. Har ingen uppskattning alls faktiskt.
8. favoritplagg? Mina dieseljeans som är fabulous.. men dom är lite trasiga nu =(

DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Låt ta vardagsrum.
2. vilken färg på tapeterna? Vita, ska snart tapetsera om.
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Vitt typ..
4. favoritmöbel i rummet och varför? Soffan, det är stor och mysig.
5. vad vill du ändra där inne? Vill ha lite mer ordning, fast vi har lite för mycket saker.
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? Nja, har kopplat datorn till teven.
c) dator? Ja
d) stereo? har kopplat datorn till högtalare.
e) telefon? För tillfället, ja. Mobilen ligger här.
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Ett hotell.
8. vad gör du oftast i ditt rum? Ser på teve eller sitter vid datorn.
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Niklas och Salka.
10. favoritpryl i rummet? Datorn tror jag.

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Han hette Karl.
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Har ju ingen jacka sa jag ju! Fast peak har mamma skickat på kemtvätt. så förhoppningsvis ingenting.
b) handväska just nu? Vad har jag inte i min handväska just nu? Nycklar, plånbok, saxhölster, plåster, massa konstiga papper, ja.. sen resten av allt som finns.
3. vad är du beroende av? Är inte beroende av nåt direkt..  bara kärlek
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lipsyl använder du? Oftast lypsyl. den vanliga. fast just nu har jag nåt från appo.
6. vad tror du på? Spöken
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Tillhör ingen religion. Hatar religioner och det är religioner som ställer till med allt dåligt här i världen!
8. vad köpte du senast? Smör.
9. har du nåt husdjur? en hund
10. vad bor du i? Lägenhet.

GREJER
plånbok: Svart peak
tandborste: Grön vit och orange
smycken: Brukar låna Niklas halsband eller så tar jag nåt av mina. Varierar lite.
solglasögon: Svarta gucci. eller ska jag skriva gussi?
nagellack: Har ett rött från MakeUp Store som jag inte använt sen balen. Kanske borde måla naglarna?

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? Jadå. det kan ju vara roligt det.
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, sa jag ju just?
Brukar du sjunga i duschen? jag sjunger ALLTID i duschen
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Simning och snooker. odh friidrott är ganska roligt ibland.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag vet faktiskt inte. kanske.
Vad är viktigast för dig? Att Salka har det bra.
Laddar du hem musik och film från internet? Självklart!!
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Skulle spara och håva in på räntan.
Vad är det bästa med julafton? Julklapparna!! och julskinka är ju gott.
Tänker du mycket på ditt utseende? Ja
Vad får dig att slappna av?. Ett varmt bad. Och när jag sover är jag rätt avslappnad!
Tänker du ofta på sex? Jag vet inte. kanske. vad är ofta?
Är du skyldig någon pengar? Mamma, pappa och Niklas.
Är du mörkrädd? Ibland.
Bär du glasögon eller kontaktlinser? Nej du.

Vlken färg är snyggast? TYcker om rosa och svart.
Tycker du matte är svårt? Nej inte så värst.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?  Mycket!
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar är ju bra.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 11-12 kanske. om jag inte ska göra nåt.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Niklas. Det är oftast hans fel att jag är arg iof.
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Ja rökning. hatar dom som röker!
Hur många gånger har du fuskat på ett prov? Det är många det
Bor du utomlands? Nej uppenbarligen inte
Hur länge varade ditt längsta förhållande? Det har varit i 1 år och 8 månader nu
Har du piercing? Ja som sagt.
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Vill att det ska funka i naveln. Är lite sugen på bröstvårtan också.
Bråkar du och dina syskon ofta? nej inte nu längre.
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Mamma kanske.
Läser du ofta böcker? Ibland.
Vad föredrar du för sorts filmer? En salig blandning.
Vad slösar du mest pengar på? Kläder och mat.
Vill du gifta dig? Ja tack!
Vill du ha barn? Ja det vill jag.
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma? Ja det gör jag nog.
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Desperate Housewives, som sagt.
Vilka länder har du varit i? Bulgarien, Turkiet och på lanzarote. vad är det? Spanien?
Vilka ställen har du bott på? Stugun, Österbergsvägen på frösön, Valhalla i övik, storgatan 51 och nu på storgatan 53.
Vilka husdjur har du haft innan? Har inte haft nån innan Salka. Vandrande pinnar räknas inte.
Vad förknippar du ordet skolstart med? Slut på sommarlov.
Solar du ofta? Nej tyvärr inte. Men ska sola solarium nu så jag inte blir ett spöke till vintern. Snälla Niklas betalar.
Är du bra på att laga mat? Det vill jag väl inte direkt påstå att jag är.
Var badar du helst? I badkaret.
Vad dricker du för alkohol? Dricker allt typ.
Vad använder du för droger? Inga.
Vilka djur är du mest rädd för? Hajar är ju otäcka.
Vad tycker du om monarkin? Bryr jag mig?
Vilken musikstil tycker du bäst om? Hårdrock.
Vilka språk kan du? Svenska, engelska och tyska.
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Ja.
Vilken kändis är hetast? Oj svårt. So many men, så little time.
Gillar du att dansa? Ja älskar det!
Vad har du för klädstil? Tar på mig det jag känner för.
Är du flygrädd? Nej men det är jag inte.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? MYCKET bra!
Hur vig är du? Inte mycket längre. Men går på body balance nu så det borde ju bli bättre.
Vad dricker du helst när du är törstig? Skitiskallt vatten eller cola.
Vilken är din favoritglass? Äter gärna isglass.



Tror du på ett liv efter döden? jadå.
Vilket kaffe sörplar du helst? Latte tack. Eller svart funkar ju. Eller med en skvätt mjölk Eller en irish.. mm irish
Vilket mobilmärke föredrar du? Sony Ericsson är bäst.
Vill du gå ner i vikt? Vikten spelar ingen roll, men tar gärna bort lite fett.
Vad har du för personlighet? Jag är ganska ettrig
Har du varit deprimerad? Ja det är jag jämt.
Tycker du om sushi? Helt okej. Det funkar.
Tror du på livslång kärlek? Ja det gör jag! Jag hoppas på livslång kärlek.
Vad äter du helst när du ser på film? Chips, popcorn, godis.. ah
Lever dina föräldrar tillsammans? Nej det gör dom ej.
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Nej det är dumt. eller vore nog ganska bra på boxning. om det gills. Jag är ju ganska aggressiv.
Har du tandläkarskräck? JA!!!!!!!!!
Vad heter du i mellannamn? Marie
Har du någongång haft självmordstankar? Ja
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kväll.
Var är du född? Östersunds sjukhus.
Vilken ögonfärg har du? Blå som sagt.
Vilken hårfärg har du naturellt? Vadå? Är det ingen som tror på att svart är min naturliga?
Biter du på naglarna? Absolut INTE! Det är så jävla vidrigt.
Är du beroende av något? Som sagt, nej.
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Läser massa bloggar. bilddagboken
Hur ofta motionerar du? Försöker 4-5 pass i veckan.

Fanta Citron

Hallå... vad hände med fanta citron egentligen?
Ibland kan jag bli jättesugen på fanta citron, och varje gång så upptäcker jag till min förfäran att den inte finns längre.
Eller finns den?
I välsorterade butiker kanske?
utomlands kanske..

Fatta vad gott när man är bakfull att få dricka en skitiskall fanta citron.
Kan nån SNÄLLA ge mig en fanta citron NU?

.Söndag.

Gårdagen var en mkt intressant kväll.
Spådde Lovisa i tarotkort efter vi hade ätit våran utomordentligt goda middag. Sen försvann vi in i dimman. Eller iallafall jag! Drog en shot av hallonvodka och sen drack vi en grogg och det blev några mängder vin för mycket.
Jag var mycket onödigt full. Spillde cola i hallen och visste inte om jag hade spytt eller inte..
Det gjorde jag också iof, men inte på hallbänken. Och så pratade jag med Katja. Hon skulle ringa idag, så jag kanske åker och hälsar på henne nästnästa helg. Mkt trevligt.
Nästa helg är det ju som bekant annat som står på schemat! hihi

Jag lyckades häva mig upp strax innan 9 för att gå på salongen och hämta mina saxar eftersom fadern skulle komma hit och bli klippt. Drar av 300 på lånet som jag trodde att han hade glömt.. det hade han dock tyvärr inte!!

Sa jag det förresten, har lagt undan ett par tights tills imorron... tränings also. Försökte lägga in det lite fint så att pappa skulle bli sugen att betala dom.. Det var han nog dock inte.. eller så förstog han inte vad jag fiskade efter. Det var synd.

Mycket skönt med en vilohelg. Musklerna fick vila lite. Har kört fyra pass den här veckan, så det får jag väl vara nöjd med.. Nu till veckan blir det dock fem! Som vi sa, jag och Lovan, när vi häromdan diskuterade. Det har inte hunnit bli tråkigt än. Efter ett tag har man ju alltid blivit lej, men nu peppar vi varann.. Istället för att försöka få den andra att inte träna bara för att man själv inte vill... Som vi gjorde i Övik. Mkt dåligt. Det hela kan ju iof bero på att jag har nån att träna med nu. Innan jag flyttade så tränade jag alltid själv, vilket var mkt trist!

Nej, det här går inte. Mamma och Eva kommer snart med lilla Salka. Så jag ska klippa Eva och tydligen så skulle dom ha fika om dom kom in! Så jag måste handla så jag kan baka!
Nu ska jag återgå till att vara gravt bakfull och dricka cola resten av dagen!

Lördag

Gårdagen bjöd på en trevlig kväll. Först var jag och Lovan och tränade (eftersom vi är duktiga) och sen var jag hem och duschade och gjorde mig iordning och sen vankades det kina för hela slanten med syster!
Det var mycket gott, och jag åt tills jag nästan spydde. Sen handlade vi godis och cola och gick hem och åt det och såg på freaky friday (även fast man hade sett den hundra gånger) och sen såg vi mean girls (även fast man hade sett den TVÅhundra gånger) .. båda däckade under meangirls och vaknade av att Niklas kom hem. Mkt trött!

Idag sov vi länge eftersom vi har hundfritt och sen så gick jag och lovisa och fikade fikabuffé på domus. (ja jag vet att vi är tjock) sen var jag och testade träningskläder och la undan ett par byxor på stadium. Imorron krävs lite jobb för att jag ska klara resten av månaden känns det som.
Nu har vi nyss varit och handlat lite, och snart ska det bli bakade potatisar med skagenröra, och en dunk vitt vin ligger och väntar i kylskåpet. Kan bli en trevlig kväll.
Vi inhandlade även morötter och dipp! Ett nyttigare fettoalternativ..

Jag MÅSTE ha tappat fett nu känns det som. Känner mig mycket smalare än för en månad sen. Nu vågar jag ju kanske tillochmed träna i ett par löptights. Spännande!

Det tål ju även att tilläggas att Lovisa blev antastad av spöket inatt. Hahaha.. jag SA ju att det finns!

Det kanske jag aldrig skrev om. Hur som helst så skrev jag ju att Salka känner av nåt i lägenheten. Hon skäller och morrar på saker som inte finns (eller saker som vi inte ser snarare). Häromdan när Salka råkade bajsa lite i sovrummet och Niklas pga lukten gick och la sig på soffan så började det rinna vatten ur duschen. Och då pratar vi RINNA inte droppa.. Insåg att jag blev mycket rädd. Efter en liten stund hörs knäppningar (inte vanliga i fläkt och golv som alltid är) och Salka börjar skälla och morra. Hon låter riktigt elak och så brukar hon inte låta.
Jag tvingade iaf Niklas att komma och lägga sig i sovrummet eftersom jag hade öppnat ett fönster och bajslukten inte fanns längre. När vi har gått och lagt oss så hörs typ steg ute i hallen. Som när man går barfota på plastgolv. Ni vet hur det låter, som att man fastnar lite.. Mkt besvärligt spöke!
Och inatt som sagt blev Lovisa medveten om att det var här! Men det får hon ta i sin blogg om hon känner att hon vill dela med sig!

Nu är det dags att röra ihop lite skagenröra och käka lite inom en snar framtid!


Omg, jobbigt.

Kom alles nyss innanför dörren efter att ha varit på ett mycket angenämt pump pass. Är heelt slut.

Lastade på mer på ben och rygg idag, så det lär ju kännas imorron!
MEN FYYYY FAAAAN! Den där störiga är ju fortfarande på Pump! L A S T A   I N T E  P Å   S Å  M Y C K E T  S Å  A T T  D U  I N T E   O R K A R  G E N O M F Ö R A   P A S S E T!!!
Om man går dit för att visa att man är stark är man ju dum i huvve! Och om man ska lasta på så mycket så att man inte klarar av att varken göra i takt eller fullfölja övningarna så kanske man borde fundera på att antingen lasta på lite mindre eller kanske gå upp och lyfta skrot i gymmet! Det är I N G E N  som vill höra ditt stånkande!
Mkt störigt med instruktörer som inte gör i takt heller. Man vill ju inte göra i otakt. Men om man gör i takt så ser det ju ut som att man gör i otakt, eftersom alla andra gör fel! jag har rätt! och du hörde mig!
OCH VARFÖR ORKAR ALLA TANTER MER ÄN MIG??????
Så..
Gnäll nr. 2
I min trappuppgång står det en lapp med texten: FÖRBJUDET ATT RÖKA I TRAPPUPPGÅNGEN!
Då undrar ju jag. Hur kommer det då sig att kineserna när nere får röka i sin lägenhet och sen öppna dörren? Det är ju för fan samma sak som att röka i trappuppgången! Det luktar ju ända upp till mig!!!
Jag är så trött på kineserna nu som röker hela tiden! Jag tror att det är nåt fuffens på gång!

Nu väntar jag på att Niklas ska komma hem så jag kan duscha. Han har nämligen inte sett nya frisyren, och det känns inte som en god idé att visa han den första gången när jag precis har duschat. Mitt hår är som bekant inte i sitt esse när det är blött.. (eller för den delen har torkat efter att ha varit blött)

Imorron är det Balance som står på schemat och på fredag har vi bokat in oss på ett pump pass igen! Vi blir ju stark vi! Och till veckan börjar balla Zalla träna med mig också! GRYMT roligt!

Fast faktiskt, jag tjyvkikade runt litegrann idag när jag hade lastat på extra mycket på en övning. Och jag HADE faktiskt mer än några i salen. Mer än några tanter faktiskt.. yyeeesss!! Det tärde iof på krafterna, men det var det värt.
Imorron är det sovmorgon som gäller.. Mkt skönt och MKT längesen. (iof ska väl Salka ut runt 6-7 snåret ändå) Tove är inte i stan imorron så ingen sjukgymnastik på morgonen! aaah. Och jag KAN ju faktiskt krypa ner hos Niklas igen när Salka fått promenera lite.

Nu ska jag ringa Niklas.


.Onsdag.

Så.. Imorse var jag inte alldeles för pigg kan jag lova. Lovisa och Erika var kvar till halv tolv snåret. Men det var trevligt med lite sällskap i spökhuset. Sen satte jag på Linas kvällsbok och så gick jag och Salka och la oss.

Hur som helst. Dagen har varit ganska lugn faktiskt. Fast eftermiddagen har varit fullbokad. Skönt att vara fullbokad så det inte blir så mycket dötid. Imorron är jag fullbokad på förmiddagen, och hoppas på att det fylls på.

Salka har blivit stora vovven nu! Kan hoppa upp i mitt knä från golvet. Mkt skicklig. Hon har haft två extremt tråkiga dagar nu kan jag tänka mig. (kanske därför hon käkade upp mina p-piller)m Niklas har varit på konferens i stockholm och kommer hem ikväll (jihoo) Also har salka fått vara ensam ända tills jag kan smita ifrån en liten liten stund på lunchen. Annars är ju Niklas hemma längre än mig.. kan vara hemma en stund på lunchen och kommer även hem tidigare än mig.. Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt. Men han har en slappt jobb om man jämför med en annan som sliter hela dagarna med att få folk fina! :D

Nu ska jag läsa lite bloggar, få i mig nån mat och sen ska jag och Salka gå ut och kasta lite boll innan jag drar iväg på Body Pump. Ja en annan är ju stark numera!

.Tisdag.

Nu har jag klippt och färgat mig och det är mycket skönt.

Var hem på lunchen och gick ut med salka eftersom Niklas är i stockholm. hon blev jätteglad att se mig. När jag kom hem efter jobbet och skulle hämta henne till salongen så skulle jag ta en pinne ur hennes bur.

I hennes bur ligger då en tom p-piller karta.. Salka hade smällt i sig en hel karta alltså! Mkt duktig hund. Blev orolig och ringde djursjukhuset och giftinformationscentralen. Men de sa att det inte var nån fara.. Då slapp jag börja böla då! Tur det med.

Nu ska jag klippa och färga Erika.


måndagens sista.

Drack mitt te och hade faktiskt gjort mig förtjänt av två av moster evas bullar.
Lyssnar på Nirvana nu, och är han inte för bra Curt.
Man borde sätta best of på repeat och röka på?

Fast å andra sidan kanke jag borde äta mer grönsaker också. Så jag lägger det där åt sidan, dricker en kopp te till och fortsätter att vara sur.. Sen ska jag ta min hund och gå och lägga mig och sova!!!

.Måndag.

Fick sovmorron imorse.. vilket inte gjorde sån stor skillnad då salka inte kom till ro utan låg och snurrade på och skulle ligga på min mage, på min hals, på mitt huvud och mitt i allt så snarkade både hon och Niklas!
Hur som helst har jag haft en djävulska svacka idag. Har varit kallsvettig nästan hela tiden när jag har klippt och egentligen inte haft en aning om vad jag har hållt på med. Hoppas det känns bättre imorron!

Igår fick jag min present av Niklas. Fick en RipCurl tröja som var jättefin.. Jag blev glad.
Nu har jag varit på Pump ikväll och sen kom jag hem och möttes av en latgris i soffan som inte hade diskat, så nu fick jag ta itu med det själv!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt hår med mitt fabulous shampo och sen ska jag dricka rabarber/grädd te och äta en bulle som moster eva har bakat och vara sur på Niklas för att han är laaaat

(kommer ha ont imorron. tydligen så hade jag och lovisa blivit starka och det var en ökning både lite här och där.. Mkt jobbigt men skönt) 

BTW

I torsdags när arbetspasset var avslutat och jag hann kolla mig i spegeln såg jag till min förfäran att jag såg föööörjävlig ut!
Som jag sa till Lovan: Jag fattar fan inte hur jag kunnat få nån kund idag, om min frisör hade sett ut som jag gjorde hade jag LÄTT vänt i dörren och gått..
För er som inte såg mig, låt mig förklara: Det såg ut som att jag hade dragit på mig en jävla mössa på huvve.. eller en hatt eller dylikt.
Lovisa höll nog med, och nu har vi kommit överens om att på tisdag är det en förändring som sker. Har gett Lovisa fria händer så det ska bli spännande att se vad som händer med pälsmössan jag har!

.Söndag.

Ovanligt att man ska behöva vara arg jämt!!! idag gatt jag ringa comhem igen.. det tog EN HALVTIMME!!!! Vad är problemet? Har inte comhem nog med pengar att anställa folk så man slipper sitta i kö i hundra år?
Faktum är att det skulle underlätta för de som jobbar också. För slipper jag sitta i kö i 30 minuter så är jag nog fan så mycket trevligare när jag väl kommer fram och så slipper comhem människan sitta och höra när jag fräser åt han! Det om det..
Vi skulle fått ett nytt modem eftersom mitt uppenbarligen inte har fungerat de senaste hundra åren! (därav dåligt med bloggning) Ringer och skäller på comhem och undrar varfan mitt modem är.
Anledning till att internet inte har fungerat är för att det nya modemet är det som är inkopplat hos dom.. ehm va? Och vi har fått en e-avi på modemet som låg uppe på livs och deli.. ja, men vi gör så att jag plockar fram min lilla avi med ett internet som inte funkar? JÄVLA IDIOTER!!!!

Ja, låt oss inte var arg längre nu.
Idag har jag diskat och städat. Så nu är det nästan fint. Fastnade vid datorn för att jag hade en del bloggar att ta igen, och även så har jag börjat spela kungen igen.. OMG man e ju fast.

RSS 2.0