Men Sara??!

HEJDA HENNE!! Sara, nu får du väl hejda dig?
Har vi inte fått nog av kermik redan? Ja, både av kursledare och självaste kursen.
För det första var det inte särskilt roligt och för det andra så har vi väl kommit fram till att varken du eller jag var särskilt bra på det.
Men vad tror du om en kurs i... låt säga.... matlagning? Ne, det kan ju du, fast jag skulle sannerligen behöva.


I´m back

Jag har inte skrivit på ett par dagar.. Dels för att jag inte har ett så intressat liv, jag har inte haft nåt att skriva om helt enkelt. Dels för att jag inte har haft nån lust och dels för att jag inte har kommit in på bloggen. Men vad är problemet bloggen?

Idag skulle jag iallafall gå och köpa cola till maten ikväll (ja jag vet, jag är tjock). Rasslade fram till colahyllan och då står det en gubbe där vid drickorna. Han som kör så sakta med sparken på gatan.
Hur som helst så står han sådär framåtlutat, ni vet, som gamlingar oftast gör och jag ska försöka smita förbi lite smidigt. Tyvärr hade jag glömt bort att min dunjacka är lite halvstor så när jag ska slinka förbi så råkade jag putta in gubben i hyllan, och eftersom han stog sådär framåtlutad så råkade jag liksom putta in huvudet i hyllan.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA ja det var roligt.

Igår kom Marita hit och hälsade på mig och Salka. Det var trevligt.

Sen en annan sak. Dom som är med i tjockisprogrammen? Varför kämpar dom inte? Fuska och äta fett och socker kan man göra hemma. men om man har anmält sig till teven för att få hjälp så skulle man väl kämpa lite? Ja vad vet jag, jag är ju uppenbarligen klossen som sitter hemma och dricker cola.. hahahaha,.. ja det är gott



Varför är livet så långt?

vad är mitt problem?

Först och främst. Tack Maritta för min nya design. I love

Idag har jag varit galen. Köpte nya jeans, fast jag köpte nya för typ två veckor sen.. och ett par andra typ en månad innan dom, om ens det. Herrejösses. Sen var jag på MakeUp Store och köpte ny foundation, fick även en ögonskugga för att jag förnyade mitt medlemskap. Och allvarligt. I LOVE IT! Har länge varit sugen på en turkos och nu fick jag en. Bestämde mig för att kladda på lite och testa på jobbet. Lotta stog breve och hojtade: MER!!! MER!!! Så då blev det ännu mer, och sen blev det jättemycket, men som vanligt fabulous.. moaahaha

Imorron ska jag ägna lite mer tid att hitta nåt fint som passar till mina nya jeans. Men jag kan faktisk försvara mig själv med att säga att det var såna som jag letat länge, men inte hittat. Ni vet, lite hängig i rava men ändå tajt som. Fabulous till mina baby phat skor, och ÄNNU MER fabulous kommer det att bli med mina pumasneakers som står och väntar på mig i förrådet. Also allvarligt. Hur duktig är jag inte. Dom har stått där och väntat på mig sen i januari. Och jag inte ens tjyvanvänt dom lite. Väntar till sommarn, för jag vill att dom ska fortsätta vara vita och inte bli äckligt vårgrå. OSH OCH FI FAN!

Annars har jag hår på riktigt överallt och det stör mig lite. Det sticks. Och nu menar jag INTE att det är mitt eget hår.
Måste leta fram mitt döskallelinne som jag gnåla åt mig av Lovisa. Det blir nog utmärkt till jeansen som jag ska ha imorron. Måste bevisa för Lovan att dom inte är så konstiga på som dom ser ut när dom ligger i påsen. Ser en hel del märkligt ut faktiskt.

Niklas kom förbi igår också en sväng, jag fick chips. Yummie! Älska stjärnchips!!!

-Här vill du ha Polly?
-Ja (trycker i mig två)
-Nej men ta den du.. man måste ju.. tänka på figuren
-.... ja, inte jag. Det är redan förbi.

cs

Igår skulle jag spela CS. Tycker att jag har fått lite insikt i det hela nu när jag har suttit och kollat på när Adam har spelat, i brist på annat. Men jag blev så nervös så jag var tvungen att gå ut och gå istället. Dessutom funkade det inte, och jag fick inte spela på Adams gubbe. Tydligen tyckte han inte att jag var bra nog.
Ja jag säger då det, ingen tillit.

Ja och om ni undrar varför jag har smackat upp 100 inlägg idag så är det för att jag har inga kompisar, inget liv och inget att göra.
Förresten är ni andra värdelösa! Uppdatera förihelvete så att jag har nåt att läsa. Ska det vara så svårt. Inte ens Sara och Marita går det att lita på ibland. Ojojoj.

men på allvar.

Jag vet att ingen tvingar mig, men alla jävla modebloggare. En del är ju så fruktansvärt dumma att hjärnan liksom smälter lite bara av att läsa deras bloggar.
Och helt allvarligt. Om man drar in pengar på att blogga, så är väl det minsta man kan begära att dom ska kunna stava? Hämskt? Sätt (sett)? Nej jag får dåndimpen.

Dessutom håller mina ögonbryn att växa igen (eller borde jag säga mitt ögonbryn?) Nej, nu ska jag faktiskt ta itu med dom.
Känner mig lite busig också, är sugen på ett par nya jeans. Ska se imorron om det funkar eller om det syns att jag är en kloss? Och kanske en långskjorta som jag har varit sugen på ett tag. Blir utmärkt när mina pumasneakers åker fram till sommarn... aah, ser ni? modeblogg.. Wäää

Ögonbryn var det ja.


Bild

image76

Lovisa skulle även skoja till det lite igår genom att rita en penis på min hand. Ja also, jag vet inte, men bör jag vara orolig?

så där ja

Jag slet loss naglarna så nu går det med en rasslande fart att skriva. Jag missar inte ens mellanslag längre.

Idag sov jag lääänge, och det fick jag. Får se om det går så vidars bra att somna ikväll. men jag har iallafall "so you think you can dance" att se fram emot. Lika roligt varje gång med uttagningar.
Sen har jag varit duktig också. Johan och Maria kom förbi och fikade så jag kokade kaffe, te, rörde ihop vaniljsås och smackade fram en äppelkaka. Sen när dom hade gått så diskade jag tills mamma kom upp och skalade även pärer. Ojoj, vilken virvelvind man är.

Eftermiddagen bjuder nog på en promenad med Salka och Lovisa. Och sen ska jag vara snäll och bjuda min moster på fika när hon kommer hem. Återigen en mkt duktig ungdom. Men om hon tror att hon ska få se på bygglov eller vad det nu är som visas på måndagar så tror hon fel. Idag visas endast dans. Jiho

Annars så skulle jag kunna tänka mig att vara ledig resten av veckan också. Det vore skönt. Fast å andra sidan så måste ju nån jobba också, göra folk lite fina.. Ska snart smacka upp en bild.

smällfet

Höjden av tjockishet uppnådde vi nyss. Efter middan idag tyckte pappa att det vore gott med godis. Vi barn hängde snabbt på idén, kastade oss in i bilen och for ner på macken som enligt fadern var öppen till 19. När vi kom ner var den tyvärr bara öppen till 17.
Vi for hem igen, utan godis, men inte för den delen mindre sugen på godis. Så vi spelade kort, Adam nästan gren och Lovisa också för den delen. Sen for Adam bort och jag och Lovisa var fortfarande sugen på godis.
Så vi tänkte att vi kanske kunde åka till stan och köpa godis, men ingen vågade fråga pappa om vi fick låna bilen. Så Lovisa skrev en lapp som det stog följande på. "Hej älskade Mårten. Får vi låna bilen och åka till stan och köpa godis? Ja [ ] Nej [ ] Kanske [ ] /dina ordentliga och ordningsamma döttrar" Sen var det ingen som vågade ge lappen. Eller Lovisa vågade inte ge lappen och jag låg på bordet och höll på skratta mig till döds över lappen. Till sist försökte vi få Salka att gå in med den. Så vi gav henne lappen och sa "gå till Mårten med den" Salka försökte äta upp lappen.
Sen spelade vi kort, och den som förlorade fick fråga. Lovisa förlorade..
"eh, pappa? Var du inte lite sugen på godis ändå?"
"nä"
... eh nehe..
Sen spelade vi kort igen och då förlorade jag och fick fråga. Men då hörde inte pappa. Då vågade inte jag fråga nå mer.
Sen kom pappa in och frågade:
"ska ni åka till stan eller? Eller ska jag ställa in bilen"
Så då tog vi och blåste till stan och handlade godis. Sen åkte vi hem. Och då åkte vi via näverede.
När vi började närma oss svartbäcken så ville Lovisa att jag skulle köra lite sakta påttifall att svartbäckskärringen var i farten. Jag saktade in lite och började ladda. Sen slängde jag mig på bromsen och gallskrek. Lovisa skrek också och började nästan böla. Sen skrattade jag mitt hånfulla skratt nästan hela vägen hem, fast inombords.

Egentligen var det hela en hämnd för ett litet bus som Lovisa utsatte mig för häromsistones (eller det är väl en 2 år sen nu kanske)
Vi hade varit in till stan för att äta glass på McDonalds (återigen smällfet) och jag ville inte köra samtidigt som jag åt glass, så vi stannade på en parkering. Rätt vad det är så sätter Lovisa sig och gallskriker, och jag gör samma. Slängde glassen åt helvete och låser dörren och kör därifrån. Det tyckte Lovisa var roligt. Inte jag.

Nej men det här blev ju hemskt intressant. Nu ska jag se på spöken på teve och fundera om jag ska ta mig en yarre eller inte. hejda

ett nytt ord

Hittade ett nytt roligt ord igår på telefonen. T9 är ju för roligt. Hur som helst ligger mordplanering inlagt. hahaha, jag dör.
Och nu kanske ni undrar varför jag vet det, och det var faktiskt för att jag skulle skriva ondskan och så tryckte jag fel.
Igår var Siw, Johan, Maria och Sebban här och åt. Det var trevligt. Sen gick jag till pappa och såg på så som i himmelen, lite av "och han älskade dem alla" och sen slutet av ondskan. Sen blev jag trött och gick hem.
Jag körde även barnvagn upp för backen. Det var jag bra på.

Jag tänker inte skriva med nu, för jag har tyvärr inte återfått min vilja att leva.

Have U seen my will to live, because I seem to have lost ít.. ja typ så


booooooring

is that all there is?
På riktigt also

Jag är så jävla besviken på livet. Vet att det förmodligen är jag som borde ta itu med det och göra det bättre. Men hur? Det spelar ju ingen roll om jag gör nåt jag tycker är kul, för det blir ju lika tråkigt sen. Och sen finns det inget jag kan tänka mig som är speciellt kul heller.
Vad är meningen med livet? Fy fan. Kan man inte bara få ge upp?

Skjut mig vettja, men gör det ordentligt!!


However

Dagens bussprat: Pipnäsan med den vita mössan sitter och diskuterar med sin kompis om hennes kille (dom hade btw nyss gjort slut) Han hade nämligen hoppat av skolan och därmed förstört sitt liv. Eftersom han inte hade nåt jobb och jada jada jada..
Pipnäsan med den vita mössan säger hur som helst följande. För det första så säger han att det är SKITdyrt att plugga på komvux.. eh, ja just. Det är det ju.
Sen började dom prata droger.. och då säger pipnäsa att han helt enkelt inte accpepterar det. Är det nån som han vet som tar droger så säger han åt dom att dom är dum i huvudet, som den ståndaktiga människa han är.  Enligt han så kan man även få hallucinationer resten av sitt liv om man testar en gång. Sen avslutar han den diskussionen med "Ja, jag håller mig borta från det där så länge jag kan".. Så länge du kan? Ja det har du förstås rätt i pipnäsa med den vita mössan. Det kommer en punkt i livet då alla måste testa droger.
Så diskussionen fortsätter och dom kommer in på exet igen. Enligt PN så måste han ta det jobb han får. man kan inte förvänta sig ett bra jobb när man inte har nån gymnasieutbildning och jada jada jada (det här med gymnasieutbildningen har han hittills tagit upp ca 78 gånger) och sen säger han att man måste ta det man får. Om nån frågade han "vill du diska?" Då svarar han "ja, självklart, utan tvekan" Han trivs med att ha ett jobb och känna att han gör nån nytta och få pengar för det.
Då vill jag bara fundera, hur mkt nytta kan man göra på ett jobb när man dessutom går i skola? Det finns inga viktiga jobb för skolungdomar.
Sen fortsätter han diskussionen och säger att han ALDRIG skulle kunna tänka sig att jobba med aktier och grejer. "visst det är asfet lön, men man uträttar ju ingenting. eller man håller ju världsekonomin i kurs, men ändå"
För det första. Tror du att du ska få ett sånt jobb på din enormt viktiga gymnasieutbildning? Och för det andra. Skulle inte du just ta vad du fick?
Ja.. diskussionen fortsatte i samma anda, men då tog jag på mig min mp3 och lyssnade på metallica resten av vägen hem.. Det var harmoniskt.

Salka kan förresten ett nytt trix. Men jag ska inte avslöja nåt än förrän hon kan det klockrent. Hon missuppfattar det ibland med "prata"

is that all there is?

[Lotta] Men vad har du i håret nu då? En STEN??

Ja.. då undrar ni förstås varför jag hade en sten i mitt hår. Jo såhär var det. Jag skulle kila ner på banken och växla lite då det endast fanns en 50 lapp i kassan och inga hundringar.. Hur som helst så kommer jag i all hast förbi turkaffären och drar på jordarnas vurpa. Låg kvar och skrattade en stund så det kom en tant och frågade hur det gick, för hon trodde väl antagligen att  jag hade dött. Försäkrade tanten om att det hade gått bra och reste mig upp för att kila vidare. Försökte borsta av det värsta gruset som fastnat på benvärmarna och sprang på banken.
När jag kom tillbaka från banken och tog av mig jackan så ser jag till min förfäran att jackan är helt grusig, inte bara på armarna utan även på ryggen. Måste ju ha sett ut som en lortgris. Fy fan vad pinigt. Fast å andra sidan var det ju ganska roligt också.

Och det visar ju hur risigt mitt hår är om det tillochmed kan fastna en sten i det.. haha, och den var även ganska stor.

Annars har det varit full rulle hela dagen. Skönt med lite speed. Och lite användning av kursen i helgen har jag också känner jag. Skönt.

Hur som helst. Igårkväll fick jag ett tokryck och kom på att jag skulle klistra fast tippar på naglarna och förlänga dom. När jag hade började med vänsterhanden så kom jag till min förfäran på att jag kommer aldrig få dit naglarna på högerhanden. Ett krissamtal till Sara klockan 23 igår. Hon ilade över och hjälpte mig.. thank god.
Tyärr så ramlade en loss under dagen så nu ser jag ut som nåt slags white trailer trash!!

Jag och sara var även ute och gick och då kom vi in på ämnet barn. Men allvarligt. Jag tycker inte om barn!! Dom är söta när dom är typ 1-2 år.. men sen blir dom jobbiga, och sen är dom som folk (i vissa fall) runt 7-8 års åldern och sen blir dom fan uppkäftig! Jag tycker verkligen inte om barn. Dom är äckliga! Messmör i håret och ketchup på kinderna. Och jag hatar när barn ska prata med mig för jag vet inte vad dom vill mig.
När jag och Saya och Stefan var på bolaget så kom det en unge och satte sig breve mig och skulle snacka lite med mig. Hon hade nämligen fått en10-öring av sin farmor. Ja men för det första ungen.. Av vilken anledning tror du att jag bryr mig? Och för det andra.. Hur barnvänlig ser jag ut. Ser det ut som att jag vill att du ska prata med mig? Nej. Prata inte med mig.

Och sen blev jag irriterad på aidskampanjen på top model. Men allvarligt. Slutat med era jävla tiggreklamer, för jag tänker ändå inte skänka några pengar. Ni kommer aldrig att hitta nåt botemedel ändå, och jag tänker inte skänka pengar för att ni ska få lön för att låtsas forska fram nån medecin. nej jag säger som jag och Sara alltid har sagt. Skicka ut dom på en ö och låt dom bo där!!! Då må det ju dö ut till slut?

jag blir så matt. Dessutom så är det nån jävla fotboll nästa onsdag istället för top model.
Nu skiter jag i det här..

Dagens lärdom: Idag har jag lärt mig man ska akta sig för hala fläckar. Man ska inte ta ut nån seger i förskott och tro att det är vår. För övrigt så fanns det väl typ en isfläck i hela stan.. Den träffade jag och sen så ramlade jag i grushöger som låg över resten av stan. ja, jag säger då det..


bara så ni vet..

så behöver ni inte förvänta er nåt svar om ni försöker nå mig på mobilen.  Den är nämligen kvar på jobbet.
Ring på hemtelefonen om ni vill nåt, men det är inte säkert att jag ärhemma. Och ring inte efter 11 för då tänker jag sova..
hej

Jag ville också rita...

image74

Håller på och fixar modeller till mitt halvtidsprov som är snart.. Sara ställer upp på två moment och så här kommer hon att se ut efter första momentet.. Ska klippa två olika klippsätt och föna volym.

image75
Och såhär kommer hon att se ut efter andra momentet vilket kommer att vara en permanent.

Nu fattas det bara två modeller. En herrmodell och en till dammodell som jag kan lägga håret på. Antingen blir det Lovan eller Lovisa förmodligen. Vore bra att ha Lovan så hon kan hjälpa mig med några bra knep!

Hur som helst. Tack Sara för att du ställer upp alltid. Jag vet var jag har dig. Tack för att du finns!! =)

fyyy faaaan

Det är ingen mening what so ever att vara hoppfull. Ingenting går som man vill.
Jag ska aldrig mer hoppas på nåt, man blir bara besviken!

Exakt NU!!!! ger jag upp.. Hej


Kursdag 1

Ja men idag har jag varit på kurs med Gunilla Bergfeldt. Det har varit mkt lärorikt.
Skönt när nån annan säger åt en hur man ska klippa och färga så man inte gör samma som man alltid gör.

Igår somnade jag tidigt ialllafall. Runt 00-snåret sov jag nog iallafall. Behövligt iof eftersom jag skulle åka härifrån 8 imorse. Men nu är jag sjukt trött iallafall.

Tung i huvudet, så jag orkar faktiskt inte skriva mer.
Imorron är det uppsättning

Dagens lärdom: Känns ju lite fjantigt eftersom jag lärt mig en hel del idag. Men jag har även lärt mig att torra läppar gör ONT! Speciellt om man är utan lypsyl hela dagen. Nu är dom dock idominvita och det känns liiite bättre iallafall

Fan vad kass alla är på singing bee. Jag skulle vinna om jag var med. 

ne ovanligt..

Salka tog för ovanlighetens skull och rymde nyss.
Kanske inte skrev det men igår när vi skulle gå till pappa så tappade jag kopplet och precis då så sprang det självklart förbi antingen en räv eller en stor katt. Jaha, hejdå hunden!
Jag skulle lite snabbt springa efter henne men fastnade med snö upp till låren..
Idag var det samma sak ungefär.
Jag råkade ha dörren öppen eftersom jag dumt nog skulle hämta mitt täcke som var på vädring. Då stack hunden och dels eftersom det är mörkt och dels eftersom det är mkt snö så syns hon inte så väl. Jag listade ut att hon hade gått till Pärs hund som står i en hundgård här borta, eftersom han gnällde. Återigen ut i djupsnön, så jag fick krångla mig ut dit för att få tag i henne.

-Nu harr en Saallka sprunge bort igen.. Int har du sett na?
-Ne, int ha ja sett din hunn!
.. det är sanning nu. Jag som tyckte att det inte stämde på min hund. Tji fick jag.

Hon smet förresten i söndags också!

Nu ska jag till Eva och Lars och få mig lite fika.
hej

Jååååbigt

Jag borde verkligen ha tagit ner  min catch igår känner jag för nu orkar jag verkligen inte gå upp och hämta den i vårat enorma hus.
Nej men vi vet, om jag kliver upp och ska hämta en sak så tror nog mamma att jag ska göra en massa andra saker också. Visserligen ska jag upp och svänga ihop en kladdkaka, men det går ju på en knyck.
Neej om man skulle hämta den och sen slänga lite kläder i tvätten och kanske fli igång en tvättmaskin. kanske riva ur sängen, och kanske kasta lite papper och sen skura lite..
Ja, men först en snus.

Sen blir det promme med Sara och Salken. Får se om jag ska spöa mona och Sara på Bismarck. Undra om mona är hemma.

Inte för att det spelar nån roll men...

jhaa...
åh, en äkta gråsteen haha

Jaha, så då var den här veckan avklarad, fast för oss väntar förstås jobb allaredan på söndag. Då är det som sagt kurs.

Jag och Lovisa och Adam har spelat kort ikväll. Lärde dom bismarck. Det gick ju riktigt bra, förutom att Adam delade ut korten så jävla långsamt och sen skyllde på att han var så hemskt trött och ojojoj. Men DELA UT KORTEN DÅ SÅ FÅR DU GÅ OCH LÄGGA DIG FORTARE!!! Han kanske borde vara tacksam att vi ville spendera fredagskvällen med han.. (iof så tvingade vi han att spela kort, men det var ju en annan historia)
Adam lyckades även spilla ut sin cola över hela duken. Och då får man faktiskt ingen ny. Det hade dock inte Adam fattat..
-Den här låten är bra..
-Ja, den har jag på en skiva..
... varpå jag och Lovisa skrattar hysteriskt.
- Adam, det var coolt att ha en låt på nån skiva för typ 10 år sen!
... sen blev han väldigt sur. Det tyckte jag var konstigt.

Slog på teven och såg att det var playboymansion. Men allvarligt. Dom skulle byta om och höll för typ ett lakan för pattarna. Men hallå? Har inte ni redan visat hela härligheten för hela världens befolkning? Nej jag vet inte..

Nej, dags att kolla om det snart är nåt på teve som är värt att se, och sen ska det bli förfärligt skönt att sooova. Måste åka till stan klockan åtta på söndag, så då blir det inte så rysligt mkt sovande.

Dagens lärdom: Idag har jag lärt mig att jag förmodligen har ett gravt sockerberoende. Hade ruskigt ont i huvudet när jag skulle till bussen. Kom på att jag inte ätit nåt socker idag, så jag drack en cola lite snabbt och sen var huvudvärken som bortblåst. Förjävligt egentligen.

kanske.. en.. pulverfylld padda?

Ja okej. Don´t mind if i do.

Orkar inte skriva idag för inget intressant händer i mitt liv. Har inte blivit särskilt irriterad på nåt. Förutom idioten på gordon ramsey. Men vilka jävla idioter. Hur vågar man ens säga emot han. Ja, men mer än så orkar jag inte kommentera det hela

Dagens lärdom: Idag har jag lärt mig att man kan bli jäääävligt rädd om man råkar lägga väskan på tutan i bilen. Speciellt om man står i garaget. Ja jävlar du!

guten nacht

Dagens lärdom: Idag har jag lärt mig att Lovisa är dålig på yatzy. Jag är har även lärt mig att jag är en hyfsat dålig förlorare, fast det visste jag faktiskt om redan.

Nu ska jag sova lite för jag ska faktiskt jobba imorron. Vissa har ju lite ansvar. Ser det dumt ut om jag äter en spindelman på bussen? Ja, det gör det nog. Tar den innan jag drar istället. Perfekt frukost..

Måste nog klippa topparna snart lite igen. Måste växa.. måste sätta in löshår.. måste ha långt hår på bröllop.

Konversation

Jag och Lovisa hade en liten diskussion huruvida Vin Diesel var neger eller inte..

Lina: Men han är ju neger
Lovisa: Men du ser ju, han är ju helt vit.
Lina: amen! Det ser ju väl att han inte är.
Lovisa: Men vem blir inte brun på sommarn?
Lina: Men han är ju halvneger iallafall
Lovisa: Men han är ju från Amerika!
Lina: Ja, för där finns det ju förstås inga negrer
Lovisa: Men Vin Diesel låter ju inte som nåt negernamn
Lina: Nej jag tycker att det låter som ett artistnamn jag..
Lovisa: Nej, men det finns ju negrer i sverige också
Lina: Ja, men då är dom ju inte svensk. Also deras föräldrar kommer ju inte från sverige
Lovisa: Men dom är ju från afrika eller sydamerika..
Lina: eh, ja?
Lovisa: ja men du får väl googla på det då.
Lina: Ja men vafan ska jag söka på då då hade du tänkt?
..söker på wikipedia
Lovisa: Men kolla om han inte har några föräldrar då.... eh, ja.. vilket han förmodligen har förstås


hahahahahaha jag dör!

Dina bästa sidor


Du är tolerant, objektiv och framsynt. Oftast är du före din tid och drar dig inte för att experimentera med det som är nytt och oprövat. Du är inte rädd för att skilja dig från mängden utan går din egen självständiga väg oavsett vad omgivningen tycker. Det innebär att du är stridbar, särskilt när det handlar om att försvara principer som frihet, jämlikhet och tolerans. Du är bra på att se de stora perspektiven och höjer dig därmed över den grå vardagens petitesser. Originalitet och uppfinningsrikedom finns också bland dina gåvor.

Dina sämsta sidor


Mitt i all din jämlikhetssträvan har du ofta en känsla av överlägsenhet. Du ser allt "från ovan" och kan alltså vara en riktig snobb. Det finns också hos dig en tendens att protestera mot allt som är "vanligt", bara för sakens skull. Du kan bli en anti-person som sysslar med ditt privata uppror precis hela tiden, och det gör dig svår att umgås med. Kompromisser har du absolut inget till övers för. Du är envis, på gränsen till fanatisk, och i din iver att till varje pris bevisa din egen unikhet går du ofta alldeles för långt.

fuckin boring

Allvarligt.. låt mig berätta om mig dag.
Jag gick upp, åt en macka och en kopp te, sen gick jag ner kollade lägenheter, kollade allas blogg två gånger. Sen tog jag en snus och en pulverfylld padda. Sen kom Siw så då pratade jag lite med henne, sen kollade jag allas bloggar igen. (inget nytt) Lotta ringde så jag fick höra på B litegrann. Pratade lite med henne, hon tyckte jag lät risig. Det är jag också.
Sen gick upp och åt middag med mamma (klockan var då 13.30, JA jag är en pensionär) sen tvingade hon mig att fika med henne. Äppelkaka med vaniljsås och apelsinsaft. Sen blev hon sur för att jag inte åt glass. Sen blev jag trött och gick ner och la mig och tog en pulverfylld padda och en snus.. Behöver jag säga att jag har varit vaken sen typ.. 11?
Jag har även kollat igenom allas blogg en tredje gång. Varför är alla så jävla tråkig? Uppdatera! Jag är sjuk förhelvete. Visserligen kan jag väl förstå dom som har viktiga jobb som jag, som går ut på att göra folk snygga hela dagarna (jävla bra jobb jag har) men allvarligt. Ni som jobbar på infocare och fujitsu. Uppdatera!!!!! uppdatera uppdatera! fan vad skönt att jobba imorron. Jag kommer väl antaligen skrämma bort de få kunder jag har med min hemska sjukröst, men det skiter jag i. Imorron går jag och jobbar även om jag är döende. Jiho! JOBBA! Snart är det helg.
På lördag ska jag på hundkurs
På söndag ska jag på klipp och färg kurs och på måndag är det uppsättningskurs. Herrejösses

Nu ska jag kolla allas bloggar en gång till och sen ska jag skriva till Sara och tvinga henne att skriva nåt elakt. Det kom ju aldrig nåt om dom som har hängrav. Tråkigt tyckte jag.

Nu har även mamma gjort nån slags soppa som hon tycker att jag ska äta. Äta mer? Konstigt att jag ser ut som en kloss.

Mamma: Om du får för dig att tvätta nånting mörkt så kan du väl ta med det här med?
Lina: mm.. men varför skulle jag få för mig att tvätta?
Mamma: Nej. Det var ett skämt!!! (mkt sarkastisk ton)

glömde även gårdagens dagens lärdom.. Jag är så dålig

Gårdagens lärdom: Igår lärde jag mig att man blir väldigt blå i munnen av spindelmannenisglassar. Då ser man extra sjuk ut. Typ..tyfus?


men det var länge sen nu

Kommer ihåg när jag var kär i Jimmy Pop..



Det var en fin tid..

"I hope you die!"

Ibland undrar man ju...

Jag orkade äntligen masa mig iväg till affärn nyss för jag kände att jag behövde lite lakritsgrodor och lite isglass.. Så, när jag kom dit så ser jag till min förfäran att de har bytt ut lakritsgrodorna mot pulverfyllda paddor. Kör i vind tänker jag och testar några såna. Sen köpte jag 8-pack spindelmannen isglass och kompenserade barnsligheten med en catch. Hur som helst var paddorna asstora och tar upp nästan all plats i munnen. INTE lika bra som lakritsgrodorna also.
Nu ska jag äta en glass.. sen var det visst årsmöte här och då rymmer jag.. Jag och Salka sticker till Eva.

men hallå?

Kan nån berätta för mig vad fan som har hänt med mitt hår?

image73

Varför står det där håret rakt upp för? Och ni ska inte tro att det går att lägga ner heller.. Nu bryter jag snart "inte tvätta håret" regeln. Har inte tvättat det sen i Torsdags. Lovan sköljde genom det med balsam i Fredags men still.. jaja, låt mig återgå till att äta halstabletter. Det är mkt svårt förresten att skriva med plåster på fingret.

aaaaah

jag glömde dagens lärdom igår.. så...
Gårdagens lärdom: Jag lärde mig igår att man ska gå på affärn innan det stänger, för ananrs ångrar man sig bara när det enda goda man hade hemma var blockchoklad.. och att det inte ens är speciellt gott

Ja idag är jag hemma och är sjuk. Halsen är svullen och snorig är jag också. Elakt att gå på jobbet och smitta ner de andra..
Funderar om jag ska tvinga mamma att gå på affärn och köpa lakritsgrodor. Eller är jag inte nog sjuk för att få henne att gå åt mig? Jag kanske får gå själv. Nytt te måste jag ju ändå ha.
Adjöken adjöööööö

Jag har en plan. Tajmad och klar ini minsta detalj. Hoppas nu det går vägen och att alla parter sköter sin del

Ja, varför inte..

Favoritdryck: Cola

Äter lyxmiddag på: Vadå lyxmiddag...? Jag nöjer mig med en pizza på vardagsrumsgolvet framför en bra film. Får jag cola och bea kan jag se en kass film också. Fast iof. Mark Twain är ju grett, och sen tänker jag inte påstå att jag inte är väldigt förjust i Eastern Palace... mm.. Lovisa, snart dags va? 

Favoritgata: Pål-Pers!!

Bästa förfestarmusiken: Allt som man kan skråla med i och dansa till.. och dricka till..

Reser helst till: Nåt varmt ställe med billig sprit.

Bästa mikromaten: Karins lasagne..mmm

En bra ge-bort-present: Roliga spel 

Hetast musikgrupp: Hmm.. måste nog svara Metallica..

Favoritsajt:  alla bloggar =)

Favoritgrönsak: Majs är ju gott.. majskolv!!!

Favoritfärg: Svart... rosa tycker jag ju också om förstås.. 

Favoritmärke: Diesel

Favoritdjur: Salka

Bil: Tar gärna en beetle.. =)

Favoritskor: Är rätt förtjust i mina baby phat.. annars är mina gröna klackar rätt trevliga

Motionerar: Inte just nu tyvärr.. Annars pump, step och aerobics.. Springer nån gång ibland nu dock och går på promenader.

Mode jag aldrig vill se igen: Är lite förfärad över att 70talet verkar komma tillbaka..  

Favorit på systemet: Bacardi Breezer, xider rhubarb och nu såg jag att en ny xide med melonsmak ska komma.. måste.. ut.. snart

Favorit på apoteket: Å massa. älskar apoteket. men ipren är ju bra.. Och plackers.. love

Bästa fyllekäket: Äter inte på fyllan längre. Men när jag gjorde det ska jag väl inte påstå att jag var kräsen. Kebab oftast.. ibland en donk.. ja.. U name it..

Dansar helst till: Dansar till allt..

Fulaste färgen på kläder: iii.. vet inte faktiskt.. 

Sista ölen tas på: Stående fot eller i taxin.. innan krogen also..

Skräll

Nej jag tog och blev sjuk och fick fara hem från jobbet. Får se om jag ska jobba imorron, hoppas verkligen att jag känner mig fräschare.
Så.. utlovade bilder.. Tyvärr fick jag inte till nån bra på jeansen, men dom är snygga iallafall
image71

Fabulous?... FABULOUS!!!!!

Började dagen med att klippa en ordentligen hack i fingret. Tack och lov att Sara har förutsett eventuella skador inom mitt yrke och utrustat mig med fina plåster 


Jag har funderat om man borde vara lite mindre negativ nån dag.. fast naa, bitter är ju min grej.
Halt som snor var det ute idag, besvärande då jag var lite sen till bussen. Dessutom var nya jeansen så tajt att det lixom smärtade i skinnet när jag försökte lägga ena benet över det andra. Men det brukar ju gå med sig. Ska aldrig mer göra misstaget att köpa jeans som går bra att ta på sig. Lee jeansen jag köpte för några veckor sen var precis lagom.. Hade ju lätt kunnat pressa på mig ett par 26:or. Lite ont ska det ju göra..

Såå idag var det lite besvärande på bussen in till stan. vissa personer som inte brukar sitta på andra sidan gången satt idag breve mig, jag fick andas genom mössan. MKT besvärande.

Nej.. men ska man..? Ja.
Dagens lärdom kommer sen för jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har lärt mig idag..

hail satan...

Blooooggg

Igår funkade inte bloggen och idag har jag inte hunnit skriva.
Har varit och hälsat på Marita och sen gick vi på promenad, sen var jag till pappa och åt.
Nu har jag inte tid. Skriver imorgon.

Dagens lärdom: Ibland har man underskattat sina syskon. Tack snälla Adam som tänkte på mig när det vankades fiskgryta..mmm

Take it back now y´all

Har nyss sett disturbia själv, och det var inte så angemänt. Det är nog första gången jag ser nåt läskigt själv.. men jag sover ju inte ensam hemma inatt iallafall och då känns det inte lika jobbigt.

Såå, har
 
Har drucke rödtjut ikväll för första gången på riktigt länge. Det var gott och jag hade längtat efter det, men nu har jag sjukt ont i huvudet..

Idaaaag kom mina skor. måste komma ihåg att gå in på ebay och ge positiv feedback för att jag fick mina grejer så fort. Bilder kommer imorron på shuuuzen.. och på jeansen... och på hunden...(som btw ligger under mitt täcke och skäller i sömnen nu... mattes bästa vakthund)

Dessutom håller min hand på hoppa ur led tror jag, och nackspärr på ena sidan har jag också. Jag har dessutom listat ut varför jag har varit sjuk så länge nu. Alltid snorig och trött i huvudet och det känns liksom... som om jag håller på dö! Men det är ju för att jag är tvungen att åka buss varje dag, hundra gånger om dagen. Så jävla många äckliga på bussen som bara sprider sina bakterier genom att andas och sitta, och sen vet ju inte jag vad dom pysslar med när jag har somnat. Dom kanske nyser också.. uuusch.

Häromdan ringde jag alla fastighetsbolag som finns i stan och frågade om lägenhet. När jag skulle ringa HSB så hamnade jag dock av nån outgrundlig anledning på Mittuniversitetet.. Han blev mkt förvånad när jag frågade om lägenhet. Då frågade jag om jag inte kunde få bo hos dom, och det fick jag nog.. hahha..
nej jag orkar fan inte..

Häromdagens dagens lärdom var förresten lagerKÖP! ah, tack Lovan!

Dagens lärdom: Idag har jag lärt mig att det känns HEEEEELT okej när en kund säger att det man klippt är perfekt och om och om igen säger tack. Riktig självförtroende boosting!

CREDS!!!!!

Creds till Lovan för att hon är bäst och färgar min utväxt.. Och även fast du är så läskig ibland att tillochmed kaffemaskinen är rädd för dig så tycker jag om dig ändå!
Och bleka mina ögonbryn kan du ju testa. Lägg märke till att dom är så ljusa att dom knappt syns redan (förutom när jag sparar ut dom så att dom är lika tjocka som larver... vilket händer rätt ofta faktiskt)

Jog tucker dä deskreminäring faktis!!

wläääähhh

Idag har jag shoppat även fast jag inte borde. Jag har fan nåt fel. Är det svårt att bara låta visajävlakortet vila? Uppenbarligen. Först köpte jag ett par replay jeans. Ganska fula ser dom ut men dom är fabulous på. Den här gången tog jag dessutom ett par som gjorde lite ont att ta på, vilket jag INTE gjorde sist, och dom har ju gått ut sig nu..
Sen har jag även köpt tandblekningen som jag varit sugen på ett tag, från hälsokost. Ska snart testa den och eftersom man tydligen skulle se resultat på en gång så kommer väl en lägesrapport sen.

Innan jag for hem från stan färgade jag botten och fick en inpackning, så inatt blir det att sova med mössan igen =).. skönt.  Har dock inte sett hur det ser ut torrt, men det blir nog bra!

Idag var jag och Lotta JÄÄÄTTTTEEEEDUKTIGA! Eftersom vi lider av fikasugen hela tiden så sa vi att vi inte skulle fika nåt idag (mest för att jag vägen 160 pannor).. Men efter ett tag började vi såklart trissa varann ändå.. Så vi gick på domus och handlade FRUKT!! Amen.. man får ju dåndimpen. ska försöka gå ner till 140 iaf..

Vi pratade även om att jag kanske borde skaffa anorexia. Enligt de som varit sjuk så har dom en röst i huvudet som säger att dom inte får äta. Varför säger min röst att jag ska fika och äta hela tiden för? Ja, jag får fila på det problemet.

Dagens lärdom: Ibland när man ska äta en burk mandarinklyftor istället för godis så kan man även få ett mandarinskal.. huh? Jäkla barnarbetare som inte kan skala mandarinerna ordentligt. Jag blir galen

Ja, det löser sig..

Idag hade Lotta och jag lucka samtidigt, så vi tänkte att det kanske var dags att göra nåt åt pudeln på mitt huvud. Det klipptes och klipptes, och nu är det faktiskt ganska fräscht. Jag blev fabulous. Sen när vi klippt klart och torkat så undrade Lotta om vi kanske vågade platta lite.. Så hon tar en passé och säger "aah, men det här gick ju skitbra" tar upp nästa och så fräser det bara till. Hahahaha, då var håret lite blött fortfarande så det gick sönder igen, så det var bara att ta fram saxen igen..

image70

Det kanske inte syns så väl men det är mkt bättre nu.. Extremt fin bild förresten hahaha..  (mest bara för att visa) sååå.. nu hoppas jag snart på att en färg kan komma i botten och sen blir det låååångt :D
Fan vad otrevlig jag såg ut.. ja well well

one sunny morning we´ll rise I know

Och om nån undrar så väger jag fortfarande 165 pannor.

Fucking Fabulous säger:

hola

sarapara säger:

hola chica quetal?

Fucking Fabulous säger:

odel pasó mi chica

sarapara säger:

o lala tacosa

Fucking Fabulous säger:

comprende?

sarapara säger:

sisisango

Fucking Fabulous säger:

kikakoben

Fucking Fabulous säger:

Varför skriver intedu några inlägg i bloggen? Maritas londondelar är booring to death

sarapara säger:

haha jag ska lägga in några bilder

Fucking Fabulous säger:

kan du inte skriva nåt elakt?

sarapara säger:

om

sarapara säger:

?

sarapara säger:

dom som har hängrav?

Fucking Fabulous säger:

jaa! det blir roligt

sarapara säger:

jag hatar hängrav

Fucking Fabulous säger:

ja jag med!

Fucking Fabulous säger:

jag har ingen hängrav... bara fetrav

sarapara säger:

ahah anej

Bara för att. Nu ska jag ägna mig åt nåt så personlighetsutvecklande som att se på teve.


eeeeht.. thill...eehh

Mamma håller visst på med nåt slags projekt här nere i källaren. Det gör det tämligen svårt för mig att ta mig förbi..
  mm?
Salka vilar lite på min bamsekudde...  Matte sluta ta kort! jag sover här!!

image68 För att jag är så jävla snygg.. ser även lite skallig ut :D hahahahahahahahahahahahahahaha

  Mm.. jag blir matt.. Tar nåt gott sålänge.. Ja.. jag är tjock faktiskt

PS!!! Lägg även märke till min haka.. Ser ut som en gammhaka.. MOAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NU dör jag.. fy fan vad kul.

På Maritas begäran

Här kommer en bild eller två på infernot..
  

image64

Lägg märke till de tveksamma minerna.. hahahahaha =).. skoja

hur som helst. har inga produkter i och det står ändå åt alla håll och kanter. Jag kommer ju att spara in en förmögenhet. Frågan är om håret ligger på kudden imorgon när jag vaknar.. KUNG!!!! Har även lagt märke till att luggen ligger på sin plats nu! Mer blekning åt folket!!! jiho

Jag vill ändå påstå att mitt liv är ganska bra..

Så bra...

Jag tror att det gick över.. Jag kom på att det är ju ditt problem.. förhoppningsvis slipper jag se dig igen! Allt sitter ju hos dig, för jag vet ju egentligen att jag inte ska låta sånt där störa mig. Jag ska inte ta åt mig, för sånt där jävla skitsnack förstör bara min dag.
Tack och lov att jag hade räddande "änglar"...

aaaaarrrrggghhhh

Jag är så jävla irriterad just nu! Jävla bölgris! Jag vill skriva allt, varenda jävla detalj. Jag vill skriva till dig att du är en töntig jävla fjortis som bölar för småsaker. DÅLIG självinsikt.. Tro att du har mer än du har. Jag skulle haft bildbevis. Skulle postat allt. Tyvärr får jag inte, eftersom jag är en "oficiell person" iom mitt yrke. Jag får inte slåss på krogen och jag får heller inte skriva vad som stör mig så inihelvete nu!!! SÅ IN I HELVETE!!!!! Hoppas du dör!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fjortisjävel!!!

Mitt hår är fortfarande trasigt. och mina händer är torra. Kan det vara det att jag smörjer in dom lite dåligt kombinerat med att jag är för mycket i vatten? bör jag ta det som ett dåligt tecken att mina händer börjar blöda av sig själv? Ja.. kanske..

Jag hade säkert kunna komma på nåt bra att skriva, men jag är så jävla irriterad nu så jag brinner snart upp!

Dessutom skulle dagens lärdom innehålla en affär som fanns i strömsund förut som hette lager... nånting. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad det hette, så jag antar att det inte kan vara med på dagens lärdom.

Dagens lärdom: Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Sönderblekt hår är KUNG!! Jag har blekt bort mitt självfall, jag behöver inte ha nåt vax och det står ändå åt alla håll. Funderar ändå att ha på min en mössa ett tag och jobba i..?

Egen hårvård...

.. och ska jag vara ärlig så är gick det kanske inte riktigt som man hade trott alla gånger. Drog slingor i en mössa.. Smackade på en blekning.. väntade, väntade, väntade.. Det såg helt enkelt inte ljust ut nog..
Nu sitter jag hemma hos Niklas och väntar på mat med en inpackning och en plastpåse på huvudet.. och mössan.. Varför undrar ni?
När vi väntade och väntade och väntade eftersom det inte var ljust nog, så var det antagligen ljust nog. Numera är jag vithårig och håret går av om jag tar i det. Försökte föna på det lite men hårstrån bara yrde.
Maria frågade om jag skulle köra inpackningar eller om vi skulle klippa. Jag ansåg att det nog inte fanns nåt val.. Klippa there is..

Jaja, det är fortfartande trasigt och nu ska jag skölja ur inpackning och smacka på magnesium i mängder.. sen på med en inpackning till..
hahahaha.. bild kommer till helgen. Det ser ganska roligt ut..

På återseende..

Ska visst jobba imorron, än du då?

Nu har jag och Lovisa sett på Wallander, druckit apelsinsaft och kollar på roliga klipp på youtube (joytube)
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag inte har ett lättsamt liv som skolungdomarna som har lov till veckan. Bara 5 månader kvar till semester. ååh.

Dagens lärdom: Idag har jag lärt mig att om man retar en människa för länge så kan man få ont. Även om man bjuder på apelsinsaft. Det är märkligt, det måste jag säga.. det måste jag säga!!

sova.. var det ja..

och sen då?

Jag kan ju inte låta bli att tycka att det hela är lite tragiskt.. Inte så lite heller.. bläää

Sandra berättade dock en fasligt rolig sak omfattande en puckel på ryggen och en sur.. hahahaha.. jag dog!

Just i denna stund borde jag diska och städa mitt rum.. men istället dricker jag cola och äter chips. Personlighetsutvecklande? Nej.. Bra för figuren? Nej.. Men det var fan värt det!!
När jag och Saya och Stefan var ut på en krogrunda så började jag bråka med nån otrevlig ful kille kom jag just ihåg. Och så skulle jag ta en snus, problemet var bara att jag hade lösnaglar och kunde inte öppna dosan så bra, utan vad tvungen att trycka på sidan.. ni vet? Så locket hoppar upp av sig själv. Hur som helst gick det inte helt okej efter en helkväll med betalda drinkar, så alla for ut på golvet.. jag plockade upp två, stoppade in på en varsin sida av läppen och kan eventuellt ha skyllt det hela på den fula otrevliga killen.
Det jag vill säga med det hela är att man kanske borde ta två och se om det bli bättre?? Nu also..

Är vansinnigt sugen att bli blond igen. Faktiskt.. Men imorron blir det nog eventuellt en massa blonda slingor. Borde inte göra en avfärgning till tror jag. Vill ju gärna ha liiite hår kvar på huvudet iallafall.. Ska beställa löshår också. Mkt bättre pris på utlanne än jävla happyhair överpris.. Ska göra det så fort jag listat ut vad jag ska ha för färg.. vill ha lite långt hår.. Dumt kan ni tycka, att jag klippte av det. Inte så dumt kan jag tycka. Avfärgningen jag gjorde sist var inte det allra bästa för mitt hår, och jag var tvungen att klippa av lite. Man vill ju inte direkt se ut som skräp, som man ser runt omkring sig dagligen. Herrejösses..

Var ute och gick med Lovisa en sväng också. Först matade jag henne med muffins, finsk påge och apelsinsaft. Hon var nämligen sur och det är inte så roligt att umgås med henne då hon är sur.. Då blir jag också det...

Bara 25 minuter kvar till miami ink.. jiho

Tråkiigt

Jag hatar söndagar.. De är oftast gråa och trista, som söndagar ska vara. Vad är problemet med vädret? Är det förbestämt att det ska vara grått och mulet på söndagar? Nej jag blir matt..
Ligger som ett kas och kollar på teve samtidigt som jag kikar runt på internet och kedjesnusar. Wää. jag orkar inte.
Salka kom nyss ner och ville mysa lite med matte. Hon lägger tassarna på en varsin sida av huvudet och sen av nån märklig anledning får man alltid morrhåren i näsan.

Snart ska jag äta middag och sen ska jag återgå till att inte göra en enda vettig sak. Eller kanske diska, det brukar falla på min lott. Hittade en lägenhet jag ville ha, men tyvärr så kostade den 5300 i månaden. Det var lite väl saftigt, men började ändå fundera om jag kanske inte trots allt skulle kunna ta den, och sen ta ett extrajobb? Jag insåg ganska snabbt att det inte funkade. Så jag väntar, tills nåt annat dyker upp.. vilket det verkar göra jävligt ofta. nooot!

Jaa just..

Kan även tillägga att jag har en mastodontblåsa på tungan. Det gör ont..

Adam och Lovisa bråkade en massa nu på kvällskvisten. Adam brottade ner Lovisa och satte sig på henne. Salka tyckte att det var en rolig lek och hoppade på Lovisa. Då gick jag emellan, tog bort hunden och skällde på Adam, så där duktig och ordentlig som bara en storasyster kan vara. Då fick jag fan för det istället. Det hela resulterade i att jag blev nypen. Det gjorde ont. Det här ska Adam få fan för, imorron ska han få smaka på "klon"
Och igår fick jag smaka på "solfjädern" när Lovisa fick känna på "klon". Lovisa slog mig i ansiktet. Ja, ni ser ju vad man får stå ut med när man har ligister till syskon. Jag har det bannemig inte lätt

Trevlig kväll

Vi har haft syskonmiddag ikväll. Alla utom Johan som befinner sig på annan ort. Det vore ju trevligt om han hade varit här också förstås.
Först åkte jag och hämtade Lovisa hos Ida och sen for vi och handlade cola och hämtade maten uppe hos pappa. Sen drog vi hem till mig och blev sittandes framför teven en stund. Sen kom Adam och då satte vi igång med maten.
Den bestod av entrecote och strips, bea och vitlökssmör, sallad och cola. Köttet var ju förstås en liten utmaning då, vi för det första inte steker kött så ofta själv.. Sen så vill Lovisa ha sin köttbit blodig, jag vill ha min lite medium och Adam vill ha sin helt stekt. Då kan man ju tro att det bara är att ta upp Lovisas köttbit först, sen min och sist adams. men så lätt var det ju förstås inte.. För det första var det lite svår att hålla reda på vilket köttbit som var vems, och sen så var det lite svårt att veta hur pass mycket stekt dom var. Iallafall så blev det väldigt gott, och under middagen retades vi som bara syskon kan. Mest så var det Lovisa som blev utsatt faktiskt.. Det var roligt.. hahahahaha

Sen gick Adam och Lovisa en sväng med Salka medans jag diskade. (Salka fick också smaka entrecote, tåls att tilläggas) Sen la vi oss som kas i soffan en stund och försökte lista ut vilken film vi skulle se. Det plockades bort, las i kanske-hög och sen googlade vi på alla i kanskehögen. Till slut skulle vi kolla på disturbia. Tre kapitel lyckades vi se innan det bara stannade.. Försökte få igång det ett par gånger men det var lönlöst. Sen försökte vi kolla på ett öga rött. men den hackade hela tiden så till sist gav vi upp på den med. Måste försöka se hela nån dag, är ju lite nyfiken hur det hela slutade.
Ja.. och medans åt vi efterrätt som jag svängde ihop. Bananer fyllda med chokladbitar och hallon som man stoppar in i ugnen och äter glass till. mmm, gott..

Nu ligger jag och Salka och ska sova snart.. eller uppenbarligen så ska jag se på miami ink först och fundera om jag borde dricka cola eller inte..
Hur som helst.. later..

Dagens lärdom: Man bör försöka motstå sina tjockisinstinkter. Jag försökte slicka bort den smälta chokladen från mitt foliepaket som bananen legat i. Det hela slutade med ett skärsår på mina redan allt för torra läppar.

usch

Jag är mkt äcklig just nu. Orkade inte tvätta bort sminket igår, så nu sitter jag här med gammalt smink på mig, halvskitigt hår och allmänt ofräsch. Nu blir det en sväng i duschen. peeling och inpackning. Och sen kokosbutter. mm.. Ska kolla om det finns nåt roligt att klämma också =).. Mm klämma.

Måste leta reda på en ny inpackningsburk bara, min tog slut i veckan och det blev ett kritiskt läge av det hela. nästan.
Jaja, återkommer senare, förhoppningsvis en aning fräschare. hej

Nyfiken...

Jag undrar fortfarande vilka alla som läser är. Sist jag frågade fick jag typ 7-8 svar tror jag.. Det är iallafall 38 stycken som läser ibland, så jag vet att ni inte tillkännager er!

Kom igen nu, skriv en rad eller två. Är ju lur på vilka som är här och kikar =)



Aaah, Catch


shuz

Jihoo. Skorna är köpte, betalade och förhoppningsvis snart skickade om dom inte redan är det... Nu har jag nåt att se fram emot. Förutom att en lägenhet ska hoppa in i käften på mig..

Idag har jag inte lärt mig nåt än, men fler inlägg kommer säkerligen under dagen.

Slog på teven eftersom jag var uppe tidigt och inte borde sova mer, och hittade miami ink! Klockren start på Lördagen! Verkligen. En kronan kvar, thank god!!

Så idag trodde Lovisa att vi skulle ut och springa, men i det här snöovädret tänker jag inte springa. Nu ska jag vänta på att klockan blir 10.40 då jag har dagens första uppgift. Tydligen skulle mamma ha kaffe när hon kom hem från jobbet. Jahapp, bara att koka då! Perkulera? haha. Hunden är ivägskickad på promenad och nästa uppgift är inte förrän ikväll när jag ska skjutsa Adam till Hammarstrand. Ja just, ska klippa mamma också!

Hahahah Yoji fick just sin första kund. Och han sa att han visste att hans tatueringar skulle se ut som skit och att han borde betala dom för att tatuera dom.. Hahahahaha, jag dör. Precis så kände jag i början när jag var frisör. Ibland känner jag mig som Yoji. Sämst kände man sig ju på skolan, när man kunde INGET!
Men ibland känner man sig som en bluff. Ett långt hår med uppklippt. Det kan vem som helst klippa känns det som, även om inte jag kunde det innan jag var frisör. Jag var inte så bra alls faktiskt, det kan Sara vara vittne på.

Tänkte berätta en liten rolig frisörincident från tiden när jag inte var utbildad än. Jag och Anders och Sara hade inget att göra så vi kom på att vi kunde klippa Sara för att ha nåt att göra.. Så vi satt inne i Saras badrum och töjde och funderade vem som skulle klippa första klippet. Till sist tippade badkaret som jag och Anders satt på. Ett tecken från gud. Och Sara var lej. Ni som känner Sara vet. Så, vi bestämde att det var jag som skulle klippa först. Lugg skulle vi klippa och det skulle bli jättefint. Dessvärre när jag tog första klippet så råkade jag klippa lite för långt ut. Luggen råkade tyvärr börja på mitten av tinningen? Eh, ja.. Det hela resulterade i att hon såg ut som Ted Gärdestad. Jag och Anders skrattade nästan ihjäl oss, samtidigt som vi skulle försöka övertala Sara att det inte såg så hemskt ut.. hahahahaha.. Men det såg förjävligt ut. Tack och lov är inte Sara en hårhäxa. Hon varken blev arg eller bölade. Eller hon lovade visserligen att jag aldrig mer skulle få klippa henne..
Det roliga i det hela är ju egentligen att nu är både jag och Anders utbildade frisörer. hahahahahahaha

Jag klippte henne en gång förut också, men det är en annan historia. Inte lika rolig, men dock blev resultatet ungefär lika bra. Om inte sämre. Hon var till frisören och klippte sig dagen efter, och hon hade frågat "men.. vad har du gjort med håret??"

Ja, no hard feelings från Sara, och jag har fått klippa henne igen. Snart dags att snygga till det lite tror jag..

Så istället för dagens lärdom som inte kommit än så vill jag säga FÖRLÅT! Förlåt Sara, för att jag klippte en ful lugg på dig så du såg ut som Ted Gärdestad. Det var inte meningen!


Helg..

Fan vad fort det går. Veckorna rasslar bara fram och så är det helg igen. Inte för att jag klagar! Jag tycker ju om helg så...
På Måndag får jag se om jag stannar kvar i stan på egen hårvård. Det skulle ju sannerligen vara fint med lite blonda slingor i mit röda inferno.

Var även in och kollade yranbanden.. Ja, Hardcore Superstar kan ju vara värt att se iaf.. Men orka se massa ångestband som kent och dylikt. Nej tack! Listan verkar ju hur som helst inte vara färdig på långa vägar. Men ta och slice and dice ihop en lista lite fort nu arrangörer.
Och semestern löste sig också. Jag har ledigt från stråketveckan och fyra veckor framåt. SÅÅÅ jävla skönt!

När jag kom hem från jobbet så bestämde jag mig för att jag inte var hungrig idag. Jag orkade för det första inte hacka ihop en tonfisksallad, även fast det är gott och mamma hade ställt fram alla saker på diskbänken. Sen kände jag att jag inte skulle orka med allt tuggande. BLÄ! Jag blir lite äcklad av mat, har inte varit hungrig på jättelänge, men äter i förebyggande syfte. Ja, hoppas att det löser sig snart. Törstig är jag dock. Som en varg! (fast dom kanske oftare brukar vara hungriga, ja jag vet inte, känner inte till nån varg)

Nej, det här var inte så givande. Ska hämta en flaska vatten nu och sen ska jag sova!

Idag har jag lärt mig: Bara för att kronan är billig så behöver det inte betyda att det är bra snus. FY FAN! Förut tyckte jag att kronan var the shit!! Idag när jag gjorde en kort comeback bara för att se hur mycket den kostade så insåg jag mitt misstag. DÖD åt kronan! Tur att jag inte har så många kvar, så får jag öppna min smaskiga catch!!


RSS 2.0