SD?

Jag tycker att vi ska diskutera SD.

Jag såg deras valfilm igår eller vad man nu ska kalla det. Det tänker jag nog inte ens kommentera. Däremot så såg jag en av deras företrädare bli intervjuad. Det var humor på allra högsta nivå. Om ni har en sekund över så ta ett span.

Hur som helst. En stor del av den här kvällen har gått till att diskutera det här med SD. En kille bjöd in Lovisa till en grupp på facebook. Den hette "vi röstar på SD" eller nåt liknande. Lovisa ifrågasatte varför han röstade på SD men än har vi inte fått någon riktig klarhet i det hela.
Han kallar mig för någon som stödjer bidragstagande, han själv har mig veterligen gått på soc. Jag röstar på moderaterna. Jag vet inte om det är att stödja bidragstagande.

Jag har tidigare uttryckt min förvåning över människor som går på bidrag för att de inte orkar jobba och sen glatt visar upp både shoppingrundornas skörder och senaste resorna som är inbokade. Jag bara funderar hur det är möjligt. Är det vad jag vill att mina skattepengar ska gå till? Svaret är, tro det eller ej, NEJ!

Men nu var det inte det jag skulle ta upp, det kan vi prata om en annan dag. Men däremot så fattar jag inte varför man röstar på ett parti när man själv inte har en blekaste aning om varför man röstar så.
Hamnar SD i riksdagen så lämnar jag landet.

.. Jo en sak. SD tycker att alla som har svårigheter att lära sig svenska språket kanske inte borde bo här. Då undrar jag varför denna SDväljare skriver till mig att vi kan ta det öga för öga när han kommer till Östersund. Öga MOT öga skulle jag säga?

Salka aka tafsarn

dsc00424 (MMS)

Salka aka tafsarn


Det blev ju genast lite besvärligare. Salk...

dsc00421 (MMS)

Det blev ju genast lite besvärligare. Salka kliver på min träningsvärk och lägger sig i vägen för boken. Känner att hon inte riktigt respekterar mig.


Försöker läsa bok, men det är visst nån so...

dsc00417 (MMS)

Försöker läsa bok, men det är visst nån som ligger på mig


Tror Salka känner sig färdig med promenad nu

dsc00413 (MMS)

Tror Salka känner sig färdig med promenad nu


jeei.

Nu kan jag meddela att jag har genomfört ett överkroppspass utan att behöva bryta. Däremot utmanada jag inte ödet med att köra några axlar, men i sinom tid. Känns kanon faktiskt.
Däremot funderar jag över en sak. Vad gör fjortisarna på golds? Jag trodde att sådana var livrädda för svett och andra fysiska övningar, förutom eventuellt att ligga runt.
Nej då. Nu var det invarderat av fjortisar. Både killfjortisar och tjejfjortisar. Dom är i vägen, står och snickelisnackar framför maskinerna så man inte tar sig förbi och till råga på allt så lämnar dom en odör av PROFFS efter sig.
Har jag någonsin uttryckt min avsky för PROFFS? Det är ungefär lika jävligt som dax vax.

Nej om man skulle ta och duscha lite och slice and dice ihop lite mat. Operation viktras har börjat. Endast ungefär 6 kilo kvar nu. Hejja Lina!

Kräftkalas kräftkalas, nu är det kräftkalas

dsc00405 (MMS)

Kräftkalas kräftkalas, nu är det kräftkalas


För er som inte ser så står det "parkering...

dsc00404 (MMS)

För er som inte ser så står det "parkering förbjuden"


oj.

Hahaha, insåg precis att det såg ut som att Sara Löfgren är min nya wingman. Så är inte fallet. Det är Sara Andersson som är min nya wingman.


Torsdag 19/8

Hittade en bild idag på Sara Löfgren. Fan vad hon har shejpat till sig! Sådär ska jag ha håret när peruken ramlar ur. Faan vad snygg jag kommer att bli. Jag längtar redan tills jag blir snygg.


vilken jävla brud!!

Jag vet inte om jag sa det, men jag började fundera på att färga bort det svarta. Jag känner att jag skrämmer karlarna med mitt svarta hår. Sen kollade jag mig i spegeln och insåg att jag är jävligt snygg i svart hår och att jag inte alls ska färga bort det.  Dessutom så är det deras problem om dom blir rädda och så är det förmodligen JAG som skrämmer folk och inte mitt hår. Men nu blev jag lite sugen igen när jag såg det här snygga!

Annars kan jag uppdatera att Sara har gått in bra för sin tjänst som wingman. Hon är nu på semester för att vila upp sig inför jobbet. Skickade sms till henne idag om ett event som jag borde gå på. Även fast min ordinare har flyttat, som jag sa, så är jag fortfarande societetsdam och måste visa mig på vissa tillställningar. Jag vill ju inte att östersunds nattliv ska glömma bort mig bara för att Lovisa har bestämt sig för att fly fältet.
Och jag kan ju inte direkt vänta på att hon kommer hem eftersom hon ska plugga i 6 år, och jag insåg idag (till min förfäran kan jag tillägga) att jag kommer att vara 29 när dom är klar.. TJUNIE!!!!!  Det är helt galet det.
Nu hamnade jag lite off topic här, men det jag ville komma till var att Sara hittills har varit positiv inför mina förslag och jag ser fram emot att ha henne som min wingman!

Välkommen Sara! <3


Balance

Blev lite sugen att ge mig in i den här vegetariandebatten igen, men jag tror jag låter bli. Jag har ju trots allt högt kolesterol, det är dumt att bli upprörd i onödan.

Så, igår var jag på Body Balance. Gick oväntat bra med axeln. I övrigt, ja jag vet inte. Kan ju kanske medge att jag inte direkt kände mig smidig. Lovan påpekade idag på jobbet att hon börjar bli lite stel i baksida lår. Jag kunde knappt böja mig framåt så jag var visst också lite stel. Men det var skönt, framförallt att jag inte fick ont i axeln. Nu ska jag testa ett överkroppspass nästa vecka (Kan ju alltid ha ambitionen att ta det lite lugnt, även om jag själv vet hur det brukar sluta)

Sen gick jag på en larvigt snabb promenad (Jo ibland går jag så snabbt att jag faktiskt känner mig som en fåntratt, men jag måste gå i takt) Idag tog jag det lite lugnare. Jag hade helt enkelt inga bra gå-snabbt-kläder på mig.

Ja det var så sant, vägde mig igår också. Bara 7 kg kvar. Jag tror att pappas våg går fel. Tror att jag ska vara så vänlig att sända honom ett sms och informera om detta.

Hejja Lina friskt humör, det är det som susen gör! (hahahahahaha)

L-O-V-E

Så, även fast jag visste att det skulle komma så kom det alldeles för snabbt.

Vi fick till århundradets sämsta hejdå tror jag. När inga ord räcker till, även om man hade kunnat få fram dom utan att börja gråta. En kram, ett lycka till, ett "ring" och ett peacetecken i dörren.

Såhär i efterhand undrar jag om det hade gjort så mycket om vi började gråta. Det är ändå vad jag har sysselsatt mig med sen jag åkte därifrån.



Jag kommer att sakna dig. Jag älskar dig.  Du är min bästa vän!


Vad mysigt vi har det.

dsc00400 (MMS)

Vad mysigt vi har det.


Wingman?

Det kanske är dags för lite livstecken..

I helgen var vi i stockholm. Vi åkte buss och det är nog bland det galnaste jag har gjort i hela mitt liv, fast det gick onekligen över förväntan. Däremot en liten varning: Åk INTE buss med urinvägsinfektion.
Lovisa lurade upp mig i fritt fall med förevändningen att det inte var så farligt. För er som inte vet så ska man upp 80 meter. Efter kanske 15-20 så är det inte bara jag som börjar få panik. Lovisa säger:
- Förlåt att jag lurade upp dig på det här, jag hade glömt hur jävligt det var.
Exakt då får jag panik gånger 100. När vi sitter där uppe är jag väldigt nära att börja grina. Vi kom ner, utan att dö. Däremot kunde jag inte spänna loss bältet för att jag skakade för mycket. Kille som jobbar:
- nähä, då får du väl åka en gång till.
jag, panik, skriker:
- NEJ NEJ NEJ NEJ TA NER MIG HÄRIFRÅN!!!!

Det var lärorikt, jag har kommit på varför jag inte gillar karuseller. Trodde förut att det var för att jag mådde illa om det snurrade för mycket. Turns out, det är det inte. Jag får dödsångest. Jag tror på allvar att jag ska dö. Inte en angenäm känsla.
Sen åkte vi på ett hak och drack lite stärkande drycker. Jag blev friad till. Pratade med en arg irländare som undrade varför jag inte flyttade till irland NU NU NU! (ehm.. ja?) När klockan började närma sig 4 så åkte vi hem. I 30 minuter turades vi om att säga
- Hur gammal är du?
- Tettitå
- Trettiotvå?
- Tettite
.. Sen kom jag på den smarta idén att hoppa av lite tidigare än slutstation då det skulle bli mycket närmare. Detta tillsammans med att Lovisa lurade in mig på fel väg, tillsammans med fylla, tillsammans med ett nytt ställe gjorde att vi hamnade alldeles åt helvete fel. Det slutade med att vi fick klättra ner för massa mossiga stenar.
Ni vet. Hugga tag i närmsta träd och hoppas på det bästa. Lovisa ramlade. Fantastiskt kul.

Efter en stunds vandrande kom det två killar på cykel. En av dom väldigt skitig i ansiktet. "Det gick inte så bra när han körde förstår ni" sa nuvarande chauffören. (nä, vi ser det)
Vi blev inbjuden på grogg. Hade det inte varit för att vi hade ringt efter skjuts (ja klockan började närma sig 5) och för att vi inte behövde mer sprit så hade det kunnat vara trevligt.

När jag ändå är här (och eftersom jag inte fått napp på fejjan) så kan jag slänga in en sista sak.

Sorgligt nog så är jag, från och med torsdag nästa vecka, utan wingman. Detta betyder alltså att platsen nu är tillgänglig. Du ska hantera sprit hyfsat (dvs du dricker gärna och mycket). Du ska kunna urskilja en Lina-kille på långt avstånd och bör vara danssugen på krogen. Vi kommer att hålla auditions så väljer jag ut lämplig wingman efter det. Du kommer få tjänstledigt när Lovisa kommer hem. Ett plus är om du har attraktivt yrke. Jag tillhandahåller med sminkning och hårfix innan utgång. Ser gärna att du gör lika mycket dumheter som jag gör.

Vad du bör veta innan du söker tjänsten:
Musik diskuteras innan det byts då jag är tämligen kräsen med vad som spelas hemma hos mig. Om det är hemma hos dig får du naturligtvis välja (men jag kommer att smygbyta)
Uttrycket "för full" finns inte.
Det som händer på storgatan 58H, stannar på storgatan 58H.

..återkommer med kompletterande uppgifter senare.

RSS 2.0