SARA!

Vi ska se "låt den rätta komma in" och jag åt lunch ur min matlåda som jag fått från pål-persvägen 12. =)

Så, nu är jag hemma en tvärsnabbis. Blev lite sen idag, för en färg som jag hade räknat med högst två timmar på sket sig totalt. Det tog 4,5.. Jaja, det blev bra till slut och nu ska jag byta om klarta och sen sprätta iväg på jocks.

När jag kommer hem ska jag berätta om min fot. Eller jag kan göra det på en gång! Den är ju tamefan bruten. Så nu frågar jag alla som var på supén i Lördags. Är det nån som har en susning om vad som har hänt? Den är helt fläskig. Tur att man bara står still på Pump, för nu börjar det göra ont på riktigt also. Jobbigast är när man ska töja lårmuskeln efter träning, OMG! Tväront att hålla i.
Jaja, det om det.
NU måste jag smita.

För övrigt så smider jag planer. Utan dess like smider jag planer faktiskt. Moahahahahahahaha, det här ska gå i lås! Men hur?

hereweherewegooo

Idag har jag varit duktig.

Jag har ätit massa mat.
Frukost - Lovans hembakade bröd med ost och smör och en kopp te
Lunch - kotlett med råstekta pärer och kantarellsås
Middag - Tonfisk, keso, majs och gurka
VIKTNEDGÅNG! Here i come.

Sen när jag åt min nyttiga middag så bet jag i staven så det känns lite lurt, som att jag har bitit bort en tandbit. Och sen drog jag ner ett majskorn i lungan. Det gör ont.

joo, sa jag det. Tappade även skivstången på nacken igår. det var 17 kilo, det gjorde också lite ont. Känns lite idag med, men inte så farligt.
Body pump igår, Body step idag, och body pump imorron.
På tosdag ska jag och Lovan på bioo!!!!! Leeeeeengtarfifan.
jag ska äta popcorn


Saknar vovven lite nu, som har farit hem till Stugun. Ingen varm hårig underbaring som ligger under täcket och skäller i sömen =)

Nu sova, och kliva upp i tid
Köpte en ny ansiktsmask idag som sjunker in i huden så man kan sova med den, men jag måste ändå tvätta bort den imorron. = Kliva upp i tid.

mission.

imorse vaknade jag först 05.20 och tänkte "aaaaaaah vad skönt! vad länge till jag får sova" sen somnade jag om och vaknade med ett ryck och tyckte att det var förvånandsvärt ljust ute och jag kände mig förvånandsvärt pigg. Kollade i panik på klockan och där står det 08.37.. stirrade på siffrorna en stund men jag kunde ändå inte fatta vad klockan var.
Tänkte att det måste ha blivit nåt fel när jag ställde om den. Till sist ringde jag på jobbet
"Max frisering Lovisa"
"Jaa, tja.. Det är Lina"
"Hej"
"hörru.. är klockan halv nio?"
"Ja"
"helvete. När hade jag kund?"
"8.45"
"fan, okej. jag blir några minuter sen"
.. 08.50 var jag på jobbet, då hade jag klätt på mig, borstat tänderna, sminkat mig och varit ut med Salka.. 13 minuter!!!!! Det är fan rekord..

Man blir lite knasig när man hamnar fel redan i början av dagen, men efter ett tag var jag i fas igen. Dessutom lärde jag mig idag att om man vill bli pigg ska man andas genom höger näsborre, och vill man bli lugn tar man följaktligen vänster.hahahahahahahahaha. Spännande. Så imorron när jag vaknar av att klockan ringer 06.45 (förhoppningsvis, eftersom den sket i att göra det idag) så ska jag börja andas genom höger näsborre en stund och sen ska jag kliva upp och vara pigg som en lärka. Sounds like a plan.

Ja just. Veckans uppdrag (förutom att gå ner massa i vikt, vilket jag INTE hade gjort idag när jag vägde mig) är att lära mig äta leverpastej. Fan vad gott att äta en macka med leverpastej och saltgurka när man kommer hem från träningen. Eller låt säga, till frukost. Eftersom jag nu kommer att kliva upp 06.45 med min nya andningsmetod så kommer jag alltså hinna äta frulle innan jag drar på jobbet.
Nu börjar mitt nya liv. Mitt nya liv med mat. Man blev ju uppenbarligen inte smal av att inte äta. Så nu testar jag motsatsen.

ibland undrar jag varför salka just kröp in under min rygg och la sig och sov där. jaja, jag ska gå och duscha. Den här veckan går i träningens tecken.

Better, closer, warmer

Nu mår jag prima igen. Som en nyponros.. öööh.

Min klänning som är superduper lyckades jag även ta sönder igår. Vem hade anat att tyll fastnade i buskar som man går förbi? Hur som helst fastnade jag i nån slags rosenbuske och tog mig inte därifrån. Fick lite hjälp att komma loss, och då hörs ett mycket oroväckande ljud
"... oj, det där var inte bra va?"
"... ehm.. nee. aja"

Så nu måste jag sy ihop tyllen i underklänningen innan åre. Man kan ju inte komma på wallmans med lös tyll.. =)

Och sen en annan grej. Thank god! Ibland blir man helt enkelt positivt överraskad. naaajs

Jag är mästarn. Har alltid varit, kommer alltid att vara..

Jävla rosenbuske

hejhå om hundra år..

Ojoj, har precis tagit mig upp för lite frukost, nu ligger jag igen.

Om en kort stund ska jag tvätta bort gammalt äckligt smink och gå en runda och få en nypa frisk luft. Har hört ryktas om att syster bakar.
Hur som helst var det förträffligt roligt igår. och jag såg imorse att nån har bloggat från min telefon. Jag misstänker Marita och Maria.

Förresten så hade Christer Halvarsson klippt av sig håret.. Var det nyligen, eller har jag bara missat det?

jag är inte bara dålig förlorare, jag är även dålig vinnare. Och igår vann vi. Ojoj, vad vi vann. Jag och favvo var ruskigt bra på tävlingarna faktiskt, och jag känner nu att jag glömde mitt pris.
Även att nån snodde mina pengar igår.hahahaha jaja, jag skulle förmodligen inte dricka mer ändå!

mina älsklingar

MMS

mina älsklingar


vi vann tävlingen! Fan vad jag och

MMS

vi vann tävlingen! Fan vad jag och min favvo maria är bra!


godnatt

Jag glömde ju förstås berätta hur det gick med min fantastiska morgonpromenad med frukost.
Igår ställde jag klockan på 8, och förberedde mig för min och Salkas trevliga morgon.
När klockan ringde ställde jag om den till 8.30. När det ringde igen så stängde jag av den och sen sov jag och Salka till 10.21 och lix förbannat får man brått.
Det är helt otroligt egentligen. Nästa torsdag gör jag ett nytt försök! DAMNIT! jag ska klara det.
Så imorron är det fredag, utgång likamed hemgång.
Jag måste även komma ihåg att klippa tånaglarna så inte skorna blir för trånga. Sara, klipper du?

Nu till ett viktigare problem i samhället. Varför har inte turkaffären nån form av whitesnus? Vem vill snusa bruna general? Ja, inte jag, men ibland måste jag ju, när jag inte orkar gå upp på domus och stå i kö. Turken har inte så många kunder. Där går det snabbt.
Mamma försökte påstå att snus har ett direkt samband med bukspottskörtelscancer. (22 bokstäver) Jag vet försås att hon luras. Därför tar jag kvällens sista snus nu och spelar lite kungen innan jag ska sova för att vakna alldeles för sent imorron... med.
 


Åh nej

Det där gick ju enligt planerna iaf. De tre kilona närmar sig.. wäää

Igår efter jag hade duschat smällde jag i mig 6 (!) rostade mackor med massa smör, vitt bröd ofc. Sen tryckte jag två kanelbullar och två skitstora glas cola. Som sagt, tre kg är nära nu!

Längtar galet mycket tills på lördag nu. Det kommer bli askul och jag ska ha min nya supersnygga klänning.

NU blev jag snorig. Tjarå

Operation viktras

Jag, Lovan och Lotta har bestämt att vi ska gå ner 3 kg tills vi ska till åre, så nu jävlar! Vägde mig idag på Jocks, så nu vet jag dessutom hur mycket jag ska väga när det är borta..

Problemet är att jag måste ju börja äta för att gå ner i vikt och eftersom jag inte har ätit så bra på ett tag så kommer jag förmodligen gå upp i vikt i början när jag sätter igång och äter igen. Hur ska detta gå ihop, jag har tre veckor på mig.

Imorron ska jag pallra mig upp och gå en timmes promme tänkte jag och sen (hör och häpna) gå hem och äta frulle..

Det här blir spännande, sannerligen spännande.

Det är dock inte helt enkelt att skriva när Salka envisas med att sitta i mitt knä, så jag hoppar in i duschen nu.

Ni har väl för all del inte glömt att kolla våran hemsida?

Självförsvar för kvinnor..

På gymnasiet fick vi lära oss självförsvar för kvinnor. Jag kom och tänka på det igår när jag var ute och traskade själv i mörkret. Jag är väldigt glad att jag kom att tänka på det, eftersom jag hade glömt bort världens roligaste grej. Hur som helst, på kursen fick vi lära oss att man mötte nån som verkade farlig så skulle man stöta i axeln och sen vända sig om och blänga dom i ögonen..
Hahahaha, vad tänkte dom nu? Kalla mig galen, men är inte det att provocera? tur att jag alltid kommer ihåg såna roliga saker.

"Men jag har ju ingen sån där som man eldar med"
"Men köp en då"
"Jag kan ju inte köpa en bara för att göra creme brulée en gång!
"Men du kan ju använda den till massa saker"
".. vad?"
".... jaa, till....." (lämnar rummet i en ryslig fart)

Nu ska jag vila lite och sen ska jag iväg och träna.

Bebisdag

Först träffade jag Nova, och sen kom min nya vän Alfred. Jag höll i Alfred också, och han gren inte ens. Men jag lämnade bort han när jag misstänkte att det var dags att bli ledsen..

Sen var jag och hälsade på Johan och maria och Sebastian en sväng. "hej sebastian" sa jag, och då började Sebban grina. Men sen var faster rolig en stund, ända tills våran skojiga lek blev allt för vild och han råkade skalla mig, då blev han ledsen igen. Sen tog han min mobil och lekte med den en stund.. Då var man poppis en stund till, sen gav han telefonen till Johan som gav den till mig, och då var det kört igen =).. hahaha.. Jag tror dock att jag fick nånslags kramgest när jag skulle gå, så han kanske tycker om mig litegrann iaf.

Käkade hos pappa idag. Jag har ju en stående inbjudan så fort det vankas fiskgryta.. Det var smaskens.

Så allt som allt så har det varit en trevlig helg.
Även trevligt att träffa gamla pålangänget inatt och snacka massa skit =)

men så bra..

Det här med vit helg gick ju enormt bra!

Pappa hade hittat nåt nytt groggrecept och tyckte att jag skulle smaka. Och man kan ju inte tacka nej när jag ska betygsätta från 1-7 (?).. det fick 10 iaf, och en grogg blev ett par tillsammans med några filmer, och här sitter jag nu med ännu en misslyckad vit helg. Jag som började så bra.
Men kanske ännu nästa helg? Den som lever får se.. hahaha lever, ja den lär väl snart ge upp!

Godnatt

Rehab

Ja, jag är på rehab i helgen.

Ingen sprit, igen brajja och vettiga matvanor.

Igår åt jag god tacos när jag kom hem från stan och drack ALKOHOLFRI cider till.. Sen imorse åt jag lunch när jag klev upp. Våfflor som jag hade beställt och frukt till. Har även hunnit fika idag, och snart är det gryta till middag. Till den serveras mer cider eller cola. Bra för levern. Tyvärr så kanske det inte räcker med en vit helg, men det är bättre än ingen va?

Lite nytta har jag fått gjort också.

Jaja, det är djävulskt skönt att vara hemma och vila upp sig. Mamma går ut med Salka på morron och jag får sovmorgon. har även varit ut med Marita på långpromenad i det fina vädret. Härligt.

Imorron ska jag tillbaka till rövarkulan och försöka röja upp lite där. Where to start?

Ma råkes

i´m alive

Ja just. Länge sen jag visade nåt livstecken.

kan börja med att berätta anledningen till det.. telia hörde av sig häromdan och berättade att jag hade använt mitt utrymme för snabbt internet.. så nu är mitt internet segare än döden.

Har dessutom en smärta utan dess like i armen. Eller ja okej, jag har ett blåmärke. Men jag blir faktiskt misshandlad hemma. I måndags bet Salka mig i armen. Jag låtsades bara att jag skulle käka upp hennes köttbulle, och rätt vad det var hade jag en vrålande jack russel som satt fast i underarmen. Förvånad jag blev.

Igår skulle jag städa lite i lägenheten eftersom det ser ut som att tredje världskriget har ägt rum hemma hos mig. Det har det dock inte, det är bara jag som har ägt rum här hemma.
Hur som helst så kom jag hem från jobbet och skulle bara ta en liten tupplur innan jag satte igång med uppdraget. 3 timmar senare vaknade jag och Salka, och då var klockan åtta, och ingen nytta hade vi fått gjort. (vi och vi.. jag kan ju visserligen inte påstå att jag hade förväntat mig att Salka skulle hjälpa till)

Och dåligt med träning har det blitt i veckan också. Inget i måndags, och inget igår. Men idag. Och jag kan inte låta bli att undra. Varför går man på pump om man tänker stå och töja på med 4 kg på benböj och 2 kg genom resten av passet? Lägg på lite dålig teknik på det också, och man kan lika gärna ta en promenad istället. Det ger säkerligen mer.

För övrigt så blev jag vansinnigt lycklig över att Christer Halvarsson ska spela på tesupén. Varför visste inte jag det innan?
Je ha sitt ei stors, som e fin å grej.

nej nu går internet alldeles för långsamt, och snart kastar jag ut skiten genom fönstret så jag lägger ner.

och förresten.. hade ingen kunnat sagt att man fick saktigt internet efter ett tag...? imorron blir det att ringa och skälla på telia. Och så ska jag försöka gnåla åt oss väskor också. Jag är bra på att övertala våran färgleverantör. Håller även på att bearbeta han angående peakdunjackor med goldwells tryck på.. han verkar omansamt vrång

....

fan.. vad jävla körigt allt blev..

splittradsplittradsplittrad.. FAN vilket kaos!

Söndag..

Idag är det tvätt som gäller. Är snart klar dock och det känns ju bra. Nu har jag rena underkläder att ta på mig imorron också GRETT!

Det är underligt ibland hur saker man har tappat bort kan dyka upp när man minst anar det. Idag tillexempel hittade jag min lägenhetsnyckel i torktumlarn.  Vad hade den där att göra!? skitsamma, det var väldigt bra att den kom tillbaka!

Jag orkar inte resa mig upp men jag måste handla catch, och sen är jag sjukt sugen på en donk också. Undersöka om jag har nån vän i stan som vill äta med mig kanske.

Jag tror inte att det bara är jag som tar mig en simtur ibland. Vad tänkte du nu?


Nu får det vara nog! Inte nog med

MMS

Nu får det vara nog! Inte nog med att min granne envisas med att slänga ut hennes äckliga katthår på gården. Nu ligger det en tuss i min lägenhet! Om ni funderar vad det andra skräpet är så är det löv från lövhögen som nån har lagt utanför min dörr. Jag tror det är nåt fuffens på gång.


.. och bättre blir det..

Har haft en riktig myslördag.
Först gjorde jag Evelina fin(are)..

Sen skulle jag dra på bolaget, men hade glömt plånboken hemma så jag hade inget leg, så det var bara att knata hemöver och hämta det och sen tillbaka på bolaget och sen tillbaka hem. Ja ni hajjar.
När jag hade varit på bolaget kom jag på att jag inte har några vinglas, och eftersom jag har dragit ihop en vinkväll ikväll så var ju det rätt opassande. Handlade fyra glas på domus. Jag fick även en JÄTTESTOR påse, så jag var tvungen att gå hem fort som ögat inna

Men herrejösses!

Här var det sannerligen dött som i graven.

Jag hade kunnat blogga igår men eftersom jag tillfälligt hade tappat min livsvilja så besparade jag er tråkigt ångestinlägg.

Idag har jag varit en riktig jävla grinolle. Jag antar att jag inte har varit mina kollegors favorit direkt. Jag har suckat och muttrat och varit grinig. Stackars mina vänner, konstigt att inte jag har några kompisar. Och vissa saker gör det ju inte bättre när man redan har en sån jävlig dag. aaaaaaaaa

Ikväll har jag inget att göra. Jag ska dammsuga bort löven i hallen och försöka fli lite eftersom jag får besök imorron.
En bra fundering jag har. Varför i helvete är det en stor lövhög utanför min dörr och inte utanför mina grannars? Är det nån som jävlas med mig? Varje gång jag öppnar dörren så sugs lövhögen in i min lägenhet. Och varje gång löven sugs in så blir jag så matt så att jag inte orkar dammsuga upp dom. Fan, livet är inte enkelt.

Nu är mjukisbyxorna på och jag och Salka ligger i soffan med en filt.  Här lär vi stanna resten av kvällen typ. Ska försöka få i mig nån mat också, men jag vet inte om jag orkar.

Helg..

Ja som alla kanske upptäckte så led jag av nån slags fylla i fredags. Funderar fortfarande på hur fan jag lyckades skriva rätt lösenord på bloggen. Fick även igång mysteriet men sekunden senare föll jag in i koma. Lovisa hade plingat på dörren, knackat på dörren, ringt, knackat på fönstret, ringt lite mer. Till sist svarade jag tydligen, men jag sa inget. Jaja, jag släppte in henne efter ett tag.
"Men du får väl skaffa dig en nyckel då!?"
"Ja, men det är ju din nyckel"
"Jaha, det är väl ditt problem!!!"


"Lovisa, varför säger aldrig du att du älskar mig?"
"ehm, ja.. Jag älskar dig Lina"
"Äh, håll käften med dig!"
.. otroligt trevlig syster jag är.
Uppe med tuppen var vi, och sen åkte vi till stugun för att jag sedan skulle invänta på bilen som tog mig till sundsvall för ännu en fest.

Även där spårade det ur. Efter ett tag när vi hade svinat på fridas toalett så kommer vi ut och upptäcker att alla springer runt och visar pattarna. Herrejösses. Mina var dock i säkert förvar..

Hur som helst!! HAde jag haft hjärnan med mig så hade jag även kanske haft med mig kameran. Men nu hade jag varken eller med mig.. Bilder finns i dom andra brudarnas bloggar.

Vill bara säga: TACK för en underbar kväll tjejer, och framförallt Frida som fixat och donat så bra. ÄLSKA! <3

nån har vandaliserat på fridas toa

MMS

nån har vandaliserat på fridas toalett.. Tråkigt att sånt ska hända. Tråkigt also.jättetrist.. Jättetrist att det händer. Sen att jag och sara får skulden som vanligt.. Det är ju en annan grej. Det är ju tom signerat


under kan ske

det är ett ynder att jag lyckades logga in, jag ser inget och jag försöka fåigångmysteriet på greveholm. harinte en aning om hur jag ska bäramig åt. imorrron ska jag hanfla kläderattjaa på mig.Nus ka jag ställa klockan så jag kan kliva iupp imoffonl ja vad vet jag77



jag är jättefulllll

Vi är smarta...

Idag på jobbet hade Lovan hämtat några resekataloger, och eftersom det har varit ganska lugnt idag så har vi sysselsatt oss med att kolla i dom och besämt var vi ska fara.
Jag och Maria bestämde oss för att ta en tripp till Jamaica. Sen skulle jag berätta det för Erica.

[jag] Jag och Maria ska till Jamaica. Maria ska kolla på gamla bilar och jag ska röka brajja
[Erica] VA? Är du intresserad av gamla bilar?
.. precis som att det var mer av en chock än att jag skulle åka iväg och röka brajja.. hahaha

hur som helst. vi fortsatte att prata om våra resdrömmar och efter ett tag gled diskussionen in på vad turkiet egentligen låg.  I vilken världsdel. Vi visste inte riktigt om det låg i afrika eller europa.  Diskussionen fortsätter ett tag och efter ett tag hörs detta uttalande

-Men tillhör afrika europa?
.. och jag skriver inte ut vem som sa det då jag tror att den som kom med kommentaren helst är anonym, men vi övriga skrattade så vi höll på att bryta ihop, och jag skrattade igen nu när jag skrev det..MOAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Nu var jag nyss ute och gick med Salken och rätt vad det var började hon morra. Kollade på hunnrackarn för att se vad hon såg. Då hade hon fått syn på en sån stor reklam för stadium. När hon stått där och skällt och hoppat en stund så drog jag med henne. Efter tio meter så vände hon om och gick tillbaka för att skälla och morra lite mer.  Det är fler som inte tycker om EVERST Lovan.moahahahahahahaha

ja jag säger då det..

Besök

Marita är här och hälsar på mig och Salken inatt. Vi bestämde oss för att lite fika vore på sin plats, eftersom det snart är dags för tjockisprogram.
Vi gick påhemköp och kom hem med en påse som innehöll följande: En gräddfil, en dipp, två chipspåsar, 2 liter cola, två ben & jerrys, en muffins och en catch lakrits. Det var lite pinigt att betala, men är man tjock så får man skylla sig själv.. Mm, snart är det dags att hugga in! =)

RSS 2.0