25/10

Vill du ha hjälp att stå emot när din tonåring ber om alkohol?

"Då får jag ett utbrott och kallar dig för en dålig förälder"
Alltså, reklamen.. Det här är helt orimligt! Ofta ge mig sig och köpa ut för att man blir kallad för dålig förälder. Är det rimligt att man, som vuxen människa, går på det?

Skulle inte tro det.

Idag tyckte jag förövrigt att jag var jätteduktig som inte shoppat något. Sen insåg jag att det var idag man fick lön. Jag kanske inte var sådär enormt duktig när allt kommer omkring.

Love to hate

Jag har vissa bloggar som jag på nåt vis måste läsa, fast att jag inte vill. Människor som jag på nåt vis älskar att hata. Nu har en blogg slutat funka på min dator! Jätteskönt. En hatblogg slutade jag faktiskt läsa ett tag, mest för att skona min själ, fungerade utmärkt. Ända tills jag började läsa igen. Nu läser jag, och blir förbannad över det jag läser, och sen blir jag förbannad för att jag läser.

Min dator är inte enormt samarbetsvillig just nu, därför har jag inte bloggat på ett tag. Mellanslag fungerar otroligt sporadiskt. (hittade en popcornkärna under häromdagen så det kan ju vara det som var problemet också, då det i ärlighetens namn fungerar lite bättre nu)
Om jag ska vara helt uppriktig tror jag att datorn börjar vara inne på sin sista refräng. Känns lite sorligt, inte minst med tanke på vad det kommer att kosta mig att köpa en ny. Det är pengar jag gärna lägger på annat känner jag.

Så, i helgen var jag i Umeå och festade (och träffade Lovisa ofc) Mycket trevligt!

Jag återkommer sen. Får bättre mig lite med bloggandet, men helt ärligt så händer det inte ett skit i mitt liv just nu.

Ja just, det var så sant. Ska på rättegång på Torsdag. Berättar mer sen.


RSS 2.0