skitblogg..

Ja det funkar ju fortfarande inte för mig. Morgan kan mms-blogga nu, men inte jag. Muttan kan inte heller.. Vad är det här egentligen..

Potter sen om sällskapet inte väljer att somna. Och JA, jag råkade knoppra på mina brännblåsor på hakan. Fan vad onödigt.. (fast kul)


Pressning på hög nivå!

Helgen har varit alldeles bra.. Jag har mmsbloggat, men eftersom blogg.se har bestämt att jag inte ska få göra det så kommer det inte in! jävla idioter! Det är en konspiration! Det funkar ju för vissa... helvete

Jag uppdaterar om min helg. I fredags var vi ut och käkade. Jag, Adam och Lovisa. Det var trevligt, även om personalen på Capten Cook inte direkt var så mycket att hänga i julgranen. Sen kilade jag och Lovisa vidare till paus och drack lite drinkar där. När hon hamnade i en diskussion jag valde att inte lägga mig i, passade jag på att äta efterrätt också. Det var gott. En snabbrunda på G3, och sen hemgång.

I lördags skulle vi spela brännboll så vi stressade runt på stan som galningar för att hinna i tid, och sen fick vi veta att det inte blev klockan 12 som sagt, utan 17. Då surnade vi ihop och gick och la oss på österäng för lite kvalitetssolande. Morgan kom förbi och sa hej och sen blev det bestämt att vi skulle följa med dom och grilla på kvällen. Han ringde och ändrade tiden till 18, eftersom vi inte skulle hinna till 17. 18.50 var vi på plats. Fint folk kommer sent? Ja så är det nog.
Kvällen var trevlig, jag var städad (tro det eller ej). Morgan har fantastiska kusiner som vi säger (Y) till..
Det blev Jackson-tribute på kvällen. Hatt och tejpade fingrar. Jag fick den sämsta tejpen för när vi gick hem så hade jag EN tejpbit av fem kvar. Eller så kanske jag bara är onormalt svettig om fingertopparna.

Söndagen spenderade vi på österäng också. Grillade bara på baksidan dagen innan och tänkte att det var på plats att ta framsidan. Jag kommer aldrig nånsin mer säga "man bränner aldrig benen".. Jag har så fruktansvärt ont att alvedonen är min bästa vän för tillfället. Jag är hoppfull dock. Imorron kanske jag kan gå i normal takt iallafall... antagligen inte.

Idag skulle jag städa. Det har jag inte gjort så mycket. Jag funderar dock på att hoppa in i duschen nu, men det känns inte så lockande, mest smärtsamt. Har brännblåsor mellan brösten och på hakan. Vad fint!
I helgen åker jag hem första gången sen studentet. Oj vad släkten är långhårig nu!

Nej duscha och smörja in med aloevera var det ja.. Sen kanske jag diskar om jag är extra duktig.. Vi hörs

Hej solen!

Och välkommen! Hoppas du tänker stanna.

Dagens middag har bestått av en god pasta bolognese (ja jag skulle stava det så?). Direkt från påsen kom den. Tack för middagen Findus!

Och om det inte framgick av förra inlägget så är Adam min bror och han ringer mig naturligtvist inte varje morgon var nionde minut. Jag är oftast så brutalt trött när klockskrället ringer att jag tror att det står Adam där det egentligen står alarm. Så, då har vi rett ut det!

Idag när jag skulle handla lunch såg jag en fasansfull grej. Det var en tjej som hade tuffsandaler, strumpor (prickiga) och för korta linnebyxor. Som om inte det vore nog så hade hon tröjan knuten runt midjan. Det här förskräckte mig! Hej svenska sommar! Men allvarligt. Hur svårt kan det vara att skippa strumporna under tuffsandaler? Eller hur vore det att inte ha tuffsandaler överhuvudtaget. Det är typ bara pappa Mårten som får ha såna.

Jag funderade på en annan sak. Vi var på donken och åt förra helgen. Vi tar alltid plusmeny. Jag för att jag är tjock, och Lovisa har jag faktiskt inte en aning om varför hon tar plus. Hon dricker aldrig upp drickan, och jag hinner alltid äta upp hennes strips. Nu antar jag att ni alla har sett på reklamen att man får glas när man tar en plus. När dom la upp Lovisas glas gjorde hon ett förtjust läte. Ungefär så här lät det "åååaaa". Jag blev mest besvärad.
Nu står dom här två glasen hemma hos mig på köksbordet, och jag var nyss tvungen att ta ett då hade tyvärr hade slut på rena glas.
Det jag ville komma fram till att dom här glasen är inte annat än ren och skär pinsamhet. På alla sätt och vis. Ja, jag ska berätta. Folk kanske för det första tror att man tar plusmeny bara för att man vill snika åt sig glasen. För det andra så kommer det verka som att man inte gör annat än att äta på donken. Eller så kan det faktiskt verka som att man tycker att dom här glasen är lite cool och snygg. Det tycker jag inte. Liggan kanske tycker.. Ja jag vet faktiskt inte.

Jag ska ta en sista fundering bara. Har ni tänkt på att toalettpappersförpackningarna är utrustade med ett handtag? ETT HANDTAG!!!!! Tror dom på allvar att man tänker ta sitt toalettpapper i handtaget och bära det genom stan? Isåfall är dom ju dum i huvudet! Och JA! Jag tappade min sista rulle i handfatet så jag fick gå och köpa nytt. Fy fan vad pinsamt det var!

Alarm!

Varje morgon när mitt larm på telefonen drar igång så står det "Alarm" (varför kan jag ju undra nu iof men)

Jag blir lika lur varje morgon, varför Adam ringer mig var nionde minut.


Vad är problemet?

Varför i helvete funkar inte mobilbloggningen? Må du brinna i helvetet dåliga funktion!

Fantastiskt väder idag. Drabbades av en tröttelse på jobbet, men den motade jag bort genom att låta bli att prata med några kunder och dricka stora mängder kaffe. Då blev det bättre.
Jag vet att det låter elakt, men ibland måste man få göra så att man svarar "mmm" "okej" på det kunderna säger. Om jag skulle försökt prata hade dom ändå inte förstått vad jag sa.

Efter jobbet skulle vi iväg och köra ett överkroppspass men jag kom på idén att vi skulle gå runt frösöberget istället. Det finns aldrig nån luft kvar på Jocks när det är så här varmt ute. 1,5 timme tog det att gå runt och hade det inte varit för min fot hade det inte kunnat bli bättre. Shorts och linne missinassa.. eller på kvällen iallafall.

Låt mig dela med mig av mitt fotproblem.  Det är ytterst osexigt. Längst fram på trampdynan är det nåt som ligger i kläm. Kan det vara en nerv? Kan det vara en sena? Vad det än är som är problemet så gör det förbannat ont, och det där problemet dyker upp lite då och då. Idag var en sån dag. Det har varit så ända sen igårkväll. Hur som helst så resulterar det här i att jag måste gå lite på utsidan av foten, eller insidan. Vilket som, både ser förjävliga ut. Mamma höll på skratta ihjäl sig när jag delade med mig av mitt problem.
(Nu vet jag visserligen inte om det var problemet hon skrattade åt, eller det faktum att jag skulle bära min 30 kg tunga väska ner till busstorget i vintras, gåendes på utsidan av foten.. hallå! erbjud mig skjuts på sparken ner)
Alternativet är att knöla ihop foten lite i skon, men då blir det först och främst lite trångt för foten, och sen så blir det mer en haltig gång då.. som en cool hiphopare ungefär.

Det här är inte direkt nåt jag kan gå till doktorn med. Vad ska dom göra liksom? Dom lär väl skratta på samma hånfulla sätt som min kära mor gjorde (okej, det var inte hånfullt, det var ett asgarv.. Men det lät bättre så)

Imorron mina kära läsare (vilket är ungefär 4?) ska vi ha sommaravslutning på jobbet. Det blir trevligt, även om det bara blir 60% närvarande. Vi ska färga mitt och Lottas hår sen ska vi dra ut och käka. Sovmorron på torsdag så rätt vad det är får man kanske ta ett glas rosé. (Nej Helene. Inte ett av MINA glas) Jag tror det blir trevligt.. jag är rätt övertygad



Och för er som inte vet så får det plats en flaska vin i min vinglas. Då kan man med gott samvete utan att ljuga säga att man endast har druckit ett glas. Det är bra. Det gillar vi.

Jag skojar inte ens. Fixa mobilbloggningen. Jag har skrivit massa roligt som ni inte har fått tagit del av. Massa fina bilder hade kunnat blivit publicerade. Detta går svenska folket miste om eftersom inte blogg.se sköter sin del av avtalet.

(edit: Svenska folket = några läsare i Stugun, några i stan.. Fina bilder = Mindre fina bilder..)

Godnatt Sverige (stugun)

Bilbingo!

Det är tamefan satans påhitt och jag skojar inte ens. Ja, jag vet att jag har sagt att jag har slutat, men idag spelade vi. Och just nu även fast jag är skitförbannad, så känner jag att beroendet börjar komma tillbaka. När åker vi nästa gång? Sara?

Jag, Lovan, Lotta och Martin tog iallafall och for iväg till Brunflo för att umgås lite och ha en gemytlig afton i bilbingons tecken. Lovan är oskuld på området och när väntbingon drog igång så satt hon och tog av sig tröjan och skruvade upp korken på dutten. Orutin sa jag.
Sen när vi hade fikat gofika som Lotta hade fixat så var det dags för storrövarn och Lotta hittade inte sina. När vi var inne på fyra rader hittade hon igen dom och försökte komma ikapp.  Det gjorde hon inte, tro det eller ej. Dom kände ändå att det var passande att kolla om hon hade håvat in en full bricka och missat ett par tusen. Martin hjälper till och läser upp siffrorna.
Mitt i allt början vanliga bingon, och vi sätter igång och duttar. Rätt vad det är så märker Martin att Lotta sitter fortfarande och duttar på storrövarn och har missat dom flesta siffrorna på vanliga bingon.
Just i denna stund när jag skriver det här så inser jag hur mycket roligare det här var när vi faktiskt satt i bilen. Never mind.

Nu skiter jag i det här. Vi hörs

Totalt galen helg.

Det finns vissa saker här i livet som endast går att uppleva på storgatan 58. Det är sanningen!

Även den här kvällen slutade i bråk, men den här gången mellan mig och Lovisa. Helt galet. Ett simpelt missförstånd slutade med att jag hade blodig och blåslagen rygg och en syster som satt i hallen i tårar. Det löste sig dock till det bästa och nu är vi sams igen.
Stackars stackars Cek som fick försöka lugna ner mig och stackars KD som fick uppleva det här bara. Idag skrattar vi åt det, och det tog ett par timmar innan vi faktiskt kom ihåg av vilken anledning svordomar och höjda röster haglade.

"Sluta skrik och svär åt mig"
"JAG SKRIKER OCH SVÄR SÅ INIHELVETE MYCKET JAG VILL!!!!!!!"

Om ni undrar vad som hände med min rygg så skulle jag störta upp ur sängen och säga Lovisa ett par sanningens ord. Det slutade dock med att jag halkade på min dator och ramlade in i en låda som jag har under sängen. Fan vad ont det gjorde. Låt oss helt enkelt konstatera att somliga straffar gud på en gång.

Nästa helg tar vi omtag.  Jag ska försöka att inte bråka och skrika så mycket

men vafan?

Efter lite smältning av gårdagen så har vi kommit fram till att det var sjukt spårat. Jag ska aldrig nånsin mer prata politik med några som inte kan ta en diskussion, eller för den delen kan acceptera att alla inte tycker samma sak.
Lösningen är inte, tro det eller ej, att skrika sig hes bara för att göra sin röst hörd.

Att sen säga att det inte är nån som kan försvara sina åsikter är kanske inte helt rätt heller, när man i två timmar försökt, bara det att jag inte vill störa mina grannar genom att skrika.

Orimliga argument som avlutas med att skrika hora åt syster, kalla mig för dum och bara vara allmänt otrevlig. Ja jag gick och la mig, Lovisa kastade ut folket. Det var bra.

Nu laddar vi om här.. om en stund. Först ska jag duscha och fixa lite lunch åt min syster.

Nej, jag vet inte..

Mest lur blir jag på att man faktiskt tror att folk vill prata med en när man är full.. Nästa gång jag dricker är det jag som inte tar med mig telefonen.
Det är visserligen ganska dumt om jag skulle tappa bort mig och behöva ringa nån..

Vi säger ett dagen-efter-förlåt till alla inblandade..

Hahahaha.

En gammal goding.
Nån som kommer ihåg den här skojiga kommentaren. Lite mer än ett år sen faktiskt.

Ingen som vill tillkännage sin identitet? Skulle vara väldigt intressant att veta vem "anonym" och "Josefine" är. Tror att det är samma. Men onekligen så är jag en fittunge.


Dåligt..

Dålig bloggning idag kan tyckas. Jag har dock uppdaterat via mobilen, men det verkar inte ha funkat. Ligger dom inte uppe imorron ska jag berätta om min skada som jag lyckades tilldela mig själv. Jag kan jag! En aningens självdestruktivt kan tyckas.

Imorse försov jag mig inte. trot eller ej.

För övrigt! Klockhelvetet jag köpte igår! Tror ni den ringde imorse eller? Nej det kan jag berätta att den inte gjorde! fula jävla klocka! ska slänga åt helvete. eller kanske testa en dag till..

Igår tvingade jag Ceken att se på Harry Potter. Han var inte imponerad. Han blir imponerad av dom andra dock!


Bra natt. Mycket bra natt.

Idag vaknade jag 07.57. Det är ext

MMS

Idag vaknade jag 07.57. Det är extremt obra. Speciellt om man har kund klockan 8. 3 minuter senare var jag dock på jobbet. Kalla mig vad man vill, men fan inte långsam. Nu ska jag köpa en väckarklocka. En med "bilar" är nog inte riktigt vad jag är ute efter.


Men vaihelvete!!?!?!

Ni vet koltrasten jag skrev om igår.

Imorse fick jag sms från mamma "Nu har det hänt igen :( jävla trast /Salka"
jag skrattade lite men tyckte mest synd om min stackars stackars vovve.

När jag kom hem från jobbet fick jag sms av mamma en gång till "OCH IGEN!!!!!!!!"

Nu har min hund blivit bajsad på TRE gånger på två dagar. Hon törs inte gå ut längre och nu förstår jag hur föräldrar med mobbade barn känner sig. Min hund blir mobbad av en koltrast! Det gör mig förbannad!

För övrigt så funderade vi på hur daggmaskar lyckas gräva sig fram i jorden. Äter dom upp jorden och far vidare, eller hur gör dom? Det är ju inte direkt så att dom har nånting att gräva med. Dumma jävla daggmaskar!

Ceken fick inte plats med mer i vä

MMS

Ceken fick inte plats med mer i väskan


Det var ju inte helt tillfredsstäl

MMS

Det var ju inte helt tillfredsställande att knapra sallad när det är sånt här väder. Fan


DSC00593

MMS

Ungefär såhär uttråkad är jag just nu. Har städat förrådet och hittade visserligen lite grejer jag har letat efter. Sen har jag hunnit operera nageln lite, druckit kaffe, hjälpt Lovan, läst tidningen två gånger, skvallrat lite, smsat Lovisa och nu tänkte jag avlägsna fluglik från skyltfönstret. Så länge tar jag en general och suckar. Ja, herrejösses.


Söndagkväll..

Pappa kommer in för att hämta Adam och Lovisa. Styr stegen mot skålen med nötter och ska nalla några.

[Lovisa] Bara så att du vet så har Lina haft fötterna i den där skålen.

Pappa tvekar en stund, men tar en näve ändå!

Vi hade en intressant diskussion också som jag sa att jag skulle lägga upp på bloggen, det fick jag inte.

[Lovisa] Ibland tror jag att du gör saker bara för att skämma ut mig.
[Lina] Det där ska jag också lägga ut i bloggen...
.. sen hann jag inte mer förrän Lovisa hade smällt till mig i pannan..

Migrän, vad ska det vara bra för?

En liten iakttagelse bara. Hur kommer det sig att i alla highschoolfilmer är den här låten med "I keep you my dirty little secret.." Ni vet vilken jag menar. Jag har sett tre stycken nu där den är med. Nån måtta får det väl vara?

Stackars vovve..

Mamma ringde mig imorse (?) och berättade en halvkul grej. Eller det var riktigt kul faktiskt.

Det regnar även hemma i Stugun idag,och som bekant så är det NÅN som inte vill gå ut när det regnar, och det är inte mamma. Till sist blev det akut och hon var tvungen att springa ut på baksidan och kissa. Det tog lite lång tid eftersom hon vägrat gå ut så länge.
När hon sitter där i godan ro så kommer det en koltrast och dyker mot henne, så pass att hon får ducka för den. Sen bajsade den i Salkas huvud (och ja jag skrattar medans jag skriver det här) så hela huvudet var vitt och det rann på öronen. Jättegenerad blev hon, men å andra sidan, vem skulle inte bli det? Ja det var lite kul iallafall.

Sen har det kommit till min vetskap att jag har lämnat en halv macka i Cekens soffa, i form av smulor. Förlåt Cek! Det var inte meningen. Jag ska inte göra om det!


Crazycrazy night

Utgång stog på schemat igår. Det blev lite blött på förfesten, det ska jag ju inte förneka. Hardcore att fortsätta.

Sen drog vi på G3, och där var det ju trevligt.. Efter ett tag så skulle Lovisa gå hem till mig och byta skor så jag följde med henne ut för att snacka lite med vakten och berätta att hon skulle få smita förbi kön sen när hon kom tillbaka. Ovanligt att jag ska snacka åt folk.
Det hela slutade dock inte med att Lovisa fick gå förbi kön när hon kom tillbaka. Det slutade med att jag blev utslängd. Det var ju inte riktigt vad jag hade planerat faktiskt.
En lite fundering bara. Jag skulle få stå och nyktra till sa han. Men hur länge skulle man inte behöva stå på det där viset för att bli nykter? länge gissar jag på..

Jag lurade vakten dock och gick in andra ingången. Där var det en trevligare vakt. Moahahaha Lina - 1, vakten - 0.

Nu är jag mest blåslagen. Fattar inte hur det kommer sig att jag alltid får blåmärken när jag festar.
Dags för återhämtning på soffan med Lovisa. Nästa helg tar vi nya tag. Då ska inte bli utkastad nånstans ifrån, även om det sannerligen var en upplevelse. Första gången faktiskt.

Mooomin



Om ni undrar vad jag gör just nu så ligger jag och kollar på Mumintrollet. Det är ganska spännande nu faktiskt.  Dom hittade just nån under en hatt som säger att han är Mumin, fast det ser inte ut som han.. Mer som ett monster. Undra om det är Mumin eller om det är nån som luras.

"Du är alldeles för ful för att vara kung."

Historian om Atti..

Jag vet att jag borde sova, men jag upptäckte nyss att jag redan hade sovit en stund. Jag vaknade nämligen i soffan, så jag tror jag tog en smygnap.
Hur som helst var jag tvungen att skriva om en grej innan jag glömmer bort det.

När vi var liten så hade Frida ett husdjur. Det här husdjuret var inte vilket som helst, utan det var en fluga. Nu kan jag gissa mig till att Frida, på samma sätt som jag, hade en enorm längtan efter att få ha en husdjur. Nu gick det tyvärr inte varken för henne eller mig. Fridas pappa var ju allergisk och min mamma ville inte ta hand om ett djur till mig. Den här längtan efter ett husdjur yttrade sig i diverse låtsasdjur som hon kunde ta hand om.
Bland annat vandrande pinnar. Som de flesta vet så förökar sig vandrande pinnar av sig själv och till sist var det typ en miljon. Ett försök att pracka på alla sina vänner ett av dessa bedårande djur var på sin plats (och ja, jag åkte dit)

Jag hade vandrande pinnar ända tills en gnagde sig ur burken och smet. Sen fick jag inte ha kvar dom för mamma, så dom gick ett hemskt öde till mötes. Nu var det inte riktigt det jag hade tänkt att prata om, utan det var ju flugan.

Flugan hette Atti och bodde nere i Fridas rum. Jag har länge funderat hur det kom sig att flugan stannade kvar i rummet utan att smita. Attis liv avslutades när han fastnade i saften och dog. Det är iallafall det vi har hört. Ända tills jag tog upp det här häromhelgen och började prata lite om saftpölen där och huruvida det var speciellt snällt eller inte att ha en pöl saft hos Atti.

Då kom det fram att anledningen till att Atti inte hade smitit var att ägarinnan hade slitit vingarna av han. Och att anledningen till att han på riktigt avled inte riktigt var det att han hade fastnat i saften, uten mest det att det var NÅN som hade dragit benen av han och att han sen hade drunknat.
Jag undrar på vilket sätt det här skulle vara bättre än att hålla sig till historian om att han fastnade i saften.

Men creds till Frida för att han iallafall fick en fin begravning, med alla barbiedockorna närvarande.

RIP Atti


Rankningssmidning

För det första. Vem är denna mystiska Magnus? Känner jag dig, eller har du hamnat här av en slump månntro?

Imorron är det utgång. Brudfest. Kul det ska bli känner jag! Lovisa kommer in tidigt för att kramas med sin goa syster. Eller så var det mest så att jag ville ha sällskap på stantur. Kanske en fika, vad vet man.

Jag har smitt rankor. Jag ska stjäla en hatt imorron. Jag råkar veta att en snygg snygging kommer ha hatt på sig imorron. Kanske för att jag sa åt han att ha hatt, så jag kan sno den. Ja ni fattar grejen. Ni anar inte hur snygg jag kommer vara i hatten.

en förklaring

Jag tänkte att jag skulle förklara av vilken anledning jag läser viktbibeln ett par gånger om dagen..

När vi har en kund som ska sitta med färg i en halvtimme så tycker vi oftast att vi har gjort oss förtjänt av en kopp kaffe. Och medans vi sitter där så går tiden ibland så långsamt, därför läser vi det vi kommer över. Ibland är det en produktkatalog som vi redan läst 200 gånger. Just nu råkade det vara viktbibeln.
Anledningen till att jag tog kort på den var för att den låg bredvid min kaka och det såg fantastiskt bra ut.

Lotta flyttade förövrigt den in i fikarummet för att kunderna skulle slippa bli lika skadade som oss. Förskonad kallar vi det.

Fråga mig om en sak som står i den, så kan jag inte nämna en enda. Det är alltså bara slöläsning.

DSC00623

MMS

Ja just ja. Jag glömde. Kaffet är inte ens elakt idag. Det här kan bli en bra kaffedag. Det är lite varannandag det där. Vissa dagar får man liksom tvinga i sig giftet. Idag är inte en sån dag.


Idag känner jag mig produktiv. Har

MMS

Idag känner jag mig produktiv. Har klippt två, sminkat klart mig eftersom jag även idag vaknade lite för sent för mitt eget bästa. Kanske somnade jag också lite för sent för mitt eget bästa. Sen har jag vikt ungefär 50 handdukar, druckit 2 koppar kaffe (inne på min tredje nu), plockat ögonbrynen, rivit sönder nageln, snusat lite samt läst viktbibeln igen.. Klockan är bara 1040. Det här blir nog en bra dag. Ikväll kan det bli MYS med brudarna.


.....






Du gör mig nyfiken and I like it!

Nej, ingenstans i viktbibeln står

MMS

Nej, ingenstans i viktbibeln står det nåt om att man ska äta chokladig chokladkaka. Det var nog värt det dock. Den var förbannat god.


Motivation 0

Trots en träningsmotivation på ungefär ingenting så körde vi ett överkroppspass idag. Det känns ju kanonbra!
Idag var det dessutom lite folk så vi vågade oss bort till dom andra maskinerna för att köra lite triceps där. Fantastiskt. Jag såg faktiskt armmusklerna i spegeln. Det där ska jag leva på ett tag.

- Men Lina!! Nu är du blå om läpparna igen!

Ja jag blev blå igen när jag tränade. Det känns lite kymigt. Det beror ju som sagt förmodligen på syresättningen, men still.

Och annars så är det mest fantastiskt bra med mig. Förutom blå läppar och en mördarbakterie som äter upp hjärnan som jag har smittat Lovisa med.

En syster..

Min kära syster hävdar att jag har fel när jag säger att det blir stökigt när hon är hos mig.
Jag hävdar att jag inte har fel..

Hon sov hos mig i torsdags. På mitt bort ligger det några dumlepapper. jag har INTE ätit dumle. Det ligger en strumpbyxeförpackning. Jag har INTE använt strumpbyxor. Det ligger en tom godispåse. Hahahaha den var inte tom när hon lämnade den, men finders keepers. Det står en gröttallrik på köksbordet.. Jag har inte ätit gröt, och hon åt heller inte upp all gröt. Det ligger en lindexpåse. Jag har inte handlat på lindex.
Jag tror att jag måste städa faktiskt. Nu är det på allvar det här..

Och varför är jag dum i huvudet för? jag lämnade smöret framme när jag var hemma och åt lunch. Bra jobbat dumskalle! Det här kommer jag få pris för. Älska bregott som har mjuknat en gång och sen blivit inställt i kylskåpet igen. Det blir så mjukt och lätt att använda, precis som att det inte var svårt nog från början.

Nu ska jag ställa in smörhelvetet och sen ska jag byta om och gå på Golds gym. jag orkar inte träna, men jag gör det ändå. Är för övrigt lite irriterad på att dom har köpt nya skivstänger. Jag vill ha 12,6 på biceps. Nu får jag välja mellan 10 och 15. Det gör mig förbannad. Jag vill inte använda lösa hantlar för det blir inte så bra. Jag vill inte gå ner till 10 och jag orkar inte köra tre set med 15. Fabulous. Jag som hade blivit så stark.

Hon verkar upprörd?

Salka sätter sig emellanåt upp i soffan. sen snurrar hon ett varv, gnäller och stoppar in hela benet i munnen. Nu menar jag naturligtvis inte en vanligt hundben som dom ska gnaga på för god andedräkt (eller mindre äcklig)
Det gör inte Salka. Hon har ett utomordentligt bra ben som inte duger i henne, hon gillar att matte kväljs varje gång hon gäspar. Så när jag säger att hon stoppar in benet i munnen så menar jag hennes eget ben, det som sitter fast i höfterna.
Sen lägger hon sig ner igen och suckar och blänger lite på mig. Jag föstår inte riktigt vad hon vill faktiskt. Jag kanske måste köpa ett nytt, godare ben till henne.

(nu är hon igång igen, den här gången är det låret som blir ätet på)

- Salka, ska vi gå ut.. Salka? NEEE inte gnaga så det knakar heller!!!

För övrigt så tog jag fortfarande rådet jag fick av Ceken i drömmen, och klappade på telefonen imorse med. Det orsakade försovning även idag. Är jag inte fabulous så säg.

Byebye -80



Ja det här är vad jag har spenderat kvällen med.. Tack för hjälpen Petra! Du är bäst!!!

Imorron kanske jag visar mina nya jeans. Det var förjävla jobbigt att testa dom ska jag säga.. hade tvåhundra par och alla var snortajt. Jag var typ svettig när jag gick därifrån. Asbra blev det iaf, även om rumpan blev lite platt, nån gång ska väl det hända också. hahaha

-Men dom ska sitta sådär i början. Det är bra med lite plattrumpa!

Nu händer det grejer här!

MMS

Nu händer det grejer här!


Lina!!!

-80talet ringde och ville ha tillbaka sin frisyr.
Fy fan vad katastrofal jag ser ut uppe i huvudet. Går och fixar det nu!

Sen vill jag be om ursäkt till mina påslakan. Jag var mest upprörd. Det ser ju faktiskt ut som ett mysigt hav i min säng.. dom suger fortfarande!! men det är fint..

Fixa fint hår nu! visar sen

Vad hände?

Jag har ju glömt att berätta om mina påslakan från helvetet.. Fast egentligen är dom från ikea.

Hur som helst. När jag var dit och köpte alla mina möbler så passade jag på att köpa två goa duntäcken som både jag och Salken och moster Lovisa tycker bra om. Jag hittade även fina påslakan som är blåa med lite snirkel på. Snirkel är bra sa jag, och packade glad i hågen ner mina nya påslakan i vagnen (som för övrigt redan av fullsmockad)

Nu såhär i efterhand har jag börjat störa mig på satans verk i form av påslakan. För det första så är det inga hål för händerna. Alltså, ni fattar problemet? När täcket åker ut sådär i fotändan, som är så jävla störande. Då kan man inte stoppa in händerna i hål och dra upp täcket. Utan istället får man på nåt vis krypa in i påslakanet och försöka klämma fast täcket i hörnen och sen dra till det.
Vanligtvis så är man ju oftast så fruktansvärt irriterad för att täckskrället har åkt ut att det här liksom tar knäcken på en.

Och som att det inte var nog med det!!!!
När jag skulle tvätta dom så färgade dom mitt svindyra lakan från hemtex BLÅTT!!! Tro mig, jag vill INTE ha ett blått lakan. Turkosljusblått? Nej du tack. Ni ska veta att lakan till 160sängar inte är jättebilliga. (okej, så dyrt var det kanske inte.. men still)

jag funderar på lakan med resår. Det blir så jobbigt att vänta med att bädda rent tills mamma kommer in till stan. Det finns ingen som kan sätta i lakan som mamma. Hon kan hon.

Nej nu är det dags att sova. Salka har redan knoppat in.


Måndag 8/6

Jag gick och la mig runt fyrasnåret imorse. Inte för pigg när jag vaknade och skulle upp på jobbet faktiskt.

Jag drömde att om telefonen väsnades så skulle man enligt vissa personer klappa den så blev den tyst. Så jag har legat och klappat telefonen hela morgonen, varje gång larmet har dragit igång.  Detta orsakade en försovning.
Det var det värt iaf. Det var en trevlig natt. Och snart blir det HarryPotterMaraton. Det blir onekligen trevligt.

Imorron blir det förändring, ni får se! kul

Ja just, vi tränade idag också. Det hade vi inte gjort sen förra måndagen. Ytterst patetiskt av oss. Somliga straffar dock gud på en gång. Mina blåsor i handflatorna som precis hade läkt. Nu är det kört igen. Måste skaffa töntiga handskar!

Nej, det om det.

Jag tänkte även att jag skulle städa lite idag, när man får oväntat besök så känns det typ sådär att lägenheten ser ut som andra världskriget. Sen tänkte jag att jag lika gärna kunde göra det i helgen eftersom jag blir kvar i stan. Sen tänkte jag att det kommer jag inte att göra, så jag borde iallafall diska idag. Det gjorde jag inte. Så nu får jag göra det imorron.. eller i helgen.. eller aldrig.

Söndag..

Jag vet i ärlighetens namn inte om jag är så imponerad av det här med Resorb. Jag kanske gjorde fel? Fast å andra sidan vet jag inte om jag är nykter än, så det kanske är därför..

Mycket intressant telefonsamtal inatt måste jag säga..


om ni undrar...

...  Ja! man måste nypa sig i hakan om man är smart..

I´m clever



Såhär ser man ut när man är en smart tjej.

Det här är mina nya glasögon som jag hittade på mitt vardagsrumsbord. Finders keepers. Egentligen har jag stulit dom av Lovisa, jag tycker om att stjäla saker. När jag säger att det är mina ger hon mig en misstänksam min.
Ska vi vara helt ärlig så tycker jag ju bara om känslan av att se såhär smart ut, som alla vet så har jag ju hökögon, jag ser allt. I gengäld blev jag nästan döv. Det gynnar mig för det mesta. Förutom när jag inte hör vad mina kunder säger.
När jag har sagt

Dagens i-lands..



Okej ni ser ju tejpningen. Det här får jag göra varje gång jag har tvättat nåns hår.. Det är flera gånger om dagen. Så varje gång jag har tvättat ett hår säger jag nåt i stil med "Då kan du gå tillbaka så ska jag bara gå och tejpa fingret"
Ibland händer det att kunden i fråga undrar vad jag har gjort med fingret, och då visar jag upp min tejpning. Problemet är ju att det är fulfingret jag har klippt sönder. Så varje gång kunden frågar så räcker jag finger åt dom i spegeln. Det känns opassande.

Nyss åt jag fajitas, fast med burritomix (mycket skumt, men det funkade) och då fick jag vitlökssås och chunky salsa på min tejpning. Då var det dags att byta igen. Snart har min tejprulle gått åt.

I såna här tider kan jag inte låta bli att fundera om det hela inte hade blivit bättre med en fingertuta.. moahahahahaha

Bäst på förra bilden när jag skulle illustrera Salkens utdömande min är förmodligen vindunken på bordet och hårhögen på golvet.

När jag skulle sopa idag hittade jag inte min sop. Men det var ingen fara på taket, jag hittade igen den i garderoben. Jag funderar.. vad hade den där att göra?

(förmodligen har den hamnat där under en panikstädning innan jag skulle få gäster)

OCH ögonbrynen blev bättre tills idag. Mycket bra

Salka försöker ge mig dåligt samve

MMS

Salka försöker ge mig dåligt samvete. "titta här matte! Se vad synd det är om mig som får äta hundmat" så blänger hon på mig en stund tills hon inser att jag inte tycker synd om henne. Då knaprar hon i sig lite royal canin


Färg..



Färgade botten idag och passade på att slänga på en färg på ögonbrynen också. Medans färgen satt i tänkte jag att  jag skulle hjälpa Lotta att skicka slingpapper eftersom det är lite knivigt att få upp dom med vantar på. Dessvärre glömde jag bort att jag hade färg på ögonbrynen. Det blev lite mörkt.. Men det blir nog bra tills imorron =) ahaa


Har även glömt bort att skriva en ganska rolig sak som hände när jag var ute på promenad för ett tag sen. Det kommer en kille och cyklar med en tjej nere vid Marité. Killen (som kanske är 12 nånting?) cyklar ikapp tjejen och säger:
-Kan du göra det här då?
.. sen försöker han dra upp cykeln på bakhjulet. Men han misslyckas med  uppgiften och får bara upp den kanske 1 dm ovanför marken
(tjejen) - Nej det kan jag inte..
(killen) - Äee men also, kolla här då.
... sen försöker han dra upp den på bakhjulet igen, och den här gången lyckas han.... lite väl bra? Hahahahahaha jag höll på garva ihjäl mig när killen slår över och till slut ligger i gruset.

... håll ögonen öppna för lite förändring här.. kanske imorron..

RSS 2.0