Vill bara tillägga

En sak i mitt personlighets stämde dåligt.

Jag låter INTE andra fatta beslut åt mig. Jag är en mycket otacksam person att ha att göra med när man tillexempel ska göra grupparbeten. Så, ville bara ha det sagt
Annars stämde det bra =)


eeeht.. personlighetstest


Utåtriktad Upplevande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


MEN OMG!

I´m sorry bubblan. Nu har jag länkat till dig så nu är allt i sin ordning.

Saras favoritlåt är btw Dschingis Kahn

Fucking Fabulous säger:

varför är dschingis khan din favoritlåt?

sarapara säger:

men den e ju ganska bra hahah

Fucking Fabulous säger:

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha


Ps.

Det piper och tjuter i Salkas nos. Men det gör inget. Tacksam är vad man ska vara var det nån smart som sa en gång i tiden (ja det var jag själv faktiskt... i förra inlägget)

återigen...märkligt

Bör jag misstänka att nånting inte står rätt till när mina händer börjar blöda utan direkt anledning? Upptäckte nyss ett nytt sår på handen.. Två liksom rivsår ser det ut som, men jag har inte rivit mig på nåt.
Kan det vara så att jag är så fruktansvärt dålig att smörja in mig så mina händer håller på att ge upp och ramla av? Jadu. Händerna behöver jag ju i arbetet så låt oss hoppas att det inte är fallet.

Har nyss masserat Salka lääänge. Hon tyckte att det är mkt angenämt och snarkar lite. Nu har hon tillochmed gått med på att sova hos matte tror jag. Hon ligger på mina ben nu och det är mycket mysigt.

Jag berättade ju inte det förresten. Jag skulle gå in till mamma och hämta Salka häromdan. Då hörde jag hur nånting dunsade i golvet så jag tände lampan för att kolla var min hund pysslade med. Då var hon i full färd med att försöka gömma sig under sängen så hon skulle slippa sova hos mig.. Tyvärr stack både bakben och svans fram utanför, så jag fick fram och förklarade för henne att jag såg henne.. Då försvann svans och bakben under sängen och när jag lyfte på överkastet så hade hon knölat in sig under sängen och satt där och försökte att inte synas samtidigt som hon tyckte att hon var listig.
Då gick jag och bölade en sväng innan jag somnade själv..

Men nu som sagt ligger hon och värmer mina iskalla ben!

På tal om iskallt så verkar det ha utbrytit nån slags istid på nedervåningen hos mig där jag passande nog har mitt sovrum. Därför skulle jag ta på mig en tröja och hittade en passande svart bara vanlig långtröja. Men helt allvarligt. Jag drog på mig den och den nådde inte ens över naveln. Visserligen har jag väl blivit lite längre sen jag hade den, men hur fan har jag kunnat gå klädd så? jag hade ju alltid såna där tröjor på skolan när jag gick på högstadiet. Hade jag ingen skam i kroppen, gå klädd som en hora och inte bry sig om lite maghud syns. Herrejösses. Ja men får ju skämmas! Så nu har jag bestämt mig för att dra fram en svart plastsäck och rensa ur min katastrofalt pinsamma garderob i helgen. Kanske skicka kläderna till behövande barn. För inte kan väl dom bry sig om ifall tröjan är lite kort i magen? Dom har ju inga kläder!! Tacksam är vad man ska vara.
Skönt ska det bli med lite plats i garderoben iallafall. och är det nån som vill ha fula avlagda kläder så är det bara att höra av sig.

hej


märkligt..

Jag har länge funderat på en sak. Varför lägga ut dyra pengar på ett cigarettpaket om man uppenbarligen inte tycker om att röka så mycket? Om man varje morgon stannar sin gå-till-skolan kamrat och tänder en cigg, drar ett bloss (inte halsbloss of course) och sen går med den tända cigaretten i handen tills den brunnit ut? Är det värt det? Tycker du att du är häftig som "röker" eller vad sitter det i? Ja jag säger då det. Lägg dina pengar på ett träningskort på jocks eller liknande?
Och sen kan man undra varför man på bussen väljer att prata om nån när uppenbarligen denna någons syster sitter framför och hör varenda ord? Ja, du. Dagens ungdom

Så. idag har jag haft en MASSA att göra. Allt flöt på, ingen stress fast den ena kunden avlöste den andra. Hade lite tid att ta en snabbkaffe och en catch emellanåt. Men jag blev inte sen med någon kund, så jag behövde inte jaga kvartar. Fler såna dagar tack! Imorron är jag fullbokad också, så låt oss hoppas att det flyter på lika bra då!
Dessvärre var det en färg som valde att slå åt gult (eh???) så jag måste göra om det på fredag. jaja, ingen skada skedd, det är ju snabbt åtgärdat!
Har även handlat två ljusstakar i smide att sätta upp väggen i min nya lägenhet (som jag uppenbarligen inte har fått än, men ändå.. man ska ju vara förberedd)

Skickade hundra sms till Lovisa idag, men tydligen så hade hon glömt telefonen på bussen. Ja kära syster, du kan ju ignorera sms:et med skithög i! Det var inte riktigt meningen, för jag trodde att du bara ignorerade mig. Visserligen är ju det din favoritsysselsättning, så du hade gjort dig förtjänt av ett elakt sms!

Mina skor märkte jag idag var under all kritik. Måste klacka om dom imorron och fixa sulan.. trööögt!

Dessutom har jag kommit ihåg att packa ner presentkortet så imorron blir det kameraköp när jag kommer till stan klockan 10! jiho. Sovmorron imorron också! Ah, skönt att slippa ha klockan på 05.45!

Jaaaaag.. återkommer




IDIOT!!!

smärta in the head? Ja visst

Ja men femte dagen gillt då? Käkar lite läckra ipren innan jag sticker på jobbet och hoppas på det bästa. Kan det vara en hjärntumör tro?

Seeg dag idag. mindre seg imorron tack och lov.

Jag och Lovisa pratade tyska hela vägen hem från stan. Folk på bussen tyckte nog att vi led av den obotliga sjukdomen cerebral pares. Ja hur som helst. Jag måste ju öva upp mig lite inför när alla tyskar ska komma och klippa sig hos mig under VM. Herrejösses, hur ska det gå. Jag vill inte klippa tyskhår, det är säkert såntdär hår som man vet innan man börjar klippa att det kommer inte att bli bra. Ja, jag säger då det. Och känner jag mig själv rätt så kommer jag försöka riva av lite tyska med dom, och så kommer dom tycka att jag är hjärndö. Ja, det var roligt. Hoppas det inte kommer några tyskar till mig.

Hade tänkt bara idag, men jag lider av oork. Får helt enkelt ta det i helgen om orken skulle råka infinna sig. Vilket jag betvivlar, men man ska vara positiv har jag hört, något som jag anammar varje dag. nee

Nej, men vad sa du? Ge mig en lägenhet? javisst javisst. det är jag inte det minsta vrång till.. faktiskt

Berätta smaskigt skvaller för mig. Jag måste få döma ut nån!

Guten tag!

Idag fann jag ingen mening med livet.. eller iallafall inte med mitt hår.. Att duscha på morgonen och sen dra på sig en mössa och åka på jobbet är inte en god idé. Inte överhuvudtaget faktiskt, hur bra det än kan låta.

Och ont i huvudet har jag. Hade ont i fredags, lördags, söndags och så skojar jag till det lite med att ha ont idag. Försöker dock att vara lite försiktig med ipren och dylikt, eftersom jag inte känner för att bli immun. Jag älskar ipren. Det är min bästa vän.
Och så har jag köpt en ny sjal idag. Det var bra. Den är med döskallar på (nehe?)

Mitt nyårslöfte fungerar faktiskt bra. Mitt löfte var att skaffa mig en snyggare stil, inte jobba i jeans och tisha varje dag eftersom det är tämligen trist. Har haft på mig jeans 3 gånger sen nångång innan jul tror jag. Och idag var det en kund som sa att jag var fin =).. Jag hade på mig mitt nyinköpta linne som jag handlade i fredags, och mitt nya skärp. Det var roligt att höra.

Kollar på outsiders. Fan vad sjuka människor det finns. Man kanske borde börja med sånt. Bondage och sånt. Wäää. Nu är det några som vill vara en ponny, och ha en äcklig kåt gubbe som åker runt på ryggen. Nämen.. krytt! verkligen.

shoppa!!

Nu har jag ägnat mig åt lite internetshopping.. Köpte tre tröjor och jag hoppas att det blir jättebra. Problemet är att storlekarna var jättekonstiga. Antingen får man välja mellan 34-36 eller 38-40.. jag vill inte ha 34 och jag vill verkligen inte ha 40.. 36-38 hade ju varit kanon. Men nu valde jag 34-36 och får hoppas på det bästa. Det stod i några av kommentarerna på kläderna att de var lite stora i storleken. Det var iof nån som hade skrivit att det var småa storlekar.. men den kanske var fet..
Ja... så jag hoppas att jag har mina kläder i början på nästa vecka? jihoo..
Och då kommer jag som bekant att ha min nya kamera, så jag kanske tillochmed bjuder på en bild om ni har tur. Jag vet att ni längtar efter att se mina nya tröjor. Billigt var det också!
Hade beställt ett par leggings men dom fanns visst inte.. synd.

Ne men vad sa ni? Brydde ni er inte så hårt om vad jag hade handlat och inte..  ne okej..
(nu såhär i efterhand ångrar jag förstås att jag inte köpte ett skärp och några plastiga armband också men det är ju förstås för sent nu)

hejhejhej

Okej.. då tar vi det en gång till..
Alla är glada, speciellt Ada eftersom hon har en spade att gräva med. Till historian hör ju att hon bor i en lada och kanske inte har det allt för gott ställt, och då måste man kanske vara glad för det lilla man har. Vad vet jag?
Och som jag sa igår så är inleds sången med att berätta att bastakjolen svänger i refrängen, och i slutet avslöjas det att det är Adas bastakjol. Värre än så är det inte!

Idag har jag stickat klart Saras mössa, sen har vi varit på en promenad. Jag har även ätit lite smarriga ipren eftersom jag starkt misstänker att jag håller på att bli sjuk. Har örvärt i höger öra, trött och dimmig i huvudet. Det känns precis som att världens migränanfall vill bryta ut inom kort.

När vi kom till Marita och skulle hämta henne så upptäckte vi till våran förfäran att hon inte öppnade dörren. Salka blev upprörd och gnällde och krafsade på dörren!

Men helt allvarligt. Varför är inte jag med i singin bee? Jag skulle ju vara bäst. Man skulle ju håva in 50 tusen utan problem. Roligt även att dansarna i bakgrunden är sääämst! Har ni gjort danserna själva eller? Fint. Nej, nu måste jag fortsätta att kolla på det här underbart roliga programmet så jag kan fortsätta narra dom som varken kan text eller ton!


en sak till

Glömde nästan.. Jag har varit vit i nästan en månad nu.. (eller kanske inte kritvit, men inte varit full iallafall)
Duktigt av mig. Nu är man nästan nykterist.

revy

Revyn var bra. På Mark Twain blev det en halvblodig oxfilé med storstrille och bea.. mm.. köttebiten hade dock kunnat få vara lite blodigare (nu när jag är van att äta rå, haha)
Sen åkte vi hem till stugun. Jag och Lovisa såg slutet på Harry Potter som gick på ettan och sen såg vi Walk The Line och tryckte min chokladkaka. Känner mig feeeet, men det gör inget.
Jag älskar Walk The Line. jag älskar Johnny Cash. Varför levde inte jag för 50 år sen och varför var det inte mig han friade till? Ja, jag vet då inte!

Nu är det Miami Ink och jag är för en gångs skull i tid. Har även lyckats tvätta ansiktet redan, det hade man inte kunnat tro om mig.
Jag säger som jag alltid har sagt. Om inte mamma skulle blivit så hejdundrandes arg så hade jag tatuerat hela kroppen. Tror dessutom att det skulle vara ganska klädsamt på mig, ja kanske inte hela kroppen, men ni fattar. Hela armarna och dylikt.

Hur länge kan läpparna vara torr så det svi egentligen? Jag har haft svi nu hur länge som helst, och nu är jag LEJ på det. Imorron blir det mängder av idomin, heeela dagen! Inte nu på natten dock, blir så kladdigt om man ska ha idomin fulla kudden..

Jag har även kommit till insikt ikväll. Är jag nånslags knäppgök eller? Vad är det som får mig att tro att jag klarar av det en gång till, eller att det överhuvudtaget skulle funka en gång till? Man kan inte tvinga andra människor till nåt, hur mycket man än vill.. Och jag vill verkligen, men jag ska inte, för man får inte!!

När jag och Sara var i våra ungdomsdagar så hade vi en stark vilja att bli känd inom musikens värld. Nu i efterhand kan man ju fundera vad vi tänkte på, då Sara är totalt tondöv (Förlåt min vän, men du vet ju om det själv) Hur som helst så undrar man ju varför vi inte satsade på singer/songwriter.. eller iallafall songwriter. Ska jag vara helt ärligt så har vi smackat upp en del grymma låtar faktiskt, och jag tänkte avsluta med en låt som vi skrev en gång. Till historian hör att vårat band hette "två ruttna lingon".. grymt
Här är den.. Läs och njut (är ledsen över att ni inte för höra melodin.. men bjud mig på tre pina colada så kanske ni får höra den.

Bastakjolen svänger i refrängen, och snart gör du det med. Alla är glada, speciellt a Ada, hu ha a spada ta gräva med. Gillar ni a Ada, hu som bo ut i a lada, det är hennes bastakjooool..
Lovisa säger att texten är ologiskt, men hon har fel! wrong wrong wrong wrong... wrong wrong wrong wrong.. You´re wrooong...
Hon fattar inte sammanhanget.. men först sjunger vi om en bastakjol. och sen i slutet så avslöjas det att det var Adas bastakjol.. Vad är det du inte fattar?
Okej.. jag bjuder väl på en till då!

Han kommer svart om natten, varför vetikatten.. Han har en lie i sin hand, och därav kommer hans namn..

Den heter Liemannen och det fanns en fortsättning en gång i tiden, men den har jag glömt. Sara.. kommer du ihåg? Som alla förstår så är det copyright och vi vet att det sticker i folks ögon att vi skriver så djupa och bra texter. Sorry. You can´t be us!

Hej

öronljus

Fyyy faaan vad roligt. Man har nog mer skit i öronen än vad man kanske skulle kunna tro!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det lite klädprovning inför i eftermiddag.. Revyn börjar 15 och sen ska vi på Mark Twain och äta. Ah, oxfilé blir det nog.

dumskalle

När jag ska lära mig att Miami ink är klockan 23 på Fredagar!!?!???!! Tror alltid att det är tolv och sen blir jag assur när jag missar det.. På lördagar är jag å andra sidan alltid ute en timme för tidigt..

Är inne på en rolig sida.. Gå in här och läs om alla sjuka människor som finns. Men kan inte alla tråkiga sluta skriva om att dom är mobbad och fet.. Om du är riktigt tyst nu så hör du ljudet av att ingen bryr sig. INGEN vill läsa om att du inte har några kompisar.. jag vill läsa om roliga människor som kissar på pingstkyrkans dörr och sånt..


vm-extra

Jag och Lovan har förresten klurat på lite vm-extra idag. Vi ansåg att vi skulle visa att vi fanns nu när det är lite jippo i stan. Så vi kommer att ha fina erbjudanden på hårologiprodukter. Shampo och balsam, spray och mousse. Sen kommer vi även att ha kvällöppet hela veckan, iallafall måndag-torsdag. På fredan vill vi gå hem också, som alla andra.
Jag och Lovan kommer iallafall att jobba till 19 varje dag och Lotta skulle nog jobba sent nån dag iallafall. Det kommer bli roligt, jag tycker om att jobba sent. Sen kommer jag få möjlighet att gå och träna också den veckan, för första gången på hundra år.
Sen tyckte Erica att om man kunde visa upp en VM-medalj så fick man 20% rabatt på en klippning.. hahaha


Faaaabulous!!

Marita har gjort om min blogg och den är numera riktigt riktigt fabulous! Är hur nöjd som helst.
Det viktigaste är med.. Mitt underbara jobb, min underbara hund, en underbar döskalle och underbara hibiskusblommor. (det är såna jag ska tatuera och såna som är på mina skor)
Det tål även att tilläggas att Sara har ritat saxen!

Ikväll har jag bakat en till sån där chokladkaka som jag hade med mig på jobbet när jag fyllde år. Fy fan vad god, farligt. Jag kommer bli tjoooock om jag ska baka sån här kaka två gånger i veckan =)

Nu slökollar jag på dåliga teveprogram och väntar på att klockan blir tolv så jag kan se på miami ink.

Jag känner mig glad nu, ska kolla på min blogg hela hela hela dagen!

TACK Marita och Sara för att ni har gjort min blogg så fabulous! Ni är bäst. voov säger salka

Moonboots.

Skulle ta fram mina moonboots för att testa dom och se vad det var för storlek då Marie var ute efter ett par. Upptäckte ganska snart att Salka blev tämligen ilsken på dom där djuren jag hade på fötterna. Roade mig en stund med att jaga henne runt i huset, men dom var så klumpiga så jag blev trött.

Dagen har varit bra, fast ojämn. Först har man INGENTING att göra.. sen kommer allt på en gång och man får jobba ihjäl sig. Det här med fullspäckade scheman får mig osökt att tänka på en sak. Folk som inte kommer i tid. Vad är grejen? Jag har väldigt svårt för folk som inte kommer i tid och dessutom inte hör av sig om det nu skulle vara så att man får förhinder. Såhär ser det ut hos en frisör för er som inte vet. Vi har tid avsatt för varje kund, oftast 45 minuter (även om jag har haft en timme nu i början, men jag börjar också kunna ta 45). Om ni som kund då väljer att komma en kvart sent så får vi jaga den där kvarten hela dagen sen, förutsatt att man inte har en lucka nånstans.
Oftast så blir det isf på lunchen man får ta igen den där kvarten, vilket resulterar i att vi får äta fort och sen får vi svårta, blödande magsår! Så kom för guds skull I TID!!!!
Alltså, det funkar inte att ramla in 10 minuter försent och sen inte veta vad man vill göra med håret ens. Särskilt inte om det är min sista kund och jag ska med 16.20 bussen hem. Okej om man har en hum. Men det tar tid för mig att försöka lista ut hur du vill ha det om du inte ens har bestämt om du vill ha längden på håret kvar.

Jag har shoppat idag, och det var en rolig upplevelse. Har köpt mina skor med blommorna. Har köpt ett linne och ett skärp. Och när man handlade två varor till ordinarie pris så fick man köpa ett par trosor för 19 kronor. Kör i vind tänkte jag. Tyvärr fanns det bara XS kvar, och hur optimistisk jag än är så har jag inte så liten rav. Lovisa sa att dom var sköna (för hon hade också såna) så kan jag inte ha dom får jag väl ge dom till henne då. Sen när man handlade tre grejer så fick man en massa andra saker. En vattenflaska och ett nyckelband. Ja jag säger då det, vilket ståhej. Sen skulle jag även köpa en ny sjal med döskallar, men eftersom jag inte HANN så får jag göra det på måndag. Och så skulle jag förstås köpa min kamera också, men som alla vet så lider jag av trötthet så jag glömde presentkortet hemma, så kamera blir på måndag också förhoppningsvis.
Blockade även till på bussen idag och vaknade inte förrän på busstorget, det har aldrig hänt förut, jag vaknar ju alltid vid lillänge. Då blev det järnet på med jacka och skor, men jag hann ju av iallafall och slapp vakna i bussgaraget.

Och inga nya foundationsvampar har jag köpt idag heller, undra var jag förlagt mina andra nya?

Jag vet att alla längtar efter mitt och Lovisas thering-bildspel. Men håll till godo, det kommer.

Ja och nu är det helg. Fy fan vad skönt. Imorron är planen att jag ska kliva upp, ta en låååång varm dusch med inpackning, djuprengöring av ansikte och sen ska öronljuset testas. Ja, jag vet att jag skrev att jag skulle testa dom igår, men dom jävlarna skulle visst brinna i 12 minuter, och inte har väl jag tid en vanlig vardagkväll att ligga med ett ljus i örat i 12 minuter. Jag ska kedjesnusa och äta salta grodor, det vet väl vem som helst?
Man får för säkerhetens skull INTE vara hemma själv när man ska rensa ur skiten ur öronen stog det i bruksanvisningen. Men hallå? Tror ni att jag är nån slags knäppgök eller? Hur skulle man kunna blåsa ut ljuset själv när det nått det röda strecket, om ljuset sitter i örat?
Jag jag hajar inte.

Dags för eeeeehn... lakritsgroda (gorda)

Lovely shoooes!

Idag var jag och la undan ett par skor som jag ska få av min mor. Ett par pumasneakers med samma blommor som jag ska tatuera. Hur snygga som helst kanske. Imorron blir dom mina! Och så la jag undan ett linne och ett skärp som också blir mina imorron. När ska jag hinna vara så snygg?
Skorna har jag strängt förbjudit mig själv att använda tills det blir sommar. Hatar vårleriga vita skor.. Det känns ju hur bra som helst iallafall att ha en par skor som väntar på mig tills det blir bart ute!

Jag älskar Torsdagar. Jag har alltid så mycket bokningar på jobbet då. Kanske ska jobba 11-19 varje dag? =) kanske inte.

NU ska jag snart testa mina öronljus. Det här ska bli det roligaste jag nånsin har varit med om. Hoppas att jag har massa roligt i öronen, tur att jag har sparat mig från att peta med tops i några dagar. Bara mamma har skottat klart så hon kan komma in och tända eld på ljusen.

Såå, en liten uppdatering på Vitamin E fronten. Tantlukten var bara förfärlig i typ de två första dagarna. Nu har jag vant mig. Huden har blivit ganska mycket bättre, men långt ifrån vad jag vill uppnå. Perfektion! Men jag är som sagt nöjd med den hittills och återkommer om ett tag med nya uppdateringar!

Det gör ont i mig att se dig ledsen. När du inte fattar hur du blir behandlad. Att du gång på gång låter dig utnyttjas, och att du inte förstår att den enda som inte utnyttjar dig är jag..

Nuuuu ska det även fixas andra saker. Tur att jag äntligen fick fingrarna ur, och tog tag i det!!! Jiho.


Salka <3

Jag vet att jag tjatar, men jag måste bara få säga hur otroligt lycklig jag är som har min underbara vovve! Förstår inte hur jag skulle klara mig utan Salka. Även fast jag blir arg på henne ibland när hon drar i kopplet, så går det över lika fort när hon kollar på mig med sina stora bruna ögon och undrar varför jag blev arg.

Det finns inget som kan trösta lika bra som en blöt nos när man är ledsen. Det finns ingen som är mysigare att krypa ner med i sängen än en liten hårig varm vovve.
Det finns ingen som är en sån bra vän som min drottningprinsessa. Jag är aldrig ensam så länge jag har henne.

Tillochmed när hon får damp så älskar jag henne. När hon biter mig i armbågarna så älskar jag henne. När hon slänger sig på rygg och gnäller för att hon inte får bitas älskar jag henne. När hon trippar fram på sina små små tassar älskar jag henne. Jag älskar att alla andra är så förjust i min otroligt sociala hund.

Salka är världens bästa, galnaste, sötaste och underbaraste hund, och jag kan inte tänka mig att liv utan min guldpuppa!

Tack Niklas, för att du gjorde det möjligt för mig att hämta Salka!

image26

Birthday bloody birthday

Hade en bra födelsedag. Fick många fina presenter. Fick en dieseltunika av Niklas, en långskjorta av Lovisa, presentkort på kamera av pappa (+adam+lovisa), amor amor parfym av adam, drinkshaker, kokbok och iskuber av Sara och Marita, Döskallematta av Johan och Maria, Skor av mamma, matberedare + sängkläder av Eva och Lars, Öronljus av Salka och säkert nånting mer. Jo, jag fick kanske världens finaste blombukett av cheferna!

Imorse var det 20 grader kallt när jag och Niklas skulle åka till stan, och det var KALLT!!!!

Jag har fortfarande städat på mitt rum och jag ska köpa en kamera på Fredag. Jag och Lovisa ska göra ett "the ring" bildspel. Lita på att det kommer upp här i bloggen eller i bilddagboken. Sannerligen spännande.

Ett hett tips är att inte läsa min blogg om det stör. Fuckingfabulous.blogg.se är ett säkert sätt att ta sig in på min blogg, mina känslor, mina tankar.

Ibland kan jag inte låta bli att fundera hur det hade varit om jag hade gjort andra val här i livet. Jag tror att jag gjort rätt val, men jag kan ändå inte låta bli att ångra mig ibland.

Tack för alla gratulationer iallafall! Det värmde!

Niklas stannade kvar i Stugun inatt. Så skönt att inte sova själv. Och eftersom husse skulle sova här så skulle Salka också sova hos matte och husse. Det blev trångt, men mysigt =).

Nej men nu måste jag äta salta grodor och catch tills jag kommer på nåt annat att skriva. Inget har gjort mig irriterad idag, och då blir det lite skrivande =)..

Ääääääääääälska Salta Grodor

Bagarn

"smält smöret och chokladen på svag värme..."
Men nu får ni väl hejda er. Tror ni att jag har tid och stå och smälta nånting på svag värme klockan tie på kvällen?

50 g choklad skulle det vara iallafall. tyckte det såg lite tunnt ut så jag tog en bit till.. och kanske... lite.. till..
och vips så var det vara 50 g kvar av chokladkakan som var på 200 g. Hmm. Ja hur som helst så såg dom på jobbet ut att behöva lite choklad. Speciellt Lovan som har ägnat dagen, som sagt, åt att ge mig styggöga och skälla på mig för att jag svär.

Glöm inte att skicka sms om en timme och 46 minuter. Jag är en väldigt viktig person!


Ps.

Dessutom tjatar mamma på mig att jag ska gå och lägga mig, annars får jag ingen frukost imorron.
Also ursäkta men.
Klockan är inte ens 22 än!
Och för det andra så fyller jag 21 om 2 timmar och 10 minuter och anser att jag kan avgöra själv när det är dags för mig att sova och inte. jag blir så matt..

skrällskrällskrällskräll....

Satt just och funderade vad nästa skada skulle bli.
Nu behöver jag inte fundera mer..

Eftersom mitt blåöga nästan var borta så var det väl passande att Salka slog mig i samma öga med tassen.. och klorna.. Så nu missänker jag tyvärr att jag håller på och bli blind. Jag ser iallafall inihelvete suddigt..

Fortfarande.. nån som blir förvånad? Nu måste jag ska sjukskriva mig och stanna inne i sängen för att minska riskerna att göra illa mig, alternativt dö.
Men å andra sidan, då lär jag väl få liggsår och end up som killen i Seven. Dvs, ett halvlevande skelett.

Underbar underbart underbart.
och kakjäveln tog längre tid att baka än vad man hade trott.
Nu ska jag göra glasyr och tvätt bort sminket från mitt sargade öga.

Hejhejhej

Jag inleder med: hahahahahahahahahaha (i den sedvanliga hånfulla tonen)

Idag hände en spännande sak på vägen hem med bussen. Busschaffisen börjar bromsa in och jag tänkte väl inte mer på det eftersom chaffisen kör som en jävla idiot, varför inte bromsa mitt i vägen. Sen säger mamma "nu är det nåt här.. en polis?"
Kollade och såg nån stå och vifta med röda ljus. "helvete, det är ju bälteskontroll" sa jag..
Sen hör man hur alla i bussen börjar gräva efter sitt bälte, och så även jag "åh helvete, jag hittar inte bältet.. fitta.. vafan jag får inte på mig det" Mamma tycker nog att det är olämpligt att man använder könsord som svordomar.
Hur som helst fick alla i bussen på sig sina bälten (ögontjänare) Och sen så var det inte ens en kontroll, men det var ju spännande så länge det varade. Undra vad dom ville..
Tror förresten inte ens att det var en polis.

Nu ska jag snart fixa en läcker kaka att ta med på jobbet imorron eftersom jag fyller år. Do ehr jo ghamal.
Men jag måste samla lite krafter först.

För övrigt har det varit en sjukt seg dag på jobbet. Gjorde inget förrän 14, då det ramlade in tre klippningar på raken. Fick onda ögat av Lovan också, det är bäst att man passar sig.
Imorron ska jag ta sovmorgon.. ända tills halv sju ska jag sova.. hahahaha oooh. Mest för att jag behöver bärhjälp av Lovisa om jag ska få med mig kakskrället.. Själv ska jag hoppa på kryckor och ha ryggsäck. 

Jag skulle egentligen upp till pappa och få fotleden tejpad. Men nu orkar jag nog inte det, för bilen står i garaget och dit orkar jag inte gå, och jag orkar VERKLIGEN inte gå ända upp till pappa..
Problemet är inte bara min krossade tå, utan att eftersom jag inte kan gå på den så måste jag gå snett med foten (JA jag ser ut som ett cp) och eftersom jag går snett med foten så får jag ont i fotleden. Men inte nog med det!!! Eftersom jag går snett med foten så vrider ryggen även till sig så nu har jag en djävulska smärta i ryggen också. Ja, säg den som blir förvånad ens en gång. Det blir INTE jag. =) Men jag är glad ändå, för jag fick sibyllakorv till middag.

Och min mamma är snäll och bakar mig en fin prinsesstårta =)..

Hoppas hoppas hoppas hoppas. håll tummarna för mig ett tag till.. jiho

Hej 

Det är okej...

Nej men för all del! Bry er inte om min krossade tå. Jag hoppas verkligen att de uteblivna kommentarerna beror på att ni inte har läst om mitt öde.

Därför försöker jag igen, och då lägger jag in några bilder också!

image25

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj...

under är den blå/svart och de enda skorna jag kan ha är Johans gamla powerstövlar strl 42 typ.. kul dag på jobbet imorron..

Ps. Det ser inte lika ont ut som det gör D.s

jobbigt

Till att börja med vill jag bara berätta att jag KAN inte slänga bort saker.. Jag hatar att slänga bort saker för att jag tror mig behöva dom. Det har resulterat i att när jag har städat så har jag tryckt in alla saker i garderober, lådor och skåp. Det här har pågått i kanske 10 år.

Idag har jag slängt en massa saker. Har fått ihop två 125-literssäckar fulla av saker. Och än är det inte färdigt. Men nu blev det sån pärs så nu orkar jag inte städa mer.
Faktum är att jag kan inte gå, och jag kommer absolut inte få på mig några skor. Och jag skulle behövt gå på affärn, för jag har EN catch kvar. Hur ska jag lösa detta. Ringa pappa kanske..

LYCKA!!

Även fast jag ligger och är invalid med en trasig lilltå så finner jag lyckan i teven nu! Kanal 6 har anständiheten att visa miami ink nu på morgonkvisten. Dessutom är det ett nytt avsnitt ikväll klockan 19. Nu blev jag glaaaaad

Sunday bloody sunday

Neej, men så utomordentligt trevligt.
Jag var uppe med tuppen (iaf för att vara helg) och skulle svischa upp datorn i sängen. Svisch-svisch. Tyvärr så svischade jag inte nog bra så jag tappade datorn.. på lilltån. Nu är det tyvärr rödlila och jag misstänker starkt att jag har brutit den. Det gör så inihelvete ont.
Idag ska mamma hjälpa mig att städa mitt inferno till rum. Det ska blir trevligt. Fast jag har mest planerat att ligga i sängen och vara arbetsledare. Jag har ju faktiskt jätteont. Det ska bli skönt att bädda rent. För det första har jag inte bäddat rent på år och dagar, och för det andra så var mitt lakan lite trasigt när jag fick det...
Nu är det JÄTTEtrasigt. Varje gång jag ska upp eller ner eller röra mig i sängen så river jag sönder det lite till. Ja, men det var väl sympatiskt att rassla fram ett trasigt lakan till mig. Såhär går det då!!

Så iallafall. Har tagit på mig mina döskalletofflor som får bota min smärta och tröstäter lite salta grodor. Det ordnar sig.
Fast jag undrar en sak.. Om det gör lika ont imorron, vad fan ska jag ha för skor på jobbet? Kan ju knappast jobba barfota!! Nej, det löser sig

Ja just. Jag glömde ju igår. hahahahahahahahaha (i den vanliga hånfulla tonen) nu. back on track

Med vanliga vänliga handfasta hälsningar = Kram

ÅH!!

Jag älskar Miami Ink! Det ska jag se på NUUU!
Varför inte köra ett maraton en hel lördag eller söndag? Det vore ju heaven!

Jag blir så suuuuuugen på min nästa.. Nu.. Kolla

Ny ansiktstvätt

Har en ny ansiktstvätt kom jag ju på. Den förra jag hade kom jag på inte var riktigt anpassad efter min hud. Kanske har liiite för känslig hud för den eftersom det bränner när jag använder den.. Hahaha, bra köp Lina!!
Nu har jag iallafall köpt Vitamin E från Body Shop. En liten utvärdering kanske?
Okej, den känns jätteskön att använda. Har först tvätten och sen peelingen som jag använder varje kväll. Är helt peelingberoende, får jag inte använda det så DÖR jag! Sen toner och fuktighetskräm.
Så.. Ett MINUS är lukten. Helt allvarligt så luktar den tant, och tant är inte min favoritlukt här i världen om jag ska vara ärlig. Ett annat minus är att fuktighetskrämen är i en burk. Det samlas ju ganska mkt bakterier om man är där och gräver med fingrarna varje gång man ska ta. Därför föredrar jag tub eller pumpflaska.
Men överlag känns den bra och jag återkommer om några veckor för att meddela om huden har blivit fabulous.

Ikväll har släktingarna varit här och ätit middag. Jag svängde som sagt ihop min berömda kycklingwok. FABULOUS!! Var lite nervös för vad de skulle tycka, men när tillochmed Siw tog två gånger så kändes det bra =).
Jag fick godis, en dörrmatta med döskallar (me like) Ett påslakanset med en ko och en matberedare. Bra att ha. Nu fyller jag visserligen inte år förrän på tisdag, men det skadar ju aldrig att tjyvstarta litegrann!

Nu är jag JÄTTEmätt, men ändå trycker jag i mig mina salta grodor som om det inte fanns nån morgondag.

Och i Harry Potter är det hur spännande som helst. Kan inte läsa allt för långa bitar i taget eftersom jag snart kommer dö av hjärtsnörp!

Utmanad

Här är reglerna;

1. Länka till den som utmanat dig.

2. Berätta 7 sanningar om dig själv.

3. Berätta 7 lögner om dig själv

4. Utmana 4 personer i slutet av ditt inlägg.

5. Lämna ett meddelande till dom fyra du utmanar.






1.
Tina

2.
Min vovve är det bästa jag har
Jag är en jävel på att vifta på öronen (speciellt när jag är för full)
Jag älskar döskallar
Saltlakrits är my favorite
Jag är bitter
Jag har en skuld till min mor som är 5siffrig
Jag hatar folk som gör hack i smöret. Då får jag tvångstankar!

3.
Jag tycker att det är fräscht att bita på naglarna
Jag får inte panik när jag ser folk med slitna toppar eller hemmablekta hår.
Leverpastej tycker jag är läckert
Jag hatar mitt jobb
Jag älskar det faktum att jag åker 5 mil enkel resa varje dag till jobbet
Jag är morgonpigg
Jag är duktig på att laga mat

4.
Jag utmanar:
Lovisa
Frida

Persa
Marie G

5.
EEeeeehn.. ut..maaahning

Vilken jävla idiot!!!

Råkade gå förbi teven som var på där de intervjuade en kille som var kriminell. Han hade väl tydligen gått in på en bank och tryckt upp en AK4 i fejan på kassörskan. Det tycker han inte var så farligt. För det var ju hans jobb, på samma sätt som det var kassörskans jobb att vara på banken. Also fattar ni? Han tyckte att hans kriminalitet var ett jobb.
Vad fan ska vi ha såna jävla idioter i Sverige för? Ut med packet förihelvete. Inte så jävla konstigt att invandrarna blir kriminell om de ser det som ett jobb. Fy fan vilken idioti.
Fine, ni får vara i Sverige om ni sköter er. Men minsta lilla snedsteg, så skicka hem dom! Då har man fan inget här att göra. Åk tillbaka till erat jävla krigland och stanna där!
Jag blir så jävla förbannad!! u t  m e d  p a c k e t !!!!

Så, nu är det gjort. Jag får veta i vilket fall som helst. Det känns okej faktiskt. Känns bra att få veta..

Klåda har jag också. tog på mig att skura om jag slapp steka kyckling, så nu har jag torra knogar.

Sen så var jag på affärn och inhandlade mina goda salta grodor! Mm.. nu har jag en påse med BARA såna!

Snart så blir det nog lite mer bilder häromkring.. jihooo..
Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Varför inte läsa lite Hali Boti först?


Middag och spel

Har nyss varit hos marita på middag med Sara, Marita, Sandra, Anders och Mikkis. Salken var också med såklart.
Det var god mat och spel som det bjöds på. Singstar var ju roligt det!
Sen åt salka upp en spelbricka. Då fick matte panik och tårar i ögonen. Men jag löste det.

Nu ligger hon för en gångs skull och vilar hos mig. FRIVILLIGT!!

hörs imåra!

Jobbajobbajobba

Så, en dag i arbetets tecken. Skönt med en fullbokad dag. Även om ett eller annat problem dök upp *hrrm*

Imorron blir det roligt. Vi ska äta hos Marita och så ska vi spela singstar och andra spel kanske. roooligt. Jag ska vinna, jag känner det på mig..

Imorse åkte vi in med mamma, jag och Lovisa. Sen drog vi en fika på domus med resten av östersunds pensionärer. Kaffet var en besvikelse, wienerbrödet var torrt och Lovisas kanelbulle hade minst kunnat användas som mordvapen. Men det var trevligt iallafall! Och när jag kom på jobbet såg inte mitt hår förjävligt ut, även fast jag hade duschat på morgonen. Sannerligen ett steg i rätt riktning.

Fint väder vi har förresten. Härligt med slask och det faktum att man inte kan gå ut utan att behöva gummistövlar. Man kanske borde rota fram stövlarna? Jag har ju faktiskt ett par snygga med döskallar nu när jag säger det..

Jag ser verkligen inte fram emot skidskytte VM. För det första så tar alla lägenheter som hyrs ut då allt för stor plats när jag ska leta efter ett boende på blocket. MEN AKTA!!! Och sen för det andra vet jag precis hur det kommer bli. Jag kommer få klippa en hel mängd norskar.. Jag hatar norskar. Jag fattar inte ett ord och det gör det hela lite komplicerat när jag ska försöka få till den frisyr dom önskar. Hur som helst blir dom alltid nöjd, norges frisörer måste ju vara kass, för så bra är jag faktiskt inte?!!

Nu ska jag fortsätta kvällen med att skratta i min hånfulla ton som jag har lovat.. Ha... hahahahahahahahaha (i den hånfulla tonen)

Hej Sara

Jhevvla idiot!

Salta grodor!!

Idag var jag sugen på en salt groda eller två... Men mamma var ytterst ovillig att gå och handla till mig.. och jag orkar inte gå 200 meter till affärn. Undra om mamma tycker att jag är fet.. det tycker jag med
Men jag kan meddela att mina Leejeans satt ytterst slappt i rava idag, och det är liten storlek på dom.. Och dom var trånga när jag köpte dom. iof var det när jag bodde i övik, och då led jag av.. smällfet.. ha

Ja, imorron har jag sovmorron, jag älskar torsdagar. Mest för att jag har sovmorron. Så ikväll kan jag kolla på scrubs och läsa harry potter utan att få dåligt samvete för att jag är uppe alldeles för sent och ska kliva upp alldeles för tidigt. Fan vad veckorna rasslar fram.. helt sjukt.. Rätt var det är vaknar man väl och upptäcker att man är död.. så gammal är jag snart.. på tisdag..

Jag tror att jag och Lovisa har tagit oss ur våran självmordstanketid. Detta av den enkla anledningen att det helt enkelt inte är värt det om man skulle misslyckas. Och sen så känns mitt liv rätt okej ändå, även fast det är skit. Jag har underbara vänner, en underbar hund och en underbar syster. Så det är ju trevligt. Jag har ett skitbra jobb, (inte så skitbra boendesituation) Jag har ett ganska bra liv.. Jag sköter iallafall mitt jobb, thank you very much!! Sen vore det väl tråkigt att låtsas som att man inte bryr sig när man uppenbarligen gör det?



Ska jag eller ska jag inte? Jag väntar nog lite.. tills dess så skrattar jag i en hånfull ton..


Jag får veta så sjukt mycket saker! Saker som jag kan skratta i min hånfulla ton åt. Och det är jag bra på. Att skratta i en hånfull ton.. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha (i den hånfulla tonen)

OMG!

Vad fruktansvärt mycket jävla dumt man hör när man sitter i närheten av ungdomar på bussen. Man ska inte snacka om saker man inte har nån aning om känner jag.. Känner bara för att skrika.. wrong wrong wrong wrong... wrong wrong wrong wrong.. You´re wrooong..
Dessutom.. Bäst som jag hade satt mig på en bänk på busstorget som var så bekväm att "ryggstödets" kant skar in i njuren så såg jag en tjockis med en tröja som var så kort att man såg magen. Då blev jag så förfärad att jag tappade fattningen och gick in i en kant och slog knät.. Så nu kan jag inte gå ordentligt heller. Beklämmande.
SEN! Jag har sagt det förr och jag kommer att säga det igen!
OM DU SKA BETALA PÅ BUSSEN SÅ KAN DU STÄLLA DIG SIST SÅ SLIPPER JAG VÄNTA PÅ DITT SEGA BETALANDE!!!!! så. skönt att ha det ur världen.

Ja måste jag åka buss länge till så lägger jag mig ner och dör. Varför är alla som åker buss idioter??


Livandes farligt.

Skulle ut och springa idag som sagt, men eftersom det var blixterhalka så blev det inget av. Vi skulle gå runt anlägge istället. Det tog låååång tid för det var grishalt. Hade vi gett oss på att springa så hade man väl legat där ihjälhalkad än idag..
Tack syster för din vänliga varning idag. Man vill ju knappast gå ut på stan och riskera att få nån luftburen sjukdom av uteliggare jag hörde befann sig på stan. Moahahaha
Tack syster igen, för att du styr upp allt . Vi vet ju hur det har gått innan.. Dvs. inte så bra

Jag vill laga massa god mat och bjuda hem alla min vänner på middag..
Eller rättare sagt: Jag vill kunna laga mat och jag önskar att jag hade vänner att bjuda hem på mat. Ja, så menade jag snarare!

Jag påstår fortfarande att kronan is the shit.. Imorron... kronan
Och ett par nya jeans behöver jag.. och ett par smygskor. och lite andra nya kläder. Kan nån fixa sidjäveln som jag vill beställa kläder från? ja, men så bra. tackar

Och lägenhet. nej men jag behöver ingen. Det är lugnt. Jag kan bo hemma hos mamma tills jag ruttnar och dör. Jag är ju trots allt bara 20 och flyttade hemifrån första gången när jag var 17. Det är som sagt okej. Det känns trevligt att åka buss 06.40 varje morgon med ett gäng idioter. Det uppskattas.
Imorgon tänker jag åka sena bussen, för jag har hundproblem!

U G L Y - U ain´t got no alibi. You´re ugly, hey hey, you´re ugly

Nej men om man skulle försöka tvätta bort allt gammalt smink innan ansiktet faller av och dör, och kanske krypa ner och slökolla på teve tills jag somnar. Så får det bli, mitt liv är allt för tröttsamt.

Förresten så förstår jag inte hur jag kunde överleva innan jag fick mina döskalletofflor som jag fick i julklapp av Frida. I love. Dom passar så perfekt med mina pyjamasbyxor som förresten är fabulous. JAG är fabulous.

"Var dom ful?"
"Ja, dom var sjabbig"
Ja, jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

Som sagt.. tvätta bort smink, se på Scrubs... sova! hejda

(och imorron vaknar jag upp till en ny dag i mitt tröttsamma liv, om än snyggare än mitt tröttsamma liv förra veckan. Ja jag vet, ni önskar att ni var jag.. det går inte)

Så fint så fint..

Äntligen har jag fått en fabulous frisyr. Tack Lotta och Lovan för jobbet ni lagt ner på mig under två dagar.
Idag har Lotta gått löst och klippt, och sen rakade Lovan bort virveln i nacken. Jag bifogar!!

 Från sidan, med en undercut och tre rakade ränder i...
 Från ordentligsidan.. mkt.. ordentligt
 och så framifrån

Ja jag vet inte, men man kan väl inte säga annat än att jag är lite häftig va? Ja lite.. tackar
Nu ska jag för all del inte låtsas som att jag klippte av mig håret av enbart fri vilja. Eller självklart ville jag, men topparna och lite till såg ut som en peruk och var som tuggummi när man klippte i det. Så svaret är: JA, det var ganska slitet. Håret kanske inte klarar av att byta färg så hastigt och ofta.

Det om det..
Idag måste det ha varit internationella fuldagen på stan. Jättekonstigt folk faktiskt. Såg TVÅ killar med röda parkas som hade dragit åt dragskon. MEN SLUTA DRA ÅT DRAGSKON. Ni vet, så där så att det ser ut som en kjol. Ja men fint, dumskalle!

Nej nu ska jag kila vidare. Kommer sen.

Meeen..

Exakt nu går ingenting som jag kanske hade önskat.
Försöker hitta nånstans att beställa satanistiska bibeln.. det går inte så bra
Sen försöker jag komma in på en sida för att beställa kläder, men det funkar inte helt enligt planerna! Varför skicka ett medlemsbrev med massa fabulousa erbjudanden om sidan ändå har havererat?
Nej du, ge mig ett mckort och en R6:a istället för att käfta!!!!!



Vi ses en annan dag. Mc-kort i vår Lotta.. överraska Martin?? =)

och...

Som ni ser är ögat tämligen.. gult? fint..

Ny färg!!



Jag bifogar en bild på mitt nya hår. Väldigt trevlig färg, ännu trevligare i verkligheten då färgen från min lampa är ytterst märklig. Nu väntar jag bara på klippningen =) Tack Lotta och Lovan för en fin färg och för att ni la ner 3 timmar på att få bort det svarta..

Idag har jag varit trött. Mycket trött. Men å andra sidan är det inte så lätt att få sin skönhetssömn då man är fullständigt övertygad om att Voldemort snart kommer att dundra in på mitt rum. Kanske skrika Avada Kedavra! och sen ligger man där med näsan i vädret.

Har nyss varit ute på promme med Lovisa och Salka och imorron är det löpning som står på schemat!
Jag kan på fullaste allvar säga att det hela med promenad blir lite besvärligare då Salka är mörkrädd och liksom stretar emot när man ska gå till Kompaniet. Så inte nog med att jag måste släpa på mig egna fettbeklädda kropp, utan även på hundens (nu är det visserligen ingen Rotweiler vi pratar om, men still)

Blockade även till idag på bussen hem så jag ska väl vara glad att jag vaknade i stugun. Resan in var en helt annan femma. För det första så satt det några töntar och pratade om allmänt töntiga saker så jag blev irriterad. Sen började det pipa i nåns näsa (jag vet nog vem du är!!) och det var inte nådigt ska jag säga. Det var inte ett vanligt pip som kunde stängas ute genom att stoppa ett finger i örat, det skar igenom. Då försökte jag lyssna på lite musik istället, men insåg snabbt att jag inte hade nog med batteri på telefonen för att kunna göra det. Så istället fick jag sitta fem mil och lyssna på töntar och en pipig näsa..
MEN GÅ OCH SNYT DIG DIN ÄCKLIGA JÄVEL!!!!

Jaha, det om det..

Bakdag

Jag skulle baka cookies idag, men jag har inte varit hemma så det blir antingen nån kväll i veckan eller om jag tar det nästa helg.
Istället begav jag mig upp till Lovisa efter att jag och Salka tagit en sovmorron ända till 12 =).
Vi bestämde oss efter många om och men för att baka en chokladkaka, med en glasyr med vit choklad och hallon. Så först åt vi middag och sen spelade vi TP och åt av våran goda kaka.. (det var faktiskt lite bestyr att baka den)
Hur som helst så gnålade jag åt mig en andra bit fast att jag känner nu att det hade jag inte alls behövt. Nu kräks jag snart. Fast det var ju sannerligen en  höjdare.

Hahaha, kollar på singin bee.. hahahha. fy fan vad jävla roligt!!!!! Jag dör. Men å andra sidan kan man väl inte bli annat än impad av att folk som är så katastrofalt dåliga på att sjunga ställer upp på nåt sånt här! hahahahaha

Varför är alla kass på att uppdatera?

OMG!

Det här är inte bra. Inte bra alls also. Nu vet jag inte hur jag ska ta mig ur den här knipan. Hade ju kunnat förstått att det skulle bli en backfire.

suck
hejda


Söndag

Helgen gick fort.. Kanske lite för fort.
Inatt drömde jag att jag fick respons, det fick jag inte.. trist.

Ja, vi tar väl en uppdatering på mitt snygga öga. nu är det gult, grön, lila och lite blått.. läckert!!!
image20

Aha, så vad har dagen att bjuda på. Tror jag ska till Lovisa och se på Harry Potter och äta godis om inte pappa
har ätit upp vårat. Tåls att fundera på. Ska jag köpa cola? Ska vi ha chips? Hur fet ska man vara egentligen?

Så igår var vi på kina. Jag åt alldeles för mkt och när jag skulle blanda sista tallriken så fanns det ingen vitlöksolja så dessutom blev inte blandningen nån höjdare. Men vårrullarna var ju goda, som alltid. och sushin,. Sen åkte vi hem och det var ett jävla före. Lite kymigt att köra när man inte ser mer än 10 meter framför sig typ.
När vi åkte in till stan så kom vi över en kulle och en kille varnade för nånting åt mig. När jag kom förbi krönet så var det nån som hade kört på en älg och precis när vi lirkade oss förbi och var i höjd med älgen så försökte han ställa sig upp, och jag blev stressad och bölade hela vägen till stan. Han hade ju iallafall kunnat få dö på en gång instället för att ligga och plågas.

Igår hittade vi igen nånting vi saknat!! Jihooo

Vi bangar..

Löprundan byts ut mot en långpromme istället. Ingen av oss var särskilt taggade idag faktiskt. och kallt är det också och jag tänker minsann inte springa med 100 kg kläder på mig.

Salka får ta på sig sin rock om hon är sugen på att följa med. Annars får hon vara hos Eva och Lars där hon tillbringat förmiddagen efter deras långpromenad. Ätit gröt och morot och vilat på sin nya kudde. Det är ingen konst att vara vovve för vissa.

Nu har jag läst massa Harry Potter, och ska göra det en stund till innan min feta syster kommer hit efter en fika på bagis. Jag äter inget, jag sparar mig inför kina ikväll..
... Vem försöker jag lura? Jag lider av fetma och hitta en skål nachos med ost som jag gjorde igår. Smakade ett för att se om det var äckligt när osten liksom stelnat och torkat lite. Det var det. Därför hällde jag upp ett glas cider och tog med mig skålen med nachos och smällde i mig varenda ett. Nu är jag tjoooock...are.

Promme runt gnaget ska sitta på sin plats.. Nu kallar Harry.


Vilken pärs!!

En hel arbetsvecka har gått, och med tanke att man inte har jobbat fem dagar i sträck på ett tag nu så var det lite utav en pärs faktiskt! Denna vecka har ju som sagt bestått av lite slagsmål med en hylla, nya skor med höga klackar 10 timmar i sträck typ samt lite spabehandling och löpning.

Ikväll när jag och Lovisa satt och spelade lite yarre (Lovisa förlorade och blev jäääättearg) så kom Stefan och Saya på besök från stora staden. Jättetrevligt verkligen! Sen blev det en liten promenad med Salka och nu ligger hon inne hos mamma och sover.

Morgondagen kommer att bjuda på först en sovmorgon då jag skickar ut Salka på promenad med Eva och Lars, och sen ska jag och Lovisa och Salka ut och springa en sväng.. Sen blir det stadsfärd med ett stopp på kina! Fabulous. Det har jag sannerligen längtat efter.

Blåögat blir inte direkt snyggare för var dag. Idag är det lite blåare och det verkar som ett till blodkärl har poppat sönder. Intressant..
  Vi tar en liten uppdatering..  Det kommer kanske en ny imorgon då det förmodligen ser ännu jävligare ut. Ja, jag säger då det.

Jaaa Lotta! Där sa du ett sanningens ord. På måndag ska jag bli faaabulous och jag längtar en massa faktiskt.

Idag... var jag dum
Jag: Lovisa, är norden en världsdel?
Lovan: Nej
Jag: Men... vad heter världsdelen där vi bor då?
Lovan: Ja, europa!?!
Jag: jaa just.. men vad är norden då?

Sen skulle jag berätta för Lotta och Lovan att jag lever på min mamma..
Jag: Ja, man är ju en riktig eremit!
... nehe, hette det parasit kanske!
Ja, jag har kanske inte varit den allra vassaste kniven i lådan idag, men jag är ju faktiskt lite defekt också!
 

Är det logiskt att inte vilja äta djur, men att äta djurens ofödda barn då? Also, jag vet inte men.. det låter ju sannerligen som hyckleri i allra högsta grad.

Antal fuldagar kvar: 2

Ja, det hände en liten olycka!

I onsdags åkte jag på däng! Sandra kom och skulle klippa och färga sig lite.. jag skulle gå och hämta en plastbit och packa in henne så att hon var säker att inte få färg på kläderna. Jag böjer mig ner för att hämta en plasthätta och när jag reser mig upp (i full fart givetvis) så smackar jag in ögat i en vass kant på en hylla.
"OOOO FITTAAAA!!!!!" skrek jag.
.. Lotta kom till undsättning, och jag sitter på golvet och vågar inte släppa handen om ögat, eftersom jag är övertygad om att det inte längre sitter kvar i huvudet.
Frågade Lotta om det satt kvar..
"jadå.... men du blöder!!"
"UR ÖÖGAAATT??"
"nej under.."
"jaha... dåså, okej"
Blev lite halvskärrad och efter lite närmre undersökning insåg vi att om det hade träffat tre mm längre upp hade det tagit i ögat.

image18

Bifogar en bild. Det syns inte så jätteväl, men det rätt blått och det gör ondare idag än igår. Imorron ser det förmodligen ännu värre ut. ja, sån är jag! Ni kan ju passa på att ta er en titt på min tapiga frisyr också! Till veckan ska det nog bli ändring på det!

Ja just, jag var ju på spa igår med. Huuur härligt som helst kanske. När vi kom hem till lägenheten behandlade Niklas mig som en prinsessa. Fixade film och cola och godis. Sen när vi sett filmen fixade han fika. Rostade mackor med ost och marmelad.. fick tillochmed marmeladen ovanpå osten! =).. Själv låg jag i soffan och gjorde... ingenting .. fabulous.

Lotta har kallat mig för enöga i två dagar nu, hahahaha.. Funderar på att gå och köpa en ögonlapp, det vore ett skojigt skämt från min sida!

Ja och så har jag köpt nya skor. Dom är fina.
Just nu känns allt ganska bra faktiskt.. Har inte längre stark dödslängtan, utan trivs ganska bra med mitt tapiga liv, tapiga hår.. ne inte håret.. Jag kommer sakna mitt svarta skatbo litegrann, men ni ska få se snart. den e veldik fin..faktis..

hejda

såå.. tisdag

Ja, jag är lite sur så jag sitter på mitt rum och pressar choklad istället!

Idag har jag gjort några knop iallafall, men mest blir jag stressad över den märkliga ordningen på salongen. Tack och lov så har försäljaren anständigheten att pallra sig till salongen imorron och ordna upp problemet!
Annars har dagen bestått av irritation på mitt hår, irritation på min utväxt, längtan efter ny färg, längtan efter skinnjacka och nyfikenhet.
Imorron kommer sköna Sandra till mig och ska bli fin, så hon kan få en karl. Finfint kommer det att bli. Förlåt, självklart menar jag inte fin utan FINARE!!!!

Marita är ful i håret också enligt uppgifter (från henne själv) Maritta... i fix!!!


Imorron ska jag på spaaaa, å så braaaa.. Det ska bli fabulous faktiskt. på torsdag ska jag jobba från 8.30-19 för vi ska ha färgkurs. jaja, det går bra
Och så fyller jag snart år, jag vill inte ha några presenter, men dom jag tycker om får självklart och mer är gärna komma på tårta.. och ni som jag inte tycker om.. Ni ska inte ha nån tårta, ni har fått så det räcker

Nu ska jag städa bort 20 saker så jag kanske orkar ta mig i kragen och städa mitt rum i helgen.. oj vilken pärs. jag blir alldeles matt bara av att tänka på det.. Nej, dags att hämta en 125literssäck. här ska kastas

"jaaa, piassa wakwast!"
"Fast piassavakvast heter det nog"

Nu vill jag äta julbord..

.. nemen Leif då! Ja, han har druckit lite glögg!!!

Så, jag och Lovisa var ute och sprang idag med. Mycket hurtigt. Det är synd att Salka inte förstår att man ska springa framåt hela tiden. Det vore så mycket enklare att springa om jag slapp släpa min hund framåt också!
Sen en varm dusch, inpackning och hemma-ansiktsbehandling. Skönt. Hur härligt vore det inte om man gick ner ett kilo eller två, eftersom jag numera vägen 160 kg, efter en 100kg-uppgång. Ja jag säger då det.

Nu är jag taggad. Ska färga bort det svarta.. Nu ska det bli nåt helt annat.. Även fast det inte är färgen som är det största problemet, så ser jag ändå fram emot det.
Är även taggad inför nästa tatuering. Ska boka tid snart tror jag.. det ska bli asbra. Såg min fabulous orm på ryggen och insåg hur mkt jag vill ha nästa. Smärtan here I come. Kom även på vilket riskfyllt yrke. Om jag klipper en ful frisyr så har det växt ut om en månad eller två. Men om en tatuerare gör en ful tatuering på mig så måste jag fortfarande ha den resten av livet.. Men hur som helst.. Ny tatuering snart.. fint!

Igår somnade jag typ 23 så jag var så pigg imorse att jag inte ens kunde sova på bussen till jobbet.. men det var ganska skönt ändå att inte ha känslan att döden är nära hela eftermiddan. Kanske borde fundera på att sova lite tidigare lite oftare.. Det gick ju bra när jag bodde i stan och tränade som en galning.. Då var jag duktig och gick och la mig typ 22 varje kväll.. Det var tider det! Å andra sidan väckte alltid Niklas mig med en massa konstiga diskussioner när han valde att gå och lägga sig, vilket kunde vara ungefär vilken tid som helst..

Jag och Lovisa diskuterade när vi sprang vad vi var sugen på. McD, frasses, eastern, subway.. u name it. Bra peppning på springrunda. Det är bara jag och Lovisa som tycker mer om eastern är asia. Men dom som tycker mer om asia är ju dum. Ni förstår helt enkelt inte erat eget bästa. På eastern får man sushi och vårrullar när man äter buffé. Det får man ju verkligen inte asia. Ja, det var en viktig tanke.

Lovisa, dags för en eastern snart va? Kanske i helgen? Jag ska äta tills jag hamnar i ett paltkoma!

Nu ska jag slökolla på my name is earl en sväng och sen ska jag sooova. Imorron är det löpning igen, rundan vi hittade på idag var riktigt bra faktiskt. hejda

hahahaha roligt

Öppna din smsinbox. Tryck neråt fem gånger. Öppna sms:en och läs. Skriv första meningen under frågorna o.s.v.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
En ananas, flera ananas.

Vilken raggningsreplik faller du för?
Lägg av nu.. Vad är det som har hänt nu då?

Vad var det första du sa imorse?
Varning från Erika: "Jag spydde nyss som en gris"

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Kollar på Tv. Du då sattis?

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Kan du ta med datorn?

Vad säger du under förspel?
Nu ska jag sova tänker på dig puss godnatt

Och efteråt?
Ja och pilla med din?

Några år senare har ni barn, vad är deras första ord?
Hej nej jag är trött

Nu är de tonåringar vad lär du dem?
Antar att ni kommit hem nu, gick det bra?

Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
ja hon mådde illa


Sällskapsspel ja..

Hahaha, vi spelade "med andra ord". Ingen ville vara med Adam så det fick pappa vara..
Adam får ordet gynekolog:
"eeeeh, man går dit när man ska kolla underredet"
Pappa:
" Bilverkstaden!!"
hahahahahahahahahahaha.. och Adam sa en massa annat roligt som jag såklart inte kommer ihåg just nu..

Sen spelade vi sista ordet. Lovisa förlorade och så blev hon jättearg. Jag blev också lite arg, mest för att jag hade förtjänat att vinna..

Besviken..

Kände till min förfäran att det bara fanns två grodor kvar i min massiva godispåse. Så jag tog en och den var god.. men sen tänkte jag att om jag kommer hem sen ikväll och inser att jag bara har en groda kvar så kommer jag vilja ha fler. så jag bestämde mig genast för att äta upp den sista grodan också. När jag stoppar ner handen i påsen och stoppar min sista karamell i munnen så märker jag till min förskräckelse att det inte är groda. Det är en sån där annan.. MJUK godis. Så nu är jag jättebesviken och vet inte om jag orkar leva mer..

Äh, jag går till Lovisa istället..

Faktum är att min suddknapp har blivit lite kravallig. Så jag hoppas verkligen inte att datorn håller på att ge upp nu, då blir jag ledsen på allvar.

Jaa just..

Jag kom av mig lite pga ett stycke idiot. Fattar inte hur man kan kommentera sådär.. anonymt. Det är tydligen jävligt fegt att skriva saker om folk i min blogg istället för att säga det till personen i fråga. För det första skriver jag inte ut vem det är, also är det ingen som behöver känna sig träffade om det inte är så att jag har rätt!!!
Och för det andra är ju du lika feg som jag som inte kan skriva ut namn. Såna som du gör mig förbannad.

Så, som sagt. Jag och Lovisa var ute och sprang idag. Gruvade mig bra länge eftersom jag inte har varit och tränat på två månader typ.. bara gått promenader med Salka. Iallafall så sprang vi upp till kompa och jag var i MYCKET bättre skick än vad jag hade trott faktiskt. Trodde jag skulle vara död när vi hade nått ner på byn. Det var dock jävligt jobbigt och som vanligt infann sig håll. Allt hade gått så mkt enklare utan.
Men nu känns allt lite bättre, efter en lång varm dusch med peeling, inpackning och djuprengöring av ansikte. Drabbades dock av en oork och klä på mig, men nu ska jag ta på mig mina mjukisbyxor och mina döskalleduntofflor som Frida gav mig i julklapp.. Fabulous!
Seen blir det sällskapsspel med Lovisa, Adam och kanske pappa? PAX ATT INTE VARA MED ADAM sa jag och Lovisa, så då blev det väl killarna mot tjejerna antar jag. Det brukar gå ganska bra!

Imorron ska vi springa igen. Har en ny runda nu som vi tänkt ut som inte är lika tråkig som kompavägen men inte lika igensnöad som mastleden.
Catch kallar. hej

Jävla hycklare!!

Fick en kommentar på mitt förra inlägg.. om  ni inte har läst det så här är den:

"

Är du så jävla feg så du skriver skit om andra på din blogg i stället för att säga det till personen/personerna direkt eller?"
Postat av anonym förstås!!

Du måste ju vara dum i huvve. Är du så jävla feg att du måste kommentera anonymt? Just det, så tills du har nåt vettigt att komma med kan du enbart hålla käften!
Förresten hoppas jag att du har kommenterat min eller nån av mina kompisars blogg innan, eftersom ip-nummer reggas.. dumfan!


BTW!

Förresten kan jag meddela att jag är fullständigt övertygad om att min visdomstand är på väg ut genom kinden. Har haft smärta i den vänstra bra länge.. när det äntligen gick över gjorde den högra sig påmind, men som sagt.. Jag håller på och straffat tandis, genom att inte förgylla deras dag med ett besök av en fabulous jag.. fabulous men ack så rädd för tandläkarn. Fjantigt kanske ni tycker, helt i sin ordning tycker jag. Det lyckades ju inte så bra sist och nu gör dom visst inte annat än att terra mig med att skicka vykort om att jag ska dit..
Ja, visserligen har jag inte fått nåt brev sen i somras när jag skällde ut dom och sa att jag minsann inte tänkte komma dit och att de inte behövde besvära sig med att skicka nån ny inbjudan. Det tog minsann skruv.

Såå, however. Är det nån som ser nåt vitt monster som är på väg att spräcka huden på min kind så kan ni väl vara vänlig att säga till..

Dags att tappa några kilon nu.. Just nu gör jag en stark insats genom att klämma i mig en stor del av godispåsen min vänliga mor köpte till mig förut idag. Men dock jag kan säga att om jag var överviktig skulle jag ALDRIG dricka en droppe alkohol, då kan ju inte önskan att tappa dom där kilona vara så stor.

Som vanligt, kanongrejer att se på teve just nu.. Resten av kvällen ska spenderas att slöa framför dåligt simple life 3, just nu är det äckliga transvestiter som dansar mkt vilda danser. OOOSH och fiifan. 
Och en annan sak.. Född med fel kön? BULLSHIT!! Skärp dig och gilla läget!!

Fick vegetariskt hos Eva och Lars idag. Oxfilé, råstekta pärer och kantareller. Fabulous. Kött är ju vegetariskt.. Dom äter ju bara gräs. Det är ju förgyllt gräs. Nyttigt och bra.. Vegmat suger.. helt allvarligt.. 

Kan inte fatta hur ni nånsin har kunnat vara ilag, eller vad han såg i dig. Hur fel som helst. Snacka om att bevisa vad omaka betyder..

Nej men som sagt.. sova lite.. imorron.. städa lite, springa lite.. ja hejda

sen blev det natt..

... ja och kvällen slutade med att jag och Lovisa och pappa spelade sällskapsspel till klockan 2. Impad att pappa höll ut så länge.. Imorron blir det mer, då är det jag som vinner varje omgång. Kan tyvärr inte påstå att det gick så bra att jag vann varje, men inte heller så dåligt att jag blev arg..

erika gick hem för att hon mådde dåligt och nu har vi hört talas om magsjuka. Jag vill inte ha magsjuka, det har jag inte råd med.. Och sen har jag inte nån lust att spy heller.. jag vill äta godis! hejda

Vuxenpoäng till mig..

Idag har jag varit moraliskt stöd.. Det är jag bra på, och trevlig är jag också!
Hann rassla omkring på stan en blixtersnabbis.. Hittade nya jeans till Adam (som jag tror att jag kan låna nån gång kanske) Sen tvingade jag och Lovisa på Adam en rock och en skinnjacka som vi har tvingat han att köpa till våren. Lika skinnjacka som jag ska ha till våren iof, men eftersom jag är så fabulous gör det inget om vi har lika.. Ja, det var fint iallafall.
Adam dog även i bilen hem.. Adam? Är du död... ja det verkade så.
Lovisa killade på han med bajspåsarna.. då blev han tämligen ilsken.
Annars är det svårt att hålla sig för skratt ibland.. hahaha, skrattade djävulen!

Eva ringde och frågade om jag ville ha middag sen, och det ville jag.. Sms:ade även sen och bad om alkoholfritt till maten.. Berättade det för mama och då frågade hon "varför det, ska du ut på nåt?" Ehm, ne. Jag spottar väl oftast inte i glaset men idag gör jag fasen det. Sköönt.. Därav vuxenpoäng till mig.. Wheelmust here I come.

Jag och Lovisa planerade även att spela bingo, men då vi insåg att bingolotto började på pensionärs tid så hann vi inte. Tar det nästa helg istället, och då är det storkovan som håvas in. JIHO!

Igår höll vi på fick psykbryt av tristess. Så sjukt uttråkad, och stressad av det. Kom på att vi skulle dra in till stan och käka på donken. Pappa var dock tämligen ovillig att följa med, så då antog vi att vi inte fick låna bilen.

Lovisa bjuder nästa gång på McD om jag beställer en Hamburgggare.. jag bjuder om Lovisa beställer en stor pommes frajts. Haha, jävla lantisar, men har man inte annat att roa sig med så blir det lätt så.
Senare ikväll är tanken att vi ska spela sällskapsspel, jag och Lovisa. Undra hur det går på två, fast pappa kanske vill vara med. Sa jag det, att jag har blivit asbra på sällskapsspel? Jag är kung!
Spelade hos Sara i veckan, och jag kan ju inte påstå att jag vann varje gång, men det var heller inte så illa att jag blev sur och gick hem och bölade. (vilket inte är helt otänkbart när jag spelar sällskapsspel) Jag är så fruktansvärt dålig förlorare, och en gång när Adam vann över mig på Yatzy gick det riktigt vilt till. Det blev värsta fighten. Av den enkla anledningen undviker jag helst sällskapsspel, och när vi spelade monopol hos Sara häromsistones så ville jag döda Mikke... 
Men nu när man har blivit kung smackar man upp sällskapsspel efter sällskapsspel.
Hur som helst slutade spelkvällen hos Sara iallafall med att jag blev trött och gick hem. Vissa har ju faktiskt ett jobb att sköta. Det som var mest underligt var dock att jag och Mikke hamnade i samma lag och vi klarade oss utan att döda varann. Vi vann nästan tillochmed. (ja jag är fortfarande lite bitter sen monopolspelet)

Nej, men om man skulle ta och fli sig och gå på middag. Mamma köpte en stor påse lakrits till mig, och nu har jag suttit och tryckt massa läckra lakritsgrodor tills döden nästan var nära.. Yes! tänkte några av er nu. Men så var inte fallet, jag är i högsta grad levande.

Nu blev jag återigen lite irriterad när jag kom och tänka på monopol also. Dumskalle!!! Om man spelar som en jävla idiot och uppenbarligen inte vet vad man håller på med så borde man inte få vara med!!! MIKKE!!!!! 

Och duu.. jag vet en hemlighet om någon som stått dig väldigt nära. Jag längtar tills dagen du inser vad du gått miste om. haaaahaahahahahahahaa
ja, jag är elak och jag trivs så jävla bra med det.. godafton! (hahahaha)

Helg

Äntligen!
Hur ska det här sluta egentligen? Man har jobbat tre dagar den här veckan och det känns som att döden vore nära.
Idag bröt kriget ut.. såg det ut som iallafall! Igår ramlade alla kartonger från Goldwell in.. och det var ca 10 st. STORA! Dom befann sig i våran fikarum. Imorse när vi kom stog alla kartonger kvar där såklart.. Och försäljaren som skulle hjälpa till att packa upp kom inte förrän 10.. Så bombnedslaget var ganska stressande, inte bara för att det såg ut som kriget utan även för att alla jävla kartonger tämligen stog i vägen.
Lovan lyckades kasta en kopp i golvet också. Då blev hon ganska arg. Jag var tyst och såg snäll ut för att inte få skäll. Eventuellt kan jag ha skrattat åt den trasiga koppen, men jag kommer inte ihåg.
Sen kom Erica, fast hon var ledig... Sen kom Maria och hundra barn som sprang omkring. Sen blev jag instängd i ett hörn bakom tvättmaskinen för det var så mkt folk överallt. Ojoj vilken dag.
Så därför är det välbehövt med lite helg.

På onsdag ska jag och Niklas på spaaaaa. Hur skönt som helst. Vi ska bubbla och Niklas ska på massage och jag på ansiktsbehandling. Var tvungen att använda presentkortet jag fick av Niklas när jag fyllde 20 innan det går ut.

Salken har varit hos Lars och Marita idag. Men som sagt så jobbade Marita så Lars hade huvudansvaret. Tydligen så hade dom haft ganska roligt, och Salk var ganska trött när hon kom hem så jag anar att det har varit lite bus =)

I helgen har jag planerat att inte göra ett jota. Mamma tror att jag ska städa mitt rum, så jag får väl göra det litegrann. Vi har en intern fight om några kläder som hon envisas att lägga på min säng.. OVIKTA! Nej du, mamma, sa jag åt hon. (nej det gjorde jag inte) Och så tog jag alla OVIKTA kläder och la in i en garderob i hennes rum. Mkt finurligt utav mig tyckte jag. Men i förmiddags fick jag ett sms där det stog: "Nu tyckte du att du var smart va?" Fattade först inte riktig vad som menades, men när jag kom hem insåg jag att hon hade hittat min massiva klädhög och lagt tillbaka den på min säng. Men vad är problemet. Dom får inte plats nånstans och jag tänker inte vika dom.. Ja, så jag la tillbaka dom i garderoben. Undra hur länge vi ska hålla på med det.. tills jag får en egen lägenhet?

Skrev till Lovisa att hon borde komma förbi och att vi skulle gå på en promme. Hon skrev tillbaka att hon kommer om snart.. Ja men vad bra Lovisa.. Kom om snart du!

Dessutom skulle jag förbi på Domus för att handla lite. Surrade lite med Therese i kassan. När jag hade betalat sa hon nånting som jag inte hörde.. Så jag sa: ehsmdsjk`.. Sen sa hon det igen och pekade.. så jag började kolla om jag hade tappat nåt eller om hon försökte ge mig ett kvitto..
"men also, vad säger du?
" du BLÖDER!!!"
Så nu verkar man vara nån slags sjukling inför hela domuskassan också (precis som att jag bryr mig)
Jag lever ett hårt liv, jag klipper mig i händerna dagligen.
Hittade en baconplåster i plånboken som jag fick av Niklas för lääänge sen och som jag sparat på eftersom det var så fint. Men när jag stog på busstorget och pratade med Kalle så insåg jag att snart skulle jag ha blod på heeeela jackan och heeela mig.. så då använde jag det.. Det var jättefint. Det såg ut som att jag hade virat en baconskiva på fingret. Mm bacon, läckert!! Nu är det tyvärr förbi, för det for bort när jag tvättade händerna.. Men jag har sparat mitt blodiga baconplåster på handfatet, och där ska det förbli, tills det att mamma tycker att jag är äcklig och slänger det.
Tur att jag har mina döskalleplåster som jag fick av Sara då!

Jaa, men det blev ju intressant det här. Nu kallar plikten

DU är äcklig och ful. DU är dum. DU är pinsam. DU är en jävla wannabe. DU tror att du är så fruktansvärt rätt så att det blir heeelt fel. DU är underbar.. ja, det var ni..och slutgiltligen JAG. Jag är fabulous. JAG är bäst. JAG är så jävla ödmjuk.. men även lite hemlös

för övrigt. har aldrig önskat så mkt som idag att jag hade en dotter. Kollade i en katalog och hittade en rosa tröja med texten "I ♥ ME" Nån som hört nåt så fruktansvärt fabulous och klockrent nån gång? Ne, trodde inte det heller. Hade säkert kunnat klämma på mig en 170, men man vill ju inte visa allt fett..

ja, och så hade det kunnat vara!


Jag tror visst att det har blivit nåt tjorv

Det verkar inte gå att kommentera min blogg.. Jag önskar att jag kunde säga att jag skulle ta en titt på det, men det kan jag inte, för jag har inte en susning om vad felet skulle kunna vara!

Ja, idag blev jag irriterad på min telefon som var halvdö, så jag tog och rassla iväg på PhoneHouse och köpte en ny.. Den är mkt fin.. Sony Ericsson w660i och jag är mkt nöjd med köpet. Jag tror dock att försäljaren lurade mig. Han sålde på mig en massa saker och jag var lite halvstressad inför nästa kund och så orkade jag inte lyssna på vad han sa.. så jag sa ja ja ja ja ja och sen fick jag min telefon. Jättebra.
Ville ha en med joystick med enligt försäljaren så var det dåååligt (eftersom det jämt går sönder, och visserligen har ju min gjort det men..) så jag höll med och tog en utan joystick... (fast jag ville hemskt gärna ha en med)

När jag åkte hem så var det två fjortistjejer som satt och diskuterade hur definitivt stavades.. Till sist gick dom och frågade en tant hur det stavades. Hon svarade fel tror jag, men cpungarna glömde ändå! MEN LÄR ER STAVA! Dessutom skrev dom på mobilen, och min fundering blir ju då "behärskar inte alla ungdomar T9 funktionen?"
Till sist höll jag på och skrek åt dom hur det stavades, eftersom jag blev så fruktansvärt irriterad, men jag höll mig. Man vill ju inte verka som nån slags knäppgök.
Två saker:
Men ursäkta ungdomskille framför mig. Tror du att du kanske skulle kunna lyssna på din musik i hörlurar istället för att spela din kassa hiphop för hela bussen.. FÖR JAG VILL INTE HÖÖÖRAAA!!!
Och den andra saken:
Ursäkta surjävlabusschaffis, men kan du sluta köra i guppen. Jag håller för fan på och spelar ett nytt ballt spel på min nya telefon och jag försöker bygga en jävla stad med höghus som ska vara så raka som möjligt. När du kör i guppen så river du mina torn! Är du dum i huvve? Vad är det du inte förstår?

Sen skulle jag packa upp hundra tusen varor från Hårologi imorse. Då rök första nageln. Sen när jag skulle plocka ur handdukarna ur tvättmaskin så rök andra. Så det var bara att sätta sig ner och riva loss resten. Det gjorde ont och nu har jag geleförstärkning på halva naglarna. Väldigt exklusivt och fint... inte

Nu ska jag se om jag kan ladda ner nån jävla musik eller om datorn tänker fortsätta DAMPA!

Och på tal om det... HÅÅÅÅÅLLL KÄÄFFTEEEEEENNN!!!!

Allaredan 2008

Det här året har gått vansinnigt fort, eller är det bara jag som inte hänger med i svängarna?

Var mkt lugn igår.. Drack ett halvt glas vin till middagen, och sen körde jag på ICAs äppelcider. En liiiten päronkonjak till kaffet och ett litet glas skumpa vid tolvslaget. Vi spelade rappakalja och jag vann! Tänk att Eva fick så många poäng ändå. Sen gick jag till pappa där det vankades TP. Fick även en fabulous San Fransisco. Måste jag säga vem som vann? Ne? Fyyy fan vad jag vinner på spel also. Överväger att sluta hata sällskapsspel (Fas 10 och plump är INTE inräknade i det, eftersom det inte krävs nån skicklighet what so ever)

Ramlade förbi hos Sara där det serverades varma mackor, men jag avstog. hem och sov och vaknade idag OBAKIS! Fabulous. Hade fortfarande svallningar sen i lördags. Ska även lägga in en bild på Salka som hade på sig en fin röd rosett dagen till ära. Måste bara lista ut hur jag ska bra mig åt först.

Imorron tänker jag köpa en ny telefon och niii hörde mig. Min är verkligen inte vad den borde..

För övrigt så är det inte klart än så jag tänker fortsätta hoppas hoppas hoppas!! =)

Vi tar en sån med...

SAMMANFATTNING ÅR 2007.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag vet faktiskt inte om jag hade några i år.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Bror...

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej jag tror inte det..

5. Vilka länder besökte du?
Höll mig i Sverige i år..

6. Är det något du saknat år 2007 som du vill ha år 2008?!
Har inte saknat det hela 2007 men vill ha tillbaka 2008

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
12 Maj, när Salka föddes. 25 Juni när jag började jobba, 6 Juli så vi hämtade Salken

8. Vad var din största framgång 2007?
Att jag utbildade mig till frisör.

9. Största misstaget?
Att låta andra bestämma över mig. Och all tid jag suttit och väntat väntat väntat.. Samt att jag litat på idioter till kompisar som vänder kappan efter vinden och jag nu inte har en jävla aning om vad dom springer och säger till andra som jag inte tycker om.. 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ehm... ne va?

11. Bästa köpet?
Salka

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Datorn

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Salka och Niklas

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Deeet vet jag faktiskt inte.. Timbaland - The way I are.. Och alla takidalåtar jag och Niklas lyssnat på.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare oftast, ibland gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Gått min egen väg.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Låtit mig utnyttjas

18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen

19. Blev du kär i år?
Blev och blev vet jag väl inte..jag var väl redan

20. Hur många one night stands?
NOLL!!

21. Favoritprogram på TV?
Prison Break, DH

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja!! Men jag fortsätter att hata några som jag hatade i början av året också..

23. Bästa boken du läste i år?
Jag vet faktiskt inte..

24. Största musikaliska upptäckten?
Linda Luspa

25. Något du önskade dig och fick?
Vovven

26. Något du önskade dig men inte fick?
Att vara lycklig

27. Årets bästa film?
Harry kanske? ja

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Började på Ann Pettersson Hair Design School

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
villkorslös kärlek och pålitliga kompisar.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Tapig

31. Vad fick dig att må bra?
Kärlek

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Självklart Wentworth Miller

33. Vem saknade du?
Niklas oftast.

RSS 2.0