Fint!

0-396f4f7a3373ce8ea5dffcb4c39ea757.png

Kolla varifrån!

Tänkte att ni ville se mitt julpyntade fönster. Impad? Jag med!


Dagens NK

Som jag förut berättade så hade jag och Lovisa ett litet krig med dejtingsidor. Nu har jag kommit på att det vore ju lite roligt att dela med sig av galningarna jag stöter på om dagarna. Därför har jag nu gjort en ny kategori som heter Dagens NK (och egentligen är det synd att jag inte kom på det tidigare då jag har fått många roliga saker)

Däremot ska jag idag berätta om en händig man som kontaktade mig igår.


Men also.. jaha? Och för er som undrar så är min pappa 57.
Jag ska även vara så sjyst att jag delar med mig lite av den här mannens presentation. Ni kanske rentutav blir lite intresserad?

VILL DU HA EN HUND?

Söker du bara en ”snäll och trevlig kille/man”? Surfa vidare.

Vill du ha en ”förstående vän” som bekräftar dej hela tiden? Skaffa hund.

Är du bara ute efter att ”chatta med trevliga människor”? Don’t waste my time. I am A MAN and I am FOR REAL.

Jag är bara och jag säjer BARA intresserad av dej som tillhör den exklusiva andel kvinnor som har lika mycket mellan öronen som mellan benen. No bimbos please. Get the picture?

Vill du träffa nån som lyssnar på hur DU vill ha det? Vill du träffa nån som vill veta hur DU känner? Hur DU tänker? Vill du träffa nån som ger DEJ det där som får dej att gå i brygga?

I så fall kan du säja till tjejkompisarna inne på muggen att du kommer att vara lite upptagen resten av kvällen och sen komma hit o slå dej ner. Och ja: jag bjuder gärna på en drink. Dvs den ANDRA drinken. Den första får du köpa själv. Men om vi kommer bra överens och får rätta känslan så bjuder jag dej på den andra drinken. Deal?

Om det känns rätt kan du få ge mej ditt mobilnummer – men jag går ALDRIG hem med nån första kvällen. OK?


Vilken charmknutte!

Reflektion: Är det inte rätt typiskt karlar det här? Vad i hela fridens namn skulle jag med en 55åring till? Har hört att det finns en raggningsbok som går ut på att man får tjejer att falla om man är lite elaka med dom. Han kanske har läst den! hahahahahahaha

Jag känner på mig att det här blir en rolig kategori!

Hallå!

Vad har hänt. Dålig bloggare!
Jag vill inte mms-blogga längre. Min telefon är cp. Det funkar liksom inte, för bilderna blir vridna även fast det inte ser ut så när jag skickar det. Skumt!

Såå, gesällprov i helgen. Jag var så nervös att jag trodde att döden var nära. När allt var klart var jag övertygad om att jag hade kört på typ allt. Det hade jag inte. Jag klarade allt utom färgen som jag ska göra om snart.
Igår blev jag firad. Fick en jättefin orkidé som jag hoppas att jag kan hålla vid liv lite längre än den förra som jag fick. hmm. Ja den levde i två veckor tror jag (Hur svårt kan det vara att komma ihåg att vattna blommorna?)
Det om det, men det känns väldigt bra iallafall
Och så passar jag samtidigt på att tacka alla som ställde upp som modeller.

Imorron har jag tagit ut en semesterdag, det tyckte jag att jag hade gjort mig förtjänt av efter en sån jobbig helg.

Jag skriver mer sen. Har ju lovat att skriva ett inlägg om "utbrändhet" och det ska jag göra också.

I helgen ska jag på kalas.


D-day

Wish me luck. Nu ska jag sova


After Halloween 2009

Vilken fest!
Jag hade skitkul och jag hoppas att alla som var på festen också hade det.
Evelina drog en praktvurpa. Eller två faktiskt. Vi började dra oss hemåt där runt halv fyra nångång. Väckte mamma och Salka och skulle beklaga mig lite.
Idag har jag mest haft ont i huvudet, inga hastiga rörelser, men som alltid får man fundera om det var värt det. Och det var det.

Vi har redan börjat planera nästa fest!

TACK Sara och Evelina och ALLA som var på festen!


Hej och hå. Är så jävla trött på f

0-5dc80e613e49a3436b8920b4f125159f.png

Kolla varifrån!

Hej och hå. Är så jävla trött på folk


Polisen är på festen. spännande. H

0-4b374eb8b34b9cf259de34a053c6fcf2.png

Kolla varifrån!

Polisen är på festen. spännande. Hittade whiskey


PANIK!!!

Jag har glömt kameran i stan hörrni! Alla måste ta mycket bilder imorron, jag fotar efter förmåga med mobilen. Ja jösses. Det blir nog bra.

Förövrigt tycker jag att det var tarvligt av mamma att försöka gömma riskakorna. Men listig som en räv, som jag är, så hittade jag igen dom. Moahahaha, här lyckats inga riskakor undkomma mig.



mmvagott

feels like the weight of the world...




Det känns som att nåt tynger mig.. Jag har en tyngd på mina axlar.

Jaha, var det bara du?

Ikväll har vi varit på visning. Åh herrejösses. Jag trodde att jag skulle dö innan det var slut. Aldrig förr har jag sett en våldtäkt på så nära håll, det var tämligen intressant.
Och sen en sak som aldrig slutar förvåna mig, trots att det händer på varenda visning. När någon annan pratar så håller man käften. Föreställ er själva att stå och prata inför folk som sitter och pladdrar samtidigt. SÅ jävla respektlöst. Jag förstår att det här är det roligaste som händer i erat liv. Men är man 40 så kanske man inte behöver sitta och diskutera ett sms som man har fått.
Dagens lärdom: Kan man inte hålla käften när man har druckit rödvin kanske man ska låta bli. Speciellt om man redan har spillt ut ett glas över hela golvet.. Då kanske man inte behöver ett nytt?


men whaat?

Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska säga. Vad är det som händer?

Jag och Lovisa satt och funderade. Har inte vi singlar nog med problem som det är? Jo, det vill jag nog säga. Jag har nog inte varit bättre själv, men jag vet att jag har förklarat för er hur det låg till, och jag tror att jag är förlåten.
Nu är det inte en specifik händelse i sig, utan det faktum att man ALLTID väntar.. Det är slut på det nu! Uppskatta det ni har, åt båda håll. Kasta inte skit och gnäll inte över att inget finns kvar när det är över.
Det är INTE mitt fel.

Singeltjejer och singelkillar välkomnas som kompisar.. Kul

Åh nej..

Berättade jag vad som hände på subway för ett tag sen? Om inte så gör jag det nu..
Kom upp dit och skulle handla lunch som jag emellanåt (tydligen rätt ofta) gör.
- Hej hej! En halv parmesan/oregano vill jag ha.
(subkillen) Kyckling va?
...åhnej!! Då har jag varit där lite för ofta kände jag och gick inte dit på ett par veckor..

Idag hade jag bestämt att jag inte orkade laga mat (nähä!?) så jag beställde pizza. Eftersom mitt namn har stått på två dörrar så skrev jag en notering om att dom kunde ringa när dom var här så kunde jag berätta vart jag bodde.
Pizzagubben kommer, surrar en stund och sen säger han:
- Men visst bodde du på E förut va?
..ååååhnej! Nu har jag tydligen handlat för mycket pizza på reveljen också.

Pinsamt


Glöm inte!


En rolig anekdot från förr..

Kom och tänka på en rolig sak.

När man började i trean på lågstadiet fick man börja spela ett instrument om man ville på min skola. Det ville jag. Jag ville spela piano, så det gjorde jag.
Jag lirade ett tag för några olika lärare men jag lärde mig aldrig att spela noter. Detta var dock något jag kunde dölja ganska väl genom att spela låtarna ändå. Detta gick utmärkt ända tills en dag när jag fick en låt jag skulle spela (okej jag erkänner, vid det här laget gick jag inte i trean längre). Jag kan fortfarande inte läsa noter och blir tilldelad en låt som jag har hört innan. Så jag lirar för glatta livet och tycker att det gick riktigt bra det där.
Varpå min lärare säger:
"Bra, men varför spelade du inte som låten går?"
.. Jag tyckte att han skällde och var ytterst fördömande så jag började grina och ville inte spela mer piano. Det var slutet på den karriären.  Jag återupptog pianospelandet senare, då med hjälp av Frida på gitarr. Vi ägnade mest lektionerna åt att djävlas med läraren och gjorde alltid tvärtemot vad han sa. Det var roligt. Vi hoppades även att han skulle dö, det gjorde han inte. Det var för den delen inte speciellt snällt heller om man tänker efter.

Idag på jobbet när jag satt i godan ro och drack råttgift (kaffe) kom jag och tänka på kortet vi hade i tidningen som julannons för två år sen. Då skrattade jag i 20 minuter innan jag kunde lugna ner mig igen. (nu skrattar jag åt kortet igen)

Förövrigt har nåt konstigt hänt. Jag har blivit positiv. Jag har varit positiv i typ tre veckor. Det är ganska kul faktiskt, men det känns som sagt lite konstigt. Jag är liksom inte van. I vanliga fall är ju jag bitterheten personifierad.


Snodde av Persa

I brist på annat..

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - Oändligt..  
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - Ja
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Alla jobbarkompisar utom Lovan som far på utlanne. Och så Salken förstås.
4. Hur lång är du? Som sagt så råder det lite delade meningar om det. Jag säger att jag är 169,5 i strumplästen. Lovisa hävdar att hon är 170, men jag tycker att jag är längre än henne (ja, vi brukar även bråka om vem som är längst)
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - Ja det var ju en klurig en.. Tror att det var "och så kom Polly" förrförra söndagen.. Kan det vara så jäkligt?
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:- Jaa
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - skicka sms, fast det beror väl visserligen på vad jag vill. Om jag vill citera sunes jul till Lovisa så är det smidigare att skicka sms.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Separerade (har jag svarat på den här förut? ja jag tror det) 
9. När såg du senast din mamma?- Imorse runt 6 snåret.. Eller var den halv sju månne?
10. Icke godkänt i något ämne? - Ja
11. Mvg i något? - Idrott och Engelska.. på högstadiet.
12. När vaknade du idag? - Ja när mamma plingade på runt halv sju då?
14. Vilken plats föredrar du minst? - Som sagt. Förrådet på jobbet.. fast nu är det nån som har kastat lite saker där nere. Det var skönt. 
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - förhoppningsvis inte i en etta :D fast vad vet man
16. Hur stor är din säng? - 160
17. Vad sover du i? - Ibland pyjjen, ibland inte
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 2 just nu. Måste köpa fler. Det är så jobbigt när nån sover här och ska roffa åt sig.
19. Var har du bott/bor? - Stugun, Östersund, Örnsköldsvik
20. Tycker du om kinamat? - Jaaa
21. Tycker du om kaffe? - Ja
22. Vad dricker du helst till frukost? - Äter inte frukost. Men juice. Eller så dricker jag en slät kopp. Eller te.
23. Kan du spela poker? - Ja, jag är rätt grym faktiskt
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - Ja Martin Eriksson 
25. Vill du ha barn? - Ja just nu vill jag det. Ibland vill jag inte det. När jag har klippt nån jobbig unge på jobbet vill jag inte. Men mina barn kommer inte att bli jobbiga. Dom kommer att bli coola.
26. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska, lite deutch och några stygga ord på thai
27. Har du någonsin åkt ambulans? - Nä fortfarande inte. Jag har svarat på den här listan förut. Jag känner det nu.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - Pool. Hatar att få sand i bikinitrosorna, mellan tårna, överallt. Jag kan gå med på att bada i havet om nån kommer ner och bär mig upp till handduken. Onödigt att två ska bli sandig istället för bara en.
29. Vad spenderar du helst pengar på? - Kläder
30. Äger du dyrbara smycken? - Det beror väl lite på vad som räknas som dyrbart. Men några dyra har jag. Jag har inte betalat dom själv, nej.
31. Kan du rulla med tungan? - Ja åt alla håll och kanter.
32. Vem är den roligaste människan du känner? - Men orka.
33. Vad har du för ringsignal? - Hahahahahahahahaha, just nu har jag faktiskt den där orginalteliasignalen. Lame
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - Ja jag tror att det ligger kvar några i stugun. Speciellt en favvotischa har jag med en jordgubbe på som mina barn ska få. Fin dom ska bli!
36. Kan du byta olja på bilen? - Jag har inte testat, men hur svårt kan det vara.
37. Vilken var den senaste boken du läste? - Bedragen 
38. Dansar du i bilen? - Ja. Det är lite farligt.
39. När var du i kyrkan senast? - Ööhm.. På Sebastians dop för 1,5 år sen? Eller var jag dit till jul månne?... nej det var jag inte.
40. Hur många hål har du i öronen? Det vet jag inte. Jag hade en jävla massa, men jag använder dom inte. Använder max två. 
41. Har du någon piercing? - Ja
42. Har du någon tatuering? - Ja
43. Har du provat droger? - Nejje
44. Röka eller snusa? - Snusa
46. Vad är ditt mobil nummer? 0706266246
47. Vad ska du göra ikväll? - Jag ska se om det passar damen att gå ut och kissa nu, eftersom det regnade förut och då dög det liksom inte. Sen ska jag tvätta bort allt spackel jag har i fejjan och gå och lägga mig. vad ska du själv göra? 
48. Har du några syskon? - Tre tokar.
49. Vad ska du göra på sommarlovet 2010? - Hahahahahahahahahahahahahaha...
50. Har du en sjukdom? Jag trodde att jag hade fått en släng av svinis i början på förra veckan. Det hade jag inte, men jag har lite ont i halsen, gills det? Nej, men isåfall är det väl bara min madness som gills då..

Är det bara jag förresten som tycker att reklamen med "oooo here she comes. She´s a maneater" är jätterolig. Jag garvar ihjäl mig varje gång..

För er som inte såg det så är det

0-2677624642cca36a29a04762fe802b33.png

Kolla varifrån!

För er som inte såg det så är det orup


Min nya vän

0-2677624642cca36a29a04762fe802b33.png

Kolla varifrån!

Känner han ganska väl faktiskt. Uuuuunderbar människa.


RSS 2.0