Min familj

Hört på senaste släktsammankomsten:

-Nooe, shii is to owld to hävv a skott in the råtta..

lawndriii

Alltså, jag har tvätt till förbannelse. Jag har inte sett mitt badrumsgolv på väldigt länge. Jag tror inte att jag har tvättat på en månad och det började sina i underklädshyllan. Nu är det åtgärdat, och ska snart slänga in maskin 8 och 9. (ja ni fattar ju ungefär)

Ja just ja. Min chef lurade mig att börja läsa twilightböckerna. Det här är inte bra för mig. Är vaken alldeles för sent på nätterna för att jag inte kan släppa boken. Nu har jag läst klart första och ska hugga in på nr 2.. fast det blir senare ikväll. Hur hittar man en vampyr förresten?

Jag och Lovisa hade förövrigt en deadline. Vi skulle skaffa en karl till Adams studentmiddag för att slippa sitta där som två ensamvargar (i år igen.. varje familjesammankomst samma sak). Jag tror däremot att det börjar bli lite tajt. Pappa var nog inte heller helt övertygad.
"men hörrni.. annars måste ni väl iallafall kunna hitta någon som är hungrig" (inte så säkert.. inte, så, säkert)

Ja just, en sista sak. Ni som går i tankar att ni kanske inte kommer att klara det ni har i åtanke.. Det gör ni förmodligen inte heller!!!

44 dagar kvar..

Tänkte bara ramla förbi och säga det.

I helgen hade vi oscarsgala. Det var roligt. Det uppstod vissa problem under kvällen, men det ordnade sig. Jag hade nåt jag skulle ta upp, men vi tar det en annan dag. Jag glömde visst.

Nee va tror ni?

Jag tror att det är hög tid att börja göra upp en plan. Kanske tillochmed en som är tajmad och klar, in i minsta detalj?

Eller så fortsätter man bara som förut.. Hur som helst så är det 52 dagar kvar. jihaa!

RSS 2.0