...

och med att jag tvättar, menar jag självklart att jag ligger på sängen och pekar på vad som ska tvättas, och att mamma tvättar och hänger upp..

Nu ser jag även en rosa kasettbandspelare som ligger under klädberget som jag hade när jag var typ 7 år. Vad gör den här?
Och om det är nån som vill kännas vid en gul och blå peruk som jag har stulit så kan ni väl slå en pling?

Och nu såg jag värsta coola grejen som hade hänt av sig själv bakom min säng.. hahaha.. jag tar kort sen och postar

Nu vankas det mat

Puh also!

Puh vilken pärs det här är!

Mamma tycker att man ska städa innan man flyttar, och tvätta alla kläder. Så jag har tvättat tre maskiner och är inne på den fjärde nu!
Har även börjat rassla längst ner i den svarta säcken dit mamma har lagt alla smutsiga kläder som jag hade lägt på tvättstugsgolvet. Hon tyckte inte att dom fick ligga där nåt längre, när jag aldrig tvättade dom.
Det resulterade i att jag köpte nya kläder istället för att tvätta.

En sak kan jag helt ärligt säga. Kläder som har legat i samma påse som smutsiga strumpor i ett halvår luktar INTE så jättegott.
Hittade iallafall igen en tröja som jag har letat mig fördärvad efter. Thank god. Den var dyr, även om det inte var jag som betalade den.
Faktum är att jag hittade igen en massa guldkorn där längst ner i påsen faktiskt.

Nu ska jag tydligen göra iordning en maskin till, men det blev så jobbigt, så jag skickade upp mamma för att hacka ihop en stroganoff. Det här är allt för påfrestande.

Ja jag höll på glömma. Råkade lova att åka in och handla åt min far idag i stan. Det räckte förstås om jag åkte till hammarn. Ja just, där det finns ABSOLUT inget för mig att leta. Hade iof kunnat gjort ett finbesök hos Jocke och muntrat upp han, men ni vet.. ne..
Så jag åkte till stan, och passade på att svänga in på IXO en sväng. Kom hem med en blomkruka, ett par knästrumpor och en diskborste.. alla med döskallar på såklart. Säga vad man vill om mig, men handla bra saker, det kan jag!

- Jaha, ska vi äta nuu eller?
- Ja det är väl lika bra så har vi det avklarat.

Sen fotboll, men jag misstänker att jag åker på att diska.. Det är alldeles för varm för att diska. frågan är: Ska man platta håret innan man drar ut bland folk eller ska jag köra på att skrämma livet ur dom? Det återstår att se.

Nej., hur gick det med den där stroganoffen?

Men nu tror jag väl ändå?

Ja jag ska också skriva ett inlägg om blondinbella!

Jag satt nyss och läste ett inlägg om övergreppet.. Det fanns 153 kommentarer.. Jag tänker inte kommentera blondinbellas blogg och skriva stå på dig, du är stark jada jada jada, för det hade nämligen ca 145 stycken gjort innan. De övriga tyckte antingen att det var ett PR-trick eller att hon hade gjort sig förtjänt av det.

Men hallå? Vad tänkte ni nu? För det första.. PR-trick? Ja, mycket dumt ska man höra innan man dör. Jag tror inte att man "skojar" om att ha blivit våldtagen.. faktiskt. Kanske kissie, men allvarligt. Den här tjejen verkar ju rätt smart ändå! Och om hon är 17 år och har håvat in så pass mycket pengar på sin blogg att hon kan köpa en lägenhet i stockholm i årsskiftet så tror jag knappast att hon behöver hitta på ett sånt sjukt skämt för att håva in mer..
Och skylla sig själv? Seriöst, vilka djävulska dumma idiotjävlar. Dö! Lägg er endast ner och dö.

Bara för att det sticker i ögonen på era missunnsamma fattiglappar att hon faktiskt har lyckats så ger det väl knappast er rätten att säga att hon ljuger eller får skylla sig själv.

Och en sak til bara.. lättklädd? På bilderna ser det ut som att hon har en klänning som nästan går ner till knäna, och det är inte lättklätt enligt mig. Och som jag alltid har sagt.. Man ska kunna gå naken genom stan, aspackad utan att nån RÖR mig!

Bara för det så tänker jag under min semester ägna mina dagar åt att klicka in mig på blondinbellas blogg så att hon håvar in ännu mer pengar. Läste nånstans att hon drar in 30 öre per klick.. Jag har ju fyra veckors semester och är redan lite uttråkad. Kul, då fick jag nåt att göra!

Gör det ni med vettja!

Idioter!

Skojar du med mig?

.. eller är det på riktigt så att du är fullständigt allvarlig? För isf vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag väljer skratta eftersom du inte är värd några tårar! Men på riktigt, sluta ljug! Sluta förhelvete upp med att ljuga! Din dumma jävel..

Jag borde städa och fixa lite inför flytten, men det kändes som en bättre idé att gå upp och lägga mig framför soffan och äta chips.

Jag har btw lagat middag idag!! Helt otroligt och förmodligen första gången jag lagar middag sen mamma for till Ulvön. Ja, det vill säga förutom nudlarna jag kokade för några veckor sen och spagettin med ketchupen som jag svängde ihop igår! Herrejösses, jag tror inte att det räknas.

Tänkte på en sak förresten.. Fy fan vad grett det vore att ha en egen kock. Helst Gordon Ramsay. Vakna på en lördagmorgon (eller låt säga varje dag nu när jag har SEMEEESTER) och ha en omelett ihopsvängd med lite grönsaker och massa annat gott.. Eller komma hem efter jobbet och ha maten färdig. OMG.. När jag blir rik och berömd ska jag fasen hyra in chef Ramsay! Och ni får inte smaka! moahaha, jorå!

Ne, chips vareja


hejhå

Telefonen är tillbaka och idag fick jag mitt nya simkort så jag är nåbar igen..

Mysteriet vad dom ska med mitt körkort till kvarstår fortfarande, men jag antar att det är ett senare problem. en fråga dock.. helt seriöst! Får jag inte köra bil nu? Eller kan polisen leta upp att jag har körkort om jag blir stannad?
Nu har jag visserigen haft körkort i drygt tre år och inte blivit stannad en enda gång så.

Sen tänkte jag bara meddela att jag har semester nu! Bra nog jävla mycket semester. Undra vad jag ska hitta på i fyra veckor. Jag gissar på att det kommer att rassla till och sen är det över. Hejochhå

Jaja, trevlig utgång i måndags iaf. Vägen hem till Lovan var speciell då vi valde att gå på tågrälsen hem och klättra under tågen. Lovan fastnade och jag höll eventuellt på att skratta mig till döds. However, vi tog oss hem utan att bli påkörda av nåt tåg och sen drog jag till Mikke och sov på soffan och pratade i sömnen. Sån är jag!

Jaja, jag lever, telefonen är tillbaka... så hej

FUCK

Slappna aldrig av, tro aldrig att du är starkare än vad du är, för det är då det slår tillbaka värre än nånsin!!

Kvällen igår började bra, och slutade.. mindre bra

Körkortet är borta och telefonen likaså, så förvänta er inte att få svar på nåt sms eller samtal inom den närmsta tiden. Drar på polisstationen imorron och kollar om dom fått in den, men still.. fuck!!!
Intressant att veta vad dom som tagit mina grejer ska med mitt körkort till..

inget ont som inte har nåt gott med sig dock.. jag är förbannat ful på det där kortet!

Börjar bli jävligt lej på backstabbing på högsta nivå nu.. Gör vad du vill, men låtsas fan inte som nåt annat.. Aldrig mer, jag lovar..

Äckliga jävel! Otukt kan du bedriva på nån annans revir, förslagsvis ditt eget. Dumskalle

snart så..

Det blev en trevlig kväll. Gjorde lite nytta, sen bjöd jag in mig själv på middag hos pappa. Var ner på infocare och pussades med Sebastian litegrann, och sen upp på fujitsu och åt upp Lovisas äppelpaj.. gott

Till middag serverades tigerräkor med en god sallad bestående av tomat, rödlök, fetaost, och gurka..och dressing.. och gott olivbröd och pepsi. Sen spårade det ur som vanligt. Till kaffet blev det en liten baileys, och sen hittade vi grönafaran i förrådet. Så då drack vi den... och vin... ja herrejösses. Sen braja. braja braja braja.. Eller egentigen stal vi pappas pipa och rökte, och fy fan så dåligt jag mår nu.. Att jag inte lär mig att man inte ska röka braja.. braja braja..
en jävla massa braja.
Fast bara tobak bara egentligen.
Jag och Lovisa blossade på och pappa skrattade åt oss. sen spelade vi jenga och fas 10 och lyssnade på cash. Jag valde musik. Problemet är att man aldrig kan hålla käft.. jag ledde ganska rejält och ville egentligen inte spela. men självklart kläcker jag ur mig "Så här bra har det inte gått för mig sen sundsvall brann" och sen gick det utför. tror tillochmed pappa vann över mig.. inte bra.. inte det minsta bra faktiskt. Fast Johan har fortfarande bottenrekordet. moahaha

Och ett sår i näsan har jag..

hiiiidahhaaag är det ju min födelsedag, och då är det ju fest och då måste man ju ha nånting att sitta på!

ja just.. vi dansade även både irländsk dans och min och lovisas egna dans.. problemet var att jag klev snett och ramlade.. men det gick bra.. Nu.. ska jag kräkas lite och sen sova för att vara redo imorron! Tveta håret åkså

hejhejhej

Så..  idag slant jag med saxen och så klippte jag bort halva nageln. Dessutom är det inte första gången det händer.
Och sen blockade jag till på bussen hem så jag misstänkte att jag hade dött. Det hade jag inte.

Sen fotboll. Nämnde att jag kanske skulle ta upp min karriär som fotbollsproffs, men jag kunde inte ens slutföra meningen innan jag höll på att skratta ihjäl mig åt mitt egna skämt, hej och hå, så kul är jag.

Dagens näringsrika lunch bestog av en kopp nyponsoppa och en macka.. snabba kolhydrater, men lite ännu snabbare kolhydrater. Duktig tjej..mm

och gammal är jag också.. men jag är inte bitter! (inte mer än vanligt iaf)

Dessutom en sak jag stört mig på ett tag. Salka försöker ibland sitta i mitt knä när jag sitter vid datorn, och då jagar hon muspekarn. Det har resulterat i att jag har nosavtryck på skärmen som jag inte orkar ta bort..  det stör mig. jag ska ta bort dom sen.

vad fan hände?

Jag som alltid har trott att Lovisa har varit den smarta systern. Nu har hon gått in i nån slags filosofisk dimma och jag fattar inte riktigt vad som har hänt.. Är det jag som måste ta över rollen som den smarta systern nu?
Hon har alltid varit allmänbildad och jag har alltid varit streetsmart..
Men å andra sidan kan det här vara festligt. Nu kan jag få vara sådär filosofisk med nån, och kanske hoppas att hon en dag förstår det där med spindeln i nätet..

Det borde du göra nu va, Lovisa? Nu när du blivit filosofisk..

... och nej, jag är inte ett dugg smartare eller mer allmänbildad än förut, men jag kanske måste låtsas till syster är tillbaka i sin gamla roll..

alles gut

I fredags var jag iväg och sminkade mig på makeUp store. Det var trevligt, sen handlade jag smink för 835 kronor. Det kommer sannerligen att sitta fint.
Sen åkte jag hem och satte mig i bilen och blåste iväg till Köpmanholmen för att ta båten till Ulvön. Först stannade vi på 87-an och käkade en burgare såklart. Vilket var en besvikelse faktiskt. Mitt favvoställe har blivit crap crap crappedi crapcrap.
Ja för att göra en lång historia kort så fick jag först och främst saltgurka på burgaren, vilket jag aldrig nånsin ville ha och jag bad inte om det heller. Och sen fick jag krydda på stripsen.
- Men Lina, du får inte slänga burken i den här soptunnan
- Nej, men jag ville inte ha krydda på stripsen heller.

Dagarna som följde bestog av sol, sol, vila, promenad, sol, kramas med Salken, dricka öl, vitryss, cider, äta god mat. mm.. Det var en trevlig helg,

På söndagen började det dra ihop sig för hemfärd, och eftersom folk är cp så hade dom ställt sig i kö cirka 100 år innan båten gick, så vi fick inte plats på mittenvåningen. På översta våningen fanns det inte heller nån plats så vi fick sitta nere, och där luktade det bajs.
Lovisa lyckades somna och jag fortsatte att läsa min braa bok. Efter ett tag väckte jag Lovisa för att meddela att jag höll på och dog för att det var så spännande i min bok.. Då blev hon arg på mig.
När vi inte stog ut med bajslukten (mådde även lite illa innan, pga av lätt bakfylla) så gick vi och satte oss ute, och lyckades hamna med några jävla tattare.
Helt allvarligt, dom var halvt avklädd, fula kläder (det som fanns kvar på kroppen) dom åt pärsallad ur en hink med avrivna pappersmuggar och drack öl mitt på blanka dan.. PÅ EN SÖNDAG!! MED EN MASSA BARN I SÄLLSKAP! Herrejösses. det var som en freakshow. och mådde jag inte illa innan så gjorde jag definitivt det efter den här katastrofresan.

Idag var det jobb, och nu ska jag bara jobba i fem dagar till, och sen är det dags för semester. Så jävla skönt.

och så var det ju även bilbingo såklart idag. Vann inget idag heller, så jag kanske borde lägga av.. neeerå.. tillochmed Sara erkände att hon saknade Salken nu.

Ja jag glömde ju förresten. En av äckeltattarna på båten böjde sig ner och hade tyvärr inga leggings under sin korta kjol. Ja, knappt ens trosor faktiskt. Det är en syn jag aldrig glömmer. Det var som en rosa elefant i rummet, ni vet.. när man verkligen försöker att inte kolla, men det går inte. Jag vill inte se tjockisars rav och det är sant..

Lotta kastade grejer på mig idag också, allt för att jag vänligt föreslog att hon kanske kan få åka på pensionärsbiljett på bussen, och spara in en slant. Då kastade hon klämmor på mig. Jag har en farlig arbetsplats.

måndag tisdag onsdag torsdag fredag måndag


....

Och om ni inte läser mina kommentarer så skrev nyss Lovan att en av hennes kunder hade Pappa M som tränare back in the days!
Allvarligt. Pappa M är bannemig kändis! Då borde jag också vara det. Nånslags B-kändis iaf? Bra, då kan jag börja håva in deg på min blogg då?

... tro för allt i världen inte att du är nån slags spindel i nätet, för den enda som är det är jag. Ibland kanske man kan missta mig för flugan som dessvärre fastnat i spindelns nät, men så är inte fallet. Låt oss kalla mig spindeln i nätet som ibland är förklädd till flugan som fastnat i spindelns nät. Dumskalle..

Och självklart är det ju inte bara jag som är spindeln i nätet, utan även han i postlådan, som även har ett nät!

övertagerövringövertagerövring


Thanks!

-Vad fin du är idag!
-Tack, jag har tvättat håret.

Jag fick nya näsdukar idag av bästaste Sara. Döskallenäsdukar. Thanks!! Nu kan jag snyta mig OCH vara fabulous samtidigt, grett, även om det bara var på plasten omkring. Vi kom fram till att om det var döskallar på självaste näsduken så blev man nog svart på näsan.
Vi spelade bismarck också, och jag kom inte ihåg om det var jag eller Marita som förlorade, men jag tror bestämt att det inte var jag. Sara vann iaf, och så hade hon bakad kladdkaka också.

Det är fortfarande ingen som har kommit för att ta bort spindeln. Jag blir matt. Jag begriper fortfarande inte vad den har i min postlåda att göra (läs mamma Anns postlåda)..
Pratade med mamma idag och sa att jag tyvärr inte kunde ta in posten pga omständigheterna. Då tyckte hon att jag var lite fånig, och jag sa att jag skulle ringa nån som kunde ta bort den. Kanske kan tvinga nån granne om jag råkar ta in posten samtidigt imorron, annars tvingar jag fan Lovisa innan vi far.

Mamma har lärt sig skicka mms också, och hon skickar som en galning dagarna långa. Fick nyss godnatt mms, fast från Salken faktiskt
"Godnatt matte. Vi syns imorron /Salka" Hahaha ja, det är så roligt. Hon är duktig min lilla mamma. Tillochmed animeringar kan hon göra och smilegubbar.

Lovisa sa när hon sov hos mig sist att snus inte var dåligt för tänderna. "nej det lär väl fräta bort all skit" trodde jag. Det var inte därför hävdar hon. Det blev basiskt. Så därför unnar jag mig en sista godnattsnus innan jag lägger mig för att få lite skönhetssömn.
Men är det inte typiskt så säg! När jag var hos Sara klockan 21 så kände jag att jag var lite trött.. Utmärkt!! Då får man sova inatt, men nu är det samma gamla visa. Pigg som en mört.. Snacka om att jag har sömn att ta igen på Ulvön i helgen.. På natten, på bryggan i solen. kanske en tupplur i soffan!
SARA! sa jag det förresten. Vi har fått massa kanaler på ulvön nu! Vi har typ boxer eller nåt, asbra när det regnar! Eller för den delen när jag låg i ögoninflamma hela veckan när jag var där förra året.

Nej fan så ointressant.
Jag återkommer när jag har nåt vettigt att komma med, så förvänta er inte att eran favoritbloggerska kommer tillbaka på ett tag. Skämt å sido, jag gör som blondinbella och tar bloggpaus för att fara till Övikstrakterna.

En sista grej. Jag hatar blondinbella förut, men jag gör inte det längre. Hon verkar som en ganska vettig människa. Dock så hatar jag kissie nu istället. Jävla Blondinbellawannabee, och hur i helvete kan hon nånsin sitta och skriva att Bella är ful? Ja, säga vad man vill, men jag har hört att man inte ska kasta sten i glashus. Skulle tillexempel inte kalla Lovisa för tjock.

Skönhetssömn var det ja.

Vad är det för fel på mig?

Allvarligt, jag fattar inte..
På två dygn har jag sovit 7 timmar ungefär som sagt. Men jag är inte trött? Jag hade förväntat mig att eftersom jag sovit 2,5 timme natten till igår, borde jag ha slocknat som en klubbad säl.. men ne! Jag stannar uppe till klockan tusen och är inte trött.. Och NU är det ju ännu värre. Jag borde vara död nu?
Speciellt efter blodförlusten igår (ja, jag ville bara säga det en gång till så att nån kanske tycker synd om mig)

Jävla i-landsproblem. Jag har sagt det förr och jag kommer att säga det igen.
Dom i afrika har det lätt dom. Dom vet ju iaf hur dom ska spendera sitt liv. Stampa jordgolvet i hyddan, leta vatten som är så pass rent att man inte dör av att dricka det och plocka bomull. Där har vi inga problem som att råka lägga sig på tevedosan så att volymen höjs och man blir döv.
eller att datorn är knasig, bloggen inte funkar, man har druckit för mkt kaffe så att sömnen inte infinner sig, man har inget snorpapper med sig på bölbio (vilket jag naturligtvis hade!!), att jag inte kommer att hinna på mitt mobila bredband tills jag ska iväg i helgen eller varför inte det faktum att varenda parkering bakom salongen var upptagen idag, så jag fick ställa mig nere vid vattnet. Man får inte ens parkera bakom jobbet, så varför trilskas alla på med att göra det..
Lotta tog den sista, den skurken, det var dock okej. Men vad gjorde den där röda bilen där? eller den där jävla husbilen! Sov i din husbil och parkera inte den på den föbjudna parkeringen bakom mitt jobb när jag ska parkera där. vad är problemet?

Och en sak till. Den här veckan har jag klippt 3-4 stycken som känner pappa (skrällskrällskrällskrällskräll).. idag var det en sån kund. Sa det till Lotta sen, och hon sa på skämt att hennes kund kanske också kände pappa. Så kunden frågade vad pappa hette. Och tro på fan att hon också vet vem han är, men känner mamma och morfar och co. Herrejösses, man går ju inte säker nånstans numera. Jag är nog nånslags kändis?

Och en sista sak, innan smink ska bort och tänder ska borstas (och ingen tunga spräckas.. ja förlåt, gatt bara en sista gång) JHASÅ!!! SOVHAR DOH HAAAAAAAR?

SATC

Jaja, jag vet att jag är seg men ikväll var jag, Lovisa, Lovan och Lotta iväg på Sex and the city (man skulle kunna kalla oss för "de fyra L:en" .. hahahahahahahaha)
Jag bölade typ i två timmar i sträck, förutom när charlotte sket ner sig.. hahahaha.. hahahahahahahahhaahaha skrattade tills Lovisa blev arg och skällde på mig, och då började jag tänka på det igen, så var det kört.

Hur som helst.. Asbra film, tror jag måste se den igen. Jag = Bölgris.. ja

Bara för att jag inte har semester får jag tydligen sköta allt i hela byn. Man ska ta in poster till alla på hela gatan, lägga poster på ett speciellt ställe, man ska dra ut soptunnor och vattna blommor (vilket jag inte har gjort än kom jag på, hoppas att inga har dött)
Sa jag förresten att spindeln har flyttat tillbaka in i postlådan. MEN BO NÅN ANNANSTANS DIN DUMMA JÄVEL! Vad fan har han i min postlåda att göra, testa grannens. Han är ju ändå aldrig här! Idiotspindel
Vem kan jag nu tvinga komma hit och ta bort den så jag kan ta in posten igen. Tänk om jag har fått nåt viktigt (yeah right)

Ja jag glömde.. Igår när jag skulle borsta tänderna så slant jag med tandborsten och smällde till min enormt svullna äckliga tunga.. Blödde som en gris och var på väg att väcka Lovisa och berätta att om jag var död imorse så hade jag blött ihjäl. Kom på att hon inte kunde göra nåt ändå, så jag sov.
Upptäckte även till min förfäran att min sömnbrist de senaste två dygnen har satt sina spår! Jag har svarta ringar under ögonen. Hoppas verkligen att de försvinner av min sovmorgon, annars måste jag slita fram bättre smink! Jag kommer ju få slut på kunder, och det är säkert därför jag bara har två bokningar imorron. Ja herrejösses

Nej men på riktigt, hallåååååå, vem kan ta bort spindeln i postlådan!? Sara? Benkoveja?

Confession.

Saker jag har på mitt sängbord..

Åtta tomma snusdosor, aka utläggningsdosor
Två glas fyllda med isglasspapper (beroende)
ett extra glas som det ligger en godisbit i som Salka har tuggat på
En tom godispåse
En tom mörkchokladförpackning
En stor hög snorpapper
Två colaflaskor bakom sängbordet och en som är intryckt mellan madrassen och sängbordet
En gulbeige tygsax
Folie
En halvfull ölburk
Post-it lappar
Helosan
Idomin
P-piller
Bankdosa
Cdskivor
Hårband
Tändare
Ett sidenband
ljuslykta
... och lite till

Intressant...

LOVISA!?!?!?!

Även om det är dött som i graven i din blogg, så kanske du fortfarande läser min?

Hur som helst.jag har letat med lykta och vad man nu har mer när man letar, efter den där enormt fula bilden du la ut på mig i din blogg.. var har den tagit vägen månne? Jag tror bestämt att jag har  tagit den själv med pappas kamera

Och här kommer varsågod

Lotta har frågat efter större text, för na si ju ittna. Hon är gammal och vis Lotta.

När vi bråkar...

Ja, jag ska erkänna. Det blev tekken 2 idag med och det slutade även idag med slagsmål. Adam fuskade som vanligt, och jag slog han tills han drog ner tevespelet från skåpet.  Då skällde vi på han för att han inte släppte dosan när jag slog han. (Jag fick ont i handen av att slåss)..  Sen slog Lovisa Adam också, samt att hon kastade snusdosan i huvve på han.  Rätt åt han!!!

Hur som helst så tänkte jag berätta om våra vapen som vi har när vi bråkar.

Adam började med "pinnen" som är pekfingret som han pickas med i armen. Det utvecklades snart till "dubbelpinnen" som är pekfinger och långfinger. Det är ett smärtsamt vapen. Det finns även "trippelpinnen" men det gör inte lika ont.

Lovisas vapen heter "solfjädern". Hennes vapen är inte lika förödande som Adams, men ändock. Det är also handen som viftar som en solfjäder och sen smäller hon till. Jag fick solfjädern i huvudet en gång, men det gjorde inte så jätteont och Lovisa fick dåligt samvete.

Mitt vapen är från början "klon" och sen fick den heta "claw".. Den består av hela handen som man nyper med. Passar bra att nypa i arm eller ben, helst vaden. Jag utvecklade det till "baby claw" som alltså är tummen och pekfingret. Det är ett bra vapen att använda till att nypa i baksida arm. Svinont och man får lätt blåmärken.

Så bråkar vi oftast.. Men idag var det som sagt vanliga slag och kast med liten dosa.
Det skulle även tas tid på hur länge det tog innan första arga systern kom ut och skrek att Adam fuskade. Det tog inte lång tid innan Lovisa blev förbannad och gav upp. Sen spelade jag, och det hela slutade med att jag dödade Adams Baek med Jack 2, och när Adam fick Yoshimitsu så kastade jag dosan på han och sa att han kunde roa sig själv med sitt fegande.  Sen försökte jag få pappa att spela jenga med mig. Det ville han inte. Och Lovisa ville inte heller, och inte yarre, och inte barnyatzy heller för den delen.
Så då gick vi till Johan och hälsade på en sväng. Vi fick te, löste korsord i deras tidning och sen bet frigge mig i pannan,. Sen gick vi hem.

Det är typiskt när man går och hälsar på nån när det är fint väder, och sen när man ska gå hem så spöregnar det. Kallt med linne

Helgen

Happ, då var den här helgen slut också..

I fredags var vi iväg till brunflo på bilbingo. Det gick kanke inte riktigt som planerat. Jag var asnära 30 tusen, men som vanligt så bringar man otur som nån annan olyckskorp.
Sen kom vi hem och spelade spel, sista ordet. Sara och Marita var ganska dålig och då blev vi lej och ville inte spela mer.  Sen gick dom hem och jag och Lovisa skulle ta oss en liten grogg. Tyvärr hade jag inget groggvirke så det fick bli en saftgrogg, elak sådan. Tyvärr smakade inte vinet så illa heller efter den där groggen, och jag misstänker att det hade  jäst.
Kvällen slutade inte som planerat. Men dock skafötters med Lovisa och Salka emellan.. Har fått berättat för mig att jag även pratade  i sömnen om polkagrisar? Och när Lovisa vaknade låg jag med en använd näsduk på örat.  Ja, fråga mig inte varför!

Igår blev det mycket lugnt och stillsamt. Gnällde en stund över dumma saker jag kanske inte borde sagt, sen skjutsade jag Lovisa på fest och sen tvingade  jag Adam och Tina att vara med mig hela kvällen. Roligt för dom.

Nu är jag precis på väg ut på en promme med Salken innan jag ska skicka iväg henne på Ulvön. På fredag åker jag dit. Men först ska jag till Jocke och hämta min plattång. Som jag har saknat den, ni skulle bara veta  hur snygg jag är i håret  nu. NOOT!
Resten av dagen kommer att bestå av Harry Potter.

Ja just,  Lars kom in i morse med posten och meddelade att han hade dödat spindeln. Så bra. så bra.
Beställde även mobilt bredband igår, så har vi tur så dyker det väl snart upp och lite uppdateringar kanske kommer från ön i helgen. Har jag huvudet med mig kanske jag även kommer ihåg kameran, vad vet man?

Dags att agera. Hörs sen

Dagens tips: Drick inte vin som du misstänker kan vara jäst. Det har aldrig varit en speciellt bra idé.


saker jag undrar..

1. Varför i hela fridens namn lägger en tangent på tangentbordet av då och då? Idag är inte mellanslag riktigt i funktion. Häromdan R. Dagen innan det N. Vad är problemet? Varför har jag betalat nästan 10 tusen för en dator där inte alla tangenter behagar att funka. Och varför käftar den om att inte blåtanna går att starta..Har jag ens försökt? Ne, trodde inte det heller (det här tog även ca 340 minuter att skriva eppeshom jag måste sudda och skriva om hela tiden EPPESHOM inte mellanslag funkar)

2. Varför är inte jag ilag med Brolle?

3. Varför går allt SÅÅÅ jävla bra hela tiden?

4. Varför har det flyttat in en spindel i min brevlåda. Jag tänker då inte ta in posten om den tänker vara kvar där. Sa åt Eva förut att hon fick ta bort den!

Jag fick

LovanRonny1

Finaste brudparet!!!!! =).. bered er på att vi....


..kommer på besök nu när vi flyttar till stan =)

För övrigt så är det bilbingo som gäller imorron.. Brunflo here we come


Ska sluta med saker jag inte kan hantera nu.. hejhåomhundraårvadspelardetförrolldårajrajrajrajrajrajraararajrajrajrajrajra

Snodde

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Agria - Haha, nej men jag kanske borde för att få lägre premie på Salkas försäkring?


VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?

Helen - Vän och föredetta klasskompis


NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?

Jennie - Det vet jag faktiskt inte. det visar sig


ÄR NUMMER 18 SÖT?

Hair Design School - Eh.. ja du..


VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 33?

Johan - Det kommer jag inte ihåg. Förmodligen så var det ett bra intryck. Han tog nog hand om mig bra när jag var liten.


HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?

Erika B - Jaa, vem vet. Har alltid varit kompis med Lovisa, har alltid bott på byn, har alltid gått på samma skola och har spelat fotboll ilag.. som sagt, vem vet?


HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?

Anders - Nej faktiskt inte. Vart har han tagit vägen?


NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Favvo - Jag vet inte. Visar sig väl också. Träffade henne i helgen.


ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?

Ewa - Ja det vill jag påstå!


HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?

Anton - Nej det tror jag inte..


SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?

Bella - Hur pratar vi då gå ut?


VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?

Lotta - haha ja vi pratar väl om det mesta! Kanske mest om fika?


KÄNNER DU NUMMER 1?

Adam - Ja, rätt väl!


SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?

Ellen - Ja självklart. Varje dag


VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR EN RELATION?

Erica - det är min chef


fyyy faaaan

jag är så trött på den här skiten nu!

jag vill bara lägga mig ner och sova i 100 år som törnrosa (var det hon?) och sen vakna upp och må prima.
Jag är så trött på att inte kunna sova, trött på att vara tung i huvudet, trött på att vara så jävla trött att jag inte tar mig upp på mornarna för att jag är för trött för att sova på nätterna! logisk? nej inte direkt
jag är trött på halsont, på snorighet och på ont i huvudet. jag är trött på slem i halsen och rinnande ögon!


Hur vore det att trycka i sig 100 ipren och sen kanske må bra ett tag? nej fy fan vilken gnällig jävel jag är

Förresten så snyter jag mig dygner runt så nu är jag så torr under näsan att det svi ända ner till läppen! TRÖTT!!!!

och en annan sak. Coops näsdukar är värdelösa. Köpte dom för att:
1. Kunna torka bort tårar från mina rinnande ögon för att inte sabba mitt ögonsmink
2. Kunna snyta mig utan att få ONT!!!
.. det enda dom där värdelösa näsdukarna duger till är att torka bort tårarna från mina äckliga rinnande röda ögon. När jag försöker snyta mig så får jag snor på händerna.. fräsch tjej

VÄRDELÖSA NÄSDUKAR!!!!!!!

bingomåndag

Jag, Sara och Marita blåste iväg på bilbingo. Jag var sen hem eftersom det var en ny "busschaffis".. vem hade kunnat ana.

Idag bjöds det på Baguett med ost, skinka, isbergssallad och tomat. Kaffe och rabarber/jordgubbspaj med marsansås. Sara vann även.. men hon vågade inte tuta själv så det fick jag göra, även fast hon körde idag? nåväl..

På fredag blir det förmodligen brunflo om vi har nån bil.. kul, då är det min tur att håva in storkovan.

Hört på bilbingon:
"Den där tanten i bilen.. vad har hon gjort då? Hon har röke å hon ha röke å hon ha röke å hon ha röke"
Sara om tanten i bilen breve oss som kedjerökte genom hela bingon, som för er ovana även pågår i ca 3 timmar

Mitt i en viktig historia från Sara
"Men hörrni, en sak bara.... hur många paket tror ni att hon röker om dagen?"
Marita om en annan rökare i en annan bil breve
(undra varför vi bara hamnar mellan rökare)

Sara har precis fått bingo
".. meeen Sara, gatt du få bingo nu. Jag skulle ju berätta den där jätteroliga historian om våran tvättmaskin"
..Jag hann inte berätta historian som jag hade sparat tills prellen skulle läsa upp de rätta siffrorna.

"Åh neeeiii.. DUTTEEEN!!!"
Marita har tjyvtagit min bingodutt och jag hittar den inte när spelet börjar

"Du försöker bara bräka mig"
Jag berättar för Sara att jag har fler nummer i rad än henne, och hon menar såklart att jag försöker BRÄCKA henne

"mmm hembryggt e kaffe" "HEMBRYGGT!!?? KOKT!!!!!"

Söndag

Jag är uppe med tuppen och har redan fikat och klippt mamma och snytit mig 2098345 gånger. Ja, jag mår fortfarande ganska dåligt. Lite immunförsvar på det här så..!

Igår blåste jag, Adam och Lovisa in till stan för att vi skulle handla en present till käre bror som fyllt år. Presenten var avklarad ganska fort, och sen kom vi på att vi skulle på donken och äta, men vi stannade till utanför india och skulle kolla på smycken. Rätt vad det är så kom Lovisa på att hon skulle fråga om dom hade nån tid för piercing, och jag jagade på henne.
Det hela slutade med att vi båda piercade naveln utan att vi hade nån tid. Lovisa för första gången. Jag, tredje gången. Jiho!

Nu måste jag rassla runt här och försöka hitta mitt provon. Det kommer inte vara den allra lättaste uppgiften. Nu är jag sugen på näsan.. Gört... GÖRT!!!!

Nu... ebay!

Yeah!

Tänkte bara meddela att idag strax innan ett-snåret skrev jag kontrakt på en lägenhet!
Så, jag flyttar in på storgatan om en månad. jihooo!

Fast nu insåg jag hur ensam jag kommer att bli. Jag kommer att sitta själv varje, varje kväll. Får väl våldsgästa hos Lovan och Ronny dygnet runt.

nej men allvarligt.. party hos mig


i fas

I morse skulle jag åka 06.30 till stan. Sista bussen för att jag faktiskt ska hinna går 7.15.
Jag vaknade upp ur en märklig dröm och kollade på klockan, den var 07.36.. gatt fundera vad klockan egentligen var.
Sen panikringde jag till pappa och fick ta hans bil.
Hur som helst, det jag ville komma fram till var att igår innan jag gick och la mig så duschade jag, och sen sov jag med blött hår.
Tänk den dagen jag lär mig att jag inte ska göra så.
Jaja, jag såg ut som en galning imorse och har gjort det hela dagen! herrejösses.
är man en crazymaniac så får man väl se ut som en också, antar jag.

Imorron ska jag kolla på en lägenhet. Den är dyr. Jag kommer att få betala mer än halva min lön, men just nu känns det inte som att det spelar sån stor roll. Jag återkommer om det imorron!
Nu ska jag fika och sen ska jag gå ut med Adam och så ska jag duscha mitt hår så att det lägger sig på plats.
Tyvärr är min plattång fortfarande kvar hos Jocke så jag antar att jag får se ut som en CM när jag åker in till stan imorron också..

Ja jag säger då det.

RSS 2.0