mhm?

Vad tänkte du nu? Hahaha. Det är spännande att se vad folk tar sig till när livet inte går riktigt som planerat. Börja tappa greppet? trist, det borde du tänkt på för länge sen..

Jag känner mig lite lurig sådär.. Så som bara jag kan vara.

För övrigt så höll jag även på att bli påkörd när jag gick hem från Lovisa för nån timme sen. Det går ju att diskutera huruvida det är smart eller inte att komma på breställ runt ett hörn där det finns buskar och man inte har en chans att se vad som finns där bakom. Bra idé. Fan om jag inte hade hunnit rycka in Salken åt sidan. Måste skaffa mig en basebollträ inför såna här eventuella situationer. Det är svårt att slå sönder både folk och bilar med händerna. Om inte annat behöver jag dom på jobbet.
Jag har inte tid med det här. Jag har sönderklippta händer och imorron är det söndag! Det här kommer aldrig att hinna läka tills på måndag. Jag klippte bengtove lite idag. Han fick röda slingor efter att jag klippt mig i fingret med den slöa saxen.
"det syns ju väl i mitt vita fina hår"


Ojoj, dags att sova nu. Eller iaf smacka en film.

Lördag 29/11

Dagen sinnesstämning:



Skadad och trött..

Förvirringen har inte släppt riktigt än dock, så det får väl fortfarande vara med lite på dagens sinnesstämning.

Gårdagens sockerorgie gjorde även sitt på piggheten. Eller var det det faktum att vi inte kom i säng förrän typ halv fyra som gjorde att jag blev trött?

Nu ska jag tydligen gå och handla grädde, så det är väl  bara att klä på sig och dra sitt strå till stacken.

Torsdag 27/11

Dagens sinnesstämning:


Lite lätt förvirrad. 
Jag fattar inte riktigt. Har även en crazy hairday ser jag nu.. Vad hände där i nacken?

Nu ska jag snusa lite, och fundera vad jag ska göra istället för att äta. Jag borde antagligen äta nånting, men jag orkar inte gå på affärn. Fy fan vad jobbigt.

Dessutom verkar Akelius ha slagit på stort och byggt en hockeyplan på min innergård. Kul, kan man kanske tycka. Det tycker inte jag så jag håller på att halka ihjäl mig varje gång jag går utanför dörren. Kan bara tänka mig vad jävligt det skulle vara om jag skulle försöka mig på att gå ut i smygskorna. Då ligger jag väl död redan imorron.

Idag har jag först varit ner i förrådet och letat reda på julpyntet. Jag hatar förrådet på jobbet. För det första så måste man låsa upp fyra dörrar för att ens komma dit, och sen ser det ut som kriget där inne. Och hur mycket grejer det egentligen är där inne glömmer man liksom bort mellan gångerna. Alltså sliter man upp dörren, och känner sig lite bedrövad över att behöva leta reda på nåt där inne. När jag hade burit upp allt så skulle det pyntas i skyltfönstret. Jag hatar att pynta, och jag pyntar inte ens hemma. Till råga på allt så hade konerna med lampor i gått sönder, sladden till julstjärnan räckte inte till uttaget och vi hade bara en förlängningssladd. Tomten hade blivit lite skev sen förra året och kunde inte stå, utan ramlade framåt. Herrejösses. Ja, det mesta löste sig. Jag köpte nya koner, och lyckades även flörta till mig rabatt. En ny sladd till julstjärnan inhandlades, och tomten fick lite papper att stå på.
Läntar tills allt ska plockas ner igen.. neee! Spännande dock att se hur mycket som är ur funktion nästa år.

Imorron är det träning 06.30 som gäller. bra bra, för jag har hört ryktas om donken efter färgning av systers hemska utväxt.

Still, confused!

men!

Var det verkligen nödvändigt det där? FÖR DET TYCKER NÄMLIGEN INTE JAG!!!!!!!!!!!

Jag känner liksom hur irritationen kryper över mig, och jag måste nog gå igenom det hela en gång till i huvudet. Vad hände liksom. ja, crazy crazy life.

Idag var jag för övrigt med om typ det värsta jag nånsin varit med om i hela mitt liv.. yrkesliv iaf. Låt det aldrig hända igen.

Dags för plan B.

WHYYYYY is life so long.

En hälsning till Malvolio:
"welcome to illyria. Welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcoooomee!"


Ny vecka, nya tag

Fick ett superbra recept av Lotta idag. Bara att slänga in i ugnen och sen var det klart.. perfekt.

Imorron försöker jag mig på nåt annat. herrejösses! hur ska det här sluta? Jag är ju värsta kocken.. Moahahahahaha

Hudvårdsgrejerna blev billigare än jag trodde, höll på fick en chock igår innan frakten var tillrättad. Synd att dollarn går upp stup i kvarten. Skitdollar.

Jag hade inte så mycket att komma med uppenbarligen..

Fortsätt simma, fortsätt simma

Måndag

Morgonen var lite turbulent. Klev upp 5, sa hej, gick och la mig igen.
Sen vaknar jag av att telefonen ringde och jag såg att det var Lotta. "Men vad vill hon, hon vet ju att hon får låna parkeringen" tänkte jag, och svarade.
-Tja. Jag tänkte bara höra om du tänkte komma och jobba idag..
då hade jag börjat för en kvart sen... fort gick det iaf, och på 20 minuter var jag sminkad och påklädd och på jobbet.

Sen när jag kom hem så beställde jag ansiktsprodukter för flera tusen.. typ..  Jag orkar inte se ut som skräp längre. Mitt ansikte håller på rasar isär. Så torr är jag.
Träning, sen sibyllakorv. Fan vad bra att man kan köpa med sig en burk hem. Jag spillde boston på mattan.. sen klev jag i det. Fräscht!
Nu börjar det dra ihop sig. Vi bör hoppa i säng nu så vi är utvilade imorgon. Lovisa får det dåliga täcket. Jag tar gokudden.

Hörrni! Life is good


Tidigt...

Klockan är 5, och man kan undra varför jag har klivit upp nu. Det har jag inte, jag har inte gått och lagt mig än. Eller, jag har precis kommit hem och krupit ner i min Milantröja (som jag fortfarande inte har en blekaste vad den gör i min garderob, då jag beställde en manchester united) kan det vara Johans månne?

Skjutsade bror till hammarn, hälsade på, åkte hem, och avslutade kvällen i soffan med Kill Bill. Pappa och jag på en varsin sida i soffan. Lovisa i fåtöljen. Alla tre med snusdosan och diverse drycker i högsta hugg. Sen slet vi Harry Potter oh sen satt vi och pratade massa skit tills nu. Jag, syster, bror. Vilket team.
Dags att sova nu!


iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, perfekt

....

Death in the shape of a panzer battalion!!!

Fan!

Dags att sova och smida rankor. Jag kanske inte kommer på jobbet imorron. Det finns risk för att snöstormen ser till att jag är insnöad imorron. Äh, jag kan hoppa ut genom fönstret. Hejda


Men hallå?!

Kan det ens blåsa mer än såhär? Knappast.

Efter jobbet drog jag till Jesper och såg på film. Han hade även lagat världens godaste mat. Töjde en stund och sen när jag skulle gå hem så var det även jordarnas värsta storm. Det kom världens virvelvind så jag fick plocka upp Salka i famnen och vända ryggen till.. Hon väger ju bara 8 kg, och rätt vad det är så sitter hon uppe i ett träd. och jag med för den delen.

Men nu ligger vi nerbäddad i två täcken och lyssnar på vinden utanför. Det är ganska mysigt.. det vill säga tills det låter som att rutorna ska blåsa in i lägenheten.

Dags för lite mer tranbärsjuice.

Det är inte alltid så lätt..

Man kan tro att frisör är ett glamouröst yrke. Men låt mig informera om yrkets baksidor.

Man klipper sig i fingrarna MINST nån gång i veckan. Har man en ny sax kan man räkna med att det blir ett par hundra.
Vid färgning är det inte helt ovanligt att man lyckas kasta färg på den del av byxorna som inte är täckt av förkläde. Eller varför inte kasta in penseln under tröjan? Det råkade jag med häromsistones faktiskt. Svarta fläckar på patten. Eller om så kan man även lyckas gnussa sig i en färgklick på shamponeringen.
Det finns farliga hyllor man kan smälla in ögon och diverse kroppsdelar i.
Man riskerar att börja lida av minnesförlust, eftersom man kommer ihåg de flesta kunderna, vad de jobbar med, vad deras gubbe jobbar med, vart dom var på semester förra året, året innan det och året innan det. Vad barnen går i för skola, eller hur gamla barnbarnen är. Men matdosan står oftast hemma i kylskåpet när man kommer på jobbet.
Sinnesförvirring kan uppstå efter en hel dags arbete till Rix FM.
Dessutom kan man av misstag lyckas säga nåt som får det att låta som att man raggar på kunden i fråga.
Men framför allt så får man höra intressanta kommentarer från kunder.
En av mina kunder sa till mig idag: "Du ser ut som en cowboygubbe"
hmm..  ja, tack? Och även att man kunde bli rädd om man mötte mig i en mörk gränd. Ja jag säger då det.

Men det är ju ändå ett väldigt väldigt underbart yrke. Cowboygubbe =) hahaha ja jag säger då det.

Jag avslutar med en bra grej jag själv sa faktiskt när jag skulle informera en kund om att jag bara skulle blåsa bort lite småhår med fönen.
- Ja men då ska jag bara ta och blåsa av dig..... öööh, lite hår..

Jag skulle göra pannkaka idag. Jag stekte en.  Gick inte så bra. Den första blir aldrig bra tänkte jag. Stekte en ny. slängde i slasken. Tredje - slasken. Fjärde, femte. Inte ens Salka ville äta dom. Till sist slängde jag ifrån mig alla grejer, skrek, slängde lite andra grejer och hivade iväg den jävla byttan med smet. Det resulterade i att jag och Lovisa började bråka och hon gick härifrån. Sen satt jag i soffan och bölade i 10 minuter över min tragiska uppenbarelse. Sen bölade jag lite till, och gjorde en ny pannkakssmet och gjorde en ugnspannkaka.
När det såg ut som att den snart skulle fatta eld så tog jag ur den. Självklart var den inte färdig och dessutom ganska äcklig. Nu ska jag straffa mig själv med att äta den till lunch imorron! Rätt åt mig.
Nu är jag och Lovisa vänner igen och jag har lugnat ner mig.

Dags att slökolla på teve och fundera vad en cowboygubbe egentligen är. =)
Imorron ska jag till Jesper och se på film. Trevligt


eeehn lista?

SKULLE DU HELLRE...

1. Pierca näsan eller tungan? Har redan tungan och är inte speciellt sugen på ett till. Är dessutom sugen på näsan.. så näsan it is

2. Vara seriös eller rolig? Rolig

3. Dricka röd eller grön mjölk? Röd, som inte har klumpar tack

4. Brinna upp eller drunkna? Varken eller faktiskt.

5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Haha, ja mina föräldrar är inte så hemsk, så jag väljer dom


SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon? Jag tycker om många..

2. Vem vill du kyssa nu? En läcker kanin?

3. Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem skulle det vara? Johnny Cash

4. Vänster eller höger? Höger (alla som är vänster är dum.. Men nu var du dum David.. men.. jag är inte vänster?)

5. Vad är du beroende av? Salken, catch, vänner, pengar

6. Vaniljglass eller chokladglass? uuu, B&J?


OM DIG...

1. Hur mycket är klockan just nu? 23,31 och jag som trodde att jag skulle sova tidigt..

2. Fullständigt namn? Lina Marie Ulander (och ja jag var tvungen att kolla på birthday om jag stavade Mari eller Marie. Det såg dessutom förskräckligt ut när det stog att jag fyllde 22 om 66 dagar. Jag som aldrig blir äldre än 20)

3. Vart vill du bo? Det är rätt bra där jag bor. Fast det vore fint med en större lägenhet

4. Hur många barn vill du ha? 2 kanske? Eller, jag börjar nog med ett så får vi se var vi hamnar.

5. Vill du gifta dig? Ja, i Augusti. Ska bara hitta nån som vill gifta sig med mig, eftersom jag redan bjudit in några till bröllopet

6. Rullar du spagettin eller skär? Jag rullar den nog, sen när jag inte orkar mer så ställer jag ner den på golvet, så äter Salka upp det som är kvar. Hon rullar inte

7. Har du ätit sushi? Jaa, barabababaa I´m lovin´ it

8. Favoritglass? Svarade jag inte just på det? B&J

9. Hur många olika flingor har du i skåpet? Jag har special K hemma, som mamma har köpt. Start på jobbet. Undra om mamma försöker få mig att äta nyttigt?

10. Humör? Trött, ont men hävdar fortfarande att life is good


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...

1. Pussat någon? Nee, det har varit snålt av den varan
2. Sjungit? hahaha, ja det är klart. När sjöng jag senast inte. Jag sjöng när jag jobbade, lagade mat, när jag satt vid datorn, när jag tränade och när jag duschade.

3. Blivit kramad? Nee, snålt av det med. Gud vad det är synd om mig.

4. Känt dig fånig? Nja, jag vet inte. Idag har jag nog inte varit så fånig

5. Saknat någon? Ja..

6. Dansat galet? Faktiskt inte.. jag dansar bara coolt och snyggt

7. Klippt håret? Inte mitt eget.. ja inte nån annans heller för den delen eftersom jag inte har gjort ett knop idag. Imorgon ska jag damma hyllorna.

8. Gråtit? Nej, life is good har jag ju sagt

9. Ljugit? Ja det har jag säkert

10. Blivit kysst? MEN SLÄNG DET I ANSIKTET DÅ! NEJ HAR JAG JU SAGT


GREJER...

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nja, inte direkt. Farbror blå knackade på min dörr en gång, men jag öppnade inte. Och så försökte jag köra ifrån en när jag övningskörde. Då blev mamma nervös

2. Har du hund? Ehmm..ja? Har det inte framgått av min blogg?

3. Tycker du att du är attraktiv? Prova attraktivast! moahahahahahahaha. inte just nu. Håret står åt alla håll och har blivit lockigt efter duschen, jag har pyjamasbyxor och ett halvsolkigt linne och en ansiktsmask som gör mig glansig. Avgör själv

4. Sover du helst själv eller med någon? Det är ju trevligt att sova ilag. Och oftast sover jag med Salken.
5. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? Hur mycket som helst? Ett hus med alla bekvämligheter, Salka, en läcker kanin och en båt så jag kan sticka därifrån när jag bli lej

..För övrigt så verkar mina grannar ha fest. Haar ni feest eller? Två frågor på det. 1. Varför har ni fest missinassa på en tisdag? 2. Varför är jag inte inbjuden? Är jag nånslags opopulär granne som ingen vill vara med eller? Var på det viset då, men ni ska inte tro att ni blir inbjuden på min fest heller.
Dessutom begriper ni väl att jag inte kan gå på ferre på en Tisdag. Vissa har ju faktiskt ett jobb att sköta
Jag är en bra granne. Jag kan sova även fast dom spelar musik. Men bara för att jag inte är inbjuden så kanske jag ringer polisen av ren djävulskap! moahahahaha, nerå.

Nu måste jag sova. Jag har ont exakt överallt. Man ska inte höja vikten när man tränar. Jorå, je e stärsk je.. Hööööwaligen


Idioter?

svar ja..

Har man inget bättre för sig än att hålla på med falska bomber? Lägg ner, det är redan några som har kört det skämtet, hitta på nåt annat.
Pratade med kära mor nyss, och hon berättade att dom hade fått ställa in operationer och grejer.. Billigt. Hoppas att dom hittar alla som har gjort det och att dom får stå för varenda krona det har kostat att flyga hit bombtekniker flera gånger i veckan. Hur lej ska inte dom vara förresten?

Har även insett att det är det jag borde ha blivit. Bombtekniker. Nu när det är lite lugnt på salongen kunde jag springa ifrån, skjuta sönder bomblådor och håva in deg. För visst fan må det ligga lite deg i det va? det är ju farligt. (inte här iof, där det bara är sopor och elektronikgrejer)

Nä, hitta på ett annat skämt nu. Det börjar bli tröttsamt.. fast även spännande.

Jag har lagat mat idag, jag är impad av mig själv faktiskt. Kyckling, nudlar och wokgrönsaker med min vitlökssås och sweetchili. Nu håller jag på att samla kraft för när jag kommer hem från träningen så ska jag göra iordning en pajdeg. Herrejösses. Men mamma säger att jag kan rassla ihop den i matberedarn och att jag bara behöver ta i den när jag trycker ut den i formen. Förgräddar den ikväll så är det bara att slice and dice ihop lite fyllning.
Fan Lovisa, vad du är impad av mig..

Måste komma ihåg att diska när jag kommer hem efter träning också.. Jag är ordningsam numera.

rape me..

Fick just en överhängande lust att lyssna på nirvana. Det är förargligt att jag inte har nåt på datorn och att mitt internet är så långsamt. Låt oss säga att jag skulle försöka ladda ner ett album. Då skulle jag hinna sätta igång nerladdningen, sova, jobba en vecka, åka hem till stugun en helg och komma tillbaka och då KANSKE det skulle vara klart. Men då skulle jag ju naturligtvis även få meddelande från telia att jag har förbrukat min rätt att ha långsamt internet och att jag nu igen får skitlångsamt. Det är spännande nästan jämt.

Jag tog och svängde ihop en soppa förut lite ilvasst. Kantarell och champinjon. På sån där påse. Det var inte direkt det mest kulinariska jag ätit i  mitt liv, eller ens i helgen, men det dög. Lite rostade mackor till det, och nu är jag lika hungrig som innan! Varför smällde jag i mig alla chipsen när jag kom hem från Åre?! Ibland önskar jag att hade en en coach i mitt liv som kunde säga åt mig "spara på din goda chips, du kommer bli sugen ikväll" men istället sa gubben i huvudet "ÄT DOM!!! ÄT DOM NU! gärna med ett par glas skitiskall cola till" sagt och gjort, jag lyssnade på gubben.
Det har jag faktiskt länge funderat, kanske även har tagit upp det här förut. Men anorektiker har ju en gubbe i huvudet som säger åt dom att dom inte får äta, och gör dom det så måste dom träna. Det jag funderar är, varför har inte min gubbe några såna smarta saker att säga.. varför säger min åt mig att äta så mycket fett och socker jag kommer över? Gärna hela tiden.. konstigt.

Nu har jag iallafall städat mig själv.. Såg helt ärligt ut som skräcken med gårdagens smink och frisyr (jävlar vad bra den höll) och nu känner jag mig lite fräschare. Det är nog dags att slipa gaddarna och smacka igång en film, alternativt zappa lite innan John Blund besöker mig..

Har bara två saker att säga innan..
1. attans bananer!

Och sen tänkte jag dela med mig av en snäll grej som min kära bror sa förra helgen.
Lina - Nej men, jag är en stark tjej
Adam - Men Lina, du är ju ingens tjej...

Haha, ja men kasta det i ansiktet på mig då!

Godnatt

Vb: Nej nu hörrni är det godnatt. Jag br

MMS

Nej nu hörrni är det godnatt. Jag bråkade lite, fick en ursäkt och sen gick vi hem. Det piper i mina öron och helst av allt önskar jag att läcker kanin var här. Usch vad full jag är. Frågan är om jag ska tvätta bort sminket eller om jag ska låta det bli fläckar på kudden. Det är ju inte jag som tvättar. Dags att zappa lite. Fy fan vad morgondagen kommer bli tung.. Guten nacht


Man kanske kan tro att utelivet i

MMS

Man kanske kan tro att utelivet i åre är kanon. Men sanningen att säga är det inte så mycket att hänga i julgranen. Alla är fula och dj:n är en surskalle och det mest spännande som hände var att jag dansade runt strippstången. Och jag var grym. Fan vad jag är bra. Och lite full


Anders tycker att det är en trevli

MMS

Anders tycker att det är en trevlig tillställning.


Haha. Jag fikar som en karl. Fan v

MMS

Haha. Jag fikar som en karl. Fan vad gott.


Nu väntar vi på huvudrätten. Här ä

MMS

Nu väntar vi på huvudrätten. Här är Lovan och Ronny som gifte sig i somras. Dom är söt. Jag är på pass nykter att jag lyckas ändra till stor bokstav på namnen. In i dimman med mig nu..


Nu har vi precis ätit förrätt. Mar

MMS

Nu har vi precis ätit förrätt. Martin och Lotta är mkt nöjda med soppan.


Nu är vi i järpen. Snart i åre. Ji

MMS

Nu är vi i järpen. Snart i åre. Jihoo


Oj, patetiskt.

Om man inte har rent mjöl i påsen...
Haha, jag dör.  Det absolut värsta jag vet är hycklare. Det gör mig så jävla förbannad så jag nästan exploderar.

Låt mig bara vara ifred. Jag vill inte ha nåt med dig att göra, hur många gånger ska jag behöva säga det innan det går in? Dumskalle

å hej och hå!!

Jag gick just hem från frösön. Jag tänkte att jag har absolut inget att göra ikväll, lika bra att dra på frösön på ferre. jag gick dit. Nyss kom jag hem och av nån anledning var jag inte rädd. Antar att det är från stugun och jag inte har nån vettighet överhuvudtaget att vara rädd. jaja, det gick bra. Men i badhusparken träffade jag två nya vänner. P-O och Janne hette dom. Dom var ca 452987342 år och jag blev hembjuden på en whiskey och lite trekant. Jag tackade vänligt men bestämt nej, och nu ligger jag i sängen med ett glas skitiskall cola och min chipspåse. Allvarligt, vad trodde ni nu?

Och DU!!! Det är ditt fel alltihopa. Tack!

ÄVEN!

Tog mig i kragen och tog itu med disken. men fy fan!!! Det tog även en timme! hahahahahaha, men nu är det ganska så fint i köket. väntar bara på att allt ska torka så jag får ställa in det i skåpen. Där går gränsen! jag ställer mig inte och torkar. Diskstället räckte självklart inte till, så jag fick lägga ut två diskhanddukar som nu är fullpackad med disk. Jag brukar inte packa upp grejerna i skåpen utan ta det jag behöver från diskstället, men när vi börjar snacka 1 månads disk med en halvdiskning emellan så tror jag att jag flyttar det från diskbänken.

Såå, nu var det bara resten av lägenheten kvar, och så borde jag tvätta kläder också. Tyvärr misstänker jag att det blir en tvättid klockan 7 imorron för att iaf ha några underkläder att ha på mig imorron. Nu måste jag ta mig en välförtjänt vilopaus. Colan väntar på mig i kylen också, vilket kommer bli extra trevligt idag eftersom jag slipper återanvända ett glas för att undvika att dricka ur flaskan.

Återkommer senare..


Jag klarade mig..

Det var nog bara en kund som hade sett oss igår, och det känns ju skönt.. Och hon hade tyckt att vi såg fina ut.. Ehm, ja det var ju bra men...

Idag har jag varit duktig. Jag och Lovisa gjorde en delikat middag bestående av sån där korv i ugn och pärmos. Säga vad man vill om mig, men en jävel på pärmos är jag! Det tog dock 200 år för pärerna att koka, jag höll på dog. Det blev 2 matdosor. Perfekt. Idag hade jag inte med mig nån matdosa, och jag kände inte för handladmat. Är så jävla lej på äckelsallad och allt vad det heter. Hur som helst. Det hela resulterade i att jag inte åt nån lunch och eftersom jag sällan känner hungerkänsla längre, så satte suget in istället. Hittade en förpackning start i ett skåp som jag högg in på. Det var gott..

Imorron står sovmorron på schemat. Det känns skönt, men nu hade jag planerat att vara uppe länge, men jag hittar inte på nåt att göra.
Och för övrigt så verkar allt glida ur händerna på mig nu. vafan.. Det här var ju inte direkt vad jag hade planerat. Men ändå! Life is good!

Åh herrejösses!!!

Idag blev jag och Lotta haffade på stan. Dom tänkte fråga vad vi tyckte om modet i östersund. Problemet var att vi råkade säga okej. och det visades nyss på teve. åh herrejösses.
Dessutom hade dom klippt bort allt det bra vi sa och kvar hade de lämnat kommentarerna som fick oss att framstå som två tokskallar! (vilket vi kanske är men det hör inte till)

Jag sa att dom kanske var lite mer klädda i sundsvall och det som var med i teve var typ..
- Eeh, ja och med det menar jag ju inte att vi är lättklädda här... ähhååååkej, klipp bort det där
Och lät som en bonnlurk gjorde jag. åh herrejösses!!!
jag tänker INTE gå på jobbet imorron om det är det ni tror. Jag stannar hemma tills vi åker till åre, och då kommer jag att ha en mask på mig. Fy fan!

Hur vore det om vi hade sagt "nej vi har inte tid. Vi har en jobb att sköta hejda"
Nästa gång säger vi "Nej du, det gick inte så bra sist"

ååååååherrejösses! Har haft stödsamtal med Lotta nyss. Hennes sambo var på väg att spela in det, men tack och lov så hejdade Lotta honom i sista sekund.
Omg. Hur ska det här gå

Käre gode gud. Låt inte läcker kanin ha kollat på teve nyss..

L

Jag skulle kunna ta bort alla tidigare ångestinlägg. men det gör jag inte. Jag låter dom ligga kvar för att påminna mig själv om att aldrig någonsin må sådär igen. Att aldrig låta någon FÅ mig att må sådär. Att varken nedvärdera mig själv eller låta nån annan göra det igen. Ha, i´m back. Life is good.

Jag simmar längs kanten en stund. Kanske är det djupare än vad jag anat. Men fan, det spelar ingen roll. LIFE IS GOOD!



Min kärlek, min skatt.. Som alltid finns där och löser världsproblemen med mig. Eller iallafall löser de närmsta problemen. Oftast driver du mig till vansinne, but I do love You!


söndag.

Fick ett underligt sms? Hur självgod är du, och vad tänkte du nu? Ja, man slutar aldrig att förvånas. Jag tänkte mest.. va? hahaha, ja skönt att du har goda tankar om dig själv, men dra inte in mig i nån slags självförtroendeboosting. Dumskalle.

Idag var det middag hos pappa. Jag och Lovisa hade bakat tårta. sen efter middag och fika så skulle vi spela lite Fas 10. Jag kan fortfarande inte begripa hur jag kan gå med på att spela det, eftersom jag blir lika förbannad varje gång. Vi satt och skrek åt varann och var elak. När jag skrikit "idiotjävel" till Adam för hundrade gången så rev pappa i och sa åt oss att gallra snacket. Då blev köket på ärkebiskop tyst som i graven. De elaka orden och gliringarna byttes ut mot hatiska blickar. Jag vann inte.. Ofc. Och jag tänker aldrig mer spela det där spelet.
Sen såg vi Sanningens ögonblick. Jag och Lovisa skrattade så vi höll på falla död ner. Fy fan vad klockrent!

Ja just ja. Den vita helgen. Det gick inte så bra igår heller. Jag frågade om jag fick låna mammas bil. Det fick jag inte. Då blev jag arg och gick till pappa och drack grogg. I förmiddags efter att ha hämtat syster på annan ort så fick vi erkänna att vi visst råkade dricka upp hans baileys. Så kan det gå om inte haspen är på (som min kära moster skulle ha sagt)

Dags att krypa till kojs (hahahahahah) jag ska faktiskt åka till stan klockan fem imorrnbitti.. Jag gatt stanna i stugun så att jag inte skulle missa sanningens ögonblick. Fy fan vad tidigt.

För övrigt, jag har en plan, tajmad och klar. In i minsta detalj (okej jag ljög, det har jag inte alls)


Vit helg?

Det var ju som sagt tänkt att den här helgen skulle vara vit. Men det gick ju ungefär lika bra som förra gången. När jag och Salken kom hem från stan så skulle vi bara springa in till Eva och Lars och säga hej, medans mamma kokade tevatten. Men vi blev inbjuden på lite kvällsplock bestående av räkor, grönsaker, ost, kex och rötjut!!!
Sen drog jag till pappa och där serverades grogg och country lane. Ikväll gör jag ett nytt försök att vara vit. Jag kanske ska ha en morot? Jag vet nog!! Cola till maten it is.

Jag såg på Tenacious D film med Adam och Tina. Den var trevlig.

Uppladdningen har börjat inför Åre. Salken ska vara i stugun hela veckan. Kommer att sakna henne, men då slipper jag iallafall ha dåligt samvete över att jag går och tränar och lämnar henne ensam hemma.
Hårfix på måndag, och min utväxt är värre än nånsin. Inte lång, men färgen på mitt hår är fanimej riktigt jävla stygg. Mitt riktiga hår also. Sen blir det lite bryn och fransfärg och sen är det ÅRE HERE I COME!
Jag träffade även KATJA igår!!!! Höll på krama ihjäl henne. Hon ska till åre på söndag och då kan vi träffas där! I LOVE! Och alla sms som jag skickat har inte kommit fram pga av störd telefon. Nu ska vi åka och träffas och sluta prata om det bara.

Nej, nu ropar maten (mamma)


Godnatt

Ja, jag ska sova nu. Har faktiskt viktiga saker att ta itu med imorron. Jag ska även kliva upp om typ fem timmar.. trodde faktiskt att jag skulle vara tröttare just nu, efter omständigheterna, men så är inte fallet, och därför går jag och lägger mig och tjurförsökersova.  Först tänkte jag bjuda på en anekdot.

När jag gick i högstadiet så hade vi en engelskalärare som för det första har många likheter med professor Snape. Inte bara utseendet.  Hon var även lite, vad ska man säga... konservativ?
Hur som helst. Vi hade en engelskalektion när vi skulle berätta vad vi var bra på. Jag kom inte på vad jag skulle säga, så min kära vän Sandra skulle berätta. Och hon skulle säga att jag var bra på att jävlas med folk, men det blev tjorv.
"Lina is good at fucking people... ehm.. nej"
.. fast tillochmed snape skrattade..

Nej just det.  Tvätta bort smink och sova var det ja!

och en sak till.. fan fan fan fan fan fan fan fan fan godnatt

..och sen då?

I ragunda så ska alla fjärdeklassare lära sig spela ett instrument. Vet inte om det bara är i ragunda, eller om det fortfarande är så, men på min tid var det så iallafall.
Hammarstrand fick gitarr.
Men är det nån som ens kan ana vad Stugun erhöll för underbart instrument? Jo, vi fick spela fiol.
Och är det ens nån som kan ana hur fruktansvärt illa det låter när tjugo 10åringar försöker spela Fjodor Ivanovich? Antagligen inte, men det låter bedrövligt!
Dessutom förstog jag aldrig låten. Jag trodde i 10 års tid att det handlade om Fjodor som bodde i Vanovich. Ända tills jag bodde i övik och Linda föreslog att det kanske var så han hette..
Då trillade poletten ner, och det känns ju lite jobbigt att jag levt i ovisshet i 10 år.

Jag ska dela med mig av den underbara låten..

Fjodor Ivanovich har vart på kalas
Fjodor Ivanovich har tatt sig ett glas.
Hör på hans bas, hör på hans bas
Alla hör att Fjodor har tatt sig ett glas..

Sen var det dags för oss att spela och det lät ungefär såhär

iiiiiii iiiiiiiiii iiiii iii
iiiiiiiii iiiiiiiiiii iiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiii iiiiiiiii iiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiii iiiiiiiiiii iiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiii
iiii iiii iiii iiii     iiii iiii iiii iiii
iii iii iii iii iii iiiiii iiii iii iiiiiiii

Och våran såndär spelfröken stog och pekade på ett blädderblock vad man skulle spela och vad man skulle sjunga.
Ja, jag säger då det. Det är inte helt konstigt att man blev som man blev.
Dessutom hade vi även en manling spellärare som spelade gitarr, och av den anledningen hade han en lång, gul tumnagel som han for och nöp oss i armarna med. Som att det inte räckte med fiolen för att få men för livet.

Hejdå Sara, Marita, Larsken, Frida, Perra, Mange, Jonas, Mackan.
Akta er för terrorister, flygkrascher, horor, ficktjyvar, mördare, knivmän och hiv och malaria och sånt.. Och NEJ jag är inte det minsta avundsjuk på er att ni ska fara. jag väntar med spänning på alla fina presenter =)

så?

Jag hade kunnat berätta, men det gör jag inte. Men var det värt det? Hell yeah!

Jag har blivit utmanad också, men det tar jag itu med sen. Imorron är jag ledig för andra uppdrag. Jag har inte bestämt om jag ska stanna i stan i helgen eller om jag ska åka hem till stugun. Stugun verkar ju som en bra idé av vissa anledningar. Och stan verkar bra också. Mest för att jag ska kunna städa och tvätta litegrann faktiskt.

Jag borde köpa nya jeans också, men jag orkar verkligen inte prova. Det får bli i ett senare liv. Eller iaf i en senare vecka.

Nu ska jag smida rankor. Damnit! Jag är för gammal för sånt här..

aaand it was fuckin fabulous!!


Söndag

Drog och tränade med Lovan.. Oh my. Body Balance stog på schemat och det är seriöst det mest smärtsamma jag har gjort på länge.. haha. smidig som typ en lyktstolpe, men några fler gånger på det här så är jag snart som en katt..

Sen var vi och käka kinamat och nu har jag hamnat i paltkoma. Tror att jag sliter en film och vilar mig en stund.

Det gäller att spela sina kort rätt nu. Från alla håll och kanter. Ska försöka att hålla mig nära land, men helt allvarligt. Skatten är min!

Mamma var och handlade på coop åt mig. Hon är snäll hon.


Hola

ja jag lever, även om man inte kan tro det.

Fredagen skulle bjuda på en lugn utgång hade vi tänkt. Well, ni som känner systrarna Ulander begriper förstås att det inte alls blev speciellt lugnt. Jag fixade in oss före alla i kön. hahaha, jag var smart. men jag tänker inte berätta vad jag gjorde, det där knepet använder jag en gång till.

Igår låg jag och Lovisa i soffan i typ 14 timmar. Vi reste oss endast för att byta film eller fylla på cola i glasen. Vi fick i oss en påse chips var och 6 liter cola plus lite julmust.. 4 filmer avverkade vi också.
Mitt i skräckfilmen som vi egentligen inte hade nerver att se så säger Lovisa
"hörru!!!! Det står nån utanför fönstret!!!"
Jag höll ungefär på dog. Men sen inser jag att hon inte menar stora fönstret utan fönstret på ytterdörren. Så jag spanar dit och ser en häxhatt. Sen hör vi "nej jaag vill!!"
Det rasslar lite i postlådan och in kommer ett tjockt kuvert. På det står det "bus eLer Godis" och i är en teckning som dom har ritat. hahahahaha. jag skrattade mig nästan fördärvad. Jag tror dock inte att dom stackars barnen hade förstått att dom ska knacka på och kräva mig på godis, och om inte dom får så ska dom kasta ägg på min dörr typ..  Jaja, det var trevligt och bara jag har hittat en nål ska jag hänga upp den fina bilden på väggen.

hur som helst. Idag är jag utvilad och har hunnit klippa och färga mamma och klippt Lovisa. Nu har jag fina släktingar igen =).

sannerligen trevlig helg.. det gör vi om.

RSS 2.0