29/2 2016

Jag har ju inte visat hur hallen blev! 
 
Före
 
 
Efter
 
Jag tyckte inte att vi behövde en hatthylla eftersom vi dels inte har sån bred hall, och en hatthylla tar ganska mycket plats ändå. Dessutom har vi ingen hatt som vi behöver ställa upp. 
Hade sett liknande lösning innan, men de krokarna kostade 160:- styck. Det var jag inte speciellt sugen på att betala (speciellt inte efter senaste utbetalningen från FK. Ty) så istället köpte jag knoppar i järn från indiska som vi borrade upp på väggen. Ville ha det så att det såg ut som att de mest blivit uppkastade på väggen. Detta för blygsamma 39:- för två.
Jag är supernöjd med min lösning. 
Pallen köpte jag i somras på Åhléns. Hade varit där och kikat på den bra länge, och plötsligt var den på halva priset så då kunde jag inte låta bli att slå till. Sen stod den obyggd i sovrummet fram till nyligen. Tapeten till fondväggen köpte jag med pallen i åtanke (Stod på tapetaffären och googlade hur den jävla pallen såg ut, för det kom jag inte ihåg).
Mamma var här och tapetserade förra helgen, och sedan var snickaren här och satte listerna i veckan. 
NÖJD!!
 
Nästa gång kanske jag visar köket.
 
Idag har vi varit på soc och skaffat oss en pappa. Det blev en bra en! Vi är nöjda med honom också.

25/2 2016

Igår var vi till BVC. Ingen höjdaruppgång viktmässigt på lillan. Konstigt att en tar det som en personlig förolämpning, typ att en bjussar på dåligt käk.
Så nu våldsmatar vi istället. Känns ju kanon att jag har gett min avkomma en ätstörning innan hon ens har fyllt tre veckor.
Det om det.
 
Idag ska jag iväg och träffa mammatjejerna. Det blir trevligt. I skrivande stund håller jag på och fixar lunch som vi ska käka. Blev en paj med skinka, mozzarella och spenat. Förhoppningsvis så blir det svingott.
 
Danne har jag lurat in på en LCHF-kost. Åtminstone i två veckor för att undersöka. Han är inte helt missnöjd, men idag är han både orkeslös och kanske snart på lite dåligt humör? (Dag fyra.. classic)
 
Jag blev ju även lite inspirerad att köpa en kaffebryggare när vi var hos balla Zalla och fikade, så det gjorde vi förra veckan. På min nya kaffebryggare så finns det en timer så jag kan ställa in när jag vill att kaffet ska börja bryggas. Vi hade ställt den på 9 imorse, och även fast hela familjen var vaken långt före så stod vi och väntade för att se om det funkade. Det gjorde det. 
 
Nu ska jag ta en påtår av mitt timerbryggda kaffe!
 

9/2 2016

 
Alltså, de här två. Vilken lycka att få ha dem i mitt liv.

8/2 2016



Möjligtvis är jag något partisk i frågan, men nog är det den vackraste ungen jag någonsin har sett. 

Förlossning är en fruktansvärd upplevelse, men om det blev såhär bra så var det nog värt det ändå.


3/2 2016

Idag ska vi prata om något helt annat än försäkringskassan. Idag ska vi prata om att handla schampo på rusta, ÖoB eller Ica.
Det kan ni inte göra govänner!
 
 
Det här är ju svinbilligt kan man tro.
35 kr för schampo och balsam, som hittat!
Men är det så? Hur många tvättar räcker schampot till? Blir håret riktigt rent? Hur många gånger i veckan måste du tvätta håret när du har sånt här schampo?
Om vi bortser från att du garanterat får handla schampo oftare än om du handlar hos frisören (Det går ungefär att jämföra med att köpa färdigblandad juice. Du bär hem ganska mycket vatten när du köper dessa flaskor, vatten som du ändå tillsätter i duschen?) så kan vi fundera vad det gör med färgen?
 
Det här total katastrof för din hårfärg. Så du får schampo oc balsam för ynka 35 kronor, men sen får du göra om färgen och betala 1300-1700:- för den. Värt?
 
 
 
 
 

2/2 2016

Imorse var elkillen här. Känns som att det blir bra det här. De sista tapeterna kommer upp nästa fredag. Fantastiskt!
 
En fundering: Vore det inte lättare om man kunde lösa några problem via telefon med försäkringskassan? Denna jävla brevväxling som dom tycker är skojig gör mig vansinnig.
 
I övrigt så längtar jag till gymmet. Jag längtar efter trääääning!!!!
 

RSS 2.0