lejlejlejlej

Jag börjar bli lite less på att vara skadad nu. Armarna börjar bli hängiga och tjock har jag blivit också. Käraste sjukgymnast. Du får gärna ringa upp mig och säga att du har en tid.
Det suger att vara ute och springa och utan hund hemma har jag varken motivation eller anledning att hitta på några såna dumheter. En anledning skulle ju visserligen kunna vara att hålla vikten där den ska vara, men ni vet.

Jag ska snart ta itu med mig själv. Jag borde även söka upp en våg känner jag. Vilket jävla genidrag att inte ha nån hemma.

Ja just det. Lovan har färgat mitt hår idag. Det blev jättefint. Ni får se sen.


<3

Jag har på senaste, av förklarliga skäl, tänkt en del på döden.
Hörrni. Stanna inte i dåliga relationer. Låt inte folk stjäla energi av er. Berätta för dom ni älskar att dom är viktiga för er. Livet är alldeles för kort, och imorron kan det faktiskt vara för sent.

Jag nämner ingen så glömmer jag ingen, men jag tror och hoppas att ni vet vilka ni är. Jag älskar er!

Jag saknar Lovisa extra mycket idag. Det här är fruktansvärt jobbigt.

fälla

Jag var på maxi och handlade nyss. Kom att tänka på den gamla goda tiden, när jag bodde med Sara på frösön. Det var fina tider det. Det var inte det jag skulle berätta. När jag bodde på frösön med Sara hade jag en luftfräschare. Vad hette den Sara? Glade? Ja visst fan hette den glade? Hur som jag köpte en sån nu. Ni vet ju att jag har haft lite flugproblem. Nu har jag städat hela köket, städat ur tillochmed där soppåsen är.
Jag rycker en med citruslukt, Lovisa trodde inte att den skulle lukta gott, men det gjorde den.
Kommer fram till kassan
- Vet du om den här är giftig?
- Näääejag vet inte.. Den är extremt brandfarlig iallafall.
- Ja vad bra. Men also, tror du att man kan dö av den. Also, kan man döda med den?
- .... är det meningen att den ska döda?
- Ja!

Ja. Så nu har jag sprutat den i köket och lagt ut en flugfälla. Nu jävlar kommer ni inte undan längre! Det är ingen som har fastnat i den än, men dom cirkulerar runt där. hahahahahahahaha...haha

Jag har tagit en paus från städandet och äter kakor istället. Det var gott. Sen ska jag gå lös på några satsumas. Faktiskt första för i år. Det ska också bli gott. Sen ska jag vika tvätt. Vad roligt det inte ska bli.

På återseende. Det värsta är gjort åtminstone. Diskberget var INTE att leka med.

Hej!

Dags för en liten update.
I helgen var det dags för Stefans fest. Våran dans gick väldigt bra och jag tror att det var rätt uppskattat. Skitrolig fest ända tills jag spräckte ögonbrynet på pappa. Då började jag grina och gick hem.
Nu är det lugnt två helger, sen är det tesupé.
Andra helgen i November ska jag till Mora och gå en instruktörsutbildning för nåt som heter Rock n roll-fitness (ja jag vet inte riktigt själv vad det är). Helgen efter det ska vi till Stockholm på klipp och färgutbildning. Och helgen efter det ska jag till Helsingborg på Zumbautbildning. Det ska bli grymt roligt, men det blir ju en del farande som ni märker.

Imorron ska jag ringa banken och boka in ett möte, förhoppningsvis till veckan. Jag ska dit och fråga om jag kan få lite pengar. Är i lägenhetsköpartankar. Jag ska tydligen bli vuxen nu. Tar självklart med pappa eftersom jag är livrädd för banken. Nästan lika rädd som för tandis. (Hoppas att pappas blåöga har gått bort tills dess)

Milstolpe milstolpe. Alla är välkomna på inflyttningsfest i min nya lägenhet. HAHAHAHAHAHAHA SKOJA! Det är klart att ni inte är.

Nu hostade jag upp en lunga. Tråkigt


Till er som undrar:

JA, det går bra att lämna in en beställning på mössa.
Kostar det då? tusen spänn eller? Nä, det gör det inte. Jag tar 300:- per mössa och då får man såklart välja färg och motiv själv.
Mössorna är gjorda i 100% ull och är varma och sköna.
Det går att tvätta i 40 grader och även stryka på en prick (varför nu man skulle vilja göra det)

sömnpratarn

Lovisa vaknar tidigt lördagmorgon, av att hon stryker mig över håret.
Jag (i sömnen)
"Men ge fan! Du pajjar frillan!!"

RSS 2.0