love <3

Jag har världens bästa syster!!!

(jag är lite bra också)

Men vad är grejen?

Var till en doktor igår. Eller "doktor" skulle jag våga skriva. Ja, det är lite skämmigt att erkänna det här, men jag har högt kolesterol.. Det vi kom fram till igår under 50 minuter det var att jag ska göra kyckling i ugnen med pesto (ja hon ritade en bild och prickade där peston var.. jag gillar inte ens pesto) och att jag ska göra ett nytt blodprov. MEN VARFÖR I HELVETE DÅ???
Jag fick heller inte gå fort dit (hallå? jag går alltid fort) eller vara stressad... Jag klarar inte av blodprov i armvecket och det finns inte en chans att jag kommer att vara lugn och sansad. Sist bölade jag ju inte iallafall.
Hon frågade inte om jag brukade nikotin förrän hon skulle lysa i halsen och jag påpekade att jag var tvungen att spotta ut snusen först. Något får mig att tro att man egentligen inte borde snusa om man har högt kolesterol.

-OJOJ röker du?
-nej
-Aldrig?
-Nej
-Dricker du sprit?
-Ja
-Hur mycket?
-....öhm?
.. borde jag berätta att jag och Lovisa sänkte nästan en hel flaska i helgen, plus några öl plus en avsevärd mängd på krogen?..
- ett glas vin på helgen?? (hahahahahahahahahahahahahaha)

Ja jag blir bara galen.

Det andra jag tänkte skriva orkar jag inte ens kommentera just nu.. Det känns bara.. näe!

Och gåbort-strumporna är på. I hat

0-262f16c4979742cc2c3e44148f2d6acf.png

Kolla varifrån!

Och gåbort-strumporna är på. I hate today who i wake up with tomorrow


Hört i Lördags.

Lina - Men oj! hey dick!
Evelina - Ja, och snoppen hade han med sig, ja.
Sara - Vartdå? Jag såg den inte!!

.. ja du Sara. Vart kan vara?

Efter

-2d411895232118fb4ab56cbcf6b3180.png

Kolla varifrån!

Efter


Före

260a637ee247e3a1b0ccf3ae3d900d5b.png

Kolla varifrån!

Före


Oscarsgala!!


En rolig anekdot från förr..

Magnus: Ja man kan ju alltid dra ett örngott över huvudet!

Så jag tänkte berätta en rolig sak som utspelade sig på hemkunskapen under min mellanstadietid. Jag gissar att jag gick i fyran så det borde vara ca 11 år sen?
Hur som helst så fick jag och Sara vara i samma grupp som.. ja.. låt oss kalla han för CB.

Dagen till ära skulle vi göra varma mackor. Jag och Sara ville väl egentligen kanske inte vara i samma grupp som CB. När vi kom in i köket hittade vi en död fluga på spisen. (till historian hör ju att vi kanske inte var jättesnälla när vi var barn.. eller nu) Vi vred på plattan iallafall och grillade flugan som gått ett tragiskt öde till mötes. Sen tog vi den grillade flugan och smulade den på CBs macka. Ovanpå skinkan. Under osten. Han vet fortfarande inte att han har ätit en fluga. Jag kom på det idag. Det är fortfarande lika roligt.

Däremot så undrar jag såhär i efterhand varför CB inte själv var i köket och gjorde sin egna macka?! För om han bara lökade så var det ju rätt åt han! Om han kokade te så var det kanske inte så rätt åt han..

RSS 2.0