31/3 2016

 
Våran finaste Astrid <3
 
Hon har jättvassa naglar så hon river sår i ansiktet på sig själv. Det ser ont ut, men hon verkar inte störas av det. Idag kanske vi ska på babymassage, det är ännu oklart. Informationen som framgick förra veckan känns ytterst bristfällig. Jag ska ringa och kolla om exakt 16 minuter.
Imorse var jag uppe i ottan och åkte till bilbolaget för att lämna in bilen. Värmen har slutat fungera. Svinkul när vi lagt pengar på en flångny bil. Hoppas att det går fort att fixa. Tråkigt att jag måste gå upp själv för att hämta hem den, men jag har en bra bok att lyssna på medans jag går.
 
 
Ja! Jag har ju även hittat hur jag ska ha håret nästa gång. Eller i höst? Vi får se!
The colour I am swooning over .. I am loving the red and cooper tones .. I need to spruce up my colour one of these days !:
 
Svinsnyggt va?

30/3 2016

Igår lyckades vi äntligen få Astrid att förstå att det går att äta även om inte jag är hemma. En väldig befrielse faktiskt. Helt plötsligt finns ju möjligheten för mig att få lämna hemmet en stund utan att behöva tänka på att barnet kanske svälter ihjäl. Ikväll har jag tillexempel varit med Lotta på danskarusellen och hejjat fram hennes Moa. Jätteduktig och det riktigt spritter i den gamla danstarmen för tant. 
 
 
Danne hade visserligen kris här hemma ändå, för av någon anledning blir Astrid skogstokig så fort jag lämnar hemmet. Nu tror jag visserligen att hon bara var jäveltrött och vägrade sova, och pga ett litet missförstånd mellan mig och Danne så gick han inte och la sig med henne. Nu ligger hon dock och sussar ganska skönt i pappas famn i soffan. 
 
 
 
Idag har vi varit och fikat med Anna och surrat bort en massa timmar. Sen har vi haft en hundinstruktör på besök för utredning av Salka och uppläggning av träningsschema. Hon kändes vettig och som att hon hade en del bra att säga. Nu hoppas vi på att vi får lite mer ordning på hunden. Det har fungerat över all förväntan med Astrid, men hon tycker ju fortfarande inte om människor utanför den närmsta familjen, och det är rätt opraktskt. Ogilla människor får hon naturligtvis fortfarande göra om hon vill, men det finns ju gränser för hur mycket man får ogilla andra. Jag skulle tycka att det kunde vara bra att kunna ta hem folk utan att jag ska behöva stänga in Salka hela tiden. 
 
 
Astrid har börjat flina åt oss. Det känns som att ett skratt inte är allt för långt borta. Vi skrattar massor åt henne när hon ser så glad ut. Här i sälbrallan som hon fick av tant Frida och nyblusen som hon fick av momma i påskägg.
 
Jag trodde inte att 2016 skulle vara året jag skulle få bajs på tröjan och säga "Men det var ju bara litegrann" och fortsätta ha tröjan på mig.
I skrivande stund har jag fulla tröjan med kräk, men jag hade nog tänkt att hoppa in i duschen innan jag går och lägger mig ändå, så det får vara.
 
Nu ska jag se om tröttaste pappan i Östersund kommun vill ha en kopp kaffe. För det vill jag!

23/3 2016

Dom här mysiga får jag sova med. Salka fick dispans igår att vara i soffan, och av någon underlig anledning så tycker hon att hon får dispans i ett dygn när vi ger henne tillåtelse, så hon sover gärna på soffan då.
Sedan vi städade soffan ordentligt när vi gjorde om köket i somras så har vi ingen hund i soffan. Däremot har jag väldigt mycket hundhår i soffan för att ha en hund som inte får vara i den.... lustigt.
(Det är även väldigt varmt i den ibland när man kommer hem från jobbet..)
 
 
 
I Måndags var vi på BVC för vägning och mätning. Jag kom dit till 10.30 när jag hade tid. Tyckte att det var så satans mycket folk där så jag tillochmed fick parkera vagnen i en annan del av lokalen. Kl 10.30 var det en annan tjej som fick gå in till min sköterska. Ungefär där tänkte jag väl att gränsen både var nådd och passerad vad gällande att vara sen. Eftersom jag hade tagit fel på tiden förra gången vi skulle dig tänkte jag att det kanske var 10.45 även den här gången. Det var det inte. Kl 13.30 hade jag tid. Ibland undrar jag om jag ens är läskunnig eller om jag bara är så arrogant att jag skapar mina egna sanningar.
När vi skulle gå därifrån fick jag såklart en ny tid till nästa gång vi ska dit. Jag tyckte att det kanske inte spelade någon roll vilken tid jag fick eftersom jag ändå alltid hittar på mina egna tider. Oftast är det 10,30.
 
Nu har Astrid tagit sig en tupplur och jag tror att jag ska ta och missbruka lite kaffe (idag också). Jag har så ont i huvudet så jag tänker att det förmodligen är en akut kaffebrist. Koffein är bra grejer det!

 
Imorgon ska vi på babymassage och sen åker jag och Astrid hem till Stugun för att fira påsk. Salken åker med mamma och Danne ska jobba hela helgen.
 
Oh! Jag har även köpt en ny telefon. Jag är väldigt spänd av förväntan.

16/3 2016

 
I Måndags for vi iväg en sväng till Sundsvall för att bo på Knaust. Mest för att vi ville komma iväg en sväng, och sova på hotell och äta god frukost och dra en sväng på ikea för att köpa lite ljus.
Vi hade tänkt att vi skulle käka middag på Udda tapasbar, men det var stängt på måndagar, så det blev ju inte succé. Istället blev det burgare på APA och DET var däremot succé. Hur gott som helst, och en trevlig restaurang med trevlig personal, fast vi var besvärliga och kom med barnvagn som tog upp halva salen.
 
Hotellfrukosten blev inte heller succé. Astrid vaknade sent och skulle käka, och hade ätit klart 9.10. Frukosten höll på till 9.30. Vi blev stressade fast de sa att vi inte behövde vara det. Trist, men nästa gång vi är där ska vi börja i lite bättre tid. Det var en hemskt trevlig frukost.
 
Igår brände vi iväg på Ikea en sväng. Vi skulle på riktigt köpa en badrumsmatta och lite ljus. Det var vad vi hade tänkt. Gjorde klart Ikea på 20 minuter och hann ändå bränna 2500. Fascinerande.
Det var en trevlig pyttesemester iallafall. Det gör vi om.
 
Var även förbi och träffade Dannes farmor som bor i Sundsvall, och i Lördags när vi var på stan så sprang vi på en av hans fastrar så han berättade att vi skulle åka ner. Hon i sin tur ringde alla kusiner som Danne inte hade träffat på massa år så det blev en liten spontan minisläktträff. Trevligt! 
 
Nu - kaffe

1/3 2016

 
Igår var vi alldeles ensamma hela dagen. Jag, Sickan och Salka. Det var ganska tråkigt. Gissningsvis skulle det bli ännu tråkigare om vi var hemma båda två. Framförallt pengamässigt. När han kom hem hade vi fixat lite fika. Ostbröd med timjan blev det. Gott!
Idag jobbar han lite kortare. Vi ska på BVC för besiktning. Hoppas på en bra viktuppgång. Jag tycker inte att hon har gjort annat än att äta i helgen. Och igår. Tänker att vi våldsäter lite innan vi går. Drömläget är ju om broccolin hade fått följa med som lite moraliskt stöd (och vikt).
Hon är lite skrufsig i näsan idag också, så jag hoppas inte att det är något. Vad gör man med en förkyld bebis liksom?
 
 
Här är en av mina bättre kompisar idag. Vi är dock inte helt överens i mätningen dock. Får kaffebryggarn bestämma så drack jag 18 koppar igår. Det tror jag inte.
Jag ska visa hela köket sen, men det är lite rörigt pga ombyggnationer i ratförrådet.
Micke var här i Torsdags och satte upp tavellisten. Han satte upp knopparna i hallen åt mig också. Han har en slagborr och vi har Östersunds hårdaste väggar. 
 
Nu - kaffe!

RSS 2.0