Systane ultra

"Du blinkar 14 gånger varje minut..."
 
Är det bara jag som, varje gång den reklamen går, får ett tvångsmässigt behov av att inte blinka alls? Lite som att: haha, det gör jag minsann inte alls det, din missvisande reklam..
 
Nu ska jag dricka ett glas fanta. Ah, refreshing.

Istanbul? Istanbul!

Okej, jag bröt träningsfria veckan och var iväg en sväng imorse. Mest för att känna efter, tänkte jag. Det vart inte så. Jag körde hela passet, det gjorde ont men vi får se hur det känns imorgon. Hejja knät. work with me.
 
Iallafall. Igår när vi kom på jobbet stod det på anslagstavlan:
"Kan alla äta gomiddag 23/4"
 
Lina och Lotta - boka kurs i Istanbul (om ni vill)
Vi ba: näe, helst inte.
Eller mer som: Hell yes!!
Vilket trevlig överraskning. Alla borde någongång få känna den känslan. Att bli behandlad, som vi blir behandlad, på sitt jobb. Det är fantastiskt.
Så som det ser ut nu så drar tant Lina och tant Lotta till Istanbul i oktober. Gonna be awesome.
 
Imorgon ska jag på Ikea, och nu ska jag äta upp sista biten morotskaka som jag fick av mamma. Hon bakade och fixade, och sen tyckte hon inte om den. Perfekt - mer till mig. nomnomnom

chia?

Tröttelsen som har infunnit sig idag har inte varit att leka med. Var på väg att somna i soffan för en halvtimme sen, men det, insåg jag, skulle vara en extremt dålig idé. Dessutom hade jag slut på granola. Jag kan inte ha slut på granola, för då blir det ingen frukost imorgon.
Så jag slängde ihop en plåt, som står i ugnen och blir asgod (förhoppningsvis) just nu.
 
Idag köpte jag även chiafrön. Jag är kanske sist med att prova, men bättre sent än aldrig.
Imorgon ska jag prova göra en chiapudding av dessa superfrön som ska få tjäna som frukost på fredag. Det ska bli spännande.
Det finns för mycket godsaker i dessa små frön för att inte prova. Jag återkommer med resultatet så ni vet om det är värt att handla på er lite frön eller inte.
 
Happ, den träningsfria veckan fortsätter. Alltså, jag var ju på zumba igår, men det kan vi väl konstatera att jag inte har något val. Det var svinkul! Fullbokad klass.
Imorgon får vi se hur knät känns, ska prova göra ett benböj eller två ikväll så kanske jag kan smita iväg och träna lite imorgonbitti.
Testade även mina nya aminosyror igår. Smaken får tummen upp, så nu väntar jag ett par veckor och se hur det känns i kroppen. Snart är jag på gång igen!
 
Lev och må.

Jävla skit

Fick idag ta beslutet att ha en träningsfri vecka (utöver zumban som jag inte har större val än att infinna mig vid).
Imorse när klockan ringde kände jag att knät inte funkar. Tränade som vanligt förra veckan i hopp om att det skulle ge med sig efter mitt något misslyckade basketkorgshopp. Well, det gjorde det inte.
Har fortfarande lika ont.
 
Det här känns ju tråkigt förstås. Jag tyckte att jag hade kommit en bra bit på vägen eftersom jag dels kunnat gå upp för trappor utan smärta och dels känt mig starkare. Jag blir skitsur på mig själv. Lärde jag mig inte för ett år sen att hoppa inte är min grej? Uppenbart inte.
Happ, men vilovecka och sen hoppas jag att jag är på banan igen. Positiva tankar!
Ikväll har jag fått färga håret. Det tog bara 4 timmar..
 
Imorgon är det lägenhetsvisning. Spännande!

Torsdag 6/3

- Tjena, har du några MC Hammer-brallor som inte är i så galet mönster eller inte i mjukistyg?
- Vad är det?
Herregud, ungdomen. Vet inte ens vad en MC Hammer-bralla är.
 
Igår rök mina naglar. Det känns lite lustigt. (att fingrarna ser ut som prinskorvar kan man ju diskutera en annan dag) Konstigt att skriva på datorn, eftersom jag under ett år har arbetat fram en ny teknik att skriva. Det vänjer jag mig vid, no worries.
 
Ikväll har jag käkat kina med Lovisa och kirrat lånelöfte. iiiiiiii.
 
Nu är skitåret över, kom ihåg det. Förra året var svarta ormens år. Det är ju inte så lustigt att det var dåligt. Nu är det gröna hästens år. Därför kommer allt gå lysande i år. Och snabbt kommer det gå också.
 
Såhär i efterhand önskar jag att jag inte hade hoppat efter basketkorgen i söndags. Jag har fortfarande ont i knät, och jag hoppas fortfarande att det bara var det att jag stötte ifrån lite tokigt.
Nåväl, gröna hästens år. Knät blir strax bra, och jag ska sluta hoppa...

RSS 2.0