16/3 2016

 
I Måndags for vi iväg en sväng till Sundsvall för att bo på Knaust. Mest för att vi ville komma iväg en sväng, och sova på hotell och äta god frukost och dra en sväng på ikea för att köpa lite ljus.
Vi hade tänkt att vi skulle käka middag på Udda tapasbar, men det var stängt på måndagar, så det blev ju inte succé. Istället blev det burgare på APA och DET var däremot succé. Hur gott som helst, och en trevlig restaurang med trevlig personal, fast vi var besvärliga och kom med barnvagn som tog upp halva salen.
 
Hotellfrukosten blev inte heller succé. Astrid vaknade sent och skulle käka, och hade ätit klart 9.10. Frukosten höll på till 9.30. Vi blev stressade fast de sa att vi inte behövde vara det. Trist, men nästa gång vi är där ska vi börja i lite bättre tid. Det var en hemskt trevlig frukost.
 
Igår brände vi iväg på Ikea en sväng. Vi skulle på riktigt köpa en badrumsmatta och lite ljus. Det var vad vi hade tänkt. Gjorde klart Ikea på 20 minuter och hann ändå bränna 2500. Fascinerande.
Det var en trevlig pyttesemester iallafall. Det gör vi om.
 
Var även förbi och träffade Dannes farmor som bor i Sundsvall, och i Lördags när vi var på stan så sprang vi på en av hans fastrar så han berättade att vi skulle åka ner. Hon i sin tur ringde alla kusiner som Danne inte hade träffat på massa år så det blev en liten spontan minisläktträff. Trevligt! 
 
Nu - kaffe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0