Jag är en utmärkt KBTpatient

Förra veckan fick jag KBTbehandling mot min patologiska ovilja att städa.
Jag har ändå tyckt att det är lite jobbigt att bo i det här helveteshålet, men jag tycker likväl att det är jobbigare att städa än att bo i kaos.
När jag hade avsatt en hel dag för att städa och endast lyckades med konststycket att ta ned julstjärnan insåg jag att det kanske är dags att göra något åt saken. Jag ska ju ändå föreställa vuxen.
 
Så min psykolog gav mig i uppgift att städa 15minuter om dagen och sen skriva upp hur det kändes. Så nu gör jag väl det då, och så skriver jag det här så slipper jag:
a) skriva för hand
b) ödsla ett block, som jag förmodligen ändå kommer att tappa bort i röran.
 
Jag tycker själv att jag är en utmärkt patient pga. började en dag för tidigt.
 
Okej, psykologen, here it goes:
Idag skulle jag städa 15 minuter.
Jag valde att börja med att rensa avloppet då det kändes mest akut pga rinner undan dåligt och blir översvämning i badrummet.
Det kändes äckligt, men jag hade precis varit och köpt nya städhandskar så det gick bra (och jag andades genom munnen). Själva städandet kändes inte så jobbigt eftersom jag hade en begränsad tid jag var tvungen att ägna åt städandet.
Sen gjorde jag lite bonus. Så det kanske sammanlagt blev 30 minuter. Passade på att städa toaletten för att jag spillde hårslams på sidan så den blev äcklig, och sen städade jag även handfatet, för det var också i dammigaste laget.
Nu efteråt känns det väldigt skönt att kunna duscha imorgon utan att riskera vattenskador.
 
Imorgon får vi se vad jag hittar på att städa. Tänker att jag kanske gör klart badrummet och sen jobbar mig utåt. Så imorgon ska jag organisera mina hårprodukter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0