SD?

Jag tycker att vi ska diskutera SD.

Jag såg deras valfilm igår eller vad man nu ska kalla det. Det tänker jag nog inte ens kommentera. Däremot så såg jag en av deras företrädare bli intervjuad. Det var humor på allra högsta nivå. Om ni har en sekund över så ta ett span.

Hur som helst. En stor del av den här kvällen har gått till att diskutera det här med SD. En kille bjöd in Lovisa till en grupp på facebook. Den hette "vi röstar på SD" eller nåt liknande. Lovisa ifrågasatte varför han röstade på SD men än har vi inte fått någon riktig klarhet i det hela.
Han kallar mig för någon som stödjer bidragstagande, han själv har mig veterligen gått på soc. Jag röstar på moderaterna. Jag vet inte om det är att stödja bidragstagande.

Jag har tidigare uttryckt min förvåning över människor som går på bidrag för att de inte orkar jobba och sen glatt visar upp både shoppingrundornas skörder och senaste resorna som är inbokade. Jag bara funderar hur det är möjligt. Är det vad jag vill att mina skattepengar ska gå till? Svaret är, tro det eller ej, NEJ!

Men nu var det inte det jag skulle ta upp, det kan vi prata om en annan dag. Men däremot så fattar jag inte varför man röstar på ett parti när man själv inte har en blekaste aning om varför man röstar så.
Hamnar SD i riksdagen så lämnar jag landet.

.. Jo en sak. SD tycker att alla som har svårigheter att lära sig svenska språket kanske inte borde bo här. Då undrar jag varför denna SDväljare skriver till mig att vi kan ta det öga för öga när han kommer till Östersund. Öga MOT öga skulle jag säga?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0