Här är jag!

Tänkte mest bevisa att jag lever, även om det är med nöd och näppe.
Onsdag var trevlig. Grillade, drack, spelade, lekte, dansade.. Ojoj, avslutade kvällen med grogg (eller bör jag säga morgonen) Fick fyra, drack en och en halv, resten spillde jag ut.
Nästa gång det är ferke tänker jag varken suga i mig en hel vinflaska när klockan närmar sig tvåsnåret, eller dricka grogg klockan fyra på morgonen. Nu börjar jag snart känna mig som vanligt igen dock. hahaha

Idag har Salken varit hos moster Lovisa. Hon har det inte lätt hon. lovisa höll på att ta död på min hund idag med. (för er som har missat det ramlade hon med sin massiva kroppshydda på stackarn i vintras) Nej jag skoja. (inte om att hon ramlade på henne). Lovisa ringer mig i panik idag när jag hade lunch.. tänker inte avslöja vad jag gjorde (fast jag var och handlade glass till mig och Lotta) hur som helst, Lovisa ringer och nästan bölar för att hon tror att Salken håller på att kvävas, men egentligen hade hon tjyvätit lite för mycket gräs och behövde bara kräkas lite.
Sen när jag kom hem stog blåfaran parkerad utanför mitt hus, så jag hoppade på den och brände upp till pappsen för lite god mat.. mm, kyckling och strille. Best there is. Sen efter middagen serverades panacotta med vit choklad och hallon. Jag och Adam skulle även bränna ner på macken med blåfaran och handla godis.
Jag - Jag kör!!!!
Adam - Jag åker!!!
Jag och adam - Pappa betalar.
Sen tog vi pappas kort och for.. trodde vi. Det visade, när vi hade plockat ihop en godispåse för 72 kr, att vi hade lämnat kortet hemma. Först stog vi och bråkade på macken för att jag trodde att adam hade det och han trodde att jag hade det. Ringde Lovisa, och det låg hemma på bänken. Jag hoppade upp på blåfaran, brände hem och hämtade pappas kort och sen åkte jag ner och betalade. Tur att adam hade tagit koden. Knappt pappa kunde den. Adam matade mig med godis när vi åkte hem med vinden i håret. (snarare med vinden i mössan, så den nästan ramlade av)

Efter det tänkte vi att lite tevespel vore skojigt. Det var det, ända tills Adam fegade, vilket han gjorde ända från början, så det var inte speciellt kul alls faktiskt när jag tänker efter. Sa innan att lovisa skulle riva ner spelet, och det gjorde hon också när hon skulle slå fuskAdam och råkade slå mig istället. Gick till Perra och fikade, tyvärr hade jag glömt presenten, han får den till veckan.  Salk blev stressad och satte sig i ett hörn, gick till pappa igen och sen hem.

Nej, hur vore det om man tvättade ansiktet och gick och la sig? Jag ska ju faktiskt upp imorron också!

Glömde säga att det var en gubbe på macken som luktade kiss också. Det var besvärande, jag andades genom sjalen en stund. Thank god for sjal!

godnatt, bilder kommer kanske imorron om jag orkar. kanske en annan dag hej

Kommentarer
Postat av: Ida

jaa bilder!

2008-05-03 @ 17:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0