wläääähhh

Idag har jag shoppat även fast jag inte borde. Jag har fan nåt fel. Är det svårt att bara låta visajävlakortet vila? Uppenbarligen. Först köpte jag ett par replay jeans. Ganska fula ser dom ut men dom är fabulous på. Den här gången tog jag dessutom ett par som gjorde lite ont att ta på, vilket jag INTE gjorde sist, och dom har ju gått ut sig nu..
Sen har jag även köpt tandblekningen som jag varit sugen på ett tag, från hälsokost. Ska snart testa den och eftersom man tydligen skulle se resultat på en gång så kommer väl en lägesrapport sen.

Innan jag for hem från stan färgade jag botten och fick en inpackning, så inatt blir det att sova med mössan igen =).. skönt.  Har dock inte sett hur det ser ut torrt, men det blir nog bra!

Idag var jag och Lotta JÄÄÄTTTTEEEEDUKTIGA! Eftersom vi lider av fikasugen hela tiden så sa vi att vi inte skulle fika nåt idag (mest för att jag vägen 160 pannor).. Men efter ett tag började vi såklart trissa varann ändå.. Så vi gick på domus och handlade FRUKT!! Amen.. man får ju dåndimpen. ska försöka gå ner till 140 iaf..

Vi pratade även om att jag kanske borde skaffa anorexia. Enligt de som varit sjuk så har dom en röst i huvudet som säger att dom inte får äta. Varför säger min röst att jag ska fika och äta hela tiden för? Ja, jag får fila på det problemet.

Dagens lärdom: Ibland när man ska äta en burk mandarinklyftor istället för godis så kan man även få ett mandarinskal.. huh? Jäkla barnarbetare som inte kan skala mandarinerna ordentligt. Jag blir galen

Kommentarer
Postat av: Lovan

Tyckte jag fick dåligt me credd.. Ska smygbleka dina ajbrows imorrn så dom matchar truten...

2008-03-06 @ 22:48:39
Postat av: Marie H

Hallo! =)
Önskar att du kunde vara här och göra mitt hår fabulous igen. Undra om frissan här klarar det? ;)
Jo du...hur mkt väger du egentligen? Tyckte då inte att du såg tjock ut sist vi sågs iaf...i september alltså. Jag är iaf så megatjock att jag inte ens törs ställa mig på en våg! =(

2008-03-07 @ 09:33:54
URL: http://mariehelena.blogg.se
Postat av: Lovisa

Men gud, skal? Vad kommer härnäst?

2008-03-07 @ 14:33:14
URL: http://lovisaulander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0