smällfet

Höjden av tjockishet uppnådde vi nyss. Efter middan idag tyckte pappa att det vore gott med godis. Vi barn hängde snabbt på idén, kastade oss in i bilen och for ner på macken som enligt fadern var öppen till 19. När vi kom ner var den tyvärr bara öppen till 17.
Vi for hem igen, utan godis, men inte för den delen mindre sugen på godis. Så vi spelade kort, Adam nästan gren och Lovisa också för den delen. Sen for Adam bort och jag och Lovisa var fortfarande sugen på godis.
Så vi tänkte att vi kanske kunde åka till stan och köpa godis, men ingen vågade fråga pappa om vi fick låna bilen. Så Lovisa skrev en lapp som det stog följande på. "Hej älskade Mårten. Får vi låna bilen och åka till stan och köpa godis? Ja [ ] Nej [ ] Kanske [ ] /dina ordentliga och ordningsamma döttrar" Sen var det ingen som vågade ge lappen. Eller Lovisa vågade inte ge lappen och jag låg på bordet och höll på skratta mig till döds över lappen. Till sist försökte vi få Salka att gå in med den. Så vi gav henne lappen och sa "gå till Mårten med den" Salka försökte äta upp lappen.
Sen spelade vi kort, och den som förlorade fick fråga. Lovisa förlorade..
"eh, pappa? Var du inte lite sugen på godis ändå?"
"nä"
... eh nehe..
Sen spelade vi kort igen och då förlorade jag och fick fråga. Men då hörde inte pappa. Då vågade inte jag fråga nå mer.
Sen kom pappa in och frågade:
"ska ni åka till stan eller? Eller ska jag ställa in bilen"
Så då tog vi och blåste till stan och handlade godis. Sen åkte vi hem. Och då åkte vi via näverede.
När vi började närma oss svartbäcken så ville Lovisa att jag skulle köra lite sakta påttifall att svartbäckskärringen var i farten. Jag saktade in lite och började ladda. Sen slängde jag mig på bromsen och gallskrek. Lovisa skrek också och började nästan böla. Sen skrattade jag mitt hånfulla skratt nästan hela vägen hem, fast inombords.

Egentligen var det hela en hämnd för ett litet bus som Lovisa utsatte mig för häromsistones (eller det är väl en 2 år sen nu kanske)
Vi hade varit in till stan för att äta glass på McDonalds (återigen smällfet) och jag ville inte köra samtidigt som jag åt glass, så vi stannade på en parkering. Rätt vad det är så sätter Lovisa sig och gallskriker, och jag gör samma. Slängde glassen åt helvete och låser dörren och kör därifrån. Det tyckte Lovisa var roligt. Inte jag.

Nej men det här blev ju hemskt intressant. Nu ska jag se på spöken på teve och fundera om jag ska ta mig en yarre eller inte. hejda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0