Vad är det för fel på mig?

Allvarligt, jag fattar inte..
På två dygn har jag sovit 7 timmar ungefär som sagt. Men jag är inte trött? Jag hade förväntat mig att eftersom jag sovit 2,5 timme natten till igår, borde jag ha slocknat som en klubbad säl.. men ne! Jag stannar uppe till klockan tusen och är inte trött.. Och NU är det ju ännu värre. Jag borde vara död nu?
Speciellt efter blodförlusten igår (ja, jag ville bara säga det en gång till så att nån kanske tycker synd om mig)

Jävla i-landsproblem. Jag har sagt det förr och jag kommer att säga det igen.
Dom i afrika har det lätt dom. Dom vet ju iaf hur dom ska spendera sitt liv. Stampa jordgolvet i hyddan, leta vatten som är så pass rent att man inte dör av att dricka det och plocka bomull. Där har vi inga problem som att råka lägga sig på tevedosan så att volymen höjs och man blir döv.
eller att datorn är knasig, bloggen inte funkar, man har druckit för mkt kaffe så att sömnen inte infinner sig, man har inget snorpapper med sig på bölbio (vilket jag naturligtvis hade!!), att jag inte kommer att hinna på mitt mobila bredband tills jag ska iväg i helgen eller varför inte det faktum att varenda parkering bakom salongen var upptagen idag, så jag fick ställa mig nere vid vattnet. Man får inte ens parkera bakom jobbet, så varför trilskas alla på med att göra det..
Lotta tog den sista, den skurken, det var dock okej. Men vad gjorde den där röda bilen där? eller den där jävla husbilen! Sov i din husbil och parkera inte den på den föbjudna parkeringen bakom mitt jobb när jag ska parkera där. vad är problemet?

Och en sak till. Den här veckan har jag klippt 3-4 stycken som känner pappa (skrällskrällskrällskrällskräll).. idag var det en sån kund. Sa det till Lotta sen, och hon sa på skämt att hennes kund kanske också kände pappa. Så kunden frågade vad pappa hette. Och tro på fan att hon också vet vem han är, men känner mamma och morfar och co. Herrejösses, man går ju inte säker nånstans numera. Jag är nog nånslags kändis?

Och en sista sak, innan smink ska bort och tänder ska borstas (och ingen tunga spräckas.. ja förlåt, gatt bara en sista gång) JHASÅ!!! SOVHAR DOH HAAAAAAAR?

Kommentarer
Postat av: Lovan

Glömde jag säga att en av mina kunder igår, eller förrgår hade pappa M som tränare, back in the days...

2008-07-17 @ 22:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0