Jobbajobbajobba

Så, en dag i arbetets tecken. Skönt med en fullbokad dag. Även om ett eller annat problem dök upp *hrrm*

Imorron blir det roligt. Vi ska äta hos Marita och så ska vi spela singstar och andra spel kanske. roooligt. Jag ska vinna, jag känner det på mig..

Imorse åkte vi in med mamma, jag och Lovisa. Sen drog vi en fika på domus med resten av östersunds pensionärer. Kaffet var en besvikelse, wienerbrödet var torrt och Lovisas kanelbulle hade minst kunnat användas som mordvapen. Men det var trevligt iallafall! Och när jag kom på jobbet såg inte mitt hår förjävligt ut, även fast jag hade duschat på morgonen. Sannerligen ett steg i rätt riktning.

Fint väder vi har förresten. Härligt med slask och det faktum att man inte kan gå ut utan att behöva gummistövlar. Man kanske borde rota fram stövlarna? Jag har ju faktiskt ett par snygga med döskallar nu när jag säger det..

Jag ser verkligen inte fram emot skidskytte VM. För det första så tar alla lägenheter som hyrs ut då allt för stor plats när jag ska leta efter ett boende på blocket. MEN AKTA!!! Och sen för det andra vet jag precis hur det kommer bli. Jag kommer få klippa en hel mängd norskar.. Jag hatar norskar. Jag fattar inte ett ord och det gör det hela lite komplicerat när jag ska försöka få till den frisyr dom önskar. Hur som helst blir dom alltid nöjd, norges frisörer måste ju vara kass, för så bra är jag faktiskt inte?!!

Nu ska jag fortsätta kvällen med att skratta i min hånfulla ton som jag har lovat.. Ha... hahahahahahahahaha (i den hånfulla tonen)

Hej Sara

Jhevvla idiot!

Kommentarer
Postat av: sara

tjena!
tackar!

2008-01-17 @ 22:43:02
URL: http://masaa.blogg.se
Postat av: Peppis

Men ja sess ikväll :) Kul!

2008-01-18 @ 11:28:38
Postat av: Tina

UTMANAD, haha!

2008-01-18 @ 19:24:18
URL: http://tinawina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0