hejhejhej

Okej.. då tar vi det en gång till..
Alla är glada, speciellt Ada eftersom hon har en spade att gräva med. Till historian hör ju att hon bor i en lada och kanske inte har det allt för gott ställt, och då måste man kanske vara glad för det lilla man har. Vad vet jag?
Och som jag sa igår så är inleds sången med att berätta att bastakjolen svänger i refrängen, och i slutet avslöjas det att det är Adas bastakjol. Värre än så är det inte!

Idag har jag stickat klart Saras mössa, sen har vi varit på en promenad. Jag har även ätit lite smarriga ipren eftersom jag starkt misstänker att jag håller på att bli sjuk. Har örvärt i höger öra, trött och dimmig i huvudet. Det känns precis som att världens migränanfall vill bryta ut inom kort.

När vi kom till Marita och skulle hämta henne så upptäckte vi till våran förfäran att hon inte öppnade dörren. Salka blev upprörd och gnällde och krafsade på dörren!

Men helt allvarligt. Varför är inte jag med i singin bee? Jag skulle ju vara bäst. Man skulle ju håva in 50 tusen utan problem. Roligt även att dansarna i bakgrunden är sääämst! Har ni gjort danserna själva eller? Fint. Nej, nu måste jag fortsätta att kolla på det här underbart roliga programmet så jag kan fortsätta narra dom som varken kan text eller ton!


Kommentarer
Postat av: Marita

Salka gullig, nästa gång om kommer ska jag vara hemma :)

2008-01-27 @ 20:53:31
URL: http://masaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0