saftigt..

Fick just en räkning av telia.. på 1700!!!!! Känns ju jätteroligt att betala.. verkligen.
Hade laddat upp för att ringa och skälla och undra hur i helvete de kunde skicka en räkning på ett halvårs fasta kostnader? Men tyvärr var hon i telefonen för trevlig så jag kunde inte skälla på henne. Det är ju trots allt inte hennes fel, och jag har ju själv jobbat på en kundtjänst, och det är inte roligt att få skäll för nåt man själv inte gjort.

Var in till djursjukhuset idag iallafall för att få klorna klippta på Salka. Det var ganska jobbigt när hon fick lugnande och blev sådär trött. Hon gick med benen i kors och krockade i väggen. Hon påminde fruktansvärt mycket om Nellie sista gången jag träffade henne. När jag bar ut henne var hon så slö så slö. Hängde mot min axel. Men hon fick motgift(?) på en gång så hon kvicknade till på en knyck. Nu har hon varit lite trött men med MKT korta klor. Skönt att få det riktigt gjort.
Dom försökte även sätta på Salka en munkorg för att hon inte skulle bitas när hon fick sprutan (precis som att hon skulle gjort det) Salka stoppade i snoken själv, men sen tog hon av sig den med tassarna. Ja, vad trodde ni själv veterinärer? Jag har ju en superhund!

Och så fick jag ha min skinnjacka idag med. Den var jättefin. Och så missade jag bussen! Skulle fixa en färg som hade blivit lite konstig förra veckan. Och då blev det ännu värre när jag satte igång. Så jag fick försöka en tredje gång, samt ringa mamma så hon fick komma och hämta mig! Snällt mamma!!

Neej, men om man skulle göra nåt vettigt. Äta nåt och ladda lite inför Desperate ikväll? Ja, det blir roligt. hejda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0