kurs

Så, idag åkte jag, lite nervös, iväg för att gå första kursen av 10 med Salka. Trodde att jag skulle vara den som hade sämst koll på min hund.
Vi träffade lite andra vovvar och sen var det lite info som inte vovvarna fick vara med på. Sen började själva kursen. Det visade sig att jag inte alls hade så dålig koll. Salka var jätteduktig. Även fast jag kanske inte tyckte att det gav så mkt att gå runt runt på en plan och försöka få Salken att ha fokus på mig, så finns det ju säkert en tanke bakom det hela. Salka var HELT utslagen när vi åkte hem. Ingen vovve på instrumentbrädan, inget gnäll, utan hon låg snällt och sov i mitt knä hela vägen.
Nu sover hon fortfarande. Men det är ju så det är. En russel får man inte trött med motion, men så fort dom får tänka lite så är det kört.. hahaha.

Snart kommer Sara och marita hit för lite vinkväll och kort. Det ska bli trevligt och det hel del godsaker kommer säkerligen slinka in. Kanske bloggar under kvällen =).

För övrigt så misstänker jag en blodpropp i benet, det känns hur konstigt som helst. Jaja, vi får väl se hur det känns imorron om jag kan gå eller inte. Har ju faktiskt haft ett skavsår, så jag hoppas att jag inte har erhållit en infektion i hela benet igen. Iof så har jag inte feber nu men...
Vad var oddsen för det egentligen?
Vaknade en morgon när jag gick i trean på gymnasiet och kunde inte gå. Knallade på hela dagen och mådde skit med skyhög feber och ringde till sist sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag skulle åka in påttifall det var en blodpropp. Så jag for in på akuten, fick en bloduttunnande spruta och låg där hela natten sen. Då kom dom fram till att det hade krupit in stafylokocker (?) i ett skavsår och hela benet av infekterat. Fick ändå ligga på sjukhuset dagen efter och göra ultraljud på benet osv.
Det blev ju bra efter en vecka med penicillin och sen skrattade vi åt att jag alltid får så konstiga åkommor.
Hur som helst.
Sen hade vi bokat en bulgarienresa i augusti, och tro på fan att Sara får samma åkomma en vecka innan vi skulle åka.. hahahahahahaha.. Vi e ju sepe vi!

Nej, dags att pussa på min duktiga vovve som har skött sig exemplariskt idag.
Förutom att det faktiskt var lite blött på planen och då vägrar ju Salka som bekant att gå. hahahaha.
Kursledaren ville låna Salka för att känna hur hon var att gå med och så.. och så började hon vägra gå of course.
Ledare "Ja, vill du tillbaka till matte"
Jag "eh.. ne hon vill inte gå när det är blött"
hahahahahaha

lägger in en bild på guldpuppan
image77

och här är en bild på Salkens snygga pappa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0