heeej

Long time no see.

Men hur som helst. jag lever och frodas, speciellt frodas eftersom jag nu har gått upp till 190 kg. Det känns ganska tungt. Och jag har fått sår i min dubbelhaka.
hahahaha och det roligaste är att jag typ faktiskt HAR fått skavsår i dubbelhaksvecket. Tror att det är för att jag har datorn på magen och kuddarna bakom nacken så huvudet liksom böjs ner.
Maria skulle fixa det häromdan iaf. Tjoff tjoff sa det så hade jag hibiskus på halsen. Jättebra, tyckte maria. Inte så jättebra tyckte jag när hela halsen flammade upp och blev röd.. haha, tur jag jobbar i sjal. Jämt.. alltid. haha jag skrattar än idag.

Och för er som inte har läst Saras inlägg så hände det en annan rolig grej idag.
Lotta satt och rensade väskan på gamla kvitton och dylikt. Jag blev lite arg på henne och sa åt henne att kasta skiten. "varför ska du spara på allt det där ratet" tror jag var de exakta orden jag sa.
Hur som helst så kom jag på att jag skulle ta och kika nere i den bottenlösa väskan jag har om det fanns nåt jag kunde rensa bort. Hittade diverse godispapper (eftersom jag är tjock) och nån vattenflaska. Lite böcker och kläder. Sen kände jag nåt mjukt. Så jag tog upp det där mjuka och det visade sig vara en macka.
Till historian hör att jag kommer ihåg den där mackan som jag fick till frukost av mamma som jag glömde äta. Tänkte ge den till Salka när jag kom hem, men det glömde jag uppenbarligen också.
However. Minns även att den en gång i tiden var en macka med julskinka. Så jag kan konstatera att den har legat där i 3-4 månader. Det syndes inte iallafall att det har varit en julskinksmacka i begynnelsen.
Det finns en bild. På Saras blogg, jag kanske lägger ut den imorron om jag orkar.

Cola kanske? ja, varför inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0