.Träsk.

Jag är för tillfället nere i ett djupt jävla träsk. Är riktigt svart i själen och är mest bara ledsen hela tiden. Frågar nån hur jag mår är det såklart jättebra, men inte egentligen. Vill emellanåt bara lägga mig ner och dö!
Min nya svarta hårfärg passar alltså min sinnesstämning alldeles utmärkt. Vilket är lustigt, tror att jag hade en dålig period sist jag var svart också.

det om det..
Idag har jag varit och kört step och pump. Två timmar träning på raken, men det gick förvånandsvärt bra faktiskt. Imorron är det Body Jam som gäller och syster är snäll och följer med så jag ska slippa gå själv. snällt.
Onsdag är det pump och torsdag balance. Blir fem pass den här veckan ändå då. Plus utmaningen på lördag. Skriver inget om den förrän vi klarat den!

Tror det börjar ge resultat, känner mig smalare och starkare. Ska mäta kroppsfett igen i slutet på oktober. DÅ jäklar!
Kan dock inte låta bli att skratta åt dom som går på pump fortfarande. jag försöker inte påstå att jag är nån slags pumphjälte. Men still, en kille som är med, när han ska göra marklyft böjer han NOLL på benen och kutar ryggen så han har skivstången nere vid fötterna. Mycket ergonomiskt och bra! hahahaha

Nu ska jag duscha och sen ska jag böla mig till sömns!

Kommentarer
Postat av: Zalla

Men Fina Lina, hur är det?? Du är ju en hårding. Well, hörru, snart dax för min bob att komma fram. Är dööö sugen. Kanske i slutet på denna månad. Aaa, spännande. Vill ha vill ha! Pussen

2007-09-11 @ 12:27:03
URL: http://zalla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0