Endast fyra veckor kvar...

Trodde inte att jag skulle tycka att det var så jobbigt som jag faktiskt tyckte häromdan. Nu börjar det kännas bättre. Har citodon till min hjälp om döden skulle passa på att vara nära!

Annars.
Klipper som en galning och färgar. Hade tillochmed min första permanent häromveckan.
Det var helt galet. Tanten var förfärlig.
Jag satt i fikarummet och laddade. Permanent är som bekant inte en av mina favoritgrejer. Sen tänkte jag att det var lika bra att ta tjuren vid hornen och gå ut och göra den första permanenten. Går ut, hämtar kunden och sätter henne på plats. När hon parkerat kryckorna [som btw tog ca: 3 år] så tar hon fram en rosa post-it lapp ur väskan. För då har hon ritat hur hon vill ha det.. då börjar första paniken. Sen börjar hon surra om att hon vill ha det lågt fram och högt bak och att hon hade en virvel där det inte fick bli kortare och bla bla bla... Jag stog och kunde för allt i världen inte förstå hur hon hade tänkt att jag skulle kunna permanenta bort längd. Då inser jag att hon tror att jag både ska permanenta och klippa på tiden som var utsatt.. Då fick jag lite mer panik och fick nicka åt Linda och Mia att följa med mig in i köket. De fick hämta en lärare som fick berätta för surtanten att jag inte skulle hinna med att klippa också. Då blev hon väldigt ledsen. haha.. men hur som helst eftersom jag är räser så hann jag båda delarna.. Även fast kärringen surra i ett, och vi fick inte öppna fönstret eftersom hon hade reumatism [och här snackar vi en salong med fönster på all ledig väggyta.. vilket resulterar i en temperatur ca: växthus]..
Sen när jag ska styla håret efteråt så river hon värmeborsten ur handen på mig och ska fixa det själv ["jag som kan"].. Jag står bakom och försöker för allt i världen att hålla mig från att börja asgarva. Jaja, till sist blev jag av med skrället iaf. och hon avbeställde klipptiden hon hade till veckan. Tack och lov!

Sen den andra senaste händelsen. Tog även och ringde in på momento häromdan och vann 4000. hahahahaha. Hur som helst så skickade jag sms och sen när det ringde från skyddat nummer fick jag panik. Fast jag svarade såklart. Först fick jag prata med en kille som babblade lite och sen sa han:
"Först innan jag släpper in dig till studion måste jag ställa en kunskapsfråga"
..varpå jag tänker att det är kört. Jag kan inga bergskedjor eller liknande. Jag kommer inte ihåg sånt oviktigt. Frågan löd dock:
"Vilket slags djur är en lax"... så jag gissade på fisk och det var ju tydligen rätt.. =)

Om 4 veckor ska jag flytta hem, och det ska bli väldigt väldigt trevligt... Och en liten plutt.. ah =)
Aaa just ja. har klippt av mig håret med, och rakat fram ena örat. Ja jag säger då det.. Katja hittar minsann på en massa tok hon!

Dags att sticka vidare.. kanske återkommer senare.. har lite catchingup to do.. nu..bilddagboken.

Kommentarer
Postat av: Marita & Sara

Roligt att du har uppdaterat. Vi tycker om dig. Puss

2007-05-24 @ 13:51:16
URL: http://masaa.blogg.se
Postat av: poopi

amen du vet ju!
jävla surtanter det finns alltså. själv håller jag ju på att döda ungifär tre per dag. östermalmskärringar som tror att dom äger världen..!
puss-e

2007-05-24 @ 22:02:25
URL: http://ontop.blogg.se
Postat av: Marie G

Grattis till vinsten!
Ja, fy f-n för surtanter! Haha! :D

2007-12-15 @ 13:39:50
URL: http://www.nightlife.se/Pluttis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0