monsterpasset

Idag har jag och Lovan jobbat 11 timmar. det var jobbigt, men det hade varit ännu jobbigare om jag inte hade haft så mycket att göra.. Sjukt skön dag på Torsdag iallafal.. jobbar 11-17 ah.. det har man gjort sig förtjänt av.

Ja, jag orkar inte skriva mer. Ska spana in några bloggar, kolla efter en lägenhet och sen är det dags att sova, för en annan har ju ett jobb att sköta.

Jo förresten, jag misstänker att bussen som gick 06.40 idag var samma buss som Fujitsu använde på sin julfest. Det luktade nämligen spya när man kom in. jag höll på dog. Jävligt roligt att sitta i spylukt hela vägen in till stan.
- nemen Lovisa, luktar det kräks?
- va, nee?
- GÅ FRAM GÅ FRAM!!! DET LUKTAR KRÄKS. HÄR KAN JAG INTE SITTA!!!!
.. det roliga var dock att nån hade kräkts på bolmarns vanliga plats. Haha skrattar djävulen! Där får du för att du tränger dig i kön varje morgon din jävel! Somliga straffar gud på en gång va!

Nej som sagt.. om man skulle höra av sig en annan dag. eventuellt imorron! Käre gode gud. Gör så att jag kommer ihåg sminkväskan imorron till jobbet (idag höll det på att bli katastrof. tack och lov så kom lovisa förbi med smink) och käre gode gud.. gör så att jag kommer ihåg att ta med mig saxarna hem så jag kan klippa pappa.
ja, det om det.. Det borde väl säkra framtiden va?
hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0