Men nu tror jag väl ändå!

Idag på bussen hem så var det nån som FES!!! Men fis inte i bussen din äckliga jävel! Du kan väl spara på dina gaser tills du klivit av bussen, alternativt tills JAG har klivit av bussen. Jag trodde att jag skulle dö. Helt allvarligt. Är 132:an nån slags samlingsplats för idioter?

Sååå skönt med lite ledigt nu. Jag ska in till stan imorron och köpa julklappar, sen jag ska och Niklas ut och käka! MYYS! Och en fin julklapp fick vi från jobbet också. Jag vet vad det är, men jag tänker inte öppna den förrän på självaste julafta! Nu när Sebastian har tillkommit i familjen så är man inte längre den som kommer få flest julklappar antar jag. Därför gäller det att spara på det man får!

Fortsatte för övrigt att fundera på det här med vegetarianer. Djur äter ju djur! Är dom grymma också då? Borde inte dom kunna nöja sig med bönor och grönsaker? Djur äter djur, och vi är djur. Är det inte så?

För övrigt, om man går på stan och det stannar folk och vänder sig om så får man lätt för sig att dom pratar om en! Tror ni jag är nån slags dumskalle eller?
Och vad är problemet? Varför kan ingen stava?
Och en sak till. Om du tror att du stör mig genom att lägga ut fula bilder och tro att jag vill ha erat liv så tror du FEL. Och tror ni att jag är avundsjuk på NÅT ni har så är ni inte bara dum, utan även jävligt självgoda!
Wrong wrong wrong wrong... wrong wrong wrong wrong... U´re wrooong. U´re wrooong!

Fuck You, you hoe. I don´t want You back!!

Kommentarer
Postat av: Marie G

Bläh! Fisa på bussen! Vad tror människan egentligen? Att det inte luktar, bara för att man åker buss? Det är ju nästan samma som att tro att en fis inte luktar, för att volymen i träningsstudion är så hög. Haha!

2007-12-21 @ 19:09:15
URL: http://mariehelena.blogg.se
Postat av: Syster

Människan är en köttätare, annars hade vi ju haft helt andra behov, och kanske inte så hårda tänder! Det är inte fel att äta kött, det är vi som tror att vi står så mycket högre än alla andra varelser.. Vi är så smarta att vi är dumma! Men låt bli att ät kött och bli undernärd då, jag fattar inte vad vegetarianer tror att de ska åstadkomma genom att avstå från kött. Det är ju knappast så att jag tänker sluta äta kött bara för att de inte gör det. Och även om jag tyckte att de hade rätt (vilket jag säkerligen inte tycker) så skulle jag inte erkänna det. Men annars så kan vi ställa en vegetarian och en köttätare framför ett lejon, så ska vi se om den vegetariska livsstilen hjälper. Jag gissar nej. Men för all del, var vegetarian, men kolla inte snett på dem som inte är det.

Och dessutom trodde jag att ni var förbi det stadiet, då man stannade och pratade om folk på stan. Har ni något ni absolut måste få ur er, då kan ni faktiskt säga det till personen i fråga. Eller står ni kanske inte för det ni säger? Snuskigt, och ni ska vara 20+? Ni beter er som 12..
Det finns ingenting som gör mig så förbannad som människor som ställer sig och viskar som småtjejer om personer de inte känner.

2007-12-21 @ 19:15:02
URL: http://lovisaulander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0