Julklappsshopping

Ja, som vanligt så är ju jag ute i sista sekunden med mina julklappar. Varje år tänker jag att det HÄR är sista året jag är ute såhär sent. Men ändå var jag ute igår och rasslade omkring på stan. jag hade visserligen köpt 3 eller 4 julklappar i början på månaden så det får jag väl ge mig lite creds för.

Hur som helst blåste jag in med bilen igår, och för det första var det ju ett helvete att hitta parkering, men var trodde jag själv? Rasslade omkring som en idiot med resten av idioterna på stan och folk skickade mig på uppdrag. MEN ÅK IN TILL STAN SJÄLV! Hade så tunga påsar att dom skar in i händerna.. Sen kom jag ju på att jag kunde dumpa sakerna i bilen.. Dumskalle. jaja, mitt liv blev genast mkt lättare när jag hade gjort det.
Men åter till frågan: Varför kan inte folk köpa sina julklappar i tid så jag slipper trängas med alla dom när inte jag har köpt mina julklappar i tid?

jaja, det löste sig iallafall, men det verkar dock vara nåt problem med banken för dom har inte dragit några pengar så jag har inte en blekaste aning om hur mycket pengar jag har

Sen var jag och Niklas och åt på O´learys sen såg vi på Smallville. Hatar smallville men det var ju mysigt att få ligga nära och kramas. Åt dock världens godaste pepparstek.. fick tillochmed oxfilén stekt för en gångs skull. Mina köttbitar har en tendens att vara rå när jag får dom.. inte för att jag klagar men...

Ja, så nu har jag låtsats att jag har städat så mamma ska bli glad, och snart ska jag ut på lite uppdrag. Precis vad jag behöver.
ja just, jag har gjort julkort också. Skrev ju det förut att jag var sugen på att köpa ett pysselset, men att jag visste att jag inte skulle klara av det. Igår sprang jag in på panduro och rev åt mig julkortssettet innan jag hann ångra mig. Och det visade sig att själv korten var färdigklippta, så det gick ju som en dans. Har bara lyckats åstakomma ett än så länge, men idag ska det ske.

Ja, jag vet. ointressant, men jag tänkte bara skriva lite.
Nu ska jag fortsätta lura mamma att jag städar


Kommentarer
Postat av: Ida

God jul Lina!

2007-12-24 @ 12:32:03
URL: http://www.idahooo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0