Rosenrasande

Ibland kan jag inte låta bli att bli sådär vansinnigt arrrggg!!!!!
Igår när jag kom hem så fungerade konstigt nog inte internet på datorn. Kom sen på att jag har en räkning som jag inte har betalat pga. att jag trodde att Niklas hade betalat den och han trodde att jag hade gjort det. Iallafall så klurade vi ut att det måste vara därför de stängt ner internet. Men om jag inte har nåt internet så kan jag heller inte betala räkning.. (för innan att jag knallar iväg på banken med resten av östersunds pensionärer)
Hur som helst ringde jag upp comhem för att prata om problemet. Först satt jag i en telefonkö i 25 minuter... sen... SEN SÅ BRÖTS DET!!! Så jag fick ringa om, sitta i telefonkö igen och sen fick jag prata med en tjej.
jag berättade om mitt problem att dom hade stängt av internet för att jag inte hade betalat min räkning.. Då skrattade tjejen i telefonen åt mig och sa att det inte var därför mitt internet inte funkade.. MKT märkligt..
Iof så stog det på första sidan att jag skulle logga in, men jag vet väl inte var mitt välkomsbrev håller hus.
Försökte få tjejen i luren att berätta mina inloggningar.. då kopplade tjejen i luren mig till teknisk support.. Medans jag satt i telefonkö där så letade jag fram välkomsbrevet och loggade in med mina uppgifter som jag hittade efter ex antal minuter.
DÅ!!!! Då står det att vi har blivit anmälda för spam eller andra förargelseväckande mail. Som kom från våran ip adress. Och varken jag eller Niklas har skickat spam eller andra förargelseväckande mail, så den jävel som har anmält oss kan väl höra av sig så ska vi ta en diskussion huruvida det här stämmer eller inte?
Jaja, jag fick ju igång internet efter många om och men.
SEN så hittade jag en räkning från bredbandsbolaget (som jag Btw inte har haft nåt med att göra på 3 månader) Det var en straffavgift för ej återsänt modem. Men nu får det väl vara nog. Ringde upp bredbandsbolaget och får av en automatisk människa veta att det inte går att ringa nu för att det är för många.. sen bryts det... Blir lite mer förbannad och ringer igen.. då uppskattades min väntetid till över 20 minuter. Då blev jag arg och la på.
Jag kommer definitivt inte att betala en avgift för ett modem som jag inte har skickat tillbaka som jag skickade tillbaka för 3 månader sen. Och jag kommer DEFINITIVT inte sitta i en telefonkö i 2o minuter och bli förbannad för det under tiden. Ska skicka ett hotbrev nu så fort jag har tid..
Hur som helst.. Det hela resulterade i att vi nu har begränsad åtkomst på internet och jag kommer inte in på msn.. och snart lägger jag mig ner och DÖR!!!!!
Så glad är jag nu...

Nu ska jag ladda hem ett nytt msn och se om det behagar att fungera. Annars ska jag kasta datorn i väggen och gå på aerobics.
MakeUp kursen är nära (wäää)

Kommentarer
Postat av: Marita

så går det när man håller på med spam :)
Tadden + Sara = sant

2007-08-15 @ 17:13:52
URL: http://masaa.blogg.se
Postat av: sara

men fy faan men fy faan

2007-08-15 @ 17:41:21
URL: http://masaa.blogg.se
Postat av: Persa


men lina.. du har bra otur ibland du.. har allt löst sig nu?

2007-08-15 @ 19:56:07
URL: http://johannatjorven.blogg.se
Postat av: Ida

huvva, skönt att aerobics finns!

2007-08-15 @ 21:36:16
URL: http://www.idahooo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0