knyta armband

Kvällen har bestått av följande:
Niklas kom hem när jag höll på fixa med pärlor. sen tog vi hojen upp till Duffys där några andra åkare var. Då åt vi lite pizza (mkt bra för mig som ska gå ner i vikt)
Efter det stack vi ut på F4 där de skulle köra på bakhjulet. Mkt roligt att kolla på.. ehm? Sen frös vi som inte åkte på bakhjulet, så då åkte vi hem..
Sen gick jag hem och tog en öl och en cider (också mkt bra för mig som ska gå ner i vikt) och så knöt jag några armband.. fint.
Nu ska jag dricka upp min cider, ta en snabbdusch en sen ska jag gå och lägga mig.. Måste nog he på Linas kvällsbok för 67:e gången för att slippa höra spöket som väsnas när inte Niklas är hemma. Och inte Salka. Mkt otäckt att vara ensam hemma med spöket då.

Inatt blir det ingen som ligger framför mig och snarkar och skäller i sömnen! Tomt. Salka är hemma i Stugun hos mamma. Dagligen är det nån som ringer mig och frågar hur Salka mår.. Jo tack.. JAG mår också bra! Bara för att man skaffade hund var man tydligen inte så mycket värd längre =)..
Och Lovisa dög det inte för att komma och hälsa på. Det hade man ju kunnat förstå. Det här ska hon få fan för. Kanske borde skicka över mitt spöke till henne... (iof, kunde jag det, hade jag väl gjort det för länge sen)

Jag hatar att du inte hatar mig lika mycket som jag hatar dig! Funderar på att säga till dig att du är en FUL, fet äcklig hoe som inte är nåt värd. Sen borde jag slå dig! Bara för att du ska få hata mig lika mycket som jag hatar dig. Det känns som bortkastat hat när man inte får nåt tillbaka! Och det faktum att du har blivit fet tänker jag bara skratta åt.. HAHA, skrattar djävulen! hahahahahahahaha, vad fet du är!.. smällandes fet, smällandes smällfet faktiskt! moooooaaaahahahahahhaha..

Jag tror alla har en fågel. Bara för att det finns nån som man av någon anledning hatar förfärligt mycket, så ser man denne någon JÄMT och överallt. Märkligt sånt där!


Kommentarer
Postat av: poopi

hahahahaha.. "smällandes smällfet" haha.. va jävla roligt! hur mår Salka föressten? ;)

2007-08-26 @ 13:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0