2/12 2016

Just nu är det lite tufft att vara Astrid. Hon har fått våldsamma utslag och hela dagen igår försökte vi få tag i någon som kunde hjälpa oss. Gärna någon som jobbar inom vården ;)

Ibland hör jag överviktiga säga att de blir särbehandlade i vården. Att de inte får någon hjälp. Men alltså, vem fan får det? Först och främst är det ju lika mycket jobb att faktiskt få tag i dem som att få en tid. Sen ska det kämpas för att få en tid. Sen är det väl 50/50 om det blir en hittepå-diagnos eller om de faktiskt tänker titta på problemet.
Igår var det en *insert valfri vårdpersonal* som konstaterade vattkoppor. Utan att ha kollat på henne. Via telefon? Detta pga feber, tröttelse och ingen lust att äta. Till historian hör att hon håller på och får minst två tänder samtidigt, så det kan ju också vara det?

Som att det inte hade varit nog med två framtänder förresten.

Nu har utslagen blivit värre, och jag tänker rent spontant svinkoppor. För det ser ut så. Jag fick tag i VC idag och vi ska få träffa en läkare klockan 13. Hade lovat Lovan att annars skulle huvuden rulla. Det var ju tur att jag slapp det. Har inga sådana verktyg. Har inte ens verktyg att knycka en gran!

 
När en är hängig och har ont i munnen och inte vill äta kan det bli Alex&Phil istället. = favorit.
 
 
Vi var på adventsfika i Onsdags iallafall. Astrid hade klätt sig fint när hon skulle till Hilda. Klänning från Laila Bagge, vanliga kalasbrallor från HM och en behändig bolero som hon har ärvt av Lowa. Tiutsnöre från Elve. Fabulous ska det vara!
 
Nu har jag tänkt att sanera köket som har kommit lite på efterkälken ett par dagar pga tröttelse. Igår klev Danne upp med Astrid klockan 4.17. Imorse klev jag upp med henne 5.33.
Hoppas tänderna har växt ut snart så vi slipper vara uppe missinassa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Eksem hos barn är ju aldrig läyt, känns som var och varanna unge har det.. om du vill kan du skicka några bilder på utslagen så kanske jag lyckas koka ihop någon hemma diagnos! Heja Astrid med tänderna förresten!!// Hanna Lindfors

2016-12-02 @ 15:11:18
Postat av: Peppis

Men uffa då! 😔 Hoppas ni fått bra hjälp nu! Helt kär i lilla festdonnan 😘

2016-12-02 @ 19:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0