Förlåt...

Här är dagens lärdom:
Idag har jag lärt mig att bokrean är till för galningar. Som går över lik för att få tag i en stieg Larsson bok

vafaan

Hur lång tid ska det ta att få till paypal egentligen? Skorna kommer ju hinna säljar till nån idiot i Chicago innan det här har ordnat sig..

En ny rolig lek..

Jag hittade på en ny rolig lek idag på jobbet.. Frågade Lovan vem hon helst skulle ligga med av två olika fula personer. Hon vägrade välja och jag sa att hon gatt. Lovan sa att hon inte gatt välja.. Då berättade jag att om hon inte valde så skulle Ronny dö... då fick han dö. Det var inte snällt av Lovan. Men å andra sidan. Varken Mr B eller K är väl nån höjdare.
Sen lekte jag och Lovisa den leken hela vägen hem från stan.. Den enda fula jäveln efter den andra. Hahaha. Sen involverade vi Sara.

När jag hade ätit skulle jag och Lovisa ut och gå med Salka. Jag bestämde att Lovisa fick ta Salkas koppel. Och när vi kommer utanför gården så ser jag i Slow Motion (som allt annat som har med lovisa att göra) hur Lovisa far på isen. Passande nog landade hon på med sina 60 kg på Salkas futtiga 7. Salka blev halt och min kära syster är numera misstänkt för mordförsök.. Salka är mkt upprörd men är helskinnad. Hon är dock lite halt. Sjyst kära syster.. sjyst

Ne.. en catch kanske.. en helt ny? Ja tack.

och för er som undrar...

Förra inlägget hette PARADISO.. Det är så skorna heter och NEJ jag har inte drabbats av en plötslig lust att lyssna på paradisio..
fast nu när jag säger det.. Si senior. Efectos Especiales. yeah yeah yeah..

Jag tvättade håret nu innan jag ska gå och lägga mig. Tyckte att det kändes som en bra ide att komma till jobbet imorron med torrt hår, som går snabbt att platta och utan mössfrisyr. Nu kom jag till min förfäran ihåg hur jag brukar se ut när jag går och lägger mig med blött hår. Luggen har en tendens att stå rakt upp. Ja, iallafall delar av den (det gör den visserligen när jag duschar på morgonen och tar på mig mössan också) och min virvel får för sig att göra en krater i bakhuvudet. Hur som helst så ser väl inte det lika roligt ut längre när jag inte är svarthårig med en liten ljusare variant av utväxt. För er som inte sett det enormt roliga så ser det ut som att jag är skallig där min virvel är. Ja det var tider det..

Dags att borsta tänder och sov och erhålla en förjävlig frisyr. Godnatt på er

Paradiso

Jag ska köpa ett par skor på ebay. Men jag får inte till paypal än. Men dom är FAAABULOUS kan jag lova..

Idag har jag kommit på att man lära sig nåt nytt varje dag.. Därför ska jag börja skriva en sak varje dag som jag har lärt mig..

Dagens lärdom: Alla barn är inte skitstövlar, men om man utgår från det så blir man inte besviken..

Jag är sugen på fanta kände jag nu, det är jag aldrig. Bara cola.

DU äcklar mig..

Nej, jag har inget intressant att skriva.. över huvudtaget. Nu ska jag fortsätta kolla på ebay,

Förresten...

Såg ju på singing bee som vanligt på söndagar. Och det som är och kommer att förbli ett mysterium för mig, är.. Hur FAN har Hanna lyckats knipa Martin Stenmark? Vilken jävla gåta. Hon är ju typ världens töntigaste och retsammaste och man vill typ bara slå henne med en stekpanna.. Och HON!!!! har fått Martin!?!?! Märkligt... märkligt


halo!

 

Det är ingen konst att vara vovve här. När Salka var liten så gick det väldigt bra att äta hundmat. Sen när jag började låna ut henne på helgerna till mamma, så tyckte mamma så synd om Salka för att hundmaten såg så äcklig ut (eh?) så hon började blanda ut den med kycklinglever och köttfärs och dylikt. Så då ville inte Salka äta bara hundmat. Och jag har handlat olika sorter och testat dyr påse efter dyr påse men det funkar inte om man inte blandar ut den. Nu passar det inte fröken att äta hundmat över huvudtaget så jag får alltså laga mat till henne. Idag blev det pasta med kycklingfile och kycklingbuljong (som mamma även kokat och fryst in i kuber så det ska bli lätt att portionera), broccoli, korv och paprika. Det råkade ligga några hundmatskulor i, men dom plockade Salka systematiskt bort, genom att ta upp dom i munnen och lägga ut dom på golvet.
Och så lagade jag mat till mig och mamma också. Det blev min berömda wok. Mm, gott.. och lite nytta har jag gjort.

Jag och Marita var ut och gick en sväng på eftermiddagen också, och jag och Lovisa var ut på kvällen. Sen har jag snart tryckt 1,5 liter cola och lite choklad. Fy fan vilken svag människa jag är..

Nu står Wallander på schemat. och så ska jag dricka upp slatten av colan. Man får ju bara vara onyttig på helgerna så därför är det lika bra att jag tar det nu så far jag inte och nallar imorron. Herrejösses, hur ska det här sluta egentligen?


mm, spännande Wallander!

Palzy

Så.. jag gick upp till pappa. Tog bilen och åkte till Kälarna för att träffa Ewa. Det var mycket trevligt och jag fick jättegod mat. Thanks!!!
Har ju saknat vovvarna också, och både Caruso och Toscana visade upp några fina trix :D.. Lite skitsnack hanns även med, och det är ju alltid lika roligt. Och så kollade jag på den läskiga spindeln, sen fick jag dåndimpen och var tvungen att åka hem..

Så jag åkte upp till pappa och hittade en göralös Adam. Så vi drog till Eva och Lars och hämtade Salken och sen drog vi till mig och såg en film. I know who killed me, hette den visst. Jag tänker inte påstå att den var bra.. för det var den inte. Men det var ju lite tidsfördriv iallafall.



hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Nu ska jag spana in tv.nu och se om det finns nåt som är värt att kolla på. Sen ska jag känna mig lite deppig över att det är söndag imorgon.. Godnatt


ja du..

Det här med att vara smal och gå ner i vikt gick ju enligt planerna. Men hur var det nu igen? Fick man fuska på helgerna.
Ja, vi trodde ju att vi var nyttiga igår som sagt.. Idag gjorde jag fika till mig och mamma bara för att jag är en sån god människa. Gjorde bananer, som man lägger i folie, snittar bananen, lägger i choklad i skåran och sen så häller man på hallon. Sen in i ugnen. Det är vansinnigt gott och till det har man glass.. aaah.

Ikväll ska jag till kälarne på middag. Trevligt, trevligt..

Nu ska jag återgå till nåt annat personlighetsutvecklande.

Förresten. Varför är programledarna på ordprogrammen sämst för? Ordet nu är RIMNING. Och anledningen att jag vet det är att tjejen drog världens sämsta rim som inte ens rimmade, och sen sa hon..."det rimaaaaaeeeeeee..heheheh" Men va?

Härj

Idag hade vi kanske som bekant stängt på salongen pga ombyggnad.
När jag kom på jobbet så såg det ut som kriget. Det visste jag väl iof att det gjorde, men jag trodde inte att det skulle se ut som det gjorde :D.. Märkligt att se arbetsplatsen utan en vägg =)..
Vet inte riktigt vad som pågick i mitt huvve men jag tände inte en enda lampa när jag kom. Istället gick jag och satte mig på en klippstol ute i salongen, sen satt jag där som ett kas och lyssnade på musik och läste en tidning. När Lovan kom så märkte hon att nån var där eftersom det var öppet, så hon ropade. Men uppenbarligen så lyssnar jag på ganska hög musik och hörde inte att hon kom. Lovan trodde att jag var en surskalle.
Sen kom Lotta också, och tillsammans bestämde vi att vi borde ta en kaffe/te paus innan de andra kom.
Hann med 4 koppar kaffe innan klockan 10, så jag funderade hur den dagen skulle sluta. Intressant.
Och så åt vi lunch på Lime allihopa. Första gången vi går från salongen och äter lunch tillsammans. Det var trevligt.
Jag fick måla alla dåliga ställen på listerna.. hahaha.. jag kände mig som Yoji. Sen har jag mest hållt i en färgkopp åt Lovan och Lotta.. Och så har jag byggt några skåp. Fan vad bra jag var.
Det ska hur som helst bli mycket intressant och se hur det ser ut på måndag när en helt ny vägg är uppbyggd och allt är städat och fint och tillbakaplockat.
Tack och lov att jag slapp hjälpa till att ställa allt på plats igen. Mitt i allt kom vi på att Goldwell kommer på måndag, så jag och Lovan fick rafsa ihop en lista på färg och produkter som ska beställas.

Det var roligt iallafall att få se ut som ett jon en dag på jobbet. Hade fula mjukisbyxor på mig och den där gulafula jämtlamelltröjan.. hahahahaha.. Dessutom luktar mitt hår hår.. Äckligt

Sen ikväll så har jag och Lovisa kollat på film. Vi kollade på "på smällen".. Jag såg den visserligen häromdan, men Lovisa hade inte sett den. Vi skippade även chipsen och åt morötter och gurka istället. Fy fan vad bra vi var. (vi tryckte iof 1,5 liter pepsi, men det var ju en annan historia)

"ja men det var typ såna där våldtagare och sånt"
"hahaha.. våldtagare"
"ja men vad heter det då?"
"Ja... Våldtäktsmän?" hahahahhaahhaa
Sen blev vi jättetrötta och skrattade åt oss själva när vi svalde högt och så skrattade vi åt Salka.
Jag drog några roliga skämt om en tjej på teve som bara hade en hand. Det var lite elakt, men det var roligt. Det är väl oftast dom skämten som är roliga.. De elaka. Som ditt skämt, Sara.. När Frida blev så arg, och vi körde skämtet hela kvällen, du minns.. hahahaha. ja det var tider det!

Och imorron blev jag tydligen nån slags eventuellchaffis. Jaja.. så kan det gå.

Nu ska jag pussa på den där roliga underbara hunden som jag har =)
Bjuder på en bild på min guldpuppa

image58

snabbt

Min dator tjorvar.. hela tiden
Den hittade inte telefonen när jag skulle lägga in låtar.
Upptäckte idag att jag bara hade en låt på telefonen.
Det satt ett stycke människa och hostade mig i örat på bussen hem. Framför satt det en kärring och smaskade högt på en banan! MEN KNIP IGEN KÄFTEN NÄR DU ÄTER BANAN! VAD ÄR PROBLEMET?

Idag har jag fikat hos Sara.. Jag åt många kakor. Tur för mig som skulle gå ner i vikt. Längre inlägg kommer i helgen

insikt

Nu jävlar orkar inte jag mer!
Jag blir så jävla förbannad. Har inte riktigt hunnit känna efter, men jag tror inte att jag är speciellt ledsen längre. Vill du förstöra så varsågod. Jag tänker inte ta samma diskussion som jag tagit 100 gånger innan. Tro vad du vill. Jag skiter i vilket nu.. Det är ju synd dock. Att nåt som hade kunnat vara så bra, är helt förstört nu! Tack vare dig. Lyckat! Congrats pal! Whatever

Så. igår såg jag knocked up. Jag tyckte den var mysig. Salka låg breve, men hon var inte så intresserad av filmen. Mitt i filmen så slocknade datorn. Jävla skärmsläckare tänkte jag, men så var inte fallet. Det var visst batteriet som var slut. Och sen tryckte jag på fel knapp när jag skulle he igång datorn igen, och sen fick jag inte till det på hur länge som helst. Till sist fick jag till det och när filmen var slut var klockan jättemycket och jag var JÄTTEtrött imorse när jag åkte på jobbet.
Sen blev jag irriterad också. Kommer inte riktigt ihåg varför. Sen blev jag ännu mer irriterad. Skitvarmt på bussen hem, hår fulla tröjan.. Skitsen buss och sen så körde han i varenda gupp så jag kunde inte spela mitt bra spel.
MEN KÖR INTE I GUPPEN! JAG BYGGER EN JÄVLA STAD HÄR!!!

ne, jag har inte inget intressant what so ever att skriva. Jag är bara så jävla TRÖTT.


Nystart

Idag kände jag som sagt att det fick vara nog.
Så idag har jag endast ätit en sockerbit i en kopp te, istället för 5 koppar med två bitar i varje. Sen när jag kom hem så var jag, Lovisa och Salka ute och sprang. Hyfsat tempo. Så, om jag har ätit nyttigt hela veckan och sprungit varje dag. Borde jag ha gått ner nåt kilo till helgen då? Det återstår att se.
Imorron är det löpning igen. Dock INTE till kompa. Jävla tråkig väg. Nu har jag ont i hela kroppen pga allt mitt fett.
När jag kom hem åt jag en näringsrik och hälsosam grönsaksoppa. Och efter så delade jag och Salka på en burk ananas. Bra va?

Såg förresten på outsiders. Men allvarligt, försöker folk vara så konstiga som möjligt? Nu ska vi se vem som kan skaffa det konstigaste förhållandet. Du lesbiska tjej, som tror att du är en kille, som hatar män, men har blivit ilag med en kille, som är heterosexuell.. Du vann!!

Ja jag säger då det.

Jag återkommer.

....

Jag vet inte vad jag ska säga..
Allt känns skit, och det lär ju knappast bli bättre. Fast bättre än vad? Bättre än vad det varit de senaste månaderna? Har mellanåt önskat att jag var död.. men det har inte inträffat av sig själv, dvs. jag har inte självdött.
Hoppas fortfarande på det ibland, men inte så pass att jag skulle göra nånting åt det själv. Det är helt enkelt inte värt det om det går fel. Det kändes som att det höll på bli bättre ett tag, men nu slits jag snart sönder inifrån.
Vill lägga mig ner och aldrig kliva upp mer. Bara sova bort allt tills det ordnar sig.

Fast ordna sig kommer det aldrig att göra. Vart fan gick allt fel?


Åh nej =(

Tänkte att jag skulle passa på att väga Salka när jag var uppe hos pappa ändå. Det innebar ju att jag även vägde mig själv. Nu är jag gravt deprimerad och ska aldrig mer äta godis eller kakor i hela mitt liv. Ska bara äta citronpaj nu när Lovisa har diskat klart.
Bad till gud att vågen skulle gå fel. Iallafall en 3-4 kg.. Det gjorde den inte!! =(

Jag är feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

Måste ha en lägenhet NU så jag får börja träna igen!!!! Jävla våg!

Jag vill inte pensionsspara..

Eva tjatar på mig ma ett och säger att jag ska pensionsspara. När jag vänligt men bestämt säger att jag inte har några planer att börja göra det än, eftersom jag kan ju lika gärna vara död imorgon (vilket förresten inte är helt omöjligt om jag måste åka buss länge till).. Då sa hon att jag var alldeles för smart för att säga sådär till henne.. Jag förstog inte riktigt det. Uppenbarligen så var jag inte smart nog för att inte säga så?
Jag VILL inte pensionsspara och jag TÄNKER inte göra det heller.. Iallafall inte iår med min skitlön. Jag behöver varenda krona jag kan skrapa ihop. Jag har skulder. 100 tusen kronors skulder. Det är nog så att jag tänker börja betala av lite på dom först..
och vad säger man till en släkting som föreslår pensionsspar. "Nej, kära moster. Jag har inte planerat att leva så länge att jag kommer att behöva nån pension!" För det har jag inte. Tänker lägga ihop innan jag blir gammal och gaggig. Tänker inte ligga på nåt hem så nån stackars sommarjobbare ska behöva torka min skit. Det går inte. Visst, det finns gamla människor som är pigg och fräsch och får dö i sömnen i sitt hem, utan att varesig ha bott på nåt hem, eller ens haft hemtjänst. Farmor gick vidare snabbt och smidigt. Så vill jag ha det, annars får det vara!

Och låt nu säga att jag skulle pensionsspara och råkar sorgligt nog kasta in handduken vid 50 års ålder. Vem får mina pengar då? Mina giriga barn.. Eller är det ingen som får dom? Knappast.. Jag ska spara ihop pengar, köpa premieobligationer, vinna på dom och sen ska jag leva loppan som gammal. Gå i dyra designerkläder och gå till frissan och lägga håret varje fredag.

Så för att göra en lång historia kort, som jag redan gjort lång.. Nej, jag tänker inte börja pensionsspara vid 21 års ålder. Ska fundera på att göra det när jag är 22. Nu går det tydligen bara utför

Har eventuellt hört ryktas om citronpaj som syster har bakat. Hon försökte dock förneka att hon skulle baka nån, även fast det var min idé. Hon tycker förmodligen att jag är nog tjock som jag är, och inte behöver nån citronpaj. Men jag ska gå dit, äta citronpaj och jag tänker även ta en gång till. TVÅ bitar also!
mm.. älska citronpaj. Salka tycker också att det är läckert.
Och dessutom har jag gått framåter till Evelina (ja inte i stan utan på änge) så jag har gjort mig förtjänt.

Låt oss höras sen. Nu ska jag gå och undvika diskussionen och pensionssparande. Hej

BTW

Förresten så var ju hela Pottergänget med i Sweeney Todd. Ja det var Bellatrix Lestrange, slingersvans, Professor Snape. U name it! (ja det var väl ungefär dom)
Kanske måste ladda hem den och se den en gång till, för den var faktiskt bra.

Om allt går enligt planerna så blir det nog en resa i sommar ändå. Kul =)

Jag uppfann det!

Igår kunde jag inte skriva för jag kom inte in på bloggen. Men jag och Lovisa var på bio iallafall. Såg Sweeney Todd. Den var helt okej, sevärd iallafall.. Och är man inget fan av musikalfilmer så är iallafall Johnny Depp jäääävligt snygg, så det var ju lätt värt det bara för det..

hahaha garvade ihjäl mig när jag läste.. jävla tönt. hahahahahahahahahahahahahaha

Och DU! Du borde inte ge dig in i lekar du inte kan vinna. Jag uppfann det här, och du kommer inte vinna. Det enda du eventuellt kommer att vinna med det hela är ensamhet, och då är det inte mitt bekymmer längre. Bara så att du vet. Du kanske borde svälja din stolthet, be om ursäkt och säga att du har varit en jävla idiot. Accepterar inte sånt längre, och jag ångrar så inihelvete att jag kom förbi, bara för att se hur du mådde. Jag är den enda som inte utnyttjar dig, och den enda du inte hjälper och stöttar är mig.
Tycker du om att göra illa dig själv. Du är fruktansvärt självdestruktiv!
Du kommer inte att få fler tårar av mig, det är över nu!


joråsattnnn..

Dom är ju rysligt goda dom där tuggummina! som smakar liniment ni vet. Sara bjö

Ja.  det bar ju en roolig kväll. Jag brottade ner sara i backen hem från nornan. där vid gamla konsum för er som vet. Nu är jag lite virrig av alkohol så ibland blir det fel.

gICK TILL lovisa. drack ett glas vin, hittade en öl, drak ett glas vin till, lirade lite musik,.. kände mig på ett partyhumör utan dess like. Dansade i vardagrummet. Nerepå plats verkade vi hamna vi ett gammbord, det gjorde inget. Vi drack cider, snusade lite, drack lite vin.. Sen försvann mitt unga sällskap och kvar satt jag med gammfolke. Snackade lite med sara. och mikke. Förut tycker jag inte om mikke. Men det  är mest för att han spelar monopol som en jävla idiot. Det gör inte jag. Jag spelar sjyst och så är jag bra också. och vinner och sånt.
Sen blev jag inbjuden att ha en trekant med sara och mikke. jag tackade vänligt men bestämt nej. Tycker inte att jag ska glänsa. Det blir sån tråkig stämning mellan oss kamrater då

har en klåda på handen som liknar ett myggbett. Inte kan dom ha kommit allaredan. men vad vet man. Doom där luriga rackarna kommer tidigare varje år.

Nu har jag ont i min hand sen jag brottade ner Sara. Tur att jag landade på henne så slapp det göra ont på fler ställen. Det kan ha gjort ont på Sara att få en 100 kg kloss över sig, men det var ju å andra sidan inte mitt problem. Nu sitter jag i mina pyjamasbyxor och ska snart sova. Skönt att inte vara klen..

Borde fundera på att tvätta bort smink istället för att fylleblogga. Låt oss dricka ett glas vatten. trevlig kväll

mmm



Fabulous!!!

Tänk att vara gift med han.. Hyfsad mat man skulle få =)..

hahahaha

Chef Ramsey. Vilken jävla stjärna! Han är så skönt elak att man önskar att man fick vara hans vän.. Hahahaha, jag garvar ihjäl mig.

Alla hjärtans jävla dag!!!

Skickade kärlek till min vän Sandra imorse, mest eftersom det är relativt synd om oss.
Jag gick en stund på stan, kollade på alla hjärtan och nallar och jävla pluttinuttskit och tyckte synd om mig själv. Sen åt jag en halv kartong geléhjärtan på jobbet. Tyckte fortfarande en anings synd om mig själv.
Till råga på allt så jag har en djupt klippsår på fingret som går upp hela tiden, och nu har jag ett stelt plåster på så jag kan inte böja fingret. Men plåstret är visserligen fint. Det är rosa med döskallar på. Fick av Sara i julklapp. Tack Sara. Nu kan man klippa sig i fingrarna utan problem.

Idag är jag bitterhetens bitterhet själv. Nej men för all del. Var lyckliga ni, jag missunnar ingen. Jag kan väl sitta här själv som en gammnucka till döden inträffar. Låt oss hoppas att den inte dröjer allt för länge.
Jaja, geléhjärtan är ju goda iallafall.

Tumören har dessutom inte blivit bättre.. Blixtrar framför ögonen och känner mig lite ljuskänslig. Och nej, det är fortfarande inte migrän. Mamma trodde att jag skulle uppsöka en doktor. Nej du mamma sa jag åt henne. Jag tog två ipren och väntade en halvtimme. Sen gör det bara normalont. Försökte även bota åskan som pågår i huvudet med att hälla i mig X antal glas vatten på en kort stund. Jag tror inte att det hjälpte särskilt mkt. Tog några geléhjärtan istället.

Imorron jobbar jag som vanligt igen, 8-16. Ska bli lite skönt faktiskt att gå hem när det inte är svart ute. Och sen kallar after work. Eller kallades det after bandy? Ja jag vet inte. En snabb entre. Ska bjuda på en inte för full Lina. På lördag är det löpning som gäller.
Emellanåt kan det vara bra att dricka en cider eller två, mest för att ta död på gravidrykten. Eftersom jag har blivit smällfet så skulle det inte vara allt för konstigt om folk fick för sig nåt.
Annars har jag fortfarande inte varit full sen två dagar innan nyår. 1,5 månad eller? Ja, det är ganska bra tycker jag. Har knappt druckit en cider till maten, endast en hos eva och lars när jag blev inbjuden på ost och kex (eller inbjuden var väl att ta i. Jag dök upp som objuden gäst) Och så hos Marita när jag och Salka var dit på spelkväll.
Ja, vem bryr sig? Inte du, inte jag..

För övrigt så har jag skrapat bort skinnet på tungan med sockret som är på geléhjärtarna. Det gör ont, och är väl förmodligen ett tecken från nån som inte tycker att man ska äta godis om man börjar bli smällfet som jag.. Jag bryr mig inte. Jag ska inte bli smal förrän jag flyttar till stan igen och får lite rutin på träningen. 5 pass i veckan, here I come again!

Ge mig en lägenhet nu. Hejda

Of course!!

Självklart gick inte min favorit vidare!
Varför ha två vita tjejer med långt blont hår? Det räcker väl med en? En stog dessutom och gav styggöga när hon inte blev uppropad först!
Min favvis var den mörkhyade tjejen med stora läppar och kort hår.. med typ en tuppkam? Nene, grattis långhåriga blonda tjejer.. Kul frisyr!
Hoppas ni blir kortklippta.. moahahahaha

Snart är det helg..

Tänkte skriva nåt smart idag, men jag orkar inte.
Jag har ont i huvudet igen. För ovanlighetens skull. Det blixtrar framför ögonen, och det är svårt att hålla dom helt öppna. Nej, det är inte migrän, för det gör inte tillräckligt ont för det. Men det störande, kan det vara en tumör? Ja, jag tror det.

Läste i aftonbladet idag att Tito har varit på en sjuårig flicka också. Hon hade herpes, vilket även han har. Föräldrarna är helt friska, och det räcker inte till en fällande dom. Vad är problemet? Nu skulle det iallafall nog tas upp igen och jag hoppas att den snuskiga jäveln ruttnar i fängelset!

Åkte in 9 idag, och det var ju förstås skönt med sovmorron. Problemet var att det visst var storm ute och bussen var inte i stan förrän 9.55. Halvstressande! Tur att jag hade sminkat mig hemma innan jag for, och tur att det var Jocke jag skulle klippa. Eftersom jag känner han så gjorde det inget om det tog nån minut att platta igenom höstacken jag har på skallen.

Det är så roligt att top model har börjat idag, men roligast är ju såklart makeover avsnittet. Brukar det vara tredje kanske? Ja, det är roligt iallafall när de klipper av håret på tjejer som tycker att de ska ha det kvar.. Hahaha, älskar när dom bölar över sitt avklippta hår. Hur fan kan man vara så löjlig?
Jag kan komma ihåg en gång när jag har varit lite upprörd över min frisyr och det var när jag fick en förjävla kort lugg så jag såg ut som jeanette i Rederiet. Men jag kan lova att jag inte tog till med lipen!
Nytt hår får man varje dag, och spela roll om det blir lite kort. Det är ju långt om några månader igen!
Förstår inte när man ska spara på det slitna man har heller. Ja men spara på ditt långa fula hår du! Det vore ju en bra idé att klippa av det som är slitet, eftersom det bara klyvs längre och längre upp. Till sist är det inte de där fasansfulla 5 cm som måste tas bort, utan 15. Då ska jag skratta hånfullt.
Nej då det ska jag inte..
Tacka vet jag Sara som låter mig göra vad jag vill


hoj!

Jag får börja med att be om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Orsaken är följande!
Eftersom jag har ett jobb att sköta, och eftersom jag och Lovisa kom på den förfärandes bra idén att vi skulle ha öppet till 19 varje kväll så jobbade jag som sagt till 19 igår. Sen gick jag till Niklas och vi åt frassemat och tittade på prisonbreak. Sen åkte jag hem 22.10 och kom hem klockan 23. Idag började jobba 8, och följdaktligen klev jag upp 05.45 för att hinna ut med min vän också. Därav inget blogginlägg igår!

GRATTIS Salken, 9 månader idag =)

Så idag har jag jobbat från 8-19. Det har gått enligt planerna, förutom att jag misstänker ett blödande magsår då jag emellanåt har haft lite halvlite att göra, och det har resulterat i att jag har suttit i fikarummet och pratat skit med Lovan och druckit tre koppar kaffe i kvarten. Jag har lite smärtor, men hoppas att det går över till imorgon. Och om man ska se det ljusa i det hela så lyckades jag ju faktiskt hålla mig vaken hela dagen.
Sen kom Marita för en klipp och färg. Först glömde jag bort hur mkt hår hon hade så det tog en jävla tid att pensla färg och väva mängder av folieslingor. Sen blev inte slingorna så snygg, så jag slängde på en toning som skulle göra det bättre.. Det blev inte bättre, slingorna blev gula. Så då slängde jag på en ny.. Slingorna blev gröna. Hur som helst bör det snart gå bort annars får jag lösa det på nåt annat sätt. Ja, jag blev lite sen.
Hatar att göra kassan och stänga själv. Jag gör alltid fel, och får alltid för mig att jag glömt låsa eller larma eller nåt annat viktigt. Även fast jag kollade dörrarna 5 gånger så blir jag osäker ändå.
Lovan tycker inte heller att det är så bra när jag gör kassan eftersom det ofta blir orätt. Lovan tycker om när saker är rätt.

Salka har varit jättetrött två dagar i rad och jättemysig =). Igår när jag klev upp och duschade så låg hon kvar och väntade, och när jag var klar så låg hon på rygg med huvudet på kudden och täcke upp till framtassarna och tassarna på täcket.. hahaha. mysvovve

Funderade även på en annan sak. Eftersom vi har radion igång hela dagarna får man höra både det ena och det andra. Och idag berättade dom ju att Tito blivit dömd för våldtäkt. För det första så hände det här tydligen 98? Hur FAN kan det ha tagit så länge att få in fanskapet i finkan? Och för det andra så ska han betala 112 tusen till den våldtagna tjejen. Ja, det lär ju hjälpa bra. 112 tusen räcker ju inte ens till en lägenhet. Sen är han ju kändis. Smacka till med ett par miljoner så det känns i kassan! Och sen det mest upprörande egentligen. Han fick TVÅ år! TVÅ! Hur kan man få sitta inne i TVÅ år för en våldtäkt? Det är ju ingen konst att vara kriminell i sverige. Man behöver inte sitta inne så länge för det man har gjort, dom har dyrare mat än i skolorna och sen verkar man kunna komma och gå som man vill.... oftast gå.. tänker på dom som rymmer titt som tätt..
Ja.. jag blir lite arg, och tänker på alla stackars tjejer som blir misshandlade och våldtagna varje dag. Det finns väl knappast nåt som kan läka dom såren, men speciellt inte 112 tusen och en gärningsman som är ute efter två år igen.
Congrats Sverige!

Imorron har jag sovmorgon igen. Ska inte åka in förrän 9 imorron heller.. aaah, skönt!
Och på torsdag börjar jag 11 tror jag.. också sköööööönt!

Snart ska jag ha modeller till mitt halvtidsprov. Var beredda på att ni kanske måste ställa upp. Berättar vad jag behöver så fort jag fått papprena så jag vet vad jag ska göra..

ja.. ett mycket innehållslöst inlägg.. Auf wiedersehen

Glömde..

Jag glömde ju lägga ut två roliga bilder.. hahahaha

 Lovisa upptäckte att hennes dosa började sina.. hahaha, skrattade jag och tog en av henne!

image56

Här tänkte jag ta en bild för att se hur det såg ut när man tog bild med blixt när det var ljust ute.. Om det syndes att det var ljust.. Men det var inte det som var det roliga.
Notera blomman som står i fönstret närmast. Det är nån slags kaktus som var hel när jag och Salka flyttade hem. Nu när Salka står och kikar i fönstret hela dagarna passar hon på att äta lite på blomman emellanåt också. Som ni ser är blomman tämligen uppäten nu.. hahahaha, synd.. Det var fint när blommorna dök upp.. Tror att det är en sån där ovanlig också som blommar typ var 5:e år eller nåt.. Nu lär den ej blomma mer.

hahahahahha

Söndag

Nu mår jag också lite dåligt. Lovisa skrev ett inlägg om att hon var ful, fet och äcklig. vilket även man skulle kunna säga om mig. Har hela dagen tjavat omkring i mina mjukisar (som jag alltid gör) och dom i sin tur är full i hundhår och jag vill inte tvätta mina byxor eftersom inte mamma har nån torktumlare, och då måste jag ha några andra byxor i en dag, och mina är så sköna. Kanske får gå in till Benkove och mona och tvätta dom. Dom har minsann torktumlare. Nog om mina byxor.. Hur som helst har jag dessutom varit enormt ful i håret, och fet i ansiktet. Dessutom har jag tryckt en semla och vad som känns som en halv bärpaj. Så fet ful och äcklig passar utmärkt på mig. Dessutom avslutade hon det hela med att smacka in en enorm ful bild på mig där man ser mina sneda tänder, en tämligen ful frisyr och en sned haka (som jag upptäckte idag) NEJ men roligt att vara ful. Verkligen!

Så. jag och Lovisa bestämde oss för att baka den där pajen idag..
 Det blev en paj med blåbär, hallon samt ljus och vit choklad. Lovisa gjorde degen eftersom jag har lite... eh.. svårigheter med deg.

 sen medans den stog i ugnen så passade jag på att diska.. på en gång. Är mycket stolt över att jag orkade ta itu med det på en gång eftersom jag är mästare på att skjuta upp saker

 och medans jag tog itu med berget av disk...  Så låg Lovisa på soffan och var till god hjälp..
 Salka följde exempel...  Sen fick jag middag..  i form av pepparstek, strille, och bea.. ah det var gott

Sen åt vi pajen som sagt och den var kanske hur god som helst. Adam och Lovisa kom ner och kollade på singing bee. Salka fick inte smaka så mycket paj eftersom det var choklad i men lite glass fick hon, och lite pajskal..

 Såhär arg kanske Salka hade blivit om hon inte hade fått smaka lite fika..

Och så fick vi ju fint besök idag också.  Fasters snygga kille med skjorta och allt!!

Imorron får jag sovmorgon. Åker inte in förrän med 9 bussen och det ska bli vaaansinnigt skönt. AH!
Men.. nu vill jag ha sommar.. och en lägenhet. Tackar!

Fast på riktigt, vad lider in dator av? Man blir ju lite rädd om den börjar dampa redan, när man har haft den i två månader (inte ens) Måste bränna över bilder på skivor så jag inte bli av med alla fina som jag vill ha kvar. Datakrasch har jag varit med om allt för ofta känns det som nu!


mm apelsin

Jag tvingade mamma att gå och köpa en massa apelsiner åt mig då jag, som jag förklarade för henne, höll på dog av C-vitaminbrist. Det gjorde hon, och sen glömde jag bort att äta nån. Men nu har jag skalat två apelsiner och tog ett glas Loka hallon/grape till det.. mmm..

 mmm gott

  Salken passar på att smaka lite också.. läckert tycker hon

Nu.. catch, dusch, fön, platt, smink, kläder, middag.. ojojoj hur ska jag hinna? Har bara två timmar på mig och måste hinna vila lite emellan också

lördag

Ah, helg.
Till veckan jobbar jag till 19 varje dag, och blir det bokningar från morgonen så kommer det bli 8-19 dagar. Tröttsamt men det är okej.

Idag skulle jag ut och fota i solen hade jag tänkt. Tyvärr verkar det som att solen uteblir. Skulle ta coola actionbilder på Salka. Men kanske blir det soligt imorron?
Jag och Lovisa ska baka paj istället. Det kommer bli gott. Det är sen den där pajfilmen jag såg. Hur sugen som helst på paj.

Fick lite ny färg på håret igår också. Det hade liksom försvunnit så Lovan slängde på en toning och plockade bort mina ögonbryn så nu känns det genast bättre igen.

jag har INGET vettigt att komma med så jag återkommer senare

Är dock lite ledsen över att min favoritidiot har tagit bort sin blogg. Det var ju mitt roligaste kvällsnöje 


what?

Ibland kan jag inte låta bli att fundera..
Jag kliver upp.. går ut med Salka, går till bussen, åker till stan med en massa idioter. Går till jobbet. Jobbar. Åker hem med en massa idioter (dock inte lika många som på morgonen) går ut med Salka. Ser på teve, sitter vid datorn, somnar. Sen kliver jag upp nästa dag och gör exakt samma.
Sen är det helg. Då gör jag oftast INGENTING och sen så är det vecka igen och same old same old.
Jag vet, jag får jobba med det jag vill, jag är frisk och jag har folk som tycker om mig. Men jag kan inte låta bli att fundera. Is that all there is? Är det det här livet ska gå ut på.
Jag drabbades just av en enorm ovilja att leva. Livet är inte värt att leva för det är trist. Och sen kan man spara pengar för att köpa fina kläder och saker. Men av vilken anledning? Vad tjänar det till? Fy fan, roligt var det när man var liten, sen blev livet skit. SKIT SKIT SKIT SKIT!!!!!

Har även återigen kommit på att det är inte mig det är fel på. Jag är galen i huvudet. Jag pratar högt och mycket med en jobbig gnällig skrikig röst. När jag dricker sprit resulterar det ofta i att jag dricker för mycket och bli ännu med galen och pratar ännu mer och högt med min jobbiga, skrikiga och gnälliga röst. Jag är elak och cynisk. Bitter på livet i allmänhet. Jag mår bra av andras olycka. Jag tycker om att reta andra och blir extra glad när dom jag retar blir arg. Jag blir jättearg jättelätt. Jag stör mig på konstiga saker, och jag tycker att de flesta är fula. Jag sympatihatar folk som jag inte känner, bara för att nån av mina kompisar tycker illa om den. Jag ger gärna dom personerna stygga blickar när jag ser dom. Förmodligen har de flesta inte en aning om vem jag är.
Jag är övertygad om att jag är bäst. Jag är ganska svår att ha att göra med då jag blir tämligen arg om jag inte får min vilja igenom. Jag dömer ut folk som inte tycker saker som jag tycker att man ska tycka.
Jag skrattar åt mina egna dåliga skämt och jag vill gärna höra elakt skvaller om andra människor och tvekar inte att spela fult spel för att få det jag vill ha. Jag älskar att spela styggt när jag spelar fotboll, och är extra glad om jag lyckas göra illa nån.. 
resume: Jag är skrikig, jobbig, gnällig, elak, cynisk, bitter, falsk, arg, utdömande, galen, skadeglad, ond, och osympatisk.
Det är alltså INTE mig det är fel på. Det är mina kompisar. Hur fan har ni mage att vara kompis med en sån skitstövel som mig?
ja, tack för att ni ids

Min dator har haft lite tjorv idag. Vad är problemet med dig datorn?

Godnatt

Allvarligt...

Fy fan vilken ond cirkel jag är i. Mina läppar är fortfarnade förvånandsvärt torra. Även fast jag dricker massa vatten (ja, 4 dl om dagen kanske inte räknas som massa.. men ändå)
Och nu har jag börjat slicka på läpparna där det är torrt. Fy fan. Och ju torrare jag blir desto mer slickar jag. Och ju mer jag slickar, desto torrare blir jag. Ja, snart sitter jag väl här och ser ut som Elis. Så kan jag lika gärna skaffa fula glasögon och råttfärgad hockeyfrilla när jag ändå är igång. ingen kommer att se nån skillnad.
Jag återkommer sen när jag är mindre deppig över mina torra läppar..

Lägger ut en rolig bild på två tjejer som jag tycker om..

        


ja... hahahahahahaha.. jag dör

Jag är on fire

Har dragit mig lite för att lägga upp bilder på bilddagboken. Men nu började jag smacka upp några, och då insåg jag att det gick riktigt fort, så därför ska jag bli flitigare där nu!
Som sagt så kom jag och Sara fram till att jag inte är tråkig för att jag lägga upp en massa bilder på Salken utan att ni hellre ser det än fjortisbilder på mig själv. Har aldrig förstått det där med att ta en ful och töntig bild när man ska se ledsen ut.. men why? Varför gör alla fjortisar så?

Hur som helst.. Kolla in min bilddagbok nu när jag är i farten. Den lider tyvärr av sepe ibland men..

På bussen idag..
"jag tror Salka har dött..... Hon har fått bolero.... eh kolera!?"


jihooo

Jag hittade en god klubba i en hemlig påse på mitt rum.. Jag älskar när jag hittar såna bra saker.

 Salka försöker dock ta min klubba.. Mkt girig hund

 Nee nu vet jag inte riktigt vad du pratar om.. Försökt ta klubba? Nu blir jag osäker!?

 Ja lite kan man ju få smaka när man har varit en duktig hund och tagit spruta

Skadad

För det första glömde jag ju! TACK favvo för beskrivningen av mjälten. Jag vet nu att det  inte var mjälten som fönsterbrädan skar in i.. det var njuren.. Förutsatt att dom sitter på ryggen? Återigen, nån som vet?

Sen så klippte jag mig i knogen idag, såpass att jag var övertygad om att det hängde kvar en bit knog i saxen. Hur som helst så bestämde sig såren för att gå upp nu (och typ alltid annars som klippsår gör) så nu blir det blod överallt. hhhhh (en suck) jag orkar inte..

Och klåda i näsan har jag också, vilket är mycket besvärande enligt mitt tycke!
Dessutom är jag trött som ett as så jag tror att det blir kväll TIDIGT för mig, synd att det är så mycket bra på teve sent på kvällarna. Nu längtar jag efter sommar och semester! Sånt som vi hårt arbetande får ha. Ni då?

Och skor skulle jag försås fortfarande ha haft, men jag har inte nått nån framgång på den fronten.
Inte på lägenhetsfronten heller för den delen.

Det var dock en kund som berättade en stygghistoria om några munkar idag.. hahaha.. han var rolig han!

En busschaufför, en busschaufför

det är en man med glatt humör. Och har han inget glatt humör, så är han ingen busschaufför..

.. och just därför kan ju jag undra vafan surskallen som kör 7.15 bussen gör på bussen, om han egentligen inte är en busschaufför.
Imorse hade jag med mig Salka med bussen eftersom hon skulle vaccinera sig idag. Så jag trycker på stoppknappen och när han stannar vid lastbilsparkeringen så börjar jag gå ut ur bussen. Precis när jag ska gå ner för tappan till bakdörren så stänger idioten dörren och kör!!!
Jag knallar fram till gubben och säger vänligt men bestämt:
"hörru, jag skulle av där jag"
"jaha, varför klev du inte av då?"
"ja.. jag var ju på väg?!!?!!?!?!"
"dörren vad ju öppen!"
Jag orkar inte ens kommentera det och sen stannar han efter en stund och jag kliver ur bussen
"tack.." säger jag på ett snäsigt vis som bara missförstådda ungdomar kan.. sen väser jag "gubbjävel" åt han och hoppar ur bussen!
Men allvarligt!! Först och främst så satt jag ju längst bak eftersom det är där man ska sitta om man har hund. För det andra så måste jag bära Salka eftersom hon inte alltid vill gå dit matte tycker och sen så hade jag en fullpackad väska i andra handen. Till historian hör ju att jag dessutom är iklädd min något feta peakdun, och dessutom så sitter det massa störda ungdomar med benen mitt i gången! SÅ FÖRSÖK HINNA UT SJÄLV GUBBJÄVEL!!!!
Jag fattar inte vad detär med mig och bussar also.. det funkar helt enkelt inte.. På bussen hem råkade jag av en händelse se i vilken hastihet chaffisen körde.. HAN KÖRDE 60!!!!! fast, hellre köra saktigt och vara trevlig än att köra som en idiot och vara en!

Och för övrigt, på dig är jag bara grymt ledsen och besviken! Känns trist att du alltid sätter dig själv i första hand och inte bryr dig om varken vad du har lovat eller andras behov.

Ja, nu ska jag gå till Eva och äta en semla. Mamma tycker att jag ska diska men det orkar jag inte..

Jag glömde ju nästan..

OMG! Jag höll ju på glömma att berätta om den fasansfulla starten på min dag idag.

Som vanligt så låg jag kvar under det enormt varma och sköna duntäcket, men den enormt varma och gosiga hunden lite för länge så dagen började som vanligt i en hast,
Rasslade ner till bussen (INTE iförd mina svart stövlar eftersom dom är TEEERREEAASSIIIGGEEAA!!!!!)
Är det nån som reflekterad över hur förfärligt vass kanten på den vita molundsbussen är?
Hur som helst.. Packade upp jackan mot den förfärligt vassa fönsterkanten och la jackärmen så att inte kanten skulle skära in så hemskt i mjälten (eller njuren eller vad det nu är som sitter där...)
Först och främskt var det inåthelvete kallt i bussen så jag fick försöka packa in mig i jackan och därmed försvann mitt njurskydd (mjälte.. whatever?)
Sen hör jag till min förfäran att det piper i nåns näsa idag igen! Jag har sagt det förut och kommer att säga det igen: GÅ OCH SNYT DIG DIN ÄCKLIGA JÄVEL!!!
Till sist var jag så uppretad av pipandet att jag på allvar började fundera vapeninköp. Så, ja, jag fick ta på mig telefonen och lyssna på de tre bra låtarna som finns eftersom jag inte har orkat lägga in några fler låtar, och jag orkar inte göra det nu heller. Snart kommer jag vara lej på dom låtarna och då kommer jag bli arg för det. Sen så har jag av nån anledning lyckats få in både comhemlåten och en orginalringsignal i min playlist. Hur gick det ens till?

Ja, som ni kanske förstog så fick jag inte sova på bussen idag heller, och det resulterar i ett mkt dåligt humör när jag kommer på jobbet. Det hela underlättades inte av att det var c:a -10 grader inne i salongen. Alla höll på att frysa till döds.

Nu blev jag irriterad igen när jag kom att tänka på den pipande näsan. Är det jobbigt att snyta sig innan man går till bussen. Jag kan även tillägga att mitt humör inte förbättrades genom att VISSA fortfarande tränger sig i kön. Okej, jag går igenom reglerna en gång till.
För det första!!!! Om man står och bolmar bortanför kön så får man under inga omständigheter som helst anse sig berättigad att tränga in sig sen..speciellt inte framför mig
För det andra!! Om man kommer från kälarne med kälarnebussen så får man inte heller bilda en egen kö längst fram.
För det tredje!!!! Bor man mot dagishåller och kommer därifrån på morgonen så får man inte heller bilda samma kö som dom från kälarna
Och för det FJÄRDE!!!!! Om man tycker att det är för kallt att stå ute och man av den enkla anledning ställer sig inne i väntsalen så får man definitivt inte tränga sig! Antingen går man inte och blir varm och ställer sig sist i kön, eller så står man ute i kylan och behåller sin plats!!!
Och dessutom får man inte tränga sig bara för att man lider av diverse defekter. Nu blir jag arg på riktigt.
 Imorron ska jag dock ställa mig sist i kön, för jag ska åka 7.15, och den chaffisen kör bara fram till slutet av kön. Moahahaha, har alltid funkat och kommer alltid att funka!
Fy fan vad jag hatar att åka buss.

Nu tar jag en catch och sen ska jag hämta min hund (om hon inte gömmer sig under sängen idag med) och sen ska jag sova..
Hej!



Nån som vet vad en mjälte är förresten? Eller vad man har den till? Eller var det sitter? Tacksam för svar


Monday

Seg dag idag. hoppas på lite annat nästa vecka då vi har öppet länge!

Imorron ska Salka till farbror doktorn och ta en spruta. Det blir spännande att se hur det går. Nu sitter hon i mitt knä och försöker bita på muspekaren på skärmen. Först tyckte jag att det ganska roligt att hon följde den med blicken hela tiden så jag började reta henne lite. Rätt vad det är så har hon flygit fram och försökt bita på skärmen. Då tycker inte jag att det var lika roligt längre.

Var på en rask promenad med Lovisa också. Det kunde verkligen behövas.

Nu ska jag dricka bravojuice ur paketet och äta de stackars godisarna jag har kvar. Jag och Lotta fick ett ryck idag och sprang iväg på domus och köpte en påse var.. Det var fruktansvärt gott med godis.

Så.. långt hår till sommarn? Ne jag vet inte.

Nu juice.

Gjorde ett test.

Gjorde ett test vilken astridfigur man är..



Jag blev pippi :D.

Gör det du med vettja.. HÄR.. Posta i bloggen vem ni blev =)

men fyy faaan

Mina svarta stövlar har passande nog gått sönder. Egentligen var det inte alls så passande, utan ganska OPASSANDE!!!
Nu letar jag efter nya stövlar. men allvarligt? Inget finns ju i stan. Jag vill ha ett par snygga mcboots som jag kan ha till mina nya tröjor, men tydligen så passar det sig inte. Nej men för all del! Jag går väl klädd i jeans ändra fram till sommarn då! Och mina gröna går det inte att jobba i. Det funkar ett tag men jag orkar inte stå i höga klackar i 8 timmar. Ja, imorron blir det iallafall en runda på stan för att se om det finns några skitskor jag kan tänka mig. fan

Ja idag har jag städat bort övre hyllan i min garderob. Jag har mkt svårt att slänga saker så det var en pärs för mig. Skulle slänga 10 plagg och sen skulle jag få vila lite, men jag slängde faktiskt fler. Men sen blev jag så trött så jag orkade inte göra mer under dagen.
Sen kom Niklas hit en sväng. Vi åt middag och sen kollade vi på "underbar och älskar av alla". Jag, Niklas och Salka låg ihopträngd för att försöka få en glimt av datorn. Salka försökte förstås inte kolla, men hon tog upp en massa plats ändå. Sen åkte han hem till stan, och jag fikade med mamma och Eva.


Om man bara kunde få vrida tillbaka tiden. litelitegrann?

Hoppas nu.. hoppas hoppas hoppas.

Nu ska jag kolla vidare lite, och sen ska jag slökolla på teve tills jag somnar. Lät som en personlighetsutvecklande kväll. Ah, whatever

jag tror att jag fick till det..

Nu har jag listat ut vilken skiva som skulle installeras på datorn. Och jag har även lyckats lägga in några bilder på datorn. Så nu ska jag bara lista ut alla funktioner med kameran, sen är man fotograf..nästan.

Och sen ska jag se om jag skulle kunna förstå PhotoShop eller om jag är helt borta.. Jag tror egentligen på det senare alternativet, men man vet ju förstås inte förrän man försökt.

Idag borde jag städa, det känner jag på mig. Men just nu kändes det mer bekvämt att ligga i sängen och knappa med datorn. Måste...snart... städa.. och..kanske..tvätta.,.lite

Bjuder på en bild istället

    

Och en god snickerskaka som vi smällde i oss på pause.. mm
image32


fetma i sin allra härligaste form

Jag kallade Adam för fet på hans bilddagbok.. Idag när vi var och fikade sa Adam att jag var fet, och vi bestämde oss för en fettokväll nåndag. Lovisa dömde ut oss och sa att hon minsann inte bokade in några fettokvällar iallafall. Jag och Adam berättade för Lovisa att hon var självskriven..  hahaha

Så, vi var in till stan idag, därav bristen på bloggande. Jag färgade och klippte Lovisa och klippte Adam. Det blev fint. Tog före bilder men glömde efter.. Så bilder kommer imorron.

Tänkte bara sticka emellan med: Du ska inte tro att du är viktigare än vad du är. Man kan heja, men du kanske är för snobbig. Tjockskalle! Eller funkar inte dina feta glasögon så du inte såg mig fast du kollade på mig. OTREVLIGT är vad det är. Nu tänker ni: Men säg Hej själv så jävla gnällkärring. Men hur lätt är det att säga hej till nån som vänder bort blicken så fort man får ögonkontakt och tänker nicka lite käckt? nej just det!
Nazli! Jak sejer ingkenting så har jak ingkenting sagkt! Säg inget då..

Adam och Lovisa bråkade bara när vi gick på stan så man fick skämmas. Sen brottade Adam ner Lovisa i snön. Först skrattade jag med mitt allra skadegladaste skratt. Sen tog jag fram kräftklon och nöp Adam i armen. Sen fick man vara sådär storasysterduktig som man ibland måste vara.
Sen sjöng vi hela vägen hem och jag klippte pappa på en kvart..

Nu tänker jag vänta på att miami ink börjar och sen ska jag njuta av min skönhetssömn..

Och imorron ska jag lista ut hur min kamera fungerar.

just ja

Hittade fler ord i telefonen som är ilagda på T9 funktionen.
Bla:
Nazistparkering
Hitlertidning
mongoluder.

hahahahahahahahahahahahahaha

Förutom dom så har vi ju de klassiska negerhora, massförstörelsevapen och kärnvapenkrig
varför?

ja, guten abend

Så, Sara och Marita var förbi och skulle kolla på mina nya kläder och min nya kamera. Jag tog lite fula kort på Marita när hon ville ha ett fint kort på henne och Salken. Men jag tog bort dom, du kan vara lugn! Imorron planerar jag att vara nånslags fotogalning. Jag har fotat Salka som en galning också, men hon vill inte stå så hemskt still. Jag gör ett nytt försök imorron som sagt. Hur som helst så bröt det ut nån slags lek på mitt relativt nystädade rum (jag har faktiskt handlat en massa så det ligger lite kartonger och plastpåsar på golvet nu).. Ja, leken spårade ur och resulterade i att det blev stökigt i min säng och så knövlade Salka och Marita till min matta. Då blev jag arg och skickade hem Sara och Marita.

Sen kom Lovisa hit och såg världens bästa film.. eller nej just ja. Nu hade jag nog missuppfattat igen eftersom det eventuellt kan ha varit den värsta skiten jag nånsin sett (förutom Hostel som inte heller var nån höjdare) Men jag fick äta goda fettdrypande chips och dricka läcker kall sockerfylld cola och bättra på min fetma lite mer.
Sen följde jag och Salka med Lovisa hem så hon slapp vara rädd för mördare och nu har jag byggt en mysig koja som Salka får ligga i medans jag skriver om mitt intressanta liv.
Ni förstår, jag har liksom hängt mitt duntäcke över ryggen så det blir som ett C. ah, är ni med? Och sen har Salken krypit in och ligger breve mitt ben och lite bakom min rygg. Mysigt tycker Salka (som dessutom kom in till mig helt självmant idag med!!! Man börjar ju bli poppis)

Så imorron ska jag färga och klippa Lovisa som sagt. Hon är ytterst ovillig till mina kreativa idéer tycker jag. Märkligt. Jag tror dock att jag kanske har kommit på en annan idé. Jag får se hur det artar sig under morgondagen.
Jag hade kunnat gnälla lite om mina fasansfullt torra läppar också, men då får jag bara skäll av Lotta. Hon hävdar att jag dricker för lite vatten och är uttorkad och att det är av den enkla anledningen som mina läppar håller på att ramla av. (ja jag trotsar och gnäller lite ändå) Jag hävdar att det inte är av den anledning, utan mer att det är vinter och att det alltid ser ut som att jag har rött läppstift med knallröd läppenna då. Jag testar bota torrheten med idomin och lypsyl (och kanske dricker lite vatten i smyg)

Önskar att jag inte hade haft kameran uppe nu, för då hade jag kunnat tagit ett kort på min fina koja som jag har byggt, men om jag springer upp och hämtar den så kommer hon nog inte ligga kvar i sin koja. Koja? vilket jävla ord egentligen.

nee, om man skulle göra nåt annat vettigt.

Kan nån ge mig en lägenhet typ... nu? den ska vara central tack!

mamma ringde

M - Hej, nu slutar jag
L - Jaha
M - Ska jag köpa med nåt?
L - Ja, mat.
M - Vadå för mat?
L - Ja, sån vi kan äta.
M - Men vadå, har du inte ätit redan?
L - Nej
M - Nehe! men då får du ju skylla dig själv
L - Jaha
M - Har du ätit nån lunch då?
L - Ja
M - Vad?
L - Subway
M - en macka igen?
L - Men mamma, du förstår inte, subway är inte en vanlig macka
M - nähä..

Mamma förstår helt enkelt inte subways magiska mackor

testat

Nu har jag testat kläderna och alla tre tröjorna var till belåtenhet. Salka var smakråd. Hon viftade på svansen vid alla klädbyten så jag antar att hon tyckte att dom var fina. mest impad blir man ju att en tröja man betalar 20 kronor för kan vara snygg. ja jag säger då det.

Kan inte batteriet ladda klart nu?

hejhejhej



Den här skönheten är ju i min ägo. Tåls att tilläggas är att den är finare färg i verkligenheten.
Batteriet är på laddning nu så tyvärr bjuds det kanske inte på några bilder idag.. fast kanske inatt?
Men imorron kan det nog dels bli före och efterbild på Lovisa eftersom jag ska klippa och färga henne. Kul.
Sen så får vi se om vi påbörjar våran bildserie. Mmm, mycket intressant

Som vanligt så lurar dom på mig en massa extrasaker när jag ska handla elektronik. Nu gatt jag visst ha ett svindyrt minneskort och ett extrabatteri. Jaha, tänkte jag och tog det lättlurad som man är. Han försökte lura på mig ett minneskort för 600 bilder, men då sa jag stopp och belägg. Nu får det allt vara färdiglekt. ja, riktigt så sa jag ju uppenbarligen inte, men jag tog ett för 300 bilder. Vem tror han att jag är? Nånslags fotograf eller? och hade jag varit det hade jag väl knappast köpt den här kameran?

Fotosession i helgen. Hoppas att det blir fint väder så ska jag gå ut i snön och ta kort på min galning, och skicka till uppfödaren. Det uppskattas nog.

Ikväll ska jag och Lovisa vara fet. Det ska bli roligt..
och så fick jag mina tröjor idag med. Har inte öppnat paketet än, men det ska jag göra NU!
Och sen så kanske jag lägger upp bilder på mina nya kläder sen.. Har även köpt nya jeans. Skojade till det lite idag genom att kasta en stor klick blekning på dom. Jättekul för mina nya mörkmörkblåa lee-jeans.
Ingen fara på taket dock. tror jag hann rädda situationen!

RSS 2.0