Byebye greenhair

Idag har jag fått färgat håret. Det är inte längre en märklig gul/orange/grönaktig nyans. (If you will)

Sen beställde jag tre klockor. Behöver jag verkligen så många? En blå, en grön och en vit? Ja antagligen.

What happens in Kos, stays in Kos

... men ni kan ju alltid få ett smakprov.



..nej okej, det blev inte mer än så, för det gick så infernaliskt långsamt. Dom kommer upp på facebook inom kort.

Ett styng av irritation.

Jag har fått order om att blogga. Nu bloggar jag.
Jag kan meddela att jag just för tillfället känner ett styng av irritation.

Idag när jag kom hem från jobbet hade jag fått lite post. Salka hade uppenbarligen "hämtat posten" då alla brev innehöll bitmärken, var lite knövliga och låg en bra bit från dörren. Det var inte viktigt.

Ett brev var iallafall från polisen. Detta öppnar jag först. Jag har återigen fått skäll för att jag har kört för fort, och en påminnelse om att jag ska skicka in papprena. Ja självklart, farbror Polisen, ska jag skicka in papprena. Men det har jag ju redan gjort. Kryssade i "jag erkänner" och skickade för uppskattningsvis en månad sen. Borde inte dessa ha anlänt by now? Jo, kan tyckas. Tyckte inte polisen. Ringde upp dom för att fråga vad i helvete det var frågan om (ja så sa jag naturligtvis inte, men ha i åtanke att jag just nu känner ett styng av irritation)

Sen öppnar jag brev nr 2. Detta är ett avslag från mitt försäkringsbolag. Denna vattentäta superförsäkring som skulle täcka allt, täcker tydligen inte just mitt fall. Det var ju typiskt tycker jag. Det är tamefan sista gången jag tecknade en sådan försäkring, det ska jag tala om! Hur som helst så ringde jag upp försäkringsbolaget (jag blev tillsagt att ringa upp) och får prata med århundradets segaste, otrevligaste dumskallen i sverige (naturligtvis med undantag för Telias personal) Han säger lite lojt att "du kan ju överklaga om du vill.. bla bla bla"
Ja vet du en grej, det är precis vad jag tänker göra. Och det gjorde jag. Har använt både således, och emellertid i överklagan. Känns seriöst och bra.

Har för övrigt en jävla skitvecka på jobbet och misstänker att nästa vecka kommer bli lika jävla pissig. Sen går jag på semester och kommer inte tillbaka (jo det gör jag nog)

Jaha, och annars då?
I helgen drar vi på delmoment tre i tjejklassikern.
Våtdräkt - check
Simglasögon - inte check, men jag hinn.

Ja vi får väl se om jag drar upp nån bild på bloggen i helgen. Jag har ju skittelefon nummer ett just för tillfället, så det blir inte så bra bilder. Skulle inte förvåna mig om galningen till telefon drar iväg bilderna nån helt annanstans.

Har ju förrsten inte berättat om mitt senaste samtal med telia.. Jag gör det nu.
[Jag] Jo jag undrar om jag kan byta mitt mobila bredband till ett fast bredband om jag låser mig lika länge som jag har kvar bindningstid på det mobila.
[Otrevlig teliadumskalle] Nej det kan du inte
[Jag] Nehe, och varför kan jag inte det?
[Otrevlig teliadumskalle] Det är en helt annan sak
[Jag] ... jaha. Då vill jag att du gör en notis på mig att jag ALDRIG nånsin vill bli uppringd av någon av era säljare igen
[Otrevlig teliadumskalle] Det kan inte jag göra!
[Jag] ... nehe? (tänker: Vad fan KAN du göra då?)
snickelisnackar en stund till om huruvida hon var en idiot eller inte (japp det var hon)
[Otrevlig teliadumskalle] Så kan jag ju berätta för dig (mycket otrevlig nu) att du surfar ju ganska mycket på din telefon ser jag. Kostar kanske 80 spänn i månaden, så du kan ju teckna teliasurf för (nåt pris som var väldigt nära 80 "spänn") istället.
[Jag] .. MEN NEJ DET VILL JAG INTE. HEJDÅ!
..Hon trodde alltså på fullaste allvar att hon kan vara otrevlig mot mig i fem minuter och sen få merförsäljning på mig. Sorry lady, den gubben gick inte.

Nu ska jag dricka ett glas juice och göra nåt annat. Ja just ja. min väckarklocka gick sönder igår. Mycket opraktiskt. Försov mig dag. Vaknade 07.43. jag börjar 08.00. Jag hann

RSS 2.0