Mm..mums

62a988f6a2bf01394394a08e007ce756.png

Kolla varifrån!

Varför är det en spindel på vårat hotellrum?


mat OCH potatis...?

1f98047f3c8bccbac53730495a23b165.png

Kolla varifrån!

mat OCH potatis...?


Snart...

0-59911d30c30f6ee65befd2142e04b005.png

Kolla varifrån!

Inte så länge kvar till stockholm. 20 mil kanske. Nu dricker jag festis


Herman

Mamma berättar om en kaka hon skulle baka. Hon benämner kakan som "den där jävla Herman"

Man  skulle tydligen vänta i 10 dagar med nån deg som skulle fyllas på med diverse saker. Igår var det dags att baka ut kakan, så hon hade i massor av godsaker och kastade in två stycken i ugnen. När hon har diskat och flitt undan så hittade hon en bunke på diskbänken. Vad är det där, tänkte mor.
"Och då var det den där jävla Herman"

Suck

0-363ce88ec855b101c5d832747c670d83.png

Kolla varifrån!

Suck


Onsdag

Ja jag är fortfarande dödssjuk, men nu orkar jag inte vara hemma längre. Imorron är det jag som går och jobbar. Jag tar med mig strepsils (eller streptosils som Adam skulle säga)

Pappa har varit här ikväll och hjälpt mig flytta alla tunga saker. Det var tungt och jag fick ryggskott..nästan. Mitt uppe i soffbärningen hör jag klor utanför dörren..
"Pappa...? Stack Salka nu?"
"ehm.... jaha.. ja" (i gamla vanliga förvirrade tonfallet)
Så då var det bara att jaga hund en stund. Fick fast hon och låste in henne på toaletten en stund. När allt flyttandet var klart kom jag på att jag skulle ner och frosta av frysen. Då stack hon igen!!! Ut på storgatan och ställde sig och tokskällde på några förbipasserande. Det är så jäkla typiskt folk att gå på storgatan. Fattar dom inte att Salken bor här och att det är hon som äger gatan?
Fångade in henne igen och kände hur ryggskottet blev ännu värre.
Till sist fanns det knappt nåt kvar att göra förutom att gå upp och sätta sig och böla en skvätt. Sen åt jag tonfisk och ryckte upp mig.

Så nu sitter vi i nya lägenheten. Salka känner sig lite förvirrad tror jag. Hon ser lite förvirrad ut. I don´t blame her. Allt är ju bakofram.

Sååå. imorse när jag vaknade hade jag dregglat ner kudden. Det var ju ett angenämt uppvaknande. Sen gick jag på en promenad. Jag blev svettig fast jag gick i ytterst sakta mak. Ingen musik kan jag ha heller eftersom jag har lock i öronen. Det blir så skrälligt.

Är det nån som är trött på att höra om mitt sjukgnäll? Tänk vad mina kunder imorron ska bli rädd när dom tror att jag har svinis. Hahahaha ja jäklar.

Lycka är..

.. att hitta snorpapper i väskan när man till sin förskräckelse inser att man snart har snytit upp allt toalettpapper. (Ni trogna läsare vet ju hur mycket jag älskar att handla nytt)

Jävla svininfluensa

Var ju tvungen att gå på apoteket en sväng idag (och jag min enfaldiga klommerkuse glömde ipren) och när jag skulle hem därifrån ser jag en kille som knyter fast sin jack russel utanför lilla siam. När han inte får hunden att sätta sig så smäller han till stackarn på rumpan (istället för att klappa lite försiktigt som jag tycker funkar) och säger åt han att sitta. Sen kommer dennes vedervärdiga flickvän utstormandes och skriker "OCH NU HÅLLER DU KÄFTEN" till den söta vovven. Jag blängde på henne och var på väg att säga väl valda ord. Istället gick jag hem och bölade en skvätt. Och så kramade jag lite extra på Salken och sa att man aldrig fick vara dum med små vovvar.
Vilka jävlar. Vilka jävla jävlar!! Vissa ska inte ha hund.

Svinis..

Ja och här ligger jag i en allvarlig svininfluensa och har tappat det mesta av rösten. Det är ohållbart. Ohållbart att jobba såhär. Dels dumt att smitta ner både kunder och jobbarkompisar, men även jobbigt att försöka konversera med kunderna. Jag kan visserligen "havssköldpadda" på teckenspråk, men är det nån annan som kan det?
Jag tror inte det..

Det vankades Tesupé  i helgen, och det var som vanligt fantastiskt roligt. Jag fattar inte riktigt vad som hände, men dom flesta i min kompiskrets verkade vara grisandes. Niklas fick bära mig hem för jag hade så ont i fötterna. Det var skönt att slippa gå.
Jag är dessutom besviken på alla som inte har kommenterat på bilden på  mig, pappa och Bengt och tyckt att den var jätterolig. Det tyckte nämligen jag.

Jag insåg ganska tidigt på supén att jag skulle sluta dricka och rasslade fram till baren.
"pappa! Har du nåt med kolsyra utan alkohol?"
"Nej.. bara läsk.."
...ehm, ja just? Men det var ju typ det jag var ute efter? Har fortfarande inte förstått vad han trodde att jag menade.

Här ska smidas planer. Hoppas att inte Larsken pajjar nu. Det känns ju inte som att han är nån höjdare på planer direkt..
Nu ska jag återgå till att vara dödssjuk

Hahahaha jag pappa bengt

1b7e738c43d400c0497d0257a96b8506.png

Kolla varifrån!

Hahahaha jag pappa bengt


Puh also..

Det är jobbigt det här.

Ikväll måste jag på allvar börja bära saker. Det blir bra. Notera att jag skulle ha börjat i måndags, men det gjorde jag inte. Jag är liksom inte riktigt säker på vad jag kommer att behöva. Men nu! Skärpning!

Jag tänkte berätta att jag var en kakhora igår. Men det gör jag inte.. det är lite för pinsamt.

Föna håret och göra sig klar för att jobba lite kanske! Ja så får det blir

Cookiewhore

Hohooo?

Ja här var det onekligen dött som i graven. Nu får jag faktiskt ta och skärpa till mig lite.

I fredags städade jag. Hör och häpna!!! Självklart var mamma här och hjälpte till.. egentligen skulle man kunna säga att det var jag som hjälpte henne för hon gjorde nog mer än vad jag gjorde.
Låt mig berätta om en skräckupplevelse.
Jag har alltså packat i en massa smutsiga kläder i min tvättpåse (notera att dom här kläderna har legat på golvet i år och dar). Knallar iväg till tvättstugan och häller ut alla äckliga kläder på golvet. Medans jag står i mitt anletes svett och sorterar skiten så ser jag hur nåt rör sig. Ut ur kläderna kommer en spindel!!! Och det kan jag tillägga.. den var INTE liten! Den var så stor att jag tillochmed såg att den var hårig.
Jag kastade mig bakåt i förskräckelse och hyperventilerade medans jag funderade ut nästa drag. Jag såg att han började leta sig in i mina underkläder, snuskspindel, och där vill jag minsann inte ha några spindlar så jag lyckades med stor finess få undan kläderna, utan att för den sakens skull få spindeln på mig.
Sen sprang jag fram och stampade på han! Men benen rörde sig fortfarande. Så jag stampade igen, och igen och igen. Efter fyra gånger verkade han vara död.
"hahahahaha", tänkte jag hånfullt. Sen kom nästa problem. Jag kan ju inte gå omkring med en äcklig spindel under skon. Snabbt löste jag problemet genom att spola skosulan under vattenkranen. Sen skrattade jag hånfullt en gång till. Dock så kröp det i kroppen resten av kvällen.

- Men den där tar du ju när du flyttar...
- Men.. jaha? När jag ska flytta då?
- ...... PÅ MÅNDAG!!!!!

Sen var vi ut i Lördags också, krogen sög ju men förfesten var jätterolig. Jävla bra grannar jag har.
Igår var vi ut på stan en sväng. Jag vill bara tillägga att det syns om någon har planerat att låtsas som att den inte ser en och undvika att säga hej.
Det är enormt pinsamt skulle jag våga påstå. Jag skäms för din skull! P-I-N-S-A-M-T-!-!-!-!-!-!-!-!
När man har passerat åldern 14 borde man iallafall kunna bete sig som folk. Moahahahaha, skrattar jag hånfullt.

Och en sak till, du blängde inte så fint du heller... moahahahahahaha, skrattar jag hånfullt igen, sen går jag ut med hunden. Hejdå

Hej

b0db1158f991d462d755c9268a60f0.png

Kolla varifrån!

Somliga straffar gud på en gång. Somliga väntar han till dagen efter med att staffa.. Kan ingen komma hit med cola? sjyst


Thanks

Låt mig berätta nyheterna.
Jag har fått lägenhet. Jag kanske inte hade skrivit det förut, men med tanke på mina arga ord den senaste tiden så förstog väl dom flesta att nåt obra hade hänt. Jag blev av med lägenheten.
Nu har jag fått en ny och det är ju alldeles fantastiskt. Grattis till mig.. tack så mycket!

Idag ringde det där 08numret som alltid ringer mig. Tänkte att efter ett halvårs ignorering så kanske det var dags att svara och kolla vad dom ville mig. Det var the phonehouse som ville ge mig en ny telefon. Jaha, det kan väl gå för sig, tänkte jag och knappade in mig på datorn för att se vad det var för telefon jag blev erbjuden.
Nåt rat!? Nej du tack du. Hade sagt åt killen att ringa mig lite senare och när han ringde nu på kvällen så gnålade jag åt mig en värre telefon.
Den bör komma om 5-10 arbetsdagar.
"nee, jag vill ha en bättre kamera. En bloggtelefon behöver jag" sa jag.. och så fick jag det.
Säga vad man vill om mig, men listig är jag.

Låt oss tala om vädret. Hallå?! Vädret. Lycka till att försöka få ut en hund idag. När jag föreslår för Salka att vi ska gå ut en sväng så kollar hon på mig som om jag vore dum i huvudet. Som att jag på nåt vis har tappat allt förstånd och vett. Det har jag inte. Jag vill bara inte att hon ska kissa i soffan...igen.

Den här veckan älskar vi livet. Jag har inte fått nåt utbrott än tror jag. Det känns bra

framme? Ne..

77579c0f4ca2fd9bde49334ff030be79.png

Kolla varifrån!

Åkte från sollefteå för typ 25 minuter sen. Endast 200 år kvar tills vi är framme. Om ni inte förstog innebörden av bilden i senaste inlägget så menar jag förstås att det här firas med brajja. Sara löser krypto, jag lyssnar på manson. Hejdå


Fantastiska människor

0-5e924145c0b5f6af7458022d5539a148.png

Kolla varifrån!

Fy fan vad djävulska jävla fabulous det blev nu. Lysande! Tack. Du gjorde mig riktigt glad. Berättar sen =)


Och här kommer varsågod

442959d1300de587c92c79342cee6bb0.png

Kolla varifrån!

En liten smygvisning av den nya. Bilden är ju inte fantastiskt bra..faktiskt. Men nu är den klar iaf (feel free att ignorera tejpklistret runtomkring)


Hoho?

Här var det dött som i graven. Nu ska jag skärpa till mig lite.

Imorse försov jag mig. skräll. Skulle kliva upp 7. 7.43 vaknade jag och jag skulle vara på frösön klockan 8.15. Snabb som en vessla som man är så sprang jag upp, letade kläder, drack yoghurt ur förpackningen. Klä på mig och borsta tänderna samtidigt, och jag var på Mans Ruin 8.14. Säga vad man vill om mig, men långsam är jag inte!

Såå, det har varit lite tjorv sen sist, och anledningen att jag inte har skrivit är att jag har varit så förskräckligt arg att det enda jag hade fått fram i textväg hade varit könsord och svordomar. Det hoppas vi tills vidare.

Efter 2 timmars smärta är alltså tatueringen färdig nu. Jag kanske lägger in en bild ikväll.

Sen ska jag skriva om "utbrändhet". Men nu ska jag sminka mig och kila på jobbet inom en snar framtid. Ikväll väntar biobesök, kinamat, hyrfilm och en jävla massa mys. Så inihelvete ska vi mysa!

Aa just ja. I onsdags hittade jag kiss i min soffa. Vad lycklig jag blev.
En liten fundering. Man sitter hemma, väntar på att matte ska komma hem. Plötsligt drabbas man av en akut kissnödighet. Var kissa.. var var var... JA! Soffan! Bra.
Själv anser jag kanske att golvet hade varit ett bättre alternativ, men vad vet jag.

RSS 2.0