Dagens..

Dagens frukost: Ingen frukost idag (äter ju bara frukost på torsdagar och helgerna jag är i stugun)
Dagens humör: Har varit på gott humör. Legat bra i tid. Varit lite speedad. No worries.
Dagens mående: Rätt bra, åt lite godis igår, och var sockerbakis imorse. Det rättade till sig senare under dagen.
Dagens borde: Nä. Borde jobba. Har jobbat. No worries
Dagens frisyr: Ja alltså, jag tvättade det igår kväl, och sen sprayade jag på lite sprayinpackning imorse och lät det torka medans jag gick på jobbet, vilket resulterade i rätt bra lockar. Sen sprayade jag vatten på luggen när jag kom på jobbet och fönade den, sen plattade. Det blev katastrof. Har haft massiva luggproblem hela dagen. Hår i ögat och inte sett ett skit. Sen undrade Lotta vafan som hade hänt i min hårbotten eftersom den var grön. Vi konstaterade att mitt guldiga hår (gula if you will) ser grönt ut mot det röda. På söndag blir det eventuellt frisörbesökk för den här frissan.
Dagens klädsel: Svarta jeans, svart linne och sen en svart tröja med en ärtig dragkedja i nacken. Till detta har jag haft ett par svarta lårhöga stövlar som har sett sina bättre dagar. Snart åker dom i soporna. Skorna är även extrafodrade med kundhår. Mums
Dagens planer: Ja, alltså.. planen var att kliva upp i tid och gå till jobbet. That didn´t happen. Försov mig lite, no worries, det var ingen riktigt Lina-försovning. Jobbat har jag gjort. Planen för resten av kvällen är att vänta på att Marcus ska bli klar med chiligrytan. Har precis hällt upp ett litet glas rött. Ska dricka det, se julkalendern, äta, dricka lite julmust och sen ska jag sova. Jobbdag imorgon.
Dagens vill ha: Julledighet och lön (det börjar vara spindelnät på kontot efter en månad med vansinniga belopp på oberäknade utgifter)
Dagens längtan: SNÖÖÖÖÖÖ!!!!! Kom igen nu snön. Vi vet att du kan
Dagens fundering: Vad pappa menade med sitt djupa sms igår, och att folk fortfarande inte har lärt sig att man måste boka tid i förväg om man vill klippa sig till jul. Annars har jag inte haft tid att fundera. Julrush!!
Dagens beroende: Jag har snusat en hel del de sista dagarna. Och druckit kaffe. Lunch har jag inte hunnit med idag, men kaffe och snus. Yum 
Dagens sämsta: Inget dåligt idag. Det skulle vara den där sockerbakfyllan då kanske.
Dagens bästa: Att jag varit i god tid, ända tills det gick åt pipsvängen litegrann. Legat en kvart före hela dagen på jobbet. Det gillar vi frisörer. Det där vinglaset jag serverade mig själv nu på kvällskvisten var inte så dumt heller. Chilin jag ska få sen kommer förmodligen inte heller vara så dum. Och julkalender. Life is good.
Dagens tv: Just nu pladdrar Simon & Tomas i bakgrunden. Men planerna senare är som sagt julkalendern och kanske en film innan sängdags.


Tisdag 3/12

Gud ändå, vilken bra dag det har varit!
 
Flera möjligtvis goda nyheter på samma dag. Att det är blåis och att jag nyss höll på att fastna på golvet på huk pga skruttigt knä är en anna historia.
Och imorgon kommer Marcus hem. Äntligen. Hoppas jag får fina presenter. Jag tror jag skojar till med att gå hem tidigt från jobbet.
 
21 dagar till jul. Good lord.

RSS 2.0