Cuba 2012

Vad fan funkar inte lampan för!?
 
 
 
 
 
 
 
 
Därför?

..en skum sak hände..

I helgen var jag i Åre. Jättemysig helg hade vi. Snowboardåkning, afterski och sen lite vin i solen på byn. Det behövde vi!
 
Hur som, det hände en skum sak.
På lördagkväll var jag och Marcus ute och svirade på byn. När vi kom fram på stället vi skulle vara på så satte vi oss i baren och hängde ett tag, och efter ett tag drog Marcus iväg och pratade med en kille han bodde med förra året. Jag sitter kvar i baren och pratar med en tjej.
Senare dyker en kille upp på andra sidan av mig och jag börja snickelisnacka med han. Efter en liten stund dyker det upp en kille och är tokarg på mig pga att jag är otrogen mot Marcus.
Jag ser ut såhär: ?
Han fortsätter gå på som en tokskalle och jag förklarar att vi inte har någran regler att man inte får prata med människor av det andra könet. Frågar även om det är Marcus han är orolig för eller om det är killen jag pratar med (eller hans familj då ev. då han hade fru och barn) och det var Marcus.
 
Jag känner ju att jag måste fråga Marcus om han är upprörd över min otrohet. Det visar sig att han inte känner killen!?!?!?
HAHAHAHAHA, vafan?

Det här med relationer.

Kom precis på anledningen till att man har en partner.
Vissa kanske tror att det är för att få bekräftelse, kärlek, sex, ha någon att hitta på saker med, ha någon att sova bredvid eller för del delen att dela livets mot- och medgångar.
Ni har fel.
 
Man har en partner för att få hjälp att vika påslakan.
Plötsligt, vid 26 års ålders förstår jag varför mamma och mostrar liksom hamstrar påslakan tills jag plötsligt hälsar på. "Kan du hjälpa mig vika dom här du?", ha de frågat.. "Jaja, det kan jag väl" har jag sagt.. 
Men det är hopplöst!! Hopplöst, I´m telling you, att vika skiten själv. Hur har jag gjort alla åren innan som jag har bott själv?
 
Kan redan nu reservera mig för eventuella stavfel. Min naglar är alldeles för långa. Dom växer som ogräs på LCHF. Nu har det gått en vecka för länge också. Skulle egentligen gjort om dem förra veckan. Men pga tidsbrist pga upptagen kvinna så får jag gå en vecka till. Madness. Jag har redan knäckt två pga för långa. En var tyvärr min egna, så jag vågar inte ens tänka på hur skiten ser ut under förstärkningen.
 
ps. En partner är bara bra när man lärt upp hen att vika påslakanen rätt. Marcus kunde inte alls vika lakan när vi träffades. Nu, efter några reprimander, är han faktiskt ganska bra.
 
Nej nu govänner ska jag återgå till tevetittande. Jag har fått massa extrakanaler i några dagar. Tyvärr mest hockey, golf och såna skitkanaler.
 
Imorgon åker jag till Åre och åker bräda. Har ju gjort återpremiär i backen efter åtta år. Nyopererat knä och gammåkt. Skitbra gick det. Kulkul!

RSS 2.0