Sjyst sovstil..

dsc00344 (MMS)

Sjyst sovstil..


HejHejHej. Det är kritan!

dsc00337 (MMS)

HejHejHej. Det är kritan!


Ses vi på G3? Java?

dsc00329 (MMS)

Ses vi på G3? Java?


Flugan har tagit livet av sig. Adjö grymma...

dsc00326 (MMS)

Flugan har tagit livet av sig. Adjö grymma värld. Sen hängde han sig..


Vi ses på G3. Skål

dsc00325 (MMS)

Vi ses på G3. Skål


Mer cola tack..

dsc00317 (MMS)

Mer cola tack..


Dagens NK forts.


1. Du impad inte direkt med ditt skoter- och mcintresse.
2. Jaha? Vem bryr sig om du ska till Norge? inte jag.
3. Gillar du att använda punkt, du äldre och erfarne man?

Dagens NK

Kände att det var allt för länge sen vi tog en sån här. Men idag ramlade det in en rolig..


Det fanns även ett här emellan där han svarade på "87:a vadårå?". Svaret var "Man kanske stör när man skriver till unga tjejer när man är i den åldern jag är".. typ. Jaha. Skulle 86 vara bättre än 87?
Och om du nu är så erfaren så kanske du borde lära dig stava. Hur som helst. Fortsättning följer på den här. Jag fortsatte jävlas en stund.


Eftersom det är tradition.

dsc00313 (MMS)

Eftersom det är tradition.


Det måste väl ändå finnas en gräns för hur...

dsc00172 (MMS)

Det måste väl ändå finnas en gräns för hur jävla dum man får lov att vara? Tydligen inte.


....

Ja just ja. Jag glömde ju säga att jag åkte fast i tullen med handbagaget. Hade för många böcker! moahahahahahahahahahahahahaha (Lite pinsamt att tvingas öppna väskan då den även var full av muffins)


- Jag är kjempebra på norsk!
- Neeei, du är jättedålig!
- mäh! Det kan väl inte du veta!
- Jag är ju norsk!!!
- Jaha, skit på dig då... Jag är kjempebra på norsk
- Neeeei du är jättedålig!

Hey baby, walk of shame!?

Are you from sweden?
Yes
Okay, no problem. Welcome
... vad bra tack..

Så. Jag ska försöka sammanfatta den här något spårade resan. Vi kom hem idag och ett tomrum har redan fyllt mig (oss?) Höll på att börja gråta på arlanda när vi kände nån som hade samma parfym som Moe.

Hur som helst. Förra Onsdagen bar det iväg. Klockan 04.30 klev vi upp. Då hade jag sovit i ungefär 2.5 timme. Efter många timmars väntande på flyg och tappra försök att roa oss (=köpa och läsa böcker) var vi äntligen framme i Grekland, kos.
Lite snabb information med Big Papa sen upp och spana in hotellrummet. Bestämde oss rätt snabbt för att gå ner till poolbaren och ta en drink. Bestämde oss rätt snabbt nere vid poolbaren för att bara gå en sväng och kolla vart BarStreet låg. Det var första kvällen vi träffade Tony. Han jobbade på en bar på vägen dit. Ta en drink? Ja varför inte? (Och därmed blev vi mer eller mindre tvingad att titta in hos Tony på Fashion varje kväll)
Vi gick vidare och träffade några svenska tjejer från hotellet. Dom varnade oss och sa att det var helt galet borta på BarStreet. Skräckslagna svenska tjejer. Uppspelta systrar Ulander.
Så vi kom dit. Vi hade nog bara gått fem meter när vi blev indragna på första baren. Happy hour och freeshot. Ja varför inte.
Nästa bar. Två drinkar och freeshots för 6 euro? Ja, varför inte..
Där blev vi däremot kvar. Fantastisk upptäckt. På Kos får man dansa på baren (och blir inte utslängd med huvudet före för att man gör det) Dansade på baren varje kväll på Charisma. Däremot var vi tvungen att sluta gå dit efter ett tag. Tyvärr fick jag inte gå ner överhuvudtaget när dom hade dragit upp mig på baren. Gratis drinkar så länge jag stog där.
En runda på varje bar och sen skrek Lovisa åt mig och försvinner. Vi som inte skulle tappa bort varann. (Kommer heller inte ihåg riktigt varför hon blev så arg, men det löste sig)
Jag drar hem på hotellet, bråkar med en taxichaufför på svenska. Taxichaufför håller på garvar ihjäl sig. Snackar med Big Papa en stund och bestämmer mig för att springa tillbaka ut och leta efter Lovisa. Kommer hem ännu argare.

Lovisa kommer hem morgonen efter. Hittar våran hotelldörr öppen. Smart, tycker Lovisa (att jag hade lämnat dörren öppen så hon skulle ta sig in) Det här var i allra högsta grad inte meningen. Hittar mig däckad, tvärs över båda sängarna, dåligt insvept i täcket och iförd endast fula blåa snobbentrosor. Det här skrattade vi åt i kanske en timme sen. Båda blåslagna ben efter första kvällen.



- Har dom kommit med täckena?
- ...Va?
- Ja, jag ringde för ett tag sen och sa åt dom att komma upp med lite täcken.
- Nei, det gjorde du ikke!
- ... nähä

Så vi fortsätter i samma takt. Vad snabbt man hinner skaffa sig rutiner. Degar till 12. Går ut och käkar, går en runda. Hem - ligga vid poolen. 17snåret. Gå upp på hotellrummet och läsa bok och ta en tupplur. Dusch 19 och fix inför middag och utgång. Redo strax efter 21. Gå förbi hos Tony. Tony ropa "håå fi faaan. Sexy sisters." Komma ner, snurra runt oss, fråga om vi vill dricka en drink. Säga "noo, not right now. We have to eat. We´ll come back later for a coctail" Gå och äta. Gå tillbaka till Tony och dricka en svinstark drink. Lära så många som möjligt på vägen till BarStreet att säga "nuppa" och "fågel" och sen festa. Aldrig hemma före 5.

 <----- Tony. Han trodde nästan inte alls att han var så sexig.

Hittar fantastiska norrmän på Cactus. Hänger mest på Cactus och Upstairs resten av veckan. Mycket snygga killar där.
Så en liten incident inträffade på Lördagen tror jag. Lovisa jättefull och jag superledsen. Sitter och väntar på att Benjamin ska sluta jobba och då kommer en ful dansk och kallar mig för bitch. Jag flyger upp från kanten jag sitter på och börjar bråka. Det sägs ju att man väljer sina offer. Jag valde en 120kg muskelknutte. Skriker på han en stund och hotar med stryk (yeah right) går sen bort till Benjamin och dansk följer efter. Han försökte be om ursäkt men när jag väl har eldat upp mig så är vi överens om att jag är lite svår att lugna ner, va? Så jag är skitförbannad och står och skriker åt han och försöker få komma fram för att smälla till han (återigen, smart) Får inte slåss för Benjamin (Har nyss sagt att han måste säga till dansk att han är min pojkvän) så han håller tillbaka mig. Försökte senare förklara att jag kunde slåss själv. Det trodde han inte på. Inte jag heller.


Lovisa träffar en kille som heter Nicolas. Eller ska vi kalla han för gubbe? Ja jag tror att vi gör det. Hon tar en Baileys med han och han lutar sig förtroligt fram och berättar att han är modell i Milano. Men hon får inte säga det till nån. Yeah right! Resten av dagarna blir vi liksom inte av med Nicolas. Stalkervarning. Gå ut i en gränd mitt i natten och köpa käk - japp, där sitter han. Det fina med Nicolas är att han känner alla. Jag drygade mig och sa att jag ville vara maffiafru - japp, han känner maffian. Ska han beställa en limmo som kommer och hämtar mig om fem minuter. Avböjer vänligt men bestämt. Björn Borg - japp, han känner han. Högsta chefen på apollo - jajjamen. Men det roligaste är att han skröt i en vecka om att han kände Dr Alban. Ehm.. jaha?!
"I call Dr Alban for you now" eh ja, känn dig inte tvingad.
Nicolas går runt på några barer och säger att jag och Lovisa ska dricka gratis. Blir haffad och indragen på några ställen och dricker gratisdrinkar. Drittfull.

Träffade fabulous Jimmi på Jackson. Vi älskar Jacksons. Hänger där varje dag.


Tyckte först att han var skum. Han kliade oss under hakan som om vi vore små hundvalpar. Men när han drog av mina armband och satte tillbaka ett och ett och tjöt av förtjusning när jag viftade på fingrarna för att ta mig igenom ringarna började jag ändra uppfattning. Hur kan man inte gilla han? Fick inte tillbaka armbanden om jag inte viftade på fingrarna. Drinken på bilden ovanför är förövrigt det godaste jag nånsin har druckit. Typ gräddkola och på kanterna var det bränt socker. Vi blev kompis med "the manager" också. Farligt farligt. Många gratisdrinkar. Strawberry daquiri med färska jordgubbar. Yummie!
När vi skulle åka hem gick vi ner till stranden för att säga hejdå till Jimmi. Obligatoriska pussarna på kinderna. Vi sa hejdå, hoppades att vi skulle ses igen nästa år, började gå. "Har ni skrivit i gästboken?" Nej det hade vi inte gjort. Går tillbaka, skriver i gästboken. Börjar gå igen, sorgligt farväl. "Skrev ni mailadresserna?" Nej det hade vi ju inte gjort. Gick tillbaka, skrev mailadresserna. Högst tveksam på att dom ser vad det står. Lite ovan att skriva. Återträff i Oktober? Ja varför inte. Jimmi bjuder in oss på karaokekväll på torsdagen (innan vi kände han)  Lovisa säger att vi ska komma och säger även att jag är en stor sångerska i Sverige. hahaha

Vad mer. Jag blev lovad skivkontrakt på Måndag natt. Skrattade hela vägen till BarStreet och sjöng färdigt fuck her gently. Hela den här resan har varit en enorm egoboost. Bara man tar på sig lite klackar och lite smink så har dom visslat och ropat efter oss. Jag och Lovisa (double L som jimmi kallade oss) inte irriterade som eventuellt vanliga turister? Överlycklig och förtjust!
Har även fått tre jobberbjudanden. På cactus. Behövde inte ens stå i baren. Skulle dansa PÅ baren och på golvet. Samma lön som övriga jobbare. Bartender jobb på Ibiza nästa år, och frisörjobb på Toni & Guy i Australien. Träffade Dani Minouges frisör.
Vi hade en liten spindelincident också, vid poolen i måndags. Galen spindel kryper upp på Lovisas shorts, som hon tack och lov inte hade på sig. Lovisa flyger upp i luften och jag märker att det är spindelmove så jag följer exempel. Inser snabbt att den gul/svarta, enorma och håriga spindeln är en HOPPSPINDEL!!! Och hemma tycker man liksom att dom små är illa nog!? Hela hotellet skrattar åt våran panik. Vi blir skärrade och går och tar en tupplur.

Kommer på efter en vild Tisdagsnatt att vi kanske ska kolla när vi ska vara ute ur hotellrummet på onsdagen. Aha, fantastiskt. 10 minuter på oss att packa. Jag har inte ens duschat, men tack och lov tvättat av mig sminket. Kom hem 1,5 timmar tidigare. Trodde bakfyllan skulle ta livet av mig. Packa på 20 minuter och får åka hem och sen ut som inlägget nedan.
Förklarade även effekten av resorb för försäljaren tvärs över gatan. (försök förklara det på engelska ni) Mannen väldigt intresserad så jag gick över med ett halvt rör. Glömde ändå dricka på kvällarna. Överlycklig.

Vi har haft en fantastisk vecka och alla fantastiska människor vi har träffat kommer vi verkligen att sakna.
Benjamin, Flanders, Moe, Linus, Fiffi, Tina och alla andra!! Gissa om vi saknar!

I stockholm. Väntar på tåg. Har nog aldrig...

dsc00303 (MMS)

I stockholm. Väntar på tåg. Har nog aldrig sett mer ut som en dåre än vad jag gör nu..


RSS 2.0